BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #101060 przez angellika1
Dorcia to ja tak kupowałam buty "do samochodu" miały być płaskie a zawsze było odwrotnie i tak się nauczyłam w szpilkach 10 cm jeździć :D :D
Teraz brakuje mi obcasików, ale o niebo wygodniej w płaskich bucikach
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #101063 przez mala_czarna
balowalismy do 2 ej, potem towarzystwo odwiozłam. Ale za to rano mielismy pobudkę, sąsiad tłukł kotlety schabowe na podłodze... :angry: ale on taki zeschizowany alkoholik, wiec po nim sie mozna wszystkiego spodziewać.
Mój HSB ogląda Kubice. A ja postawnowiłam zajrzeć co u Was. Pogoda za oknem iście wiosenna :)

Dorcia nie bierz sobie do serca zbytnio słów teściowej. Zamiast sie denerwować, spytaj swojego ginekologa.
A co do butów, to słyszałam, że w ciąży nie powinno się chodzić na obcasach.

@nulka trzymam kciuki za to abyscie trafili w owulkę i za zafasolkowanie.

Lacrijka Ty tez sie napewno doczekasz :) ten wyjazd napewno Wam pomoze :)
14 lata 1 tydzień temu #101067 przez angellika1
mala czarna to współczuje Ci sąsiada :( :( :( Jak mieszkałam u rodziców to nad nami był taki facet który dzień w dzień wiercił dziury w ścianach od 6:30 rano do 20 masakra
14 lata 1 tydzień temu #101079 przez mala_czarna
Andżelika teraz to ten sąsiad sie uspokoił. Jak byłam nastolatkę strasznie szumił, a teraz się boi podskoczyć bo mój HSB ma 189 cm wzrostu i kawał z niego chłopa :) a sąsiad sięga mu pod pachę :lol:
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #101080 przez madziaska
Dorcia moja siostra w 4 miesiacu poleciala do Turcji... mimo ze miesiac wczesniej plamila i lezala kilka dni w szpitalu lekarz nie widzial przeciwskazan. powiedzial, zeby wypoczywala i cieszyla sie wczasami... Ale to twoja decyzja ;)
Trzymam kciuki za 8 kreseczek :):):)
MILEGO DNIA :)
MIRELLA !!! Coreczka :) Byloby cudnie.... Tatus dzidziusia tez tak czuje ;)
14 lata 1 tydzień temu #101086 przez Dorciaition
Angelika haha, ja to jednak wolę na płaskich prowadzić samochód :) Na razie jeszcze mogę ponosić wysokie bo lubię, ale później sobie odpuszczę.

Mała-czarna jak zdrówko? :)

Madziaska kochana dziękuję. Pocieszyłaś mnie :kiss: :kiss: :kiss:
Mnie też Mirella dziewczynkę przepowiedziała :) Byłoby cudnie!

Trzymam kciuki żeby było mnóstwo kreseczek, podwójnych oczywiście :)

Alanek[*] :(
14 lata 1 tydzień temu #101089 przez mala_czarna
Dorcia ja czuję się bardzo dobrze.Ja jednak wolę prowadzić samochód w tzw. "cichobiegach".
Mnie Mirella przepowiedziała synka :) więc zobaczymy za pare miesięcy :) we wtorek ide wreszcie do lekarza :)a po wizycie wstawie jakis ładny suwaczek ciążowy :) jak narazie nie chce zapeszyć :blink:
Dzięki Asik za pomoc w dodaniu suwaczka :woohoo: . Nie mam pojecia czemu wczesniej nie chciało się załączyć :unsure:
14 lata 1 tydzień temu #101106 przez Agusia83
Hej dziewczyny,jesli chodzi o lot samolotem: jezeli ciaza przebiega prawidlowo, to nie ma zadnych przeciwskazan w odbyciu lotu...itak,jak ktoras kobitka napisala, najlepszym okresemjest IItrymestr.I najlepiej by lot nie trwal dluzej niz 4h....natomiast pozniejszy okres ciazy jest bardziej klopotliwy w podrozowaniu...a jesli chodzi o 8 i 9 miesiac to nie wszystkie linie lotnicze pozwalaja na loty u siebie, bo wiadomo,ze wiaze sie z ryzykiem porodu i nie daj Boze jakis komplikacji...tak wiec Dorcia, nie martw sie...na pewno bedzie dobrze :lol:

