BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #698125 przez gosia28
kurcze Gosiaku :( może jeszcze sytuacja się rozwinie i po kolejnej dawce pękną.
A tak z ciekawości to ile kosi ten Twój gin z monitoring? I jakie zastrzyki wykupujesz? Z tego co mi się wydaje to pregnyl jest najtańszy a tak samo skuteczny jak i inne, droższe firmy i ja płaciłam za jeden coś koło 17 zł (5000 jednostek). Pozostaje też kwestia apteki, bo te też różnie sobie liczą bo np. ten sam pregnyl w mojej mieścinie kosztował coś koło 60 zł więc warto popytać

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #698130 przez gosiak
Gosiu każda wizyta 50zl a miałam ich chyba z jutrzejszą będzie 6 i dwa zastrzyki ovitrelle po 70 zl każdy, ale ile tych jednostek to mnie nie pytaj :S o pregnylu nie wspomniał, mesy mi pisała że wycofali go...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu #698136 przez gosia28
:angry: uzbiera się uzbiera. Dużo tych wizyt jak na 1 cykl :dry:
a nie wiedziałam, że pregnyl wycofany, w sumie ostatnio kupowałam z 1,5 roku temu...

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 5 miesiąc temu #698144 przez Mirella
Gosiak, u mnie żołnierzyki grzecznie dwa dni czekały i dlatego jest Duśka, wiem kiedy było przytulanko i kiedy była owulka i jestem tego pewna. A przypominam Ci uprzejmie, że mój mąż to chyba by mógł być Twoim ojcem, to jak jego żołnierzyki dotrwały to Twojego męża nie dotrwają? No weź nie żartuj ;) Z takich czekających żołnierzyków to cinki są :lol:

Kurcze, muszę się zmobilizować żeby Wam na bieżąco odpisywac bo potem nie daję rady hurtem ;)

11 lata 5 miesiąc temu #698154 przez Asik
Gosiaku :* :* Szymek taki z czekających ;) i w dodaku z jednojajecznego jest więc lajcik kochana :* doprawcie aux naturelle i będzie gicior ;) jajo czeka coby te najsilniejsze do niego wlazło żeby fasolka silna była a nie jakiś zdechloczek co to szybki może i jest ale szybki to nie znaczy że mocny ;)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 5 miesiąc temu #698155 przez MoNiaaa
mam pytanie do mam z dziecmi wiekszymi nieco :)

przy antybiotyku jakos oslone mozna po prostu dawaj jogurt czy musi byc ten taki w saszetkach kupowany w aptece??

http

]

11 lata 5 miesiąc temu #698217 przez pani_p
Gosiaku kochany :kiss: zaaranzuj romantyczny wieczór i uczcijcie wczorajszą insemke. To nic, że jeszcze jajca nie pekly. Dziś pekna jak należy a wy spedzicie uroczy wieczór :) pomyśl o tym a się nie załamuj :kiss: wierzę mocno, że się uda.

Monia i Ingrid zdrówka dla waszych pociech :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #698223 przez helenne
Dzień dobry!
Hurtowo odpisuję bo dziś udało mi się skończyć pracę o 17 i mam chwilkę dla siebie.
U mnie okres jednak przypełźnie chyba narazie mam meega delikatne plamienie...a już miałam cichą nadzieję ze jednak moooooże...ehhh... ale to mój najdłuższy cykl 46dni...i na dodatek chyba zapalenie pęcherza dostałam bo mnie ciągnie i co 10 min chodzę siku;(
Studentka-Duzo wytrzymałości i cierpliwości
gosiak -Trzymam kciukasy mocnnno mocnno mocnoooo!Zobaczysz jajco pęcnie dziś!!!Nie ma innego wyjścia!!!
missyy -Piękna fasolka!
gosia28 - Mam nadzieję ,że test był spsuty ;)
Ingrid29 -Mały łamacz serc rośnie!
anoda89 -pełen podziw-moje wołają wymyj nas od miesiąca...

11 lata 5 miesiąc temu #698227 przez madziaska
Gosiaku, będzie dobrze :)

Moniaa, ja kupilabym osłonę w aptece, jogurt może nie wystarczyć. O grzybice nie trudno przy antybiotyku.

11 lata 5 miesiąc temu #698267 przez gosia28
helenne może i test spsuty, ale ja chyba jednak też biorąc pod uwagę, że dziś 38 dc, a to już drugi z kolei taki wydłużony, no ale pocieszam się, że w tamtym roku też miałam takie dwa długie cykle pod rząd a w kolejnym ciąża ;)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 5 miesiąc temu #698310 przez helenne
gosia28 napisał:

helenne może i test spsuty, ale ja chyba jednak też biorąc pod uwagę, że dziś 38 dc, a to już drugi z kolei taki wydłużony, no ale pocieszam się, że w tamtym roku też miałam takie dwa długie cykle pod rząd a w kolejnym ciąża ;)

O kurcze u mnie to juz 46dc... ale na ogól maks 38 mam cykle... kurcze sama nie wiem co myslec,mam chwilkę plamienia a potem znów nic,2 miesiące temu byłam na oczyszczaniu-Łyżeczkowaniu polipa...potem okres dostałam co do dnia...a ten miesiąc lipa...

11 lata 5 miesiąc temu #698317 przez Mirella
Monia, ja zawsze w aptece jakiś probiotyk kupuję, jogurt to jako dodatek może być, ale nie główna osłona

11 lata 5 miesiąc temu #698342 przez gosiak
Od południa nic mnie nie boli więc chyba bumło :ohmy:

Ale głupstwo teraz zrobiłam, zaszłam mojego kota od tyłu on sobie siedzial i go wystraszyłam łapiąc a ten podskoczył i w dłoń mi pazurem zajechał ręka aż mi z bólu drętwieje i te zarazki... :huh: człowiek stary a głupi :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #698396 przez studentkaae
Gosia28 - eeee, test zepsuty musiał być, no ja nie wierzę, że Tobie też w tym miesiącu się nie uda, no nie może tak być, nie, nie, nie!

Gosiak - nic się nie bój, jajko bumło już pewnie i właśnie żołnierzyk się wgryza... :) nooo, Kochana tak właśnie jest, mówię Ci - przyciągnij pozytywne myśli i uwierz, że właśnie tworzy się nowe życie :) :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #698399 przez Dave
Hallo, hallo.
Podpisuję się pod Mirellą, jak nie odpisuję na bieżąco to potem nie moge nadrobić i jest doopa :cheer:

Więc całuję wszystkie stareczki, fasoleczki i dzieciaczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Póki co trening zaliczony :) kapie mi z czoła, między cyckami potop. Mężuś nadzorował moje wygibasy, a jutro to chyba mnie będzie musiał nosić, bo palcem nie będę mogła kiwnąć :P

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka