- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356570 przez a!gusia
Renatko ja sobie wlasnie myslalam o Tobie dzisiaj ze sie nie udzielasz zbytnio..nawet na blogu wszystko ok?
bo ja,wyobrazcie sobie,codziennie o Was mysle
bo ja,wyobrazcie sobie,codziennie o Was mysle
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez a!gusia.
Temat został zablokowany.
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #356594 przez Renata Anna
Agusia wszystko ok.... chyba...
Jakoś tak się to wszystko porozłaziło, ale chyba przez to, że maluszki już są bardziej absorbujące i część mamuś wróciła do pracy...
Miłej nocki kochane...
Jakoś tak się to wszystko porozłaziło, ale chyba przez to, że maluszki już są bardziej absorbujące i część mamuś wróciła do pracy...
Miłej nocki kochane...
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 7 miesiąc temu #356602 przez Asik
Renatko... no to Celinka sobie waży Szymek pomimo tego ze je jak mały konik dwa raqzy kaszka, rano i wieczorem po 220ml , drugie sniadanie kisiel z owocami i biszkoptami około 320ml , obiad swój 230ml i potem po pół godz mój ,, ziemniaki sos miesko np, potem budyń 300ml no i tak kaszka 220ml na kolację i nie wazy nawet 8 kilo chudeuszek nawet lekarzy w IMIDzie sie pytałam czemu tyle wazy jak tak duzo je no to mi powiedzieli ,,, bo sie duuuzo rusza
aaaaa nie wiem czy Wam opowiadałam ale jak zaniosłam Szymka na blok operacyjny i oni chcieli go uśpić toooo ten mały pieronek im myk na brzuch i popylać chciał na czterech mieli z nim problemy typu mobilnego a pielegniarka powiedziała że nie mieli jeszcze tak silnego i mobilnego 8 miesieczniaka a on po tej narkozie jak się im przebudził to siadł i za wstawanie się brał , a one caaałe chore bo łóżeczko metalowe i bały sie że tą warga walnie w szczebelek bo przymulony był, no mieli duuużo roboty
Renatko no ja tezs juz się rozglądam za jakąś pracą bo jobla w domu idzie dostać, tylko ktoś by mi musiał z Szymkiem być bo żłobek i praca za te najmniejsze poieniądze to sie mija z celem.
milej i spokojnej nocki
aaaaa nie wiem czy Wam opowiadałam ale jak zaniosłam Szymka na blok operacyjny i oni chcieli go uśpić toooo ten mały pieronek im myk na brzuch i popylać chciał na czterech mieli z nim problemy typu mobilnego a pielegniarka powiedziała że nie mieli jeszcze tak silnego i mobilnego 8 miesieczniaka a on po tej narkozie jak się im przebudził to siadł i za wstawanie się brał , a one caaałe chore bo łóżeczko metalowe i bały sie że tą warga walnie w szczebelek bo przymulony był, no mieli duuużo roboty
Renatko no ja tezs juz się rozglądam za jakąś pracą bo jobla w domu idzie dostać, tylko ktoś by mi musiał z Szymkiem być bo żłobek i praca za te najmniejsze poieniądze to sie mija z celem.
milej i spokojnej nocki
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356688 przez domii
Witam
Chyba cos z cisnieniem jest nie tak bo glowa mnie pobolewa od samego rana do tego Tesciowa juz wrocila jak ja nie lubie poniedzialkow
Asik dokladnie Szymek to wszystko w ruchu spala,kiedys czytalam artykul ze dziecko jak raczkuje to iles tam km dziennie robi A co do jego zachowania przed operacja to sie nie dziwie pewnie chcial uciec do mamusi wogole ten Twoj Szymek to wyjatkowy jest wszystko tak pieronem robi a ma 8 miesiecy
Soniaq napisz co tam u was jak bedziesz miec chwile
Renatka ja sie kiedys o Ciebie na blogu dopytywalam
Kasiek to solarium natryskowe jest spoko tylko opalenizna jakies 2-3 tyg sie utrzymuje i koszt nie tani teraz nie wiem ile ale jakies 2 lata temu u mnie bylo to opalanie po 80zl
Chyba cos z cisnieniem jest nie tak bo glowa mnie pobolewa od samego rana do tego Tesciowa juz wrocila jak ja nie lubie poniedzialkow
Asik dokladnie Szymek to wszystko w ruchu spala,kiedys czytalam artykul ze dziecko jak raczkuje to iles tam km dziennie robi A co do jego zachowania przed operacja to sie nie dziwie pewnie chcial uciec do mamusi wogole ten Twoj Szymek to wyjatkowy jest wszystko tak pieronem robi a ma 8 miesiecy
Soniaq napisz co tam u was jak bedziesz miec chwile
Renatka ja sie kiedys o Ciebie na blogu dopytywalam
Kasiek to solarium natryskowe jest spoko tylko opalenizna jakies 2-3 tyg sie utrzymuje i koszt nie tani teraz nie wiem ile ale jakies 2 lata temu u mnie bylo to opalanie po 80zl
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356696 przez aneta2611
Wczoraj zrobiłam wywiad bo musiałam znaleźć nowego ginka ze względu na zmiane miejsca zamieszkania. Bo przecież nie będę co miesiac dojeżdżać 60 km do mojego starego lekarza.właśnie dzwoniłam doprzychodni. Wizytę mam jutro o 17,30. Trzymajcie kciuki żeby z Dzidzią było wszystko ok
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356701 przez Asik
Kciuki zaciśnięte będzie wsio okk
aaa i zmolestuj o zdjęcie mała fasolinka
Domii cisnienie pewnie z automatu Ci podskakuje jak mózg bez Twojej wiedzy wysyła sygnał... tesciowa się zbliża ;)a co do Szymka to mógłby dac sobie na wstrzymanie z tym pośpiechem
własnie pan poczta mi buty przyniósł
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aaa i zmolestuj o zdjęcie mała fasolinka
Domii cisnienie pewnie z automatu Ci podskakuje jak mózg bez Twojej wiedzy wysyła sygnał... tesciowa się zbliża ;)a co do Szymka to mógłby dac sobie na wstrzymanie z tym pośpiechem
własnie pan poczta mi buty przyniósł
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Asik.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356715 przez domii
Asik buciki cudne,ja pozniej wam wrzuce sandalki ktore kupilam ostatnio Blazejkowi na lato i zdjecie Blazeja skubiacego trawe na dzialce u T
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
to panu z poczty napewno sie milo zrobilo jak Cie taka rozneglizowana zobaczyl
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356727 przez Kasiek
hej
Asik no ja Ikera uwielbiam tez Szymek sporo je naprawde, a wazy nieduzo jak na to ile zjada kurcze jak Iga kiedys zje 200-250ml czegokolwiek to ja to w kalendarz wpisze i w ramki wstawie ale wazy juz 8400 - wczoraj ją zważylismy, w ubraniu i pampersie
hehe to mieli problem z Szymkiem, ale co oni sobie wyobrazali? ze on sie tak da ładnie, grzecznie połozyc Iga pewnie tez by sie nie dała, bo ma śrubkę w dupce chyba
Iga od dwoch dni budzi sie dopiero po 5 wczoraj o 5.30 a dzis o 5.15 zje ciut cycka i spi dalej do 7.15 wiec super. Niestety powstal nastepny problem, ja ją rano kolo 10 zawsze karmilam piersia a potem Iga szla spac. Ale od wczoraj przez to ranne karmienie Iga ssie ssie i nic nie leci musi minąc troche czasu zanim sie cyc napelni znowu i jest płacz, wicie sie przy cycku a jesc czegos innego nie chce, no dzis zjadla jogurt ale cycka dalej chciala, przytulala sie ciagle do niego i co ja jej zrobie ze nie leci??? w koncu rozżalona zasnęła dopiero przed chwila
Sylwik jak Gabrys je bez problemu swoje jedzonko to po co mu dorosłe Iga nie chce juz tych bez smaku, woli dorosłą zupe czy kanapki ze swoja szyneczka i pomidorkiem nauczyla sie gadzinka jedna ze jak jemy sniadanie to ona tez siedzi z nami i je to co my, tu kawalek chlebka, tu ogoreczek tu pomidorek tylko salaty nie znosi dzis jadla ze mna jajecznice a wczoraj serek ze smietana coz, trudno niech je. Nas karmili tez doroslym jedzeniem bo innego nie bylo i zyjemy
Kinia to dobrze ze sie miesci w tych centylach. A ta dietetyczka nie ma pomyslu czym karmic Bellę zeby ciut przytyla?
Domii no Iga tez na kolanach nie usiedzi,
Dorotko to niedobrze ze Kubus wymiotuje, ale zmienilas mu mleko tak? bo piszesz ze to moze od mleka?
Renatko ja tez mysle o Tobie i o calej reszcie z ktora nie mam juz takiego kontaktu szkoda ze tak sie to wszystko potoczylo
no faktycznie do Edytki siostra przyjechala a ja tez juz ciagle myslalam ze jej nie ma i nie ma
Anetko trzymam kciuki ciekawe na kiedy masz termin?
hehe Asik no to zrobiłas listonoszowi niespodzianke miłą
Domii Iga bała sie trawy a teraz wyrywa ją całymi kępami i od razu do buzi pakuje razem z ziemią i patykami ostatnio chciala zjesc mrówke
Asik no ja Ikera uwielbiam tez Szymek sporo je naprawde, a wazy nieduzo jak na to ile zjada kurcze jak Iga kiedys zje 200-250ml czegokolwiek to ja to w kalendarz wpisze i w ramki wstawie ale wazy juz 8400 - wczoraj ją zważylismy, w ubraniu i pampersie
hehe to mieli problem z Szymkiem, ale co oni sobie wyobrazali? ze on sie tak da ładnie, grzecznie połozyc Iga pewnie tez by sie nie dała, bo ma śrubkę w dupce chyba
Iga od dwoch dni budzi sie dopiero po 5 wczoraj o 5.30 a dzis o 5.15 zje ciut cycka i spi dalej do 7.15 wiec super. Niestety powstal nastepny problem, ja ją rano kolo 10 zawsze karmilam piersia a potem Iga szla spac. Ale od wczoraj przez to ranne karmienie Iga ssie ssie i nic nie leci musi minąc troche czasu zanim sie cyc napelni znowu i jest płacz, wicie sie przy cycku a jesc czegos innego nie chce, no dzis zjadla jogurt ale cycka dalej chciala, przytulala sie ciagle do niego i co ja jej zrobie ze nie leci??? w koncu rozżalona zasnęła dopiero przed chwila
Sylwik jak Gabrys je bez problemu swoje jedzonko to po co mu dorosłe Iga nie chce juz tych bez smaku, woli dorosłą zupe czy kanapki ze swoja szyneczka i pomidorkiem nauczyla sie gadzinka jedna ze jak jemy sniadanie to ona tez siedzi z nami i je to co my, tu kawalek chlebka, tu ogoreczek tu pomidorek tylko salaty nie znosi dzis jadla ze mna jajecznice a wczoraj serek ze smietana coz, trudno niech je. Nas karmili tez doroslym jedzeniem bo innego nie bylo i zyjemy
Kinia to dobrze ze sie miesci w tych centylach. A ta dietetyczka nie ma pomyslu czym karmic Bellę zeby ciut przytyla?
Domii no Iga tez na kolanach nie usiedzi,
Dorotko to niedobrze ze Kubus wymiotuje, ale zmienilas mu mleko tak? bo piszesz ze to moze od mleka?
Renatko ja tez mysle o Tobie i o calej reszcie z ktora nie mam juz takiego kontaktu szkoda ze tak sie to wszystko potoczylo
no faktycznie do Edytki siostra przyjechala a ja tez juz ciagle myslalam ze jej nie ma i nie ma
Anetko trzymam kciuki ciekawe na kiedy masz termin?
hehe Asik no to zrobiłas listonoszowi niespodzianke miłą
Domii Iga bała sie trawy a teraz wyrywa ją całymi kępami i od razu do buzi pakuje razem z ziemią i patykami ostatnio chciala zjesc mrówke
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356884 przez a!gusia
Kasiek to u nas chociaz jedna rzecz sie odbyla bez problemu..odstawienie od piersi..uff bo Jerz ani nawet nie pamieta ze cycki istnieja..owszem przytula sie do mnie np wieczorem jak go usypiam ale nie tak zeby sie domagal...w nocy tez juz nie je spi praktycznie cala noc..obudzi sie od czasu do czsasu ale tylko sprawdzic czy jestem a potem spi dalej do 6 strasznie sie ciesze i mam nadzieje ze tak zostanie..wieczorem dostaje kaszke to juz sie mu drzemie to jak go klade do lozeczka to zasypia w sekundzie wynagrodzono mi te problemy wczesniejsze
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356924 przez domii
Bylismy na spacerku zimnon strasznie albo 1,5h pospacerowalismy z kolezanka i jej synkiem
Asik no wlasnie o tych filmach myslalam
Kasiek nie dziwie sie z eja chcesz pacnac bo ja jak Blazejek nieraz krzyczal to T mowila ze terrorysta wymusza placzem to mialam ochote ja walnac Blazej byl bradzo zafascynowany trawa i skubal i skubal
Zdjecia potem wrzuce bo cos nie moge z tel bezprzewodowowo wyslac a kabelek maz gdzie schowal wiec wrzuce wieczorem
Agusia widzisz Jezrzyk widocznie mial taki etap z tym spaniem- BLAZEJ tez tak mial przez 6 tyg w 5 miesiacu a teraz raz czasem 2 razy sie w nocy budzi no chyba ze fika na brzuch
Ciekawe jak tam Edytka?chrzciny i pobyt siostry z coreczka?
