BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357474 przez avika
czesc, nie wiecie jak tam Anetka?

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #357481 przez a!gusia
Avika juz pisalam na blogu-gratulacje!!!!chyb mozecie z Anetka nowy watek zakladac ;)
12 lata 11 miesiąc temu #357485 przez happymamma

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jeszcze jeden wątk - o nieeeeeeeeeeeeee!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :silly:

Agusia małe dzieci - mały kłopot itd... :dry:
12 lata 11 miesiąc temu #357490 przez avika
happymama :)
12 lata 11 miesiąc temu #357493 przez avika
dobra ide bo synek widac, ze juz pospal i buszuje po lozeczku

milego dnia
12 lata 11 miesiąc temu #357521 przez Edyta
Hej Laseczki :)
milo ze omnie pamientacie na poczatku strasznie gratuluje Nowym Mamusia Avika Anetka :)
nie bylo mnie troche bo siostra byla jak wiecie ale przez nia nie bylo chrztu i musielismy wszytsko odwolac bo nie miala zaswiatczenia ze jest Katoliczka :angry: swoja droga to jak ona chciala byc chrzesna jak mowilam jej ze trzeba miec takie zaswiatczenie z parafi no i pozatym kupila silvi taka kostium ze bym w zyc iu w to dziecka nie ubrala :angry: oddalam jej oczywiscie nie obeszlo sie bez sprzeczki pojechala a my nadal nie mam chrztu teraz musimy czekac a siostra mojego M przyjedzie jak szkola sie skonczy i bedzie chrzesna wiec chrzciny beda w czerwcu albo jak nam sie uda to podamy ja przysle dokumenty i zrobimy jakos za tydzien czy dwa jestem zla na siostre :angry:
a nie bede miala lapka bo kolega bedzie robil mi cos w nim wiec jakies 2 tygodnie mnie nie bedzie ale mysle owas i tesknie :kiss:
unas silvia rownierz sciaga buty i czapke teraz spi na dworze w wozku a ja lece zmywac podlogi i na spacer a pozniej do lekarza...caluje i wszystkiego naj dla solenizantow i solenizantek wybaczcie ze nie nadrobie wszystkiego ale brak czasu :dry: Milego Dzionka :)
12 lata 11 miesiąc temu #357544 przez marta_szh
Avika ogromne gratulacje, nic tylko sie cieszyc;)

Edyta ładnie Cie siostra urzadzila;/;/ a ona wie ze zrezygnowaliscie i ze chrzesna bedzie jednak siostra m?
12 lata 11 miesiąc temu #357632 przez domii
Edytka szkoda slow na Twoja siostre :angry: nie dosc ze nie miala zaswiadczenia i przez nia chrzest odwolaliscie to jeszcze zarazila Ciebie i Silvie :angry:

Kasiek oj to nie dobrze ze znowu Iga marudzi :( a mialas chwile spokoju ja palnuje kupic Blazejkowi jakiegos lapka uzywanego a na dzien dziecka stoliczek edukacyjny tylko nie wiem jaki bo na alegro jest masa :unsure:

Happymamma dobrze ze jestes taka stanowcza w stosunku do Ali i jej nie ulegasz,mam nadzieje ze jak tez taka bede co do Blazeja :)

Avika jeszcze raz gratuluje :)

A Anetka to na ktora do lekarza miala isc????

STO LAT DLA NIKIEGO :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #357635 przez Kasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Edytko jak to nie bedzie cie dwa tygodnie??? to co ten kolega tyle czasu bedzie ci robil kompa?? przeciez bedziemy tesknic :(
A siostra faktycznie jakas rozkojarzona :angry: nie dziwie Ci sie ze zła jestes :angry: tez bym była :angry:

Happymama tak to jest z tymi dziecmi :(

a ja od 11 mialam w domu czystą histerię odstawianą przez moje dziecko i na dodatek kompletnie nie wiem o co chodzi :( :( :( wyła 3 godziny prawie non stop odkąd wstała chyba ze była na rekach to wtedy miala przerwy :( nic nie jadlam, chodze nieumalowana i nie ubrana :ohmy: i goraczke jej mierzylam bo juz ja w panike wpadlam ze chora, w koncu dalam przeciwbólowy, potem mleko i zasnęła a ja mam dość :( nic nie dała mi zrobic, w domu bałagan i na obiad suchy chleb :dry: trudno :(
12 lata 11 miesiąc temu #357835 przez aneta2611
Hej Kochane moje!!! :)
właśnie wróciłam od lekarza. Jestem w 7tc, termin mam na 28 grudnia :)
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357839 przez avika
anetko gratulacje :) fajnie akurat prezent gwiazdkowy :blink:

w 7tyg juz widac bicie serduszka prawda? kurcze bo nie pamietam

dziekuje dziewczyny :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu #357843 przez aneta2611
AVIKAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Właśnie się dowiedziałam! Ogromne gratulacje!!! :D :kiss: :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357844 przez avika
anetko, wiesz ja nadal w szoku, bo myslalam, ze mi sie cos poprzestawialo, ale dziekuje :kiss: :cheer: :blush:

Kasiek wspolczuje przebojow z Iga :kiss:

Edytka ehh Tobie tez, siostra naprawde zawalila na calej dlugosci, a szkoda, oby udalo sie szybko pozalatwiac co trzeba
12 lata 11 miesiąc temu #357846 przez aneta2611
avika napisał:

anetko gratulacje :) fajnie akurat prezent gwiazdkowy :blink:

w 7tyg juz widac bicie serduszka prawda? kurcze bo nie pamietam

dziekuje dziewczyny :kiss:

4 marca ale jajeczkowanie przesunęło się o 2 tyg
a byłam tak podekscytowana, że nawet nie poprosiłam Pani doktor żeby mi monitor przekręciła więc nic nie wiedziałam :blush:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #357848 przez avika
to chyba u mnie bedzie na styczen, poczekam jeszcze z 1-2tyg i tez pojd do ginka, no ale moze wczesniej na pobranie krwi zeby zobaczyc czy tendencja wzrastajaca.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka