BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #99819 przez mala_czarna
Wielka B a na jaki kolor?
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #99821 przez wielkaB
na braz z czerwonym
13 lata 8 miesiąc temu #99825 przez mala_czarna
ciekawe połączenie. Napewno bedzie świetnie wyglądać :).
13 lata 8 miesiąc temu #99856 przez ann-sunshine
Jagoda, no co ty, jaki intruz my tu wszystkie nowe witamy jak swoje. Zreszą ja tu też od niedawna jestem a czuję się jak u siebie :) takich gościnnych dziewczyn na forum to ze świeczką szukać

Dorcia w jakim sensie te testy są "lewe"?

Mirella córa i buty hahaha cudna

Magda ja też chcę już taką dzidzię u siebie w brzuszku ;p
13 lata 8 miesiąc temu #99882 przez MagdaM
ann-sunshine doczekasz sie zobaczysz :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #99893 przez Dorciaition
Hej kobietki!
Ale dziś pospałam, do 11 :ohmy:

O tym orgazmie było w książce "O dzieku, które odwróciło sie na pięcie", czyli o stracie dziecka. Może chodziło właśnie o kobiety, które straciły swoje maleństwa, a później nie mogły zajść w ciaże. Nie wiem...

ann-sunshine te testy pokazywały zły wynik, zawsze negatywny. Podobno wycofują je teraz z aptek. Ale specjaliści polecali nie kupować najtańszych testów. No i betę robić, której my, jeśli gin nie zaleci mówimy nie! :blink:

Alanek[*] :(
13 lata 8 miesiąc temu #99919 przez ann-sunshine
Dorcia dzięki za info

Magda trzymam cię za słowo :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #99926 przez gosiak
witam :)
delfinek to na pewno sprawka hormonów że masz takie wahania nastroju. Ja też jak się patrzę na tego typu filmiki to się śmieję, ale też odczuwam tęsknotę za własnym które gdzieś tam na mnie czeka...i które już tak bardzo chciała bym przytulić :kiss:

Ja dziś do miasta się wybieram pozałatwiać kilka spraw, poszukać jakiejś kiecki bo w maju weselicho mamy, a tu jeszcze nawet nie wiem jaką chcę, i jaka w ogóle jest modna, dawno na zakupach nie byłam a wiosna już prawie w pełni :side: ale ta dzisiejsza szara pogoda odbiera mi chęć gdziekolwiek się ruszyć, no ale jeszcze z koleżanką mam się spotkać więc brzydko było by odwołać spotkanie, które jej obiecuję już od wieków :dry:

wielkaB no to koniecznie wrzuć nam fotę po fryzjerze na pewno taki zestaw kolorków szałowo wygląda :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99952 przez Lacrijka
Dzień Dobry :)

Witam po długiej nieobecnosci, ale nie mogłam sie zalogowac na swoim kompie..Dzis pisze od tesciowej :P :P :P .. U mnie masakra..Ta budowa mnie wykonczy kiedys norymalnie !!!!!!! Ale za jakies 3-4 miechy koniec i sie wprowadzamy :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Ide dzis na monitoring owulki czy cos sie tam dzieje czy lipa w tym cyklu..wg testu dzisiejszego powinna byc bo krecha jak malowana po minucie sie pokazała, gdzie czas oczekiwania na wynik testu to 10 min..Zobaczymy co powie gin..Środek cyklu, szaleństwa łóżkowe sa i jest git :) :) :)

Został niecały miesiac do wyjazdu na wakacje..kolejne szalenstwo.. Chodze po sklepach szukam szmat do wdziania i jest lipa..nie wiem co to za moda nastała.wszystko w kwiotki, złote i zrebrzate..a ze ja ze starych rockowców to tylko czerń hehe Mam jedna rózowa błuzke :laugh: :laugh: :laugh: ale mnie parzy hahaha bedzie lipa w to lato, oj bedzie !!!!!

Mała czarna - gratuluje (nie wiem czy juz to robiłam)
Buziam Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #99954 przez wielkaB
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRLZ2fUVlTCehY00rLkmaqPAel6BS9ZQZD9YBVAW28-kf7EKnRn3A&t=1
13 lata 8 miesiąc temu #99970 przez gosiak
no Lacrijka nareszcie się tu odezwałas, same szaleństwa u Ciebie się szykują, za 4 miesiące przeprowadzka fajnie to już parapetówe możecie na grillu na tarasie zrobić :blink: :blink:

wielka B fajną fryzurkę chcesz sobie zrobić cięcie też takie?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 8 miesiąc temu #99972 przez Majowka
Czesc Lacrijka!!!! :)

Dawno juz Ciebie nie bylo! juz sie ztesknilysmy!!!!

Ciesze sie, ze wszystko dobrze u Ciebie! Daj znac co tam stwierdzi gin na twoim monitoringu. Dotrzymasz mi tym samym towarzystwa w tym monitorowaniu, bo tu jakos samotnie sie czuje... chyba oprocz nas nikt nie monitoruje...

A moda to faktycznie, dosc pstrokoata ostatnio. Ja sie obkupilam w pastele, bo ladnie mi takich lososiowych kolorach, i troszke pstrokatych akcesoriow, zeby nie wygladc nie modnie ;)
Kwiatki olalam, hehehe
13 lata 8 miesiąc temu #99978 przez wielkaB
no mi sie juz konczy @ i znow z mezem bierzemy sie do roboty teraz ide sprzatc bo pozniej jade do kumpeli na ploteczki ona sie tez satrał•am 25 cykli ale w koncu wyszlo malenstwo u niej nie bylo zadnych problemow ani u jej meza lekarz powiedzial jej ze to sprawa psychiki ze zabardzo chciala
13 lata 8 miesiąc temu #99994 przez ann-sunshine
Majówka bo reszta póki co liczy na siły natury... do czasu...

Lacrijka wiem już co gin powie, że masz owu jak ta lala i nic tylko działać ;)

pogoda rzeczywiście mało wychodna dziś, duje jak nie wiem co i zimno, a ja już w wiosenny płaszczyk się odziałam i zimową kurtkę w kąt szafy wcisnęłam :angry:
13 lata 8 miesiąc temu #99998 przez bewipo
Lacrijka dobrze, że tu nas odwiedziłaś. Szaleństwa są to najważniejsze :)

Ja chyba tez jakaś staromodna, bo nic mi się nie podoba z tego co w sklepach... A jakieś tuniki czas zakupic, bo niedługo nie będę miała w czym chodzić.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia