- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99302 przez gosiak
no Majówka brzydki sen
a my z mężem to się śmiejemy jaki my majątek na gumki przez 6 lat wydaliśmy heheh
a tu człowiek od lipca bez i nic ...
No bewipo masz rację trzeba się cieszyć po tak długim oczekiwaniu nawet mdłości i złe samopoczucie się zniesie jak się wie że nosi się w sobie małe życie na które tak długo czekałaś bo z tego co pamiętam jesteś jedną z dziewczyn co najdłużej się starały
a my z mężem to się śmiejemy jaki my majątek na gumki przez 6 lat wydaliśmy heheh
a tu człowiek od lipca bez i nic ...
No bewipo masz rację trzeba się cieszyć po tak długim oczekiwaniu nawet mdłości i złe samopoczucie się zniesie jak się wie że nosi się w sobie małe życie na które tak długo czekałaś bo z tego co pamiętam jesteś jedną z dziewczyn co najdłużej się starały
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #99305 przez Dorciaition
Właśnie Madzia przeczytałam co u Ciebie. Cudnie
Targi, które były w Gda to "Brzuszek i maluszek". Te w Poznaniu to pewnie będzie coś podobnego. Warto się wybrac.
Targi, które były w Gda to "Brzuszek i maluszek". Te w Poznaniu to pewnie będzie coś podobnego. Warto się wybrac.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #99310 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Bewipo i Dorcia raz jeszcze dzieki To sie wybiore
Wlasnie przyszla moja ciazowa spodnica 0 zl za przesylke, a przyszla ekspresem
Wlasnie przyszla moja ciazowa spodnica 0 zl za przesylke, a przyszla ekspresem
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #99313 przez Majowka
a wiecie, ze ja sobie we wtorek wstrzyknelam sama pregnyl na pekniecie duzego pieknego pecherzyka na prawym jajniku, no i jak na zlosc wczoraj bolal mnie tylko lewy jajnik
A tam na lewym nie bylo potencjalnych pecherzykow...
Chyba sie nie udalo
no ale coz od niedzieli zaczynam brac luteine dopochwowo, wiec za jakis czas sprawa sie wyjasni...i od nowego cyklu biore po 2 tabletki CLO dziennie, poniewaz w tym cyklu cos za dlugo te pecherzyki dojrzewaly. Potencjalna owulacje jest wlasnie dzisiaj, czyli 19 dc!!!!
biedny moj misiek,oj biedny
A tam na lewym nie bylo potencjalnych pecherzykow...
Chyba sie nie udalo
no ale coz od niedzieli zaczynam brac luteine dopochwowo, wiec za jakis czas sprawa sie wyjasni...i od nowego cyklu biore po 2 tabletki CLO dziennie, poniewaz w tym cyklu cos za dlugo te pecherzyki dojrzewaly. Potencjalna owulacje jest wlasnie dzisiaj, czyli 19 dc!!!!
biedny moj misiek,oj biedny
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 8 miesiąc temu #99334 przez ann-sunshine
Bewipo co racja to racja, taka wyczekana fasolka to taki ogromniasty skarb
MagdaM cieszę się, teraz pozostaje już tylko stresy i nerwy odwiesić do szafy i cieszyć się, cieszyć się i cieszyć się
Gosiaku żadnej z nas nawet nie przyszło do głowy żeby Cię wyśmiewać, wszystkie gorąco Ci kibicujemy, ale Ty przecież o tym wiesz
U mnie też już pada
Majówka - e tam biedny, toż to sama przyjemność, tylko się nie spinajcie, że to dziś, wyłączcie myślenie i dajcie się ponieść!
Gosiak mniej więcej aktualne dane są na staraczkowych meldunkach na str. 4
MagdaM cieszę się, teraz pozostaje już tylko stresy i nerwy odwiesić do szafy i cieszyć się, cieszyć się i cieszyć się
Gosiaku żadnej z nas nawet nie przyszło do głowy żeby Cię wyśmiewać, wszystkie gorąco Ci kibicujemy, ale Ty przecież o tym wiesz
U mnie też już pada
Majówka - e tam biedny, toż to sama przyjemność, tylko się nie spinajcie, że to dziś, wyłączcie myślenie i dajcie się ponieść!
Gosiak mniej więcej aktualne dane są na staraczkowych meldunkach na str. 4
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #99341 przez Marta M
mala_czarna ja tez zawsze bylam nocnym markiem, chodzilam spac nie wczesniej jak o 1ej w nocy, spalam do 10tej albo i dluzej...odkad zaszlam w ciaze o 19tej oczy mam ciezkie i o 20tej lulu...6 rano pobudka..teraz powoli zaczyna mi sie ten tryb znow odmieniac..dzidzia kopie i teraz dopiero czuje ze jest zycie we mnie, wczesniej tez nie moglam tego pojac
Teraz sie przyznam ze te moje mdlosci mi tak daly w kosc ze nie moglam patrzec na zadne zdjecia maluchow, zdjecia z usg, na swoj brzuch bo mnie naciagalo na wymioty...tak chcialam miec dziecko i powiem Wam ze bylam przerazona tym co sie ze mna dzieje, nie panowalam nad tym, wstydzilam sie o tym mowic, ze jestem wyrodna...ale dzieki Bogu mnie to przeszlo...mowi sie o baby blues po porodzie a ja chyba mialam w 1 trymestrze..
