- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100079 przez @nulka
no to Nikuś pożyczam Ci jeszcze swój kciuk, a co tam niech się przejedzie na wycieczkę
oj Dorcia ileż bym dała żeby mieć brzuszek w takich leginsach...eh
oj Dorcia ileż bym dała żeby mieć brzuszek w takich leginsach...eh
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez @nulka.
Temat został zablokowany.
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100130 przez Grudniowa Jagoda 79
@nulka przyznam sie ze rozwazam mysl o kolejnej ciazy..A zaraziłam sie od kąd tu weszłam..
Gosiak :* he he
gabi ja strasznie nie lubie burzy,boje sie jej.
A piosenka fajna tylko smutna..
Mirella prosze o wiecej filmikow Małej
Delfinek83 nie smuc sie przyjda i te wesołe dni..
A to z tym orgazmem i ciazą to jakis absurd
ann-sunshine dzięki to co napisałas bylo bardzi miłe
Dorciaition no to niezłe jaja z tymi testami.Chociaz mi za kazdym razem wychodziły negatywne mimo ciązy.
wielka b super fryzurka na słoncu bedzie ładnie widzac.Extra
Lacrijka jeszcze sie nie znamy ale trzymam kciuki !
Dorciaition leginsy fajna sprawa i do tuniki i do jakies spodniczki a na ciaze to juz w ogole wygoda!
Jesli chodz o kwiaty to podobaja mi sie te chusty , apaszki itp fajnie wygladaja do płaszczyka i jako dodatek do bluzki tylko nie pstrokate wole spokojniejsze akcenty
wielka b ja farbowałam tylko otwieralam drzwi w łazience zeby tego nie wdychac za bardzo, wtedy miałam dłuuuugie blond a teraz jestem króciutka czarna
Ja tez jestem w trakcie robienia zakupów, 17 lece z rodziną do Włoch do siostry na 3 tygodnie.Musze prezenty na zajaczka kupic i takie tam rozne rzeczy ehh ale takie zakupy to przyjemnosc.
a co do bluzek ciazowych te sa swietne
Gosiak :* he he
gabi ja strasznie nie lubie burzy,boje sie jej.
A piosenka fajna tylko smutna..
Mirella prosze o wiecej filmikow Małej
Delfinek83 nie smuc sie przyjda i te wesołe dni..
A to z tym orgazmem i ciazą to jakis absurd
ann-sunshine dzięki to co napisałas bylo bardzi miłe
Dorciaition no to niezłe jaja z tymi testami.Chociaz mi za kazdym razem wychodziły negatywne mimo ciązy.
wielka b super fryzurka na słoncu bedzie ładnie widzac.Extra
Lacrijka jeszcze sie nie znamy ale trzymam kciuki !
Dorciaition leginsy fajna sprawa i do tuniki i do jakies spodniczki a na ciaze to juz w ogole wygoda!
Jesli chodz o kwiaty to podobaja mi sie te chusty , apaszki itp fajnie wygladaja do płaszczyka i jako dodatek do bluzki tylko nie pstrokate wole spokojniejsze akcenty
wielka b ja farbowałam tylko otwieralam drzwi w łazience zeby tego nie wdychac za bardzo, wtedy miałam dłuuuugie blond a teraz jestem króciutka czarna
Ja tez jestem w trakcie robienia zakupów, 17 lece z rodziną do Włoch do siostry na 3 tygodnie.Musze prezenty na zajaczka kupic i takie tam rozne rzeczy ehh ale takie zakupy to przyjemnosc.
a co do bluzek ciazowych te sa swietne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #100157 przez Dorciaition
Anulka już nie długo na pewno założysz ciuszki ciążowe. Wiesz, że trzymam za Ciebie kciuki z całych sił
Jagoda fajne bluzeczki
Jagoda fajne bluzeczki
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 8 miesiąc temu #100172 przez Lacrijka
No i ja juz po wizycie.. Niestety nie wyjasniło sie nic.. W zadnym jajniku nie ma nic do peknięcia ciekawego..dzis i wczoraj tez nic nie pekło bo nie ma śladu po ciałku...ale za to endo 11mm !!! Sie gin zdziwił.. Skoku w tempce tez nie było, zeby owulka była ze 3-4 dni temu.. Ale skad takie endo ???? Kazał mi lykac duphaston od dzis przez 10 dni.. bo mówi ze moze owulka była tylko lipna i nie ma mega skoku tempki.. I moze doszło do zaplodnienia, stad takie endo duże.. A jak nie doszło to po dupku pojawi sie @.. Ja to juz jestem taka zagadka dla niego ze szok..
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100212 przez madziaska
Czesc dziewczynki po dluzsze nieobecnosci
mala czarna gratuluje, yakich krech jeszcze nie widzialam ja tez pierwszy raz u lekarza bylam na poczatku 6 tyg, tylko maly pecherzyk bylo widac... Nie czytaj lepiej w necie co i kiedy juz widac, bo pozniej mozna sie rozczarowac... Ponad tydzien dochodzilam do siebie, ze tylko pecherzyk,a oni pisza wnecie o serduszku... Mpoja wizyta za tydzien
Dianka strasznie mi przykro:*
Lacrijka TY zagadkowa kobitko
Witaj Jagoda
Dorcia a TY jak sie czujesz??? masz juz mdlosci, u mnie bywaja dni, ze od rana do wieczora...
trzymam kciuki za staraczki nadal bardzoooo mozcnoooooooo
mala czarna gratuluje, yakich krech jeszcze nie widzialam ja tez pierwszy raz u lekarza bylam na poczatku 6 tyg, tylko maly pecherzyk bylo widac... Nie czytaj lepiej w necie co i kiedy juz widac, bo pozniej mozna sie rozczarowac... Ponad tydzien dochodzilam do siebie, ze tylko pecherzyk,a oni pisza wnecie o serduszku... Mpoja wizyta za tydzien
Dianka strasznie mi przykro:*
Lacrijka TY zagadkowa kobitko
Witaj Jagoda
Dorcia a TY jak sie czujesz??? masz juz mdlosci, u mnie bywaja dni, ze od rana do wieczora...
trzymam kciuki za staraczki nadal bardzoooo mozcnoooooooo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #100219 przez Dorciaition
Lacrijka ale to skomplikowane, nic nie rozumiem, ale trzymam kciuki
Za Ciebie Majóweczko również
Cześć Madziaska. Dawno Cie nie było. Gdzie się podziałaś nam?
Mam, mam mdłości i w ogóle nie mam apetytu. A ja u Ciebie?
Wpadaj na listopadówki
Za Ciebie Majóweczko również
Cześć Madziaska. Dawno Cie nie było. Gdzie się podziałaś nam?
Mam, mam mdłości i w ogóle nie mam apetytu. A ja u Ciebie?
Wpadaj na listopadówki
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #100314 przez mala_czarna
Madziaska dzieki za miłe słowa Powiem szczerze już czytałam o bijącym serduszku i troszke nadziei sobie narobiłam..ale jak cos to nie bede sie zamartwiac
Nareszcie weekend. Jutro maja do nas znajomi przyjsc wieczorem na małą imprezkę. Ja oczywiscie tylko soczek. Kruszonka z brzoskwiniami juz się piecze, cały dom pełen zapachow . Sałatka prawie gotowa. Czeka mnie troche pracy ale strasznie lubie gotować. Choć do ciast zabytnio nie mam talentu. Ale ciasto kruszonkowe jest niezawodne - kazdemu wychodzi
Nareszcie weekend. Jutro maja do nas znajomi przyjsc wieczorem na małą imprezkę. Ja oczywiscie tylko soczek. Kruszonka z brzoskwiniami juz się piecze, cały dom pełen zapachow . Sałatka prawie gotowa. Czeka mnie troche pracy ale strasznie lubie gotować. Choć do ciast zabytnio nie mam talentu. Ale ciasto kruszonkowe jest niezawodne - kazdemu wychodzi
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #100357 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Nie ogarniam...
Powiem tylko tak Lacrijka zaciskam za cokolwiek chcesz i potrzebujesz
Ja w ciazy wlosy farbowalam i zamierzam teraz znowu bo mnie szykanuja
Co do leginsow i tunik wlasnie chce poszukac, narazie maz mi kupil buty, a ja dzis po raz pierwszy mykalam w spodniach ciazowych
Jagoda bluzeczki super!! Gdzie takie znalazlas??
Dobranoc
Powiem tylko tak Lacrijka zaciskam za cokolwiek chcesz i potrzebujesz
Ja w ciazy wlosy farbowalam i zamierzam teraz znowu bo mnie szykanuja
Co do leginsow i tunik wlasnie chce poszukac, narazie maz mi kupil buty, a ja dzis po raz pierwszy mykalam w spodniach ciazowych
Jagoda bluzeczki super!! Gdzie takie znalazlas??
Dobranoc
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100366 przez gosiak
Nikusia udanego i owocnego wypadziku
Lacrijka hmm rzeczywiście jesteś zagadką no to czekamy na dalszy rozwój sytuacji, oby pozytywny właśnie gdzie na te wakacje jedziecie?
ja po tych sklepach polatałam i nic ładnego nie widziałam, ale zauważyłam że co by się nie włożyło w tym sezonie to wszystko modne od grochów, kwiatków, kratki , paski po wszystko w pastelowych kolorach długie kiecki , miniówki, od falbanek po całkiem proste także w co się nie ubierzemy będziemy jak "tap madl"
Madziaska odzywaj się częściej bo znikniesz nam w końcu jak niejedna już tu staraczka a ja być ciekawa co u każdej z was Boziu ale mi dziś bije miłego piątkowego wieczorku dziewczynki
Mała pędzę podpatrzyć Twój brzunio:)
Lacrijka hmm rzeczywiście jesteś zagadką no to czekamy na dalszy rozwój sytuacji, oby pozytywny właśnie gdzie na te wakacje jedziecie?
ja po tych sklepach polatałam i nic ładnego nie widziałam, ale zauważyłam że co by się nie włożyło w tym sezonie to wszystko modne od grochów, kwiatków, kratki , paski po wszystko w pastelowych kolorach długie kiecki , miniówki, od falbanek po całkiem proste także w co się nie ubierzemy będziemy jak "tap madl"
Madziaska odzywaj się częściej bo znikniesz nam w końcu jak niejedna już tu staraczka a ja być ciekawa co u każdej z was Boziu ale mi dziś bije miłego piątkowego wieczorku dziewczynki
Mała pędzę podpatrzyć Twój brzunio:)
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gosiak.
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #100367 przez mala_czarna
Co do farbowania włosów to czytałam że powinno się oszczędzić w pierwszym trymestrze farbowanie bo dziecko najbardziej sie rozwija, ale potem to niby mozna. Ale ja sama nie wiem, jak pojde we wtorek do gina to sie spytam. Ciekawa jestem jego opini. Ja farbuje na czarno włosy. Słyszałam że czarna farba jest bardzo szkodliwa, szczegolnie dla dziecka. I lepiej juz na inny kolor farbować.. np braz. czy komus cos wiadomo na ten temat?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 8 miesiąc temu #100390 przez gosiak
Mała śliczny brzuszek i spodnie bardzo ładne
Majowka oj bije mi do głowy hahaha dobrze że tydzień się skończył i mamy weekend znalazłam dziewczyny fajną panią gin w necie ma mnóstwo pozytywnych opini i nawet jest niedroga 80zl za wizyte z usg jak myślicie drogo czy w sam raz bo ja pierwszy raz prywatnie więc cenowo jestem nie obyta, a chcę iść bo mi te moje długie i dziwne okresy nie dają spokoju więc chcę żeby mnie wysłała na badanie hormonów...
Majowka oj bije mi do głowy hahaha dobrze że tydzień się skończył i mamy weekend znalazłam dziewczyny fajną panią gin w necie ma mnóstwo pozytywnych opini i nawet jest niedroga 80zl za wizyte z usg jak myślicie drogo czy w sam raz bo ja pierwszy raz prywatnie więc cenowo jestem nie obyta, a chcę iść bo mi te moje długie i dziwne okresy nie dają spokoju więc chcę żeby mnie wysłała na badanie hormonów...
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #100398 przez mala_czarna
Gosiak z tego co wiem u nas w swietokrzyskim prywatna wizyta u ginekologa kosztuje 100 zł a usg dodatkowo 80 zł, czyli rachunek jest prosty 180 zł Uważam, że 80 zł wizyta i usg to tanio.