- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Hania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Szczęśliwa mama;d
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pippin
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #364870 przez Pippin
hej
co tam ciekawego
Domii a podpiera się Błażejek z jednej strony taki a'la siad?
padam na pysk dodatkowo pokłóciłam sie z m dosć ostro
muszę isć zrobic ogień jak wróciłam to położyłam antka spać - byłam z nim aż 15 minut i zasnał
co tam ciekawego
Domii a podpiera się Błażejek z jednej strony taki a'la siad?
padam na pysk dodatkowo pokłóciłam sie z m dosć ostro
muszę isć zrobic ogień jak wróciłam to położyłam antka spać - byłam z nim aż 15 minut i zasnał

Temat został zablokowany.
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #364886 przez Renata Anna
Domii moim zdaniem nie masz się czym martwić. Mojej przyjaciółki córcia z 10 sierpnia 2011 r. też jeszcze dobrze nie siada... Wszystko jest w porządku i nie ma się o co wkurzać. Błażejek to zdrowy chłopiec. Widać na zdjęciach jaki jest pełen życia 
Adee co tam? Jak Maja?
Wiecie co non stop jak wchodzę na ZP to wyskakuje mi antywirus i tylko na tej jednej jedynej stronie mam problem.... Nie wiem o co chodzi

Adee co tam? Jak Maja?
Wiecie co non stop jak wchodzę na ZP to wyskakuje mi antywirus i tylko na tej jednej jedynej stronie mam problem.... Nie wiem o co chodzi

- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #364898 przez Renata Anna
Agatko wszystko ok, tylko pies mnie wkur*ia. Mam ochotę powiedzieć M, że albo pies, albo dziecko, bo przez niego Celina nie jest sadzana na podłodze i nie może swobodnie się poruszać. Tylko łóżko jej zostało... a ono jest śliskie i nie może swobodnie raczkować. Pewnie już by ładnie śmigała gdyby nie ten obesraniec (przepraszam Administratorki jeśli to wulgaryzm). Wszystko jest w sierści. Codziennie odkurzam i myję podłogę, pozwijałam duwany... i tak dzień w dzień jest ten sam syf... Do tego znowu nam załatwia się w domu. Korek w dupsko mu chyba zasadzę. Tak jak kiedyś tego psa lubiłam, tak teraz nienawidzę dziada...
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #364903 przez a!gusia
Renatko faktycznie nieciekawie z tym psem 
a tak w ogole to Jerzyk tez jeszcze sam nie siada..siedzi,ale ja musze go posadzic..
a co tu znow tak cicho?prosze piszcie piszcie i piszcie bo..ja w niedziele jade do Polski i nie bedzie mnie 2 tygodnie!!!!!!!!
Asik ja znow pozeram popcorn

a tak w ogole to Jerzyk tez jeszcze sam nie siada..siedzi,ale ja musze go posadzic..
a co tu znow tak cicho?prosze piszcie piszcie i piszcie bo..ja w niedziele jade do Polski i nie bedzie mnie 2 tygodnie!!!!!!!!
Asik ja znow pozeram popcorn

Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez a!gusia.
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- jusia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 10 miesiąc temu #364926 przez jusia
Hej dziewczyny niewiem czy was dzisiaj nadrobie. Miałam długi dzien w pracy a jutro chyba tez pojde bo dyzuruje moja szefowa.
Domi no stress, siadanie jest bardzo trudne i czesto jest tak ze dzieci chodza nawet a potem siadaja, mam taka ksiazke i tam sa normy i jest napisane ze dziecko może ale nie musi umiec siadac z leżenia w 10 miesiącu, ze to jeszcze nie jest poza normą, a w ksiązce co pediatrii jest taka tabela i dziecko siada samo do 11mca życia a najczesciej zaczyna miedzy 9 a 11. Spokojnie, zreszta bylas u neurologa gdyby cos bylo nie tak to napewno by juz wiedzial, bo to widac po dziecku, postawa, ruchy, ogolne zachowanie. Napewno wszystko jest ok :*
A i mozesz zrobic jak Edyta pisze, moja mama jest pediatra i mowi ze czasem dzieci nie czaja co i jak robic i trzeba im pokazac, Błażej jest juz duzy, mozesz go wlasnie pociagnac za raczki zeby zaczail ze mozna usiasc.
Pisalas poza tym ze duzo mowi
a dzieci maja tak ze albo sie rozwijaja w danym momencie ruchowo albo umyslowo, i tak skokami, jedno albo drugie, jak zaczynaja np raczkowac to przestaja tak duzo mowic
wiec pewnie Błażejek narazie woli mowic 
Haniu wspolczuje migreny
Renatko ja tez bym z checia wsiadla na rower ale cholera nie ma gdzie go zostawiac pod praca :/
Zuza dobrze ze M mial te buty
masakra, ciezka ma prace..
Kinia mi sie wydaje ze najwazniejsze zeby bardzo stabilnie siedziala, jak rozmawialam z kolezanka to mowila ze w foteliku do roczku mozemy pojezdzic nawet, glowka tez nie moze wystawac w foteliku, dopiero wtedy powinno sie zmienic
Domi no stress, siadanie jest bardzo trudne i czesto jest tak ze dzieci chodza nawet a potem siadaja, mam taka ksiazke i tam sa normy i jest napisane ze dziecko może ale nie musi umiec siadac z leżenia w 10 miesiącu, ze to jeszcze nie jest poza normą, a w ksiązce co pediatrii jest taka tabela i dziecko siada samo do 11mca życia a najczesciej zaczyna miedzy 9 a 11. Spokojnie, zreszta bylas u neurologa gdyby cos bylo nie tak to napewno by juz wiedzial, bo to widac po dziecku, postawa, ruchy, ogolne zachowanie. Napewno wszystko jest ok :*
A i mozesz zrobic jak Edyta pisze, moja mama jest pediatra i mowi ze czasem dzieci nie czaja co i jak robic i trzeba im pokazac, Błażej jest juz duzy, mozesz go wlasnie pociagnac za raczki zeby zaczail ze mozna usiasc.
Pisalas poza tym ze duzo mowi

Haniu wspolczuje migreny

Renatko ja tez bym z checia wsiadla na rower ale cholera nie ma gdzie go zostawiac pod praca :/
Zuza dobrze ze M mial te buty

Kinia mi sie wydaje ze najwazniejsze zeby bardzo stabilnie siedziala, jak rozmawialam z kolezanka to mowila ze w foteliku do roczku mozemy pojezdzic nawet, glowka tez nie moze wystawac w foteliku, dopiero wtedy powinno sie zmienic
- jusia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #364949 przez a!gusia
Adee my grzejemy a mamy 17 stopni..brrr!
Jusia ale Ty jestes madra..zazdraszczam!
a co do wlosow ja zawsze tak mialam ze jak farbowalam na braz to byly czarne..dopiero po dekoloryzacji sa brazowo rude ale ich nie cierpie!
Jusia no wlasnie nam ten ekspert mowil ze o ile glowka nie wystaje i wagowo jest ponizej 13 kg to dziecko powinno jezdzic w nosidelku ale np Jerzykowi juz niewygodnie..mimo ze glowka mu nie wystaje ale nozki mu strasznie juz wisza..
Jusia ale Ty jestes madra..zazdraszczam!
a co do wlosow ja zawsze tak mialam ze jak farbowalam na braz to byly czarne..dopiero po dekoloryzacji sa brazowo rude ale ich nie cierpie!
Jusia no wlasnie nam ten ekspert mowil ze o ile glowka nie wystaje i wagowo jest ponizej 13 kg to dziecko powinno jezdzic w nosidelku ale np Jerzykowi juz niewygodnie..mimo ze glowka mu nie wystaje ale nozki mu strasznie juz wisza..
- adee84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Renata Anna
-
- Wylogowany
- rozmowna