- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- teraz czekam na moje malenstwo
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 8 miesiąc temu #100003 przez gosiak
no ja zaraz wychodzę i zupełnie nie wiem jaką kurtkę ubrać taka ta pogoda niewyraźna dziś...a jeśli chodzi o modę to tez mi się nic nie podoba nawet kupiłam sobie jedną bluzkę w kwiatki ale nie chce mi się w nią ubierać bo wydaje mi się że wyglądam jak cala reszta wszyscy poubierani na jedno kopyto...ok mykam do potem
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #100004 przez Dorciaition
Lacrijka dużo się dzieje. Przeprowadzka, wakacje, szaleństwo
A gdzie sie wybierasz na te wakacje?
Ja to mam ochotę sobie coś pokupować, choć fakt wszystko w kwiaty w sklepach, ale chyba nie warto, bo i tak nie długo w to nie wejdę Dziś miałam ochotę założyć moje ciążowe legginsy i chodzę sobie w nich po domku
Obkupiłam się trochę w grudniu, po porodzie. Mąż wtedy niczego mi nie odmawiał.
Wielka B, no no ciekawa fryzurka. Wrzuć swoją fotę jak będziesz po
A gdzie sie wybierasz na te wakacje?
Ja to mam ochotę sobie coś pokupować, choć fakt wszystko w kwiaty w sklepach, ale chyba nie warto, bo i tak nie długo w to nie wejdę Dziś miałam ochotę założyć moje ciążowe legginsy i chodzę sobie w nich po domku
Obkupiłam się trochę w grudniu, po porodzie. Mąż wtedy niczego mi nie odmawiał.
Wielka B, no no ciekawa fryzurka. Wrzuć swoją fotę jak będziesz po
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 8 miesiąc temu #100032 przez Mała
bewipo to ja chyba też staromodna jestem, jak widzę te szlaczki, mazaje, kwiateczki i w ogóle to stwierdzam, że nie mam co kupić
A za tunikami i chyba legginsami też się muszę obejrzeć, bo mam tylko jedne ciążowe, a w swoje to się już nie mieszczę. Jak chcecie zobaczyć mój brzuchol to na wrześniówkach 2011 jest
A za tunikami i chyba legginsami też się muszę obejrzeć, bo mam tylko jedne ciążowe, a w swoje to się już nie mieszczę. Jak chcecie zobaczyć mój brzuchol to na wrześniówkach 2011 jest
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 8 miesiąc temu #100033 przez Mirella
No wy to chociaż w modzie obcykane, ja nawet nie wiem co w sklepach jest... i tak się zawsze w szmateksach ubieram, fajniejsze i tańsze, i jakoś łatwiej wyhaczyć coś co mi się podoba i kilku stów nie kosztuje, a czasem nawet ma metkę
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100036 przez wielkaB
Mała napisał:
sliczny brzuchol
bewipo to ja chyba też staromodna jestem, jak widzę te szlaczki, mazaje, kwiateczki i w ogóle to stwierdzam, że nie mam co kupić
sliczny brzuchol
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100043 przez Dorciaition
Wielka B ja w poprzedniej ciąży farbowałam 2 razy. Rozjaśniam włosy i jak mam odrosty wyglądam tragicznie. Dzidzi to nie zaszkodziło. Synek był zdrowy, ale okręcił się pępowiną. Mąż mi zabrania teraz chodzić do fryca, ale ja w poniedziałek zapytam mojej gin, bo już sama nie wiem.
Mała bruszek cudaśny!
Mała bruszek cudaśny!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100061 przez bewipo
Dorcia to za czasów mojej podstawówki był szał na kelly family
Podobno można farbować włosy, jak bym musiała to bym farbowała. Niby te farby bezpieczne są teraz.
Dorcia te ciążowe leginsy to takie z panelem masz?? Bo się zastanawiam czy takie coś kupować czy normalne. Mam tylko jedne leginsy, w których tylko po domu mogę chodzić, bo mi mama kupiła ROZMIAR XL!! a ja normalnie S ewentualnie M noszę. W pasie się sporo rozciągną, ale te wiszące nogawki, normalnie tragedia.
Podobno można farbować włosy, jak bym musiała to bym farbowała. Niby te farby bezpieczne są teraz.
Dorcia te ciążowe leginsy to takie z panelem masz?? Bo się zastanawiam czy takie coś kupować czy normalne. Mam tylko jedne leginsy, w których tylko po domu mogę chodzić, bo mi mama kupiła ROZMIAR XL!! a ja normalnie S ewentualnie M noszę. W pasie się sporo rozciągną, ale te wiszące nogawki, normalnie tragedia.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 8 miesiąc temu #100062 przez @nulka
witam dziewczyny
w końcu wolne!
Lacrijka a to niespodzianka. Fajnie, ze się pokazałaś a ja parę minut wcześniej pisałam do Ciebie na SM
Co do mody to ja to dopiero jestem dinozaur. Ale ubieram się do pracy tylko na czarno bo uwielbiam ten kolor i nie wyobrażam sobie siebie w innym dresie . A tak wogóle to jestem trochę typ "romantic bardzo retro" więc łączki jak najbardziej dla mnie ale tylko w wersji malutkiej i kieckowej i w pastelach. Duże wzorska odpadają. Też mam problem z kupieniem czegokolwiek w sklepach, bo nic mi się nie podoba. A to co teraz robią w kwiatki to zawsze ma jakieś fałdki na ramionach i wyglądam w tym jak sfilcowany Batman. jestem niziutka i nie moge nosić takich udziwnień.
pogoda u mnie też okropna, wieje że łeb chce urwać, ale samopoczucie za to mam na MAX bo za 2 godziny jadę do Wrocławia przywieźć okiennice!!! czekałam na nie 3 lata i w końcu w tym roku mój domek będzie wyglądał tak jak sobie wymarzyłam....
Sory ze sie rozpisałam aż tak ale jestem silnie podniecona tym zakupem
Trzymam kciuki za staraczki - jak zwykle jeden dla Was jeden dla mnie
w końcu wolne!
Lacrijka a to niespodzianka. Fajnie, ze się pokazałaś a ja parę minut wcześniej pisałam do Ciebie na SM
Co do mody to ja to dopiero jestem dinozaur. Ale ubieram się do pracy tylko na czarno bo uwielbiam ten kolor i nie wyobrażam sobie siebie w innym dresie . A tak wogóle to jestem trochę typ "romantic bardzo retro" więc łączki jak najbardziej dla mnie ale tylko w wersji malutkiej i kieckowej i w pastelach. Duże wzorska odpadają. Też mam problem z kupieniem czegokolwiek w sklepach, bo nic mi się nie podoba. A to co teraz robią w kwiatki to zawsze ma jakieś fałdki na ramionach i wyglądam w tym jak sfilcowany Batman. jestem niziutka i nie moge nosić takich udziwnień.
pogoda u mnie też okropna, wieje że łeb chce urwać, ale samopoczucie za to mam na MAX bo za 2 godziny jadę do Wrocławia przywieźć okiennice!!! czekałam na nie 3 lata i w końcu w tym roku mój domek będzie wyglądał tak jak sobie wymarzyłam....
Sory ze sie rozpisałam aż tak ale jestem silnie podniecona tym zakupem
Trzymam kciuki za staraczki - jak zwykle jeden dla Was jeden dla mnie
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100073 przez nikusia1988
Już włoski zafarbowane, tipsy właśnie skończyłam robić i teraz stukam po klawiaturce
A jutro z samego ranka ruszamy w drogę Najpierw zahaczamy o Złoty Stok
I mam nadzieję że w ten weekend będą te dni (bo tak wychodzą) i inny klimat nam dobrze zrobi
A jutro z samego ranka ruszamy w drogę Najpierw zahaczamy o Złoty Stok
I mam nadzieję że w ten weekend będą te dni (bo tak wychodzą) i inny klimat nam dobrze zrobi
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100078 przez Dorciaition
Bewpio za mojej też. Wtedy to tylko bluzy Kelly Family się nosiło, no inne dziewczyny jeszcze BSB i Spice Girls, no i problemu nie było haha
Kochana legginsy prawie całą ciąże nosiłam, bo dla mnie są najwygodniejsze. Tak z panelem. Na allegro jest ich mnóstwo moda.allegro.pl/ciaza-i-macierzynstwo-legginsy-78018?order=t
Anulka no to cudownie, że jedziesz po te Twoje wymarzone okiennice. Super.
Trzymam kciuki cały czas
Kochana legginsy prawie całą ciąże nosiłam, bo dla mnie są najwygodniejsze. Tak z panelem. Na allegro jest ich mnóstwo moda.allegro.pl/ciaza-i-macierzynstwo-legginsy-78018?order=t
Anulka no to cudownie, że jedziesz po te Twoje wymarzone okiennice. Super.
Trzymam kciuki cały czas