I dobrze dziewczyny ze tak szybko w ciaze sie nie zachodzi..jakby to bylo takie proste to bysmy tylko z brzuszkami chodzily... Ja nigdy nie stosowalam antykoncepcji...procz stosunku przerywanego...
Teraz sie przyznam ze te moje mdlosci mi tak daly w kosc ze nie moglam patrzec na zadne zdjecia maluchow, zdjecia z usg, na swoj brzuch bo mnie naciagalo na wymioty...tak chcialam miec dziecko i powiem Wam ze bylam przerazona tym co sie ze mna dzieje, nie panowalam nad tym, wstydzilam sie o tym mowic, ze jestem wyrodna...ale dzieki Bogu mnie to przeszlo...mowi sie o baby blues po porodzie a ja chyba mialam w 1 trymestrze..
I dobrze dziewczyny ze tak szybko w ciaze sie nie zachodzi..jakby to bylo takie proste to bysmy tylko z brzuszkami chodzily... Ja nigdy nie stosowalam antykoncepcji...procz stosunku przerywanego...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99344 przez gosiak
ann oczywiście że wiem że wy mnie nie wyśmiewacie tylko wiecie z dobrymi koleżankami różnie bywa a mi się wlaśnie śniły koleżanki z reala, ale jak to Dorcia pisze sny tłumaczy się na odwrót
kurcze u mnie dziewczyny cieplutko że na dworze można w krótkim rękawku, ale jakoś tak sie chmurzy jakby na burze raz słońce raz chmury i wredny wiater ale taki ciepły wiosenny
umyłam okna piorę firany do świąt będzie spokój, ależ ten czas leci dopiero tu pisałyśmy o Bożym Narodzeniu a tu już Wielkanoc mimo iż w tym roku późno to i tak jak z bicza strzelił
kurcze u mnie dziewczyny cieplutko że na dworze można w krótkim rękawku, ale jakoś tak sie chmurzy jakby na burze raz słońce raz chmury i wredny wiater ale taki ciepły wiosenny
umyłam okna piorę firany do świąt będzie spokój, ależ ten czas leci dopiero tu pisałyśmy o Bożym Narodzeniu a tu już Wielkanoc mimo iż w tym roku późno to i tak jak z bicza strzelił
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99346 przez Dorciaition
Majówka, jaki tam biedny, na pewno zadowolony Mój ostatnio zły, bo na razie ma szlaban. Wczoraj mi oznajmił, że pójdzie same wiecie gdzie Świnia!
Madzia a kiedy wstawisz zdjęcie bruszka? Pewnie już widoczny co?
Madzia a kiedy wstawisz zdjęcie bruszka? Pewnie już widoczny co?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99354 przez gosiak
Mara żadna tam wyrodna matka, same wiemy ile przeszłaś non stop nad felkiem to różne myśli przychodzą, a takie naciągania to coś okropnego i wycieńczającego, najważniejsze że przeszły mdłości i teraz w pełni możesz cieszyć się ciążą i czujesz kopniaczki oj musi to być coś wspaniałego, a znasz już płeć dzidziolka? bewipo to samo pytanie do Ciebie?
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #99364 przez Marta M
Nie gosiu, jeszcze nie znam bo ostatnio na wizycie nie bylo mojej pani doktor tylko inna starsza na zastepstwie i nic mi nie powiedziala...ide w przyszlym tygodniu, a 18.04 na polowkowe, bo to juz prawie polowa ciazy, jej, ale to zlecialo...niedawno pisalam z Wami o owulacjach, itd, a ostatnia miesiaczke mialam w listopadzie...ehhh...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99375 przez bewipo
gosiak ja też jeszcze nie znam, wizytę mam dokładnie za tydzień i liczę, że coś się uda podejrzeć
Marta ja tam się nie dziwię, że miałaś takie myśli, bo z moim samopoczuciem chyba było troszkę lepiej niż u Ciebie, a też miałam czasem serdecznie dość. Ale najgorsze za nami, teraz możemy się cieszyć kopniaczkami i planowaniem wyprawki
Marta ja tam się nie dziwię, że miałaś takie myśli, bo z moim samopoczuciem chyba było troszkę lepiej niż u Ciebie, a też miałam czasem serdecznie dość. Ale najgorsze za nami, teraz możemy się cieszyć kopniaczkami i planowaniem wyprawki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99412 przez gosiak
ha no zleciało pamiętam jak dziś jak Marta pisałaś że tempka Ci spada i że chyba nic z tego a tu prosze dwie krechy i objawy bewipo też pamiętam z tego szczęśliwego cyklu senna byłaś strasznie a to już patrzcie połowa za Wami już nie mogę się doczekać jak zaczną się rodzic Wasze pociechy pierwszej to Asi będziemy chyba kibicować
- Diana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 8 miesiąc temu #99451 przez Mirella
Marta witaj w klubie, w pierwszym trymestrze normalnie mi instynkt macierzyński szlag trafił, a przecież Klaudia była wyczekiwana jak mało które dziecko Normalnie mialam wrażenie, że jakiś obcy pasożyt się we mnie rozrasta i zabija od środka ehh, hormony.....