BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 9 miesiąc temu #86973 przez Edyta
Dorcia no napewno dam znac :)ale dzis to jakas masakra umnie tak mnie kuje w zebrach ze szok jak pytalam ginekologa zbadal mnie i powiedzial ze to od zaparc przepisal mi jakies lekarswtwo wyglada jak wiorki czekoladowe i biore no i mam nadzieje ze pomoze...ciekawe czy te zapaecia kiedys mina...
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #86982 przez Lacrijka
Madzia, ja mam dziś 42 d.c więc od OM to byłby 5t6d ale owulka była poźno ok 27d.c więc ja na lekarza mam jeszcze czas :)
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #86992 przez @nulka
witam w sobotę
dziękuję dziewuszki za wsparcie i doping :)
z rana mi się brzusio uspokoiło
@ nie ma
a mam cykle 28 ale czasami wyskoczy mi 26
dzisiaj 27 dzień cyklu....
siedzę na tyłku jak na minie

ann - sunshine trzymasz się tam?
damy radę?

Lacrijka czekaj z tym ginem bo wg FL to u Ciebie malutka ta ciążą dopiero :)
13 lata 9 miesiąc temu #87003 przez kaśku
a tak angelika, ale mialas w avatarze taką rysunkową buźkę :o i mi uciekłaś ;)

ja juz zaakaceptowalam to, ze jeszcze troszkę poczekamy na starania także energię poświęcam na kibicowanie :D
13 lata 9 miesiąc temu #87004 przez ann-sunshine
dzień dobry z rana,

@nulka, jeszcze się trzymam.

Co za pytanie, pewnie że damy radę :lol:
13 lata 9 miesiąc temu #87005 przez Diana
Madziaska nie śpiesz się z ginem mi na USG wyszło 5t5d a według OM to był 6t6d i jeszcze nie było widać serduszka tylko pęcherzyk i coś tam w środku!

Ja jak nic nie było widać to się bardzo denerwowałam, jak za pierwszym razem poszłam i nic nie zobaczyłam a teraz już wiem, że to było 2 tyg od zapłodnienia i mogło nic nie być widoczne ale stres miałam jak nie wiem!

Dla porównania betę miałam w piątek 781 a w poniedziałek poszłam do gina i nic!!!
13 lata 9 miesiąc temu #87011 przez Diana
Dlaczego ten suwaczek taki dziwny!? Jest na nim 5t8d a przecież powinno być 6t1d!!!???
13 lata 9 miesiąc temu #87015 przez Dorciaition
Dzień Dobrerk :)

Wstałam rano, odsłaniam rolety, patrze w okno, a tam wielkie bilbord "Targi dziecięce Brzuszek i Maluszek". Jutro idę. A co tam ;)

Diana faktycznie dziwne :)

ann-sunshine,@nulka jest dobrze jak nie ma @. Oby tak dalej. Trzymam kciuki :laugh:

Alanek[*] :(
13 lata 9 miesiąc temu #87024 przez MagdaM
Podobno cos widac na USG od bety powyzej 1000 lub 1500 w zaleznosci od aparatu.
Ja bylam w ok 4tc5d i bylo widac tylko 3mm pecherzyk wiec taka ledwo dostrzegalna kropenka. Takze sie wstrzymajcie ;)

Ja mam pytanie (bo tu wiele doswiadczonych) czy witanie z kibelkiem na tym etapie co jestem to cos niepokojacego... :( Pytam bo ostatnio sie witalam 2 razy jak dzidzia nie zyla :dry: No a wczoraj caly dzien sie zle czulam i wieczorem sie nie udalo - cudem dolecialam do wc :( a teraz sie boje...

I dzien dobry

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu #87026 przez Diana
Magda oczywiście, że to normalne i absolutnie nie porównuj nic do tamtej ciąży bo każda ciąża jest inna!!!! :kiss:
13 lata 9 miesiąc temu #87027 przez MagdaM
Diana dzieki za pocieszki :kiss:
Co do suwaczka (bo doczytalam) ja nie lubie tych od nas. Przeklamuja :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 9 miesiąc temu #87029 przez ann-sunshine
Magda, to zupełnie normalne. Koleżanka ma termin porodu za tydzień i ciągle miewa nudności - modli się żeby przeszły po porodzie :laugh: :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #87053 przez magga146
MagdaM
nie martw sie ja miałam nudnosci do 12tc. a slyszalam ze niektore kobiety maja nawet do 5 miesiaca a inne cala ciaze i myslalam ze ja bede w tej grupie ale udalo mi sie i jak weszlam w II trymestr to jak reka odjal wiec nie ma co sie stresowac glowa do gory. pozdrawiam :)
13 lata 9 miesiąc temu #87093 przez gosiak
Witam :blink:
Dorcia to na targi koniecznie idź fajna sprawa:) sama bym z chęcią poszła:) wczoraj w ogóle sobie spacerek po dziale dziecięcym zrobiłam w HM jakie cuda :blush:

madziaska kochana dziękuję Ci :kiss: :kiss: :kiss:

ann - sunshine , @nulka pewnie że we dwie dacie radę zawsze raźniej, trzymam kciuczki za pozytywne testy :blink: :kiss:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 9 miesiąc temu #87110 przez Mirella
Mnie też prosze na te targi zabrać :) Chętnie sobie pobuszuję, gdzie one?

aaa i nie mam z kim Klaudii na ten czas zostawić, któras się pisze w ramach treningu? :D

dziewczyny nie chodźcie za wcześnie do lekarzy, ten stres Was zabije, początek ciąży jest jaki jest, trzeba czekać i dbać o siebie, na serducho niestety trzeba te parę tygodni poczekać
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia