- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- avika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357474 przez avika
czesc, nie wiecie jak tam Anetka?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez avika.
Temat został zablokowany.
- a!gusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #357485 przez happymamma
Jeszcze jeden wątk - o nieeeeeeeeeeeeee!!!

Agusia małe dzieci - mały kłopot itd...
Jeszcze jeden wątk - o nieeeeeeeeeeeeee!!!

Agusia małe dzieci - mały kłopot itd...

- avika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- avika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #357521 przez Edyta
Hej Laseczki
milo ze omnie pamientacie na poczatku strasznie gratuluje Nowym Mamusia Avika Anetka
nie bylo mnie troche bo siostra byla jak wiecie ale przez nia nie bylo chrztu i musielismy wszytsko odwolac bo nie miala zaswiatczenia ze jest Katoliczka
swoja droga to jak ona chciala byc chrzesna jak mowilam jej ze trzeba miec takie zaswiatczenie z parafi no i pozatym kupila silvi taka kostium ze bym w zyc iu w to dziecka nie ubrala
oddalam jej oczywiscie nie obeszlo sie bez sprzeczki pojechala a my nadal nie mam chrztu teraz musimy czekac a siostra mojego M przyjedzie jak szkola sie skonczy i bedzie chrzesna wiec chrzciny beda w czerwcu albo jak nam sie uda to podamy ja przysle dokumenty i zrobimy jakos za tydzien czy dwa jestem zla na siostre
a nie bede miala lapka bo kolega bedzie robil mi cos w nim wiec jakies 2 tygodnie mnie nie bedzie ale mysle owas i tesknie 
unas silvia rownierz sciaga buty i czapke teraz spi na dworze w wozku a ja lece zmywac podlogi i na spacer a pozniej do lekarza...caluje i wszystkiego naj dla solenizantow i solenizantek wybaczcie ze nie nadrobie wszystkiego ale brak czasu
Milego Dzionka

milo ze omnie pamientacie na poczatku strasznie gratuluje Nowym Mamusia Avika Anetka

nie bylo mnie troche bo siostra byla jak wiecie ale przez nia nie bylo chrztu i musielismy wszytsko odwolac bo nie miala zaswiatczenia ze jest Katoliczka

myslalam ze jest madrzejsza ale widze ze jak jest strasza nie znaczy ze madra przyjechala jeszcze z dziecmi chorymi i ja i silvia chore dzis idziemy do lekarza

unas silvia rownierz sciaga buty i czapke teraz spi na dworze w wozku a ja lece zmywac podlogi i na spacer a pozniej do lekarza...caluje i wszystkiego naj dla solenizantow i solenizantek wybaczcie ze nie nadrobie wszystkiego ale brak czasu

- marta_szh
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- domii
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #357632 przez domii
Edytka szkoda slow na Twoja siostre
nie dosc ze nie miala zaswiadczenia i przez nia chrzest odwolaliscie to jeszcze zarazila Ciebie i Silvie 
Kasiek oj to nie dobrze ze znowu Iga marudzi
a mialas chwile spokoju ja palnuje kupic Blazejkowi jakiegos lapka uzywanego a na dzien dziecka stoliczek edukacyjny tylko nie wiem jaki bo na alegro jest masa 
Happymamma dobrze ze jestes taka stanowcza w stosunku do Ali i jej nie ulegasz,mam nadzieje ze jak tez taka bede co do Blazeja
Avika jeszcze raz gratuluje
A Anetka to na ktora do lekarza miala isc????
STO LAT DLA NIKIEGO

Kasiek oj to nie dobrze ze znowu Iga marudzi

Happymamma dobrze ze jestes taka stanowcza w stosunku do Ali i jej nie ulegasz,mam nadzieje ze jak tez taka bede co do Blazeja

Avika jeszcze raz gratuluje

A Anetka to na ktora do lekarza miala isc????
STO LAT DLA NIKIEGO

- Kasiek
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #357635 przez Kasiek
Edytko jak to nie bedzie cie dwa tygodnie??? to co ten kolega tyle czasu bedzie ci robil kompa?? przeciez bedziemy tesknic
A siostra faktycznie jakas rozkojarzona
nie dziwie Ci sie ze zła jestes
tez bym była 
Happymama tak to jest z tymi dziecmi
a ja od 11 mialam w domu czystą histerię odstawianą przez moje dziecko i na dodatek kompletnie nie wiem o co chodzi
wyła 3 godziny prawie non stop odkąd wstała chyba ze była na rekach to wtedy miala przerwy
nic nie jadlam, chodze nieumalowana i nie ubrana
i goraczke jej mierzylam bo juz ja w panike wpadlam ze chora, w koncu dalam przeciwbólowy, potem mleko i zasnęła a ja mam dość
nic nie dała mi zrobic, w domu bałagan i na obiad suchy chleb
trudno
Edytko jak to nie bedzie cie dwa tygodnie??? to co ten kolega tyle czasu bedzie ci robil kompa?? przeciez bedziemy tesknic

A siostra faktycznie jakas rozkojarzona

Happymama tak to jest z tymi dziecmi

a ja od 11 mialam w domu czystą histerię odstawianą przez moje dziecko i na dodatek kompletnie nie wiem o co chodzi

- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- avika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357839 przez avika
anetko gratulacje
fajnie akurat prezent gwiazdkowy 
w 7tyg juz widac bicie serduszka prawda? kurcze bo nie pamietam
dziekuje dziewczyny

a kiedy mialas pierwszy dzien ost okresu pamietasz moze?
dziekuje dziewczyny

- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- avika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357844 przez avika
anetko, wiesz ja nadal w szoku, bo myslalam, ze mi sie cos poprzestawialo, ale dziekuje

Kasiek wspolczuje przebojow z Iga
Edytka ehh Tobie tez, siostra naprawde zawalila na calej dlugosci, a szkoda, oby udalo sie szybko pozalatwiac co trzeba

Kasiek wspolczuje przebojow z Iga

Edytka ehh Tobie tez, siostra naprawde zawalila na calej dlugosci, a szkoda, oby udalo sie szybko pozalatwiac co trzeba
- aneta2611
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu #357846 przez aneta2611
avika napisał:
4 marca ale jajeczkowanie przesunęło się o 2 tyg
a byłam tak podekscytowana, że nawet nie poprosiłam Pani doktor żeby mi monitor przekręciła więc nic nie wiedziałam
anetko gratulacje
fajnie akurat prezent gwiazdkowy
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]a kiedy mialas pierwszy dzien ost okresu pamietasz moze?
dziekuje dziewczyny
4 marca ale jajeczkowanie przesunęło się o 2 tyg
a byłam tak podekscytowana, że nawet nie poprosiłam Pani doktor żeby mi monitor przekręciła więc nic nie wiedziałam

- avika
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357848 przez avika
to chyba u mnie bedzie na styczen, poczekam jeszcze z 1-2tyg i tez pojd do ginka, no ale moze wczesniej na pobranie krwi zeby zobaczyc czy tendencja wzrastajaca.
Moderatorzy: ilona