BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 1 tydzień temu #101133 przez ann-sunshine
Asik śliczny brzuś, a nas staraczki nie tak łatwo przestraszyć :)
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #101145 przez Majowka
Asik! Sliczny brzuszek! Goly faktycznie wyglada na jeszcze wiekszy!!!
Sporo sie powiekszyl od ostatniego zdjecia! :)
Buziaczki dla Ciebie i Szymka :kiss:
14 lata 1 tydzień temu #101146 przez mala_czarna
Asia brzusio śliczniutki :) dodatkowe 4 kg do kochania :blink:
14 lata 1 tydzień temu #101148 przez Mirella
Majówka, kochana, jak ja mam testować jak nawet nie wiem kiedy @ powinna być? :lol: :lol: :lol:

Trzymam kciuki za wszystkie staraczki, ciężarówkom zdrówka życzę, wszystkim wysyłam pozytywne wibracje i idę na spacerek :D
14 lata 1 tydzień temu #101151 przez Asik
Dzieki dziewczyny :) noo od początku ciąży przybyło 4,5 kilo :)

ostatnie zdjęcie robiłam dwa tyg temu :ohmy: jak w takim tempie bedzie sie powiększał to wózek bedzie mi potrzebny do podkładania :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 tydzień temu #101157 przez Dorciaition
Asik za chwilę podpatrzę Twój bruszek. :) Ale 4,5 kg to malutko, więc jest dobrze ;) A Ty szczuplutka, wiec kilka dodatkowych kg Tobie nie zaszkodzi :laugh:

Gosiaczku to moja teściowa jest wredna, a nie Madziaski :silly: haha

Trzymam za Was kciuki, żeby te najcudniejsze prezenty były na święta. A wszystkie razem to by było wspaniale, no i jak wesoło :laugh:

Wczoraj zakupiłam buty, chciałam dziś ubrać i... za małe! :side: Haha, ja to zawsze mam problem z rozmiarem. Pojechaliśmy wymienić na inne :silly:

Alanek[*] :(
14 lata 1 tydzień temu #101171 przez ann-sunshine
Dorcia, a bo w ciąży to się stopa powiększa, może tobie właśnie przez noc urosła ;)
14 lata 1 tydzień temu #101183 przez Dorciaition
Haha, tak szybko by urosła :laugh: To ciekawe czy te, co dzisiaj zakupiłam będą jutro pasowały :lol: :silly:

14 lata 1 tydzień temu #101184 przez @nulka
Asik....jaki śliczny brzunio :)
ja też taki chcę... buuuuu :dry: :dry:
4,5 kg to prawie nic, tyle to ja na zimę przybieram haha
w pierwszej ciąży to przytyłam 23!!! ale przeleżałam ją i z rozpaczy jadłam :silly:
no zgubiłam to w 1,5 roku ale kosztowało mnie to trochę pracy :)
a jak Ty się czujesz Kochana? pytam bo Ty moja prawie rówieśnica :silly: i Ciebie szczególnie jestem ciekawa, jak znosisz tę ciążę, jak Twoja krewka na badaniach itp.
Pozdrawiam

Dziewczyny mnie dzisiaj mąż przeczołgał po lesie rowerem, wróciłam , wciągnęłam browarka ;) i mam DECHY!
14 lata 1 tydzień temu #101194 przez Asik
@nulka ja w pierwszej przybralam 25 kilo :D :D a zrzuciłam w 4 mce :D :D a teraz jem tyle samo i jakos tak nie idzie za fest w dupsko :)
Badania wszystkie są okk a po świętach na glukozę 75 mam iść :) i jak ja wytrzymam tyle godzin bez jedzenia :ohmy: ogólnie czuje się super :) czasami mam lenia ogromnego i nic mi sie nie chce :D kręgosłup okk :) ale w sumie dopiero szósty miesiąc zaczęłam wiec pewnie wsio przede mną :) aa no i gin powiedział żebym sie oszczędzała bo to już sie skurcze mogą zacząć no i w moim wieku ciąża to baaardzo duże obciązenie dla organizmu :D heheheh :) to w moim wieku to mnie zawsze rozbraja :D :D Szymek poza tą wadą ma wsio okk , tak przynajmniej wyszło na genetycznym :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
14 lata 1 tydzień temu #101199 przez Dorciaition
Asik brzuszek jest przecudowny!!!

14 lata 1 tydzień temu #101211 przez Agusia83
Asik, brzuszek piekny, a te kg, to naprawde pikus, tak trzymaj dalej :lol: ...miedzy nami jest 5t roznicy wiec i ja pewnie za niedlugo bede obdarzona takim bebenkiem :lol:
A najwazniejsze, ze Szymek jest zdrowy!
14 lata 1 tydzień temu #101219 przez @nulka
Asik to mnie podbudowałaś. :) A Szymka wada to tylko kosmetyka no i na początku trochę będziesz musiała popracować nad techniką karmienia. Szymek zanim zatrybi to już będzie po wszystkim.
Cieszę się szczególnie, że tak się czujesz no a jeszzce obok sąsiadka 3 lata starsza odemnie urodziła i wszystko z nią i dzidzią ok.
Wszystko to razem napawa mnie optymizmem :)
Jeszcze tylko taki mały problem z przyklejeniem fasolki i byłby szczyt moich marzeń ehhh.
:)
14 lata 1 tydzień temu #101243 przez Dorciaition
Gosiak, przyleciały bociany to i są zmiany? Fajny avatarek :lol: :silly:

Anulka uda się nie długo na pewno! :kiss:

14 lata 1 tydzień temu #101246 przez @nulka
Dorcia no OBY bo czasu za wiele nie mam :) dzięki
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama