- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
14 lata 2 dni temu #98275 przez Dorciaition
Haha, dokładnie Diana ma rację. Szybki numerem i szybko fasolka może być 
My mieliśmy ranek poślubny, bo z weselicha o 7 rano wróciliśmy
Ale było fajnie 
Madzia ja również dołączam się do kciuków

My mieliśmy ranek poślubny, bo z weselicha o 7 rano wróciliśmy

Madzia ja również dołączam się do kciuków

Temat został zablokowany.
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
14 lata 2 dni temu #98318 przez ann-sunshine
Noc poślubna po weselu to chyba w poniedziałek dopiero jak już wszyscy goście sobie pojadą (niektórzy będą u nas spać). Poza tym my nietypowi jesteśmy bo podróż poślubną też już mieliśmy (była kasa i czas, a po ślubie to różnie może być) więc standardów ogólnie przyjętych się nie trzymamy. Może fasolka zrobi nam jednak niespodziankę i w tym ważnym dniu będzie już z nami
A że na weselu my jako jedyni głodni będziemy to też już wiem 
rosołek wstawiony, mogę pobuszować po necie i zapoznać się z trendami mody na wiosnę, jakiś nowy ciuszek bym sobie kupiła ale kompletnie nie wiem co teraz w sklepach jest

rosołek wstawiony, mogę pobuszować po necie i zapoznać się z trendami mody na wiosnę, jakiś nowy ciuszek bym sobie kupiła ale kompletnie nie wiem co teraz w sklepach jest
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
14 lata 2 dni temu #98321 przez gosiak
Witam:)
u mnie co do niedociągnieć na weselu to było że zapomnieliśmy rakietek do torta więc troszkę "szaro" wyglądało wejście torta, ale to też wina restauracji bo w sumie oni nam mówili przed weselem ze oni dadzą rakietki no ale było mineło, a druga sprawa ok.5 rano pożegnaliśmy wszystkich gości i na sali okazało się że sami jesteśmy (oprócz gospodarzy restauracji) i nie mamy się czym dostać do hotelu w którym spędziliśmy noc poślubną więc pozostało nam po texówkę zadzwonić
hahah a noc poślubna była mimo iż zmęczeni i padnięci i kładliśmy się już ze słońcem za oknem
Poprawiny mieliśmy w domu takie małe przyjęcie najbliżsi tylko ale i tak było ok 30 os więc my musieliśmy nad wszystkim panować męczące te dwa dni były, i rzeczywiście mało się pamięta i mało się zjadło (z braku czasu) a takie pyszności były
u mnie co do niedociągnieć na weselu to było że zapomnieliśmy rakietek do torta więc troszkę "szaro" wyglądało wejście torta, ale to też wina restauracji bo w sumie oni nam mówili przed weselem ze oni dadzą rakietki no ale było mineło, a druga sprawa ok.5 rano pożegnaliśmy wszystkich gości i na sali okazało się że sami jesteśmy (oprócz gospodarzy restauracji) i nie mamy się czym dostać do hotelu w którym spędziliśmy noc poślubną więc pozostało nam po texówkę zadzwonić

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
14 lata 2 dni temu #98323 przez Mała
Ale na wspomnienia Was wzięło. 
U nas nie zjawił się jeden kelner, na szczęście rano się okazało, że nas olał i sobie wziął inne wesele, więc było poszukiwanie kogoś do kelnerowania. Poza tym wszystko ok, pogoda wymarzona, mimo iż był to 23.09.
Wesoło było przed, mój mąż jest żołnierzem i był na poligonie i mu powiedzieli, że go wypuszczą w sobotę rano, czyli dotarłby do domu grubo po uroczystości ślubnej. Dogadał się z kolegami i go kryli, a on zdezerterował. Noc poślubna 25.09 (w urodziny męża) i jak się potem okazało właśnie wtedy zmajstrowaliśmy synka

U nas nie zjawił się jeden kelner, na szczęście rano się okazało, że nas olał i sobie wziął inne wesele, więc było poszukiwanie kogoś do kelnerowania. Poza tym wszystko ok, pogoda wymarzona, mimo iż był to 23.09.
Wesoło było przed, mój mąż jest żołnierzem i był na poligonie i mu powiedzieli, że go wypuszczą w sobotę rano, czyli dotarłby do domu grubo po uroczystości ślubnej. Dogadał się z kolegami i go kryli, a on zdezerterował. Noc poślubna 25.09 (w urodziny męża) i jak się potem okazało właśnie wtedy zmajstrowaliśmy synka

- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
14 lata 2 dni temu #98324 przez ann-sunshine
Mała te wspomnienia to przeze mnie, dopiero w maju będzie mój ślub i weselicho. Ale Wasze przygody to nietuzinkowe

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
14 lata 2 dni temu #98330 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
ann-sunshine pewnie, ze starczy 
(nie)dziekuje. poki co czekam u rodzicow. Bola mnie okropnie plecy biodro prawe i brzuch
ciagle cos wycieka latam do wc, ale narazie nic zlego...
co do nocy poslubnej, my liczylismy kase wtedy

(nie)dziekuje. poki co czekam u rodzicow. Bola mnie okropnie plecy biodro prawe i brzuch

co do nocy poslubnej, my liczylismy kase wtedy

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
14 lata 2 dni temu #98377 przez gabi28
hej 
jeśłi chodzi o mój śłub i weselicho to tydzien przed ślubem przeżyłam chwile zwątpienia czy w ogóle do tego dojdzie.dokładnie 8 dni przed ślubem mieliśmy powódź.pamietam jak dzwoniłam do właściciela sali i on powiedział,że jeśli do rana nie zaleje sali to wesele będzie,a jeśli zaleje....to .... przepraszał bardzo ze tak wyszło,no ale z drugiej strony przecież on nie był temu winny.... całą noc nie spałam,nastepnego dnia zadzwoniłam i okazało się,że sala sucha

a dzień przed ślubem okazało się że włąściciel autokaru zapomniał o nas i nie mieliśmy transportu dla gości... cały dzien szukalismy wolnego autobusu,udało się późnym wieczorem
ślub i wesele wspominamy bardzo miło,chociaż nie wiem czy drugi raz chciałąbym przez to przechodzić...

jeśłi chodzi o mój śłub i weselicho to tydzien przed ślubem przeżyłam chwile zwątpienia czy w ogóle do tego dojdzie.dokładnie 8 dni przed ślubem mieliśmy powódź.pamietam jak dzwoniłam do właściciela sali i on powiedział,że jeśli do rana nie zaleje sali to wesele będzie,a jeśli zaleje....to .... przepraszał bardzo ze tak wyszło,no ale z drugiej strony przecież on nie był temu winny.... całą noc nie spałam,nastepnego dnia zadzwoniłam i okazało się,że sala sucha

a dzień przed ślubem okazało się że włąściciel autokaru zapomniał o nas i nie mieliśmy transportu dla gości... cały dzien szukalismy wolnego autobusu,udało się późnym wieczorem

ślub i wesele wspominamy bardzo miło,chociaż nie wiem czy drugi raz chciałąbym przez to przechodzić...

- wielkaB
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- teraz czekam na moje malenstwo
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 dni temu #98413 przez wielkaB
hej ja swoje wesele mogła bym mieć co tydzien tak mi sie podobało goście jeszcze przez rok je wspominali udało nam się a co do nocy poślubnej to też bedzie nie zapomniana nie wiem czemu ale kazdy szczegół pamietam z wesela wszystko było jak szwajcarskim zegarku w przyszlym tygodniu ide do gina ciekawe co mi powie juz nie moge sie doczekac kiedy ta @ sie skaczy i znow zaczynam staranka wtym miesiacu zamecze męza
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 2 dni temu #98440 przez Mirella
Dokładnie tak samo to u nas wyglądało, i nawet zyskało nazwę "produkcja darciuchów" 
Co do wesela to my nie mieliśmy, a ślub wzięliśmy w tajemnicy przed wszystkimi, dokładnie licząc, byliśmy my, ksiądz, świadkowie, organistka i fotograf
ślub był o 15.00 więc noc poślubna jak najbardziej

Co do wesela to my nie mieliśmy, a ślub wzięliśmy w tajemnicy przed wszystkimi, dokładnie licząc, byliśmy my, ksiądz, świadkowie, organistka i fotograf

ślub był o 15.00 więc noc poślubna jak najbardziej

- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 dni temu #98466 przez Dorciaition
Jejku Gosiak, cudowny maluch

Ale się słodko cieszył
Nie chce narzekać, ale czuję sie dziś tragicznie
Nic nie moge zjeść, ciągle mnie napina. Schudłam w ciagu 4 dni 2 kg (nad tym akurat nie ubolewam
). Już dzwoniłam do męża żeby kupił mi migdały, bo podobno pomagają

Ale się słodko cieszył

Nie chce narzekać, ale czuję sie dziś tragicznie

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Diana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 30 marca - wizyta u gina
Mniej Więcej
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
14 lata 2 dni temu #98511 przez Majowka
Dziewczyny,
Moze ktoras z Was bedzie umiala mi pomoc. Od momentu zalozenia konta na tej stronce otrzymuje codziennie maile z powiadomieniami o jakimkolwiek zapisie na forum w dwoch tematach, w ktorych do tej pory podjelam jakas dyskusje: ten i meldunek... nie musze Wam chyba uswiadamiac ile tego jest...
Ostatnio nic innego nie robie, tylko kasuje
Probowalam majsterkowac w ustawieniach profilu, ale mimo usuwania (trzykrotnego) tematow subskrybowanych, po moim kolejnym wpisie znowu sie pojawia ta subskrypcja aktywna w profilu.
Co robic, wiecie?
Moze moderatorka mi pomoze?
Moze ktoras z Was bedzie umiala mi pomoc. Od momentu zalozenia konta na tej stronce otrzymuje codziennie maile z powiadomieniami o jakimkolwiek zapisie na forum w dwoch tematach, w ktorych do tej pory podjelam jakas dyskusje: ten i meldunek... nie musze Wam chyba uswiadamiac ile tego jest...

Ostatnio nic innego nie robie, tylko kasuje

Probowalam majsterkowac w ustawieniach profilu, ale mimo usuwania (trzykrotnego) tematow subskrybowanych, po moim kolejnym wpisie znowu sie pojawia ta subskrypcja aktywna w profilu.
Co robic, wiecie?
Moze moderatorka mi pomoze?