- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99514 przez Grudniowa Jagoda 79
witajcie dziewczyny
czytam Was kiedy tylko ma chwilke a mam ich troszke ostatnio,nie chce sie za bardzo wtrącac bo widze ze jestescie zakumplowane a ja tu taki intruz
Magda super ze u Ciebie z dzidzia wszystko wporzatku.Inaczej byc nie mogło;)
Takie kłucia i lekkie pobolewanie moze byc nawet do samego konca, gorzej jak sa to skórcze a przy tym twardnieje brzuszek.
bewipo Marta M trzymam kciuki zeby maluszek nie otwrócil sie tyłem i zeby pokazal co ma miedzy nóżkami.Moja corcia nie chciała pokazac dopiero w 8 miesiacu jakos dała sie przekonac
A ja tak was czytajac przypomniałam sobie jak to jest miec brzuszek w ktorym baraszkuje maly szkrabek.Super zycze Wam spokojnej ciazy.
Przyznam sie Wam ze ostatnio toche popłakiwałam, pomyslalam "a jak jednak cos tam bylo " Ale miałam robione usg chociaz lekarz wtedy nic nie widzial dziwne te moje cykle ostatnio przeciez w marcu wcale nie miałam @.Ja nawet nie wiem jak ja mam teraz liczyc owulacje itp.Porąbane to jest.
czytam Was kiedy tylko ma chwilke a mam ich troszke ostatnio,nie chce sie za bardzo wtrącac bo widze ze jestescie zakumplowane a ja tu taki intruz
Magda super ze u Ciebie z dzidzia wszystko wporzatku.Inaczej byc nie mogło;)
Takie kłucia i lekkie pobolewanie moze byc nawet do samego konca, gorzej jak sa to skórcze a przy tym twardnieje brzuszek.
bewipo Marta M trzymam kciuki zeby maluszek nie otwrócil sie tyłem i zeby pokazal co ma miedzy nóżkami.Moja corcia nie chciała pokazac dopiero w 8 miesiacu jakos dała sie przekonac
A ja tak was czytajac przypomniałam sobie jak to jest miec brzuszek w ktorym baraszkuje maly szkrabek.Super zycze Wam spokojnej ciazy.
Przyznam sie Wam ze ostatnio toche popłakiwałam, pomyslalam "a jak jednak cos tam bylo " Ale miałam robione usg chociaz lekarz wtedy nic nie widzial dziwne te moje cykle ostatnio przeciez w marcu wcale nie miałam @.Ja nawet nie wiem jak ja mam teraz liczyc owulacje itp.Porąbane to jest.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 8 miesiąc temu #99522 przez Mirella
Jagoda, jak Cię palnę to się nie pozbierasz normalnie, no!
Nie ma nie wtrącać, nie ma za bardzo, nie ma zakumplowane, nie ma intruz, jasne?
Jest pisać dużo często o wszystkim, jak tylko jest potrzeba, takie zasady tu panują, zrozumiałaś???
Nie ma nie wtrącać, nie ma za bardzo, nie ma zakumplowane, nie ma intruz, jasne?
Jest pisać dużo często o wszystkim, jak tylko jest potrzeba, takie zasady tu panują, zrozumiałaś???
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99535 przez Grudniowa Jagoda 79
dzieki dziewczyny
Mirella ja wlasnie ogladałam filmik z Twoją córcią i bucikami , extra taka spryciula mała.
Mirella ja wlasnie ogladałam filmik z Twoją córcią i bucikami , extra taka spryciula mała.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 8 miesiąc temu #99538 przez gosiak
jagoda my wszystkie jesteśmy przyjaźnie nastawione do każdej "nowej" forumowiczki i każdego wysłuchamy i z każdym gadamy i nie ma ze się wtrącasz tylko pisz co Ci leży na serduchu a zawsze któraś z nas pocieszy przytuli jak trzeba tak wirtualnie
w jednym z tasiemców czyli w klanie jest ciekawy wątek Zyty i Michała....jak tak patrzę na zachowania Zyty która szuka przyczyny nie mocy zajścia w ciąże to tak jak bym na siebie patrzyła....nawet tu lekarz jej powiedział żeby psychicznie odpuściła...
w jednym z tasiemców czyli w klanie jest ciekawy wątek Zyty i Michała....jak tak patrzę na zachowania Zyty która szuka przyczyny nie mocy zajścia w ciąże to tak jak bym na siebie patrzyła....nawet tu lekarz jej powiedział żeby psychicznie odpuściła...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #99572 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Dorciaition napisał:
ann-sunshine dziekuje
Jagoda dziekuje I dolaczam sie do tych co Cie palna Zaden intruz
Alezzzz wieje
heh no wlasnie nie widoczny... Raz, ze jestem puszysta, a dwa, ze chudne wiec narazie zeroooMadzia a kiedy wstawisz zdjęcie bruszka? Pewnie już widoczny co?
ann-sunshine dziekuje
Jagoda dziekuje I dolaczam sie do tych co Cie palna Zaden intruz
Alezzzz wieje
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99585 przez Dorciaition
Gosiak też zdarza mi się to oglądać. Jak widzę sceny z nimi to myślę o staraczkach. Powinna tutaj dołączyć Lekarz wie co mówi. Tak jak już Wam pisałam wcześniej z mądrej ksiażki- "żeby doszło do zapłodnienia kobieta musi przeżyć orgazm..."
Wczoraj w Pytanie na śniadanie była mowa o "lewych" testach ciążowych, które są właśnie w aptekach. Wiec uważajcie dziewczyny
Madzia jeszcze troszkę i będzie śliczny brzusio
Ee, jaki filmik z Mirelli córcią?
Wczoraj w Pytanie na śniadanie była mowa o "lewych" testach ciążowych, które są właśnie w aptekach. Wiec uważajcie dziewczyny
Madzia jeszcze troszkę i będzie śliczny brzusio
Ee, jaki filmik z Mirelli córcią?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #99588 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Wrzucilam fotki na pazdziernik jak ktoras chce
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99592 przez Grudniowa Jagoda 79
gosiu i to prawda.Trzeba wyluzowac.Mam takich znajomych ktorzy dosc dlugo starali sie o malenstwo.Byli juz tak zdesperowani ze nie słuchali rad lekarzy-byli u kilku bo za kazdym razem nie byli zadowoleni z wizyty, poniewaz kolejny lekarz nie powiedzial im nic nowego :/
Sex to był CEL - stworzyc potomka!On nabieral siły tylko w pracy,pod łozkiem tony termometrów , po sexie nogi w góre by jak najwiecej zostało w srodku.Ona nawet nie czerpala przyjemnosci z uprawiania sexu, nie miała orgazmów.On byl jak maszynka do produkcji spermy.
I tak w kółko przez wiele miesiecy.Podczas owulacji menstruacji bo moze wtedy sie uda.
W koncu zaczeła sie leczyc- na depresje.Ryczała po kontach chciała sie rozwieźc bo widziala wine w sobie.Bo tak jestesmy stworzone ze zazwyczaj o cale zło na swiecie winimy siebie nie facetów.Ale spoko.Odpuscili,nawet gdzies wyjechali kochali sie tylko wtedy kiedy oboje mieli na to ochote.
I wkoncu udało sie.Maja coreczkę, małą Lenkę, teraz ma 2 latka.
ja wiem ze kiedy sie czyta o tych wszystkich slicznosciach to tak bardzo sie pragnie zajsc w ciaze , poczuc to wszystko co czuja dziewczyny ale wierz mi.Przyjdzie i Twoja szansa..Wspomnisz moje słowa.A ja Ci tego zycze z calego serca!
Sex to był CEL - stworzyc potomka!On nabieral siły tylko w pracy,pod łozkiem tony termometrów , po sexie nogi w góre by jak najwiecej zostało w srodku.Ona nawet nie czerpala przyjemnosci z uprawiania sexu, nie miała orgazmów.On byl jak maszynka do produkcji spermy.
I tak w kółko przez wiele miesiecy.Podczas owulacji menstruacji bo moze wtedy sie uda.
W koncu zaczeła sie leczyc- na depresje.Ryczała po kontach chciała sie rozwieźc bo widziala wine w sobie.Bo tak jestesmy stworzone ze zazwyczaj o cale zło na swiecie winimy siebie nie facetów.Ale spoko.Odpuscili,nawet gdzies wyjechali kochali sie tylko wtedy kiedy oboje mieli na to ochote.
I wkoncu udało sie.Maja coreczkę, małą Lenkę, teraz ma 2 latka.
ja wiem ze kiedy sie czyta o tych wszystkich slicznosciach to tak bardzo sie pragnie zajsc w ciaze , poczuc to wszystko co czuja dziewczyny ale wierz mi.Przyjdzie i Twoja szansa..Wspomnisz moje słowa.A ja Ci tego zycze z calego serca!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99593 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99599 przez Grudniowa Jagoda 79
MagdaM ale slicznosci !!!! ja tam widze glowke rączki sliczne malenstwo!!!!
Dorciaition filmik jest w temacie filmy z dziecmi czy cos takiego.Mowie Ci super!
Dorciaition filmik jest w temacie filmy z dziecmi czy cos takiego.Mowie Ci super!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99604 przez Grudniowa Jagoda 79
TUTAJ masz link
www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...a/24755-filmiki.html
Ok jutro zobacz, ja tez uciekam zycze Wam spokojnej nocy pozdrawiam
www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...a/24755-filmiki.html
Ok jutro zobacz, ja tez uciekam zycze Wam spokojnej nocy pozdrawiam
- mala_czarna
- Gość
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #99608 przez mala_czarna
Mirella ta Twoja córcia to niezła aparatka śmiechu co nie miara .
Magda M świetne zdjęcia z usg. Ślicznosci
DZiś wyjątkowo padam. Ide zaraz spać. Chyba dzisiejsze moje wczesne wstawania daje mi teraz w kosc. Dobrej nocki do jutra
Magda M świetne zdjęcia z usg. Ślicznosci
DZiś wyjątkowo padam. Ide zaraz spać. Chyba dzisiejsze moje wczesne wstawania daje mi teraz w kosc. Dobrej nocki do jutra
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez mala_czarna.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #99614 przez Dorciaition
Jagoda dzięki. Nie mogłam się powstrzymać
Hahaha, ale się uśmiałam. Sprytna ta Twoja Klaudia Mirellko
Hahaha, ale się uśmiałam. Sprytna ta Twoja Klaudia Mirellko