- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- teraz czekam na moje malenstwo
Mniej Więcej
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu #100600 przez mala_czarna
Ja również trzymam ogromne kciuki za staraczki i ciężarówki Zaraz ide na zakupy, mam ochote na jakąs tunikę na dzis wieczór A u mnie tez wietrznie i niebo pełne ciemnych chmur...chyba będzie deszcz.
Temat został zablokowany.
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- mala_czarna
- Gość
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 8 miesiąc temu #100630 przez gosiak
Witam:)
U mnie też wieje strasznie aż łby urywa
Mała_ czarna tak mi też by dobrze taki wyjazd zrobił w sumie najbardziej mojemu mężowi by sie przydał bo biedny cały czas w pracy choć na tydzień bym chciał gdzieś pojechał, mój mąż bardzo by chciał do Egiptu pojechać mam nadzieję że nam się kiedyś uda zrealizować ten plan, wstępnie uzgodniliśmy że jak do jesieni nie zajdziemy to w październiku bądź listopadzie choć na tydzień się wyrwiemy ceny wtedy będą mniejsze takich wycieczek i chyba mniej tłumu...
na dziś w planie kino a przed kinem heh otwarcie nowego centrum handlowego Gosia oczywiście nie ominie takiej okazji no ale nie wiem czy uda mi się męża wyrwać do tego centrum bo on zawsze mówi że się dusi w takich dżunglach
wielkaB cudne te maleństwo marzy mi się taka sesja rodzinna z dzidziusiem
a co do planów na Twoje wakacje to najlepiej jak byś bilety od razu przed mężem postawiła wtedy już nie będzie miał szans się wycofać u mnie taki plan by nie wypalił bo my mamy wspólną kasę i raczej by się mąż skapnął jakby były braki w kasie tym bardziej że codziennie ma wgląd na konto
U mnie też wieje strasznie aż łby urywa
Mała_ czarna tak mi też by dobrze taki wyjazd zrobił w sumie najbardziej mojemu mężowi by sie przydał bo biedny cały czas w pracy choć na tydzień bym chciał gdzieś pojechał, mój mąż bardzo by chciał do Egiptu pojechać mam nadzieję że nam się kiedyś uda zrealizować ten plan, wstępnie uzgodniliśmy że jak do jesieni nie zajdziemy to w październiku bądź listopadzie choć na tydzień się wyrwiemy ceny wtedy będą mniejsze takich wycieczek i chyba mniej tłumu...
na dziś w planie kino a przed kinem heh otwarcie nowego centrum handlowego Gosia oczywiście nie ominie takiej okazji no ale nie wiem czy uda mi się męża wyrwać do tego centrum bo on zawsze mówi że się dusi w takich dżunglach
wielkaB cudne te maleństwo marzy mi się taka sesja rodzinna z dzidziusiem
a co do planów na Twoje wakacje to najlepiej jak byś bilety od razu przed mężem postawiła wtedy już nie będzie miał szans się wycofać u mnie taki plan by nie wypalił bo my mamy wspólną kasę i raczej by się mąż skapnął jakby były braki w kasie tym bardziej że codziennie ma wgląd na konto
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100639 przez wielkaB
u mnie jest tak ja pracuje dla siebie moj maz zawsze mi mowil zebym siedziala w domu bo on wystarczająco zarabia i ze zawsze damy sobie rade ale Patti jest nie ugieta i pracuje umarła z nudów w domu ale jak mysle o wakacjach to muszę wzias drugi etat gdzies załapac bo mało czasu zostało i uzbieram takiej sumy pieniedzy
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100640 przez madziaska
Gosiaku jestem, jestem z Wami. trzy dni neta nie mialam, a poza tym od rana do wieczora w pracy. jak wracam to padam, caly czas spalabym. No i te mdlosci za wizyte 80 zl to malutko, ja place z usg 110 zl.
Lacrijka Egipt suuuuper, co prawda jeszcze tam nie bylam, ale naprawde fajnie, ze jedziecie odpoczywac... My juz troszke lat ze soba, wiec duzo zwiedzilismy. na majowke mamy plan Chorwacje, ale zobacze jak bede sie czula... A jak dzidzius sie urodzi, to tez pewnie bedziemy podrozowac, na poczatku napewno niedaleko, ale pozniej wyruszymy gdzies w trojke
MILEGO DNIA
Mirella, pytanie do Ciebie kto u mnie zamieszkuje w brzuszku???? Przepowiadasz przepowiadasz, a mnie nic nie mowisz
Lacrijka Egipt suuuuper, co prawda jeszcze tam nie bylam, ale naprawde fajnie, ze jedziecie odpoczywac... My juz troszke lat ze soba, wiec duzo zwiedzilismy. na majowke mamy plan Chorwacje, ale zobacze jak bede sie czula... A jak dzidzius sie urodzi, to tez pewnie bedziemy podrozowac, na poczatku napewno niedaleko, ale pozniej wyruszymy gdzies w trojke
MILEGO DNIA
Mirella, pytanie do Ciebie kto u mnie zamieszkuje w brzuszku???? Przepowiadasz przepowiadasz, a mnie nic nie mowisz
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100662 przez gosiak
Madziaska to szybciutko idź na zwolnienie powinnaś teraz odpoczywać teraz najważniejszy moment ciąży maluszek się rozwija a praca od rana do wieczora na pewno Cię wykańcza i w dodatku masz mdłości to lekarz na pewno da Ci zwolnienie...
A życie bez neta to jak bez ręki ja ostatnio pół dnia nie miałam i mnie nosiło no ale Ty pracujesz to może tak tego nie odczułaś, gorzej jak się siedzi w domu
Majeczko to czekamy z zaciśniętymi kciukami
A życie bez neta to jak bez ręki ja ostatnio pół dnia nie miałam i mnie nosiło no ale Ty pracujesz to może tak tego nie odczułaś, gorzej jak się siedzi w domu
Majeczko to czekamy z zaciśniętymi kciukami
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gosiak.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #100672 przez Dorciaition
Majówka czekamy z niecierpliwością No i trzymamy z całych sił
Madziaska dokładnie jak Ty całymi dniami w pracy to koniecznie wybierz się na to zwolnienie. Ja pójdę od końca czerwca. Teraz w sumie i tak idę do pracy jak sie dobrze czuję
Gosiak- otwarcie centrum, uwielbiam Zabierz mnie, zamiast męża.
My też wybieramy sie dzis na zakupy, bo muszę sobie jakieś buciorki zakupić.
Wielka B to najważniejsze, że wierzysz, że się uda. Oby sie spełniło Cudna dzidzia
Madziaska dokładnie jak Ty całymi dniami w pracy to koniecznie wybierz się na to zwolnienie. Ja pójdę od końca czerwca. Teraz w sumie i tak idę do pracy jak sie dobrze czuję
Gosiak- otwarcie centrum, uwielbiam Zabierz mnie, zamiast męża.
My też wybieramy sie dzis na zakupy, bo muszę sobie jakieś buciorki zakupić.
Wielka B to najważniejsze, że wierzysz, że się uda. Oby sie spełniło Cudna dzidzia
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #100817 przez Grudniowa Jagoda 79
HEJ DZIEWCZYNY!
LACRIJKA zmiana klimatu no moze duzo pomóc my córcie w górach zrobilismy takze zaraz po przyjezdzie DO DZIEŁA
mala czarna DZIEKI WIELKIE!!!
ann- sunshine jesli zaczne sie starac to w maju dlatego ze od 17 kwietnia do 11 maja bede we Włoszech bez reproduktora :D:D:D:D:D:D ale z dzieciakami.Moj M w tym czasie bedzie moczył dupę a raczej wędkę w hiszpani ze swoim dobrym kumplem.
@nulka u nas tez wieje, jak wsiadalam do samochodu myslalam ze mi drzwi wyrwie.
Ale za to jak pranie szybko schnie.
Sprytny pomysł z tymi skierowaniami, kurde ze ja wtedy o tym nie pomyslalam.I dobrze bo trzeba kombinowac, dziady tylko zdzieraja kase.
delfinek Tobie rowniez miłego dnia:*
MagdaM kochana uwazaj na siebie z tym cisnieniem to nie ma zartów.Pewnie juz rozmawialas z lekarzem na ten temat.
Dorciaition 2 tygodnie w Angli super!
A leginsów w kwiaty bym tez nie załozyla ble
Lacrijka mocne krechy? to do dzieła! Nie czekaj na Egipt JUZ ZACZNIJ
wielkaB ale sliczny maluszek , JASNE ZE UDA CI SIE ZAKIELKOWAC! WIARA CZYNI CUDA!!!
MAJÓWKA AZ CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA EFEKT A KIEDY BEDZIESZ WIEDZIAŁA???
A ja jakas senna dzis jestem, kawe wypilam nie jedna ale spaac mi sie chce jak nie wiem co.Drzemka odpada bo moje dzieci tylko na to czekaja az przymkne oko.Ostatnio chcieli mi zrobic niespodzianke i upiec ciasto :o Jak weszłam do kuchni to myslalam ze zemdleje.Olej z jajkami i mąka na blacie kuchennym a zebów mało nie stracilam jak sie poslizgnełam na skorupce z jajek nie mowiac juz o nich.Paulina ma włosy do pasa a ciasto robiła z rozpuszczonymi wlosami,ale koszmar był w wannie.Dobrze ze noze i inne ostre sprzety mam pochowane bo jakby tak chcieli makaron robic :D:D
Oni maja wiele pomysłow.Kiedys Wam opowiem.
LACRIJKA zmiana klimatu no moze duzo pomóc my córcie w górach zrobilismy takze zaraz po przyjezdzie DO DZIEŁA
mala czarna DZIEKI WIELKIE!!!
ann- sunshine jesli zaczne sie starac to w maju dlatego ze od 17 kwietnia do 11 maja bede we Włoszech bez reproduktora :D:D:D:D:D:D ale z dzieciakami.Moj M w tym czasie bedzie moczył dupę a raczej wędkę w hiszpani ze swoim dobrym kumplem.
@nulka u nas tez wieje, jak wsiadalam do samochodu myslalam ze mi drzwi wyrwie.
Ale za to jak pranie szybko schnie.
Sprytny pomysł z tymi skierowaniami, kurde ze ja wtedy o tym nie pomyslalam.I dobrze bo trzeba kombinowac, dziady tylko zdzieraja kase.
delfinek Tobie rowniez miłego dnia:*
MagdaM kochana uwazaj na siebie z tym cisnieniem to nie ma zartów.Pewnie juz rozmawialas z lekarzem na ten temat.
Dorciaition 2 tygodnie w Angli super!
A leginsów w kwiaty bym tez nie załozyla ble
Lacrijka mocne krechy? to do dzieła! Nie czekaj na Egipt JUZ ZACZNIJ
wielkaB ale sliczny maluszek , JASNE ZE UDA CI SIE ZAKIELKOWAC! WIARA CZYNI CUDA!!!
MAJÓWKA AZ CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA EFEKT A KIEDY BEDZIESZ WIEDZIAŁA???
A ja jakas senna dzis jestem, kawe wypilam nie jedna ale spaac mi sie chce jak nie wiem co.Drzemka odpada bo moje dzieci tylko na to czekaja az przymkne oko.Ostatnio chcieli mi zrobic niespodzianke i upiec ciasto :o Jak weszłam do kuchni to myslalam ze zemdleje.Olej z jajkami i mąka na blacie kuchennym a zebów mało nie stracilam jak sie poslizgnełam na skorupce z jajek nie mowiac juz o nich.Paulina ma włosy do pasa a ciasto robiła z rozpuszczonymi wlosami,ale koszmar był w wannie.Dobrze ze noze i inne ostre sprzety mam pochowane bo jakby tak chcieli makaron robic :D:D
Oni maja wiele pomysłow.Kiedys Wam opowiem.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #100825 przez Majowka
hej Jagoda
ale sie usmialam, to dopiero sa urwiski!
we dwojke to zawsze razniej psocic, hehe
Czekamy na ich nowe wyczyny!
dzieki dziewczynki za wsparcie!
Teraz to nie wiem dokladnie kiedy bede miec okres, bo wszystko mi sie rozregulowalo po ostatnim cyklu. Mysle ze po 14 dniach powinno cos juz byc wiadomo, czyli testuje 23 kwietnia w Wielka Sobote
ale sie usmialam, to dopiero sa urwiski!
we dwojke to zawsze razniej psocic, hehe
Czekamy na ich nowe wyczyny!
dzieki dziewczynki za wsparcie!
Teraz to nie wiem dokladnie kiedy bede miec okres, bo wszystko mi sie rozregulowalo po ostatnim cyklu. Mysle ze po 14 dniach powinno cos juz byc wiadomo, czyli testuje 23 kwietnia w Wielka Sobote