Jesli chodzi o buciki, to tez wole, chociazby z malenkim obcasikiem,ale jak narazie musialam z nich zrezygnowac....brzuszek coraz wiekszy, no i powoli dopada mnie bol kregoslupa... :silly:

Zycze wszystkim milego dnia :woohoo:
14 lata 1 tydzień temu #101108 przez gosiak
witam:)
Madziaska nie przejmuj się tą Twoją wredną teściową, mogła by jakoś inaczej podejść do sprawy a nie...szkoda słów na takie babska :silly: :angry:
Kilka znajomych latało w ciąży i nic się nie stało nawet teraz szwagierka w maju będzie wracać do Anglii a jest w 7miesiącu, chyba tylko będziesz musiała na lotnisku podpisać że na własną odpowiedzialność, bo tu właśnie o ciśnienie chodzi, znajoma mojej siostry ze stanów wracała a była już w zaawansowanej ciąży i wsio było ok tylko tu już bym się bała 9h w samolocie to nie 1.5 jak do Anglii, ale jak dziewczyny piszą wypytaj gina.

Lacrijka no kibelek w kwiotki hmm jak sobie ściany zrobisz na zielono to wiosnę będziesz miała cały czas :lol: :lol:

Oj to w święta będziemy mieli wysyp kreseczek trzymam za was dziewczynki kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

mała czarna nieźle z tym sąsiadem kotlety na podłodze?! współczucie :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 1 tydzień temu #101111 przez Majowka
Lacryjka ty tez w Wielka Sobote!??
Super!!! :laugh: :laugh: :laugh:
Trzymam kciuki za 8 kreseczek !!!!! :)

Udanych zakupow!

A ty Gosiaku, kiedy testujesz? paczatek maja?
14 lata 1 tydzień temu #101112 przez ann-sunshine
Grudniowa Jagoda - rozłąka z mężem wpłynie na przyszłe robienie dzidzi pozytywnie, pływaczki zdążą się zregenerować i nabrać sił ;)

Dorcia i Jagoda - legginsy w kwity to też nie mój klimat, raczej myślę o czarnych legginsach i kwiecistej sukience noszonej jak tunika

Majówka, Delfinek, Anulka i Lacrijka - trzymam kciuki. Ja tuż za Wami, dziś 17 dc, jeszcze pofiglujemy sobie z mężem na wypadek gdyby owu się przesunęła, a za parę dni też już mi tylko czekanie zostanie (teoretycznie ostatni dzień cyklu to 23 kwietnia). To już jest nas 5 :lol: :lol: :lol:

Lakrijka - tylko obiecaj, że do Egiptu ani termometru ani testów owu nie zabierzesz
14 lata 1 tydzień temu #101115 przez Majowka
Ann!!! Ty tez!??
Tak to chyba jeszcze tu nie bylo :laugh:

Mirella, a Ty!? kiedy ty testujesz?
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #101119 przez gosiak
Majowka tak tak ja jakoś na początku maja chyba... szkoda że mam wykres a nie wiem nawet nie popatrzyłam :blush: :blush:

Edytuję: no popatrzyłam na 01.05 mam ostatni dc :laugh:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Załączniki:
14 lata 1 tydzień temu #101126 przez Asik
Mała_czarna nie ma za co :) wstawiłam na sierpniówkach mój bebzolek :) jak która chce sie napatrzyć,zarazić i przerazic :D to zapraszam :) hmmm wielgachny już jest a gdzie tam jeszcze :D
ojjj to na swięta wysyp sie szykuje :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 tydzień temu #101127 przez mala_czarna
Byłam wczoraj na mieście,chciałam sobie kupić jakąś fajną tunikę. Ale i u mnie niestety wszystko w kwiatki lub szare i pod szyję. TAk więc przyszłam do domu z niczym :( kwiatki, falbanki, pliski to zdecydowanie nie mój styl...
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia