BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 8 miesiąc temu #101713 przez Dorciaition
O kurka, półpasiec, straszny ból :/ Też mialam kilka lat temu. Antybiotyk i smarowanko.
Gabi oby szybko wypędziło od Ciebie tego strasznego wirusa!

A mnie zalewa, tzn moją kuchnię. Chyba zawór pękł. Nie nadążam! Za chwilę zabraknie mi ręczników. Na szczęście mąż już się zbliża.

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #101754 przez ann-sunshine
Oj, Dorcia, to ci się przytrafiło, współczuję.

Gosiu zdrówka życzę

Dziewczyny, na te testy to tak nie liczcie bardzo. Postanowiłam, że pierwszy test zrobię dopiero jeżeli @ nie będzie tydzień po terminie, czyli jakoś koło 30 kwietnia. W sumie to bardzo bym chciała żeby mi się coś poprzesuwało albo żeby ciąża była, bo jak nie to @ dostanę akurat na dzień mojego ślubu buuuuuu....
13 lata 8 miesiąc temu #101780 przez Madzior
Witam!
Jestem nowa na tym forum, moge sie przyłaczyc do Was?
Od poczatku marca staramy sie o drugiego bobasa i jak na razie pierwszy cykl nieudany :P
o Miloszka staralismy sie 9 miesiecy, wiec pewnie i teraz troche to nam zajmie ;)
13 lata 8 miesiąc temu #101783 przez wielkaB
witaj madzior zycze ci szybkiego zobaczenia dwóch kreseczek

hej dziewczynki ja mam dzisiaj wolne zaraz się biorę za porządki byłam na mieście na zakupach i nic nie kupiłam ale chyba zamówię sobie buty na allegro bo innego wyjścia nie widzę

dorcia współczuje ja w srode jade do lekarza zobaczymy co mi powie
13 lata 8 miesiąc temu #101786 przez ann-sunshine
Witaj Madzior, pewnie, że możesz się do nas przyłączyć, jeżeli masz ochotę możesz się także wpisać do meldunku staraczek w osobnym wątku. życzę krótkiego oczekiwania na nową fasolkę, a w między czasie miłego forumowania

Nikusia co tam u Ciebie?
13 lata 8 miesiąc temu #101788 przez Madzior
Dzieki dziewczyny za mile powitanie:)

potrzebuje troche czasu zeby oswoic sie z tym forum i nauczyc paru technicznych rzeczy, zaraz lukne na ten meldunek:)
13 lata 8 miesiąc temu #101799 przez Mirella
Madzior witaj i rozgość się, uzależnisz się szybciej niż myślisz, technicznie też proste jest, tylko na początku tak wygląda.

Dorcia nie łap, potem posprzątasz, albo gazety rozrzuć, dobrze wodę chłoną, potem wywalisz ;)
13 lata 8 miesiąc temu #101815 przez Majowka
Czesc Madzior! :)
Witaj!!!!
Jestes dopiero na poczatku, wiec nic sie nie martw, piekny miesiac kwiecien przed toba, trzymam kciuki, zeby sie udalo w tym cyklu :)

Mam nadzieje, ze uzaleznisz sie od naszego formu tak jak ja, tak tu fajnie, juz mnie nawet fb nie bawi :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #101820 przez mala_czarna
Madzior ja tez od niedawna jestem na forum. Tutaj o wszystkim można pogadać, o problemach o radosciach. Tak wiec nie krępuj się i pisz do nas :) 3mamy kciuki za rodzeństwo dla Miłoszka :) a tu czasem cuda się dzieją. Dziewczyny czarują :), a w szczególnosci Mirella :blink:
13 lata 8 miesiąc temu #101833 przez MagdaM
Czesc Madzior i zaciskam kciuki!! :)

Kur(*)(& jest mi tak zimno ze dramat!! Wlaczylam farelke to sie kuzwa spalila!! :angry: :angry:
Piperze - za rok sie nie dokladam do wegla tylko kupuje kaloryfer elektryczny. Bo dalam teraz a i tak marzne, nikt sie ze mna nie liczy!! :angry:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #101835 przez bewipo
Biedna ty jesteś Magda. Ja to bym chyba zawinęła manatki i do rodziców się wprowadziła. Nie wiem, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jaką masz.
13 lata 8 miesiąc temu #101843 przez MagdaM
bewipo w tym momencie to ja juz siedze i rycze :dry: nikt mnie nie nauczyl palic w piecu, a nigdy nie palilam. do rodzicow bym sie chetnie wyniosla ale nie ma tam gdzie. 2 pokoje i 3 osoby juz sa :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #101849 przez angellika1
Madzia ja kiedyś paliłam u teściowej w piecu ale za chiny ludowe nie pamiętam jak najpierw musisz chyba drewnem i gazetami rozpalić ....

No i witam nową staraczkę :D :D :D
13 lata 8 miesiąc temu #101853 przez MagdaM
Angelika chyba tak... Poczekam jednak i mnie maz musi dzis nauczyc jak wroci. A reszte im powiem przy najblizszej okazji - dziekuje Wam :kiss:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 8 miesiąc temu #101870 przez Suari
Witajcie :)

Dwa dni nie zaglądałam, a tu się tyle dzieje.

Trzymam kciuki za wszystkie wkrótce testujące i starające :)

Macie jakieś domowe sposoby na przeziębienie ? bo mnie dopadło i troche mnie męczy, u mnie miód i czosnek odpada, bo niestety nie przejdzie mi to przez gardło, zwłaszcza teraz.

A czy któraś zafasolkowana przypadkiem nie ma wizyty u gina dzisiaj ?

Madzior- witaj :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka