- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #98622 przez Majowka
@nulka wiec to tak powinno byc:
Na dole na forum obok "odpowiedz na temat" masz "subskybuj", ktore nie moze byc przekreslone.
Mozesz zmienic ta opcje zwyczajnie klikajac tylko na "subskrybuj (przekreslone)"
Nastepnie piszac posta na dole pod guzikami do zalaczania docsow masz opcje "subskrybuj ten temat", za kazdym razem musisz odhaczyc ptaszka wysylajac posta
Tym sposobem maile nie przychodza!
Ktos zna prostszy sposob?
Na dole na forum obok "odpowiedz na temat" masz "subskybuj", ktore nie moze byc przekreslone.
Mozesz zmienic ta opcje zwyczajnie klikajac tylko na "subskrybuj (przekreslone)"
Nastepnie piszac posta na dole pod guzikami do zalaczania docsow masz opcje "subskrybuj ten temat", za kazdym razem musisz odhaczyc ptaszka wysylajac posta

Tym sposobem maile nie przychodza!

Ktos zna prostszy sposob?
Temat został zablokowany.
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #98676 przez gosiak
najprościej by było jakby moderator się tym zajął może można to na stałe wyłączyć żeby za każdym razem nie było problemu, i tak te dziewczyny co są na stałe nie potrzebują tych wiadomości na poczcie bo i tak ich tam nie czytają tylko tu...każda nowa straczka jak dłużej tu jest to każda pyta jak to wyłączyć ja do dziś nie wiem zaznaczam te subskrypcje ale za każdym razem nie bo zapominam i potem poczta zawalona
jak coś idzie z tym zrobić to plisss wyłączcie to

- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
14 lata 1 tydzień temu #98682 przez @nulka
Majówka dzięki, już zatrybiłam co z tym kwadracikiem i nie przychodzą

dziewczyny zepsuł mi się dzisiaj termometr
i szlag trafił pomiary a chciałam się na tym cyklu "przestudiować"... jutro kupię nowy ale to już nie będzie to samo, prawda?
i jeszcze Wam powiem, że sąsiadka która ma 43lata urodziła w zeszłym tygodniu zdrową dziewuszkę
to mnie napawa nadzieją, że i mnie się uda i że będzie wszystko dobrze

dziewczyny zepsuł mi się dzisiaj termometr

i jeszcze Wam powiem, że sąsiadka która ma 43lata urodziła w zeszłym tygodniu zdrową dziewuszkę

to mnie napawa nadzieją, że i mnie się uda i że będzie wszystko dobrze

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 1 tydzień temu #98685 przez Dorciaition
To nie wiem Gosiak co tam u Ciebie jest grane
bo do mnie nie przychodzą maile.
No pewnie Anulka, że się uda i będzie wszystko cudownie!
Marta dzięki, za chwile wypróbuje kurację z gumą
choć już mi trochę lepiej. Podjadłam migdały, wypiłam kakao i jest ok. Ciekawe co mnie jutro czeka

No pewnie Anulka, że się uda i będzie wszystko cudownie!

Marta dzięki, za chwile wypróbuje kurację z gumą

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #98744 przez gosiak
no pogrzebałam i mam nadzieje że już będzie ok:)
teraz korzystam z szybkiej odpowiedzi tak jak Mirella a pozostałe tematy to się często nie udzielam więc mam nadzieje że na stałe odznaczyłam tą subskrypcje i nie będzie nic przychodzić
teraz korzystam z szybkiej odpowiedzi tak jak Mirella a pozostałe tematy to się często nie udzielam więc mam nadzieje że na stałe odznaczyłam tą subskrypcje i nie będzie nic przychodzić

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 tydzień temu #98884 przez mala_czarna
No i zadzwoniłam wkońcu do lekarza i umowiłam sie na wizytę we wtorek o 16:30. Mam nadzieje że usłyszę serduszko
, bo to bedzie juz 6 tydzień. Nie mam żadnych mdłości. Jedynie czasem mam takie dziwne uczucie w brzuchu, podobne jakbym miała okres dostać
. Czasem delikatnie w jajniku mnie zakuje. Biust wrażliwy, ciezko spac na brzuchu (a tak bardzo lubie). Staram sie wysypiać i lepiej odżywiać, bo u mnie to wczesniej dosc nieregularnie. No i muszę się pochwalić
odkąd ujrzałam dwie tłuściutkie krechy - NIE PALĘ!!!!! Kawę piję ale śniadaniową (70% kawy zbozowej). I wiecie co nawet mi tak bardzo tych papierosów nie brakuje. A wczesniej to chyba bym sie zapieniła
. Wiem że papierosy bardzo szkodzą dziecku i nie mogę go narażać. Obejrzałam film "życie przed życiem" co dało mi do myslenia. Nie czuje jakis specjalnych zmian a jednak nosze życie w sobie.
w 5 tygodniu czytałam, że ma już głowę i ogonek, wykształcone zostały również wszystkie zalążki najważniejszych organów. Na tym etapie zaczyna tworzyć się centralny układ nerwowy, czyli mózg i rdzeń kręgowy. Aż trudno uwierzyć że tyle zmian w takiej malenkiej kropce zachodzi...
Jak narazie troszke sie martwie (troszkę
). Myslę, że po wizycie u ginekologa bede spokojniejsza. Musi byc dobrze i innej opcji nie przyjmuje do wiadomosci.

Jak narazie troszke sie martwie (troszkę

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 tydzień temu #98924 przez mala_czarna
Idę wziąść szybką kąpiel i spać bo już póżno
choc zawsze byłam nocnym markiem hehe. Dobrej nocki dziewczyny

- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 tydzień temu #98926 przez mala_czarna
We wtorek mysle ze zrobi mi usg to moze i jakies zdjecie bedzie
i napewno wrzucę. #majcie sie cieplutko ja zmykam papapa

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #98933 przez Majowka
hehehe
dzieki Mirella!
juz jakis czas temu z nadejsciem wiosny chcialam zmienic na bociana, ale jak by to wygladalo gdyby sie bociek nazywal majowka, hehehe
wiec niech juz tak zostanie do momentu, gdy bede mogla taka piekna rozesmiana buzie jak Ty masz w avarku wrzucic
dzieki Mirella!

juz jakis czas temu z nadejsciem wiosny chcialam zmienic na bociana, ale jak by to wygladalo gdyby sie bociek nazywal majowka, hehehe
wiec niech juz tak zostanie do momentu, gdy bede mogla taka piekna rozesmiana buzie jak Ty masz w avarku wrzucic

- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej