- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #101060 przez angellika1
Dorcia to ja tak kupowałam buty "do samochodu" miały być płaskie a zawsze było odwrotnie i tak się nauczyłam w szpilkach 10 cm jeździć

Teraz brakuje mi obcasików, ale o niebo wygodniej w płaskich bucikach

Teraz brakuje mi obcasików, ale o niebo wygodniej w płaskich bucikach
Temat został zablokowany.
- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 tydzień temu #101063 przez mala_czarna
balowalismy do 2 ej, potem towarzystwo odwiozłam. Ale za to rano mielismy pobudkę, sąsiad tłukł kotlety schabowe na podłodze...
ale on taki zeschizowany alkoholik, wiec po nim sie mozna wszystkiego spodziewać.
Mój HSB ogląda Kubice. A ja postawnowiłam zajrzeć co u Was. Pogoda za oknem iście wiosenna
Dorcia nie bierz sobie do serca zbytnio słów teściowej. Zamiast sie denerwować, spytaj swojego ginekologa.
A co do butów, to słyszałam, że w ciąży nie powinno się chodzić na obcasach.
@nulka trzymam kciuki za to abyscie trafili w owulkę i za zafasolkowanie.
Lacrijka Ty tez sie napewno doczekasz
ten wyjazd napewno Wam pomoze

Mój HSB ogląda Kubice. A ja postawnowiłam zajrzeć co u Was. Pogoda za oknem iście wiosenna

Dorcia nie bierz sobie do serca zbytnio słów teściowej. Zamiast sie denerwować, spytaj swojego ginekologa.
A co do butów, to słyszałam, że w ciąży nie powinno się chodzić na obcasach.
@nulka trzymam kciuki za to abyscie trafili w owulkę i za zafasolkowanie.
Lacrijka Ty tez sie napewno doczekasz

- angellika1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
14 lata 1 tydzień temu #101067 przez angellika1
mala czarna to współczuje Ci sąsiada
Jak mieszkałam u rodziców to nad nami był taki facet który dzień w dzień wiercił dziury w ścianach od 6:30 rano do 20 masakra

- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 tydzień temu #101079 przez mala_czarna
Andżelika teraz to ten sąsiad sie uspokoił. Jak byłam nastolatkę strasznie szumił, a teraz się boi podskoczyć bo mój HSB ma 189 cm wzrostu i kawał z niego chłopa
a sąsiad sięga mu pod pachę

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #101080 przez madziaska
Dorcia moja siostra w 4 miesiacu poleciala do Turcji... mimo ze miesiac wczesniej plamila i lezala kilka dni w szpitalu lekarz nie widzial przeciwskazan. powiedzial, zeby wypoczywala i cieszyla sie wczasami... Ale to twoja decyzja 
Trzymam kciuki za 8 kreseczek

MILEGO DNIA
MIRELLA !!! Coreczka
Byloby cudnie.... Tatus dzidziusia tez tak czuje

Trzymam kciuki za 8 kreseczek

MILEGO DNIA

MIRELLA !!! Coreczka

Ostatnio zmieniany: 14 lata 1 tydzień temu przez madziaska.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 1 tydzień temu #101086 przez Dorciaition
Angelika haha, ja to jednak wolę na płaskich prowadzić samochód
Na razie jeszcze mogę ponosić wysokie bo lubię, ale później sobie odpuszczę.
Mała-czarna jak zdrówko?
Madziaska kochana dziękuję. Pocieszyłaś mnie

Mnie też Mirella dziewczynkę przepowiedziała
Byłoby cudnie!
Trzymam kciuki żeby było mnóstwo kreseczek, podwójnych oczywiście

Mała-czarna jak zdrówko?

Madziaska kochana dziękuję. Pocieszyłaś mnie

Mnie też Mirella dziewczynkę przepowiedziała

Trzymam kciuki żeby było mnóstwo kreseczek, podwójnych oczywiście

- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 tydzień temu #101089 przez mala_czarna
Dorcia ja czuję się bardzo dobrze.Ja jednak wolę prowadzić samochód w tzw. "cichobiegach".
Mnie Mirella przepowiedziała synka
więc zobaczymy za pare miesięcy
we wtorek ide wreszcie do lekarza :)a po wizycie wstawie jakis ładny suwaczek ciążowy
jak narazie nie chce zapeszyć 
Dzięki Asik za pomoc w dodaniu suwaczka
. Nie mam pojecia czemu wczesniej nie chciało się załączyć
Mnie Mirella przepowiedziała synka

Dzięki Asik za pomoc w dodaniu suwaczka

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 tydzień temu #101106 przez Agusia83
Hej dziewczyny,jesli chodzi o lot samolotem: jezeli ciaza przebiega prawidlowo, to nie ma zadnych przeciwskazan w odbyciu lotu...itak,jak ktoras kobitka napisala, najlepszym okresemjest IItrymestr.I najlepiej by lot nie trwal dluzej niz 4h....natomiast pozniejszy okres ciazy jest bardziej klopotliwy w podrozowaniu...a jesli chodzi o 8 i 9 miesiac to nie wszystkie linie lotnicze pozwalaja na loty u siebie, bo wiadomo,ze wiaze sie z ryzykiem porodu i nie daj Boze jakis komplikacji...tak wiec Dorcia, nie martw sie...na pewno bedzie dobrze 
Jesli chodzi o buciki, to tez wole, chociazby z malenkim obcasikiem,ale jak narazie musialam z nich zrezygnowac....brzuszek coraz wiekszy, no i powoli dopada mnie bol kregoslupa...
Zycze wszystkim milego dnia

Jesli chodzi o buciki, to tez wole, chociazby z malenkim obcasikiem,ale jak narazie musialam z nich zrezygnowac....brzuszek coraz wiekszy, no i powoli dopada mnie bol kregoslupa...

Zycze wszystkim milego dnia

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 1 tydzień temu #101108 przez gosiak
witam:)
Madziaska nie przejmuj się tą Twoją wredną teściową, mogła by jakoś inaczej podejść do sprawy a nie...szkoda słów na takie babska

Kilka znajomych latało w ciąży i nic się nie stało nawet teraz szwagierka w maju będzie wracać do Anglii a jest w 7miesiącu, chyba tylko będziesz musiała na lotnisku podpisać że na własną odpowiedzialność, bo tu właśnie o ciśnienie chodzi, znajoma mojej siostry ze stanów wracała a była już w zaawansowanej ciąży i wsio było ok tylko tu już bym się bała 9h w samolocie to nie 1.5 jak do Anglii, ale jak dziewczyny piszą wypytaj gina.
Lacrijka no kibelek w kwiotki hmm jak sobie ściany zrobisz na zielono to wiosnę będziesz miała cały czas

Oj to w święta będziemy mieli wysyp kreseczek trzymam za was dziewczynki kciuki

mała czarna nieźle z tym sąsiadem kotlety na podłodze?! współczucie
Madziaska nie przejmuj się tą Twoją wredną teściową, mogła by jakoś inaczej podejść do sprawy a nie...szkoda słów na takie babska

Kilka znajomych latało w ciąży i nic się nie stało nawet teraz szwagierka w maju będzie wracać do Anglii a jest w 7miesiącu, chyba tylko będziesz musiała na lotnisku podpisać że na własną odpowiedzialność, bo tu właśnie o ciśnienie chodzi, znajoma mojej siostry ze stanów wracała a była już w zaawansowanej ciąży i wsio było ok tylko tu już bym się bała 9h w samolocie to nie 1.5 jak do Anglii, ale jak dziewczyny piszą wypytaj gina.
Lacrijka no kibelek w kwiotki hmm jak sobie ściany zrobisz na zielono to wiosnę będziesz miała cały czas

Oj to w święta będziemy mieli wysyp kreseczek trzymam za was dziewczynki kciuki

mała czarna nieźle z tym sąsiadem kotlety na podłodze?! współczucie

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
14 lata 1 tydzień temu #101112 przez ann-sunshine
Grudniowa Jagoda - rozłąka z mężem wpłynie na przyszłe robienie dzidzi pozytywnie, pływaczki zdążą się zregenerować i nabrać sił 
Dorcia i Jagoda - legginsy w kwity to też nie mój klimat, raczej myślę o czarnych legginsach i kwiecistej sukience noszonej jak tunika
Majówka, Delfinek, Anulka i Lacrijka - trzymam kciuki. Ja tuż za Wami, dziś 17 dc, jeszcze pofiglujemy sobie z mężem na wypadek gdyby owu się przesunęła, a za parę dni też już mi tylko czekanie zostanie (teoretycznie ostatni dzień cyklu to 23 kwietnia). To już jest nas 5

Lakrijka - tylko obiecaj, że do Egiptu ani termometru ani testów owu nie zabierzesz

Dorcia i Jagoda - legginsy w kwity to też nie mój klimat, raczej myślę o czarnych legginsach i kwiecistej sukience noszonej jak tunika
Majówka, Delfinek, Anulka i Lacrijka - trzymam kciuki. Ja tuż za Wami, dziś 17 dc, jeszcze pofiglujemy sobie z mężem na wypadek gdyby owu się przesunęła, a za parę dni też już mi tylko czekanie zostanie (teoretycznie ostatni dzień cyklu to 23 kwietnia). To już jest nas 5

Lakrijka - tylko obiecaj, że do Egiptu ani termometru ani testów owu nie zabierzesz
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- mala_czarna
-
- Gość
-
14 lata 1 tydzień temu #101127 przez mala_czarna
Byłam wczoraj na mieście,chciałam sobie kupić jakąś fajną tunikę. Ale i u mnie niestety wszystko w kwiatki lub szare i pod szyję. TAk więc przyszłam do domu z niczym
kwiatki, falbanki, pliski to zdecydowanie nie mój styl...