Asik no wlasnie o tych filmach myslalam
Kasiek nie dziwie sie z eja chcesz pacnac bo ja jak Blazejek nieraz krzyczal to T mowila ze terrorysta wymusza placzem to mialam ochote ja walnac Blazej byl bradzo zafascynowany trawa i skubal i skubal
Zdjecia potem wrzuce bo cos nie moge z tel bezprzewodowowo wyslac a kabelek maz gdzie schowal wiec wrzuce wieczorem
Agusia widzisz Jezrzyk widocznie mial taki etap z tym spaniem- BLAZEJ tez tak mial przez 6 tyg w 5 miesiacu a teraz raz czasem 2 razy sie w nocy budzi no chyba ze fika na brzuch
Ciekawe jak tam Edytka?chrzciny i pobyt siostry z coreczka?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez domii.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356997 przez Kasiek
Agusia to super ze Jerzyk daje ci odpoczac w nocy teraz masz juz z górki
ja tak sobie mysle ze w sumie moglabym Igi nie karmic juz w nocy bo jakby m dal jej herbatki to tez by dalej spala, a to ja ją ciągle do cycka biore
mi nie przeszkadza ze karmie jeszcze ale jak przyjdzie do odstawiania to zobaczymy jak Iga to zniesie. Jakos bedzie musiala nie?
kiedys im walniemy Domii zobaczysz
u nas tez zimno i wieje, ciągle kropi i nie bylismy dzis na spacerku tylko poszlysmy do mojego taty do firmy i tam z Iga siedzialysmy poltorej godziny mamy blisko, po drugiej stronie ulicy
a moj m wymyslil sobie dzis grilla na obiad. hmmm ale przeciez ciągle kropi to jak ja z Iga mam wyjsc, ja sie pytam??
ja tak sobie mysle ze w sumie moglabym Igi nie karmic juz w nocy bo jakby m dal jej herbatki to tez by dalej spala, a to ja ją ciągle do cycka biore
mi nie przeszkadza ze karmie jeszcze ale jak przyjdzie do odstawiania to zobaczymy jak Iga to zniesie. Jakos bedzie musiala nie?
kiedys im walniemy Domii zobaczysz
u nas tez zimno i wieje, ciągle kropi i nie bylismy dzis na spacerku tylko poszlysmy do mojego taty do firmy i tam z Iga siedzialysmy poltorej godziny mamy blisko, po drugiej stronie ulicy
a moj m wymyslil sobie dzis grilla na obiad. hmmm ale przeciez ciągle kropi to jak ja z Iga mam wyjsc, ja sie pytam??
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Onka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #357071 przez Onka
Cześć dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze?
Ile ja nerwów straciłam szukając tego wątku, nijak nie mogłam znaleźć. No ale w końcu udało się.
Lilianka od dawna raczkuje, apetyt też nam dopisuje ogólnie wszystko w porządku.
Coś doczytałam o blogu jakimś. To tylko dla wybranych czy dla sierpniówek? Przyznam, że nie lubie tego forum, ciężko mi się tu odnaleźć.
Pozdrawiam i uciekam do dzieciaków.
Ile ja nerwów straciłam szukając tego wątku, nijak nie mogłam znaleźć. No ale w końcu udało się.
Lilianka od dawna raczkuje, apetyt też nam dopisuje ogólnie wszystko w porządku.
Coś doczytałam o blogu jakimś. To tylko dla wybranych czy dla sierpniówek? Przyznam, że nie lubie tego forum, ciężko mi się tu odnaleźć.
Pozdrawiam i uciekam do dzieciaków.
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357103 przez domii
Onka witaj pewnie ze pamietamy,blog zalozyla Renatka dla nas sierpniowek przez klopoty z tym forum,napisz do niej na priva albo na FB lub NK to ci wysle zaproszenie super ze u was wporzadku wszystko
Qurcze dalej mnie glowa boli wiec wkoncu wzielam tabletke,na 21 na zumbe zmykam
Asik jakiego Szymek ma tego laptopa? szukam czegos uzywanego i nie wiem jaki dobry
A tu obiecane zdjecia:
Qurcze dalej mnie glowa boli wiec wkoncu wzielam tabletke,na 21 na zumbe zmykam
Asik jakiego Szymek ma tego laptopa? szukam czegos uzywanego i nie wiem jaki dobry
A tu obiecane zdjecia:
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez domii.
Moderatorzy: ilona