BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 11 miesiąc temu #359236 przez Zuza
Czesc kochane nie było mnie bardzo długo ale nie miałam neta :(

U nas wszystko oki aleks rozrabia z m oki i jakoś leci 27 maja mamy chrzciny.

Ciekawe co u was nie moge otworzyc fb wiec nie zobacze waszych zdjatek :(

Pozdrawiam ide usypiac małego gada bo nie spi od 5 buzia

url=http://www.glitterfy.com/] [/url]

Temat został zablokowany.
12 lata 11 miesiąc temu #359301 przez Asik
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :) FILIPKA I DOMINIKA :D :D :D

helloooo moje dziołszki :)

Sylwik wpadaj częściej to humorek Ci sie poprawi :D

Maga...
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

AZuza a cóż się to stało że na fejsa nie umiesz wejść?? może firewall cie nie puszcza? u nas po staremu :) cała banda sierpniówek na fejsie ostatnio szalała :D

to super że u Was ok :0 i z M ok :) to najważniejsze :D :D a my chrzciny to nie wiem kiedy.,,., kiedys na pewno :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 11 miesiąc temu #359343 przez marta_szh
a no dzień dobry :) :) :)
12 lata 11 miesiąc temu #359345 przez a!gusia
hej
Hej Zuza
Maga rece mi opadly!!!!moja T bz mnie po rekach calowala jakbym jej pozwolila z wnusiem siedziec!i tak jak Asik pisze+za jedzenie by mi tu siedziala..my do pl jedziemy 20 maja!juz sie nie moge doczekac!
12 lata 11 miesiąc temu #359351 przez domii
Witam

U nas slonecznie nawet 28 stopni ma byc :lol:

Zuza hej wpadaj czesciej ,dobrze ze z M sie wszytsko uklada ,wstaw ajkies zdjecie Aleksa bo kope lat go nie widzialam :)

Sylwik czemu nie w humorze? jak tam w pracy?

Maga zgadzam sie w 100% z tym cz Asik napisala

Asik no wlasnie nie che ubierac mu jakis skarpetek ani calych butow zeby sie nie zapocila nozka wiec te sandalki byly idealne :( M obiecal ze kupi takie same albo inne :)

Kasiek jak tam wyrobilas sie ze wszsytkim? bylas na zumbie? ja wczoraj bylam i bylo rewelacyjnie :lol:

STO LAT DLA FILIPKA I DOMINIKA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #359385 przez Asik
:D :D sprzedałam wózek :) kupiła dziewczyna która rodzi w sierpniu 2012 :) wiec następne sierpniowe bobo w nim jezdzić bedzie :D :D

zakładam w2łaśnie w oknach siatki przeciw owadom :) tzn w jednym w sypialni i jednym w salonie :) coby zadne osy , komary i inne paskudztwa nie właziły :) najbardziej mi na sypialni zalezy bo tam Szymek spi :)

12 lata 11 miesiąc temu #359394 przez Kasiek
hej
moje dziecko wczoraj w dzien spalo tylko godzine :ohmy: dzis pewnie bedzie odsypiac bo padla w minute o 10.30. Ehh urwanie pręta z tymi dziecmi :)

Kinia super ze Bella juz tak tańcuje :) ja bym chciala zeby Iga tez zaczela ale ona na razie woli patrzec jak ja tancze :laugh: i smieje sie przy tym w nieboglosy :laugh: ciekawe dlaczego :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja Idze kanapki daje od nas ze swojską szynka, z pieczonym schabem, z zółtym i białym serem, pomidorem i ogórkiem :) w czasie naszego sniadania nie ma szans zeby Iga sobą sie zajęła, goni od razu do nas, stoi przy nas murem i czeka na swoje kęski :laugh: myslalby kto ze taka chętna do jedzenie :laugh:

Anetko wspolczuje mdłosci :( mialam to samo :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a z kupkami u nas na zęby to zawsze jest ich wiecej i są lużne

Asik zazdroszcze stanu zakochania :)
fajnie ze masz juz sporo ciuszkow, ja musze pokupowac na lato tak jak Domii, bo kolezanki maja samych chlopakow :)

Domii grunt ze T wyjechala, masz swiety spokoj :) na zumbie wczoraj nie bylam, m wrocil z pracy i poszedl kosic trawe wiec musialam z Iga w domu siedziec :( wnerwilam sie na niego cholernie :( my tak jak Asik, nie zakladamy juz butkow, bo Iga ciagle sciaga i juz dwa razy zgublilismy, raz sie wracalam tą samą droga i znalazlam a kiedys to pani za mna leciala ze buta Iga zgubila :dry: wiec niech jezdzi w samych skarpetkach :)

Jusia :( nie dołuj sie, do wrzesnia jeszcze kupe czasu, na pewno m znajdzie cos :kiss: trzymam kciuki :kiss:

Sylwik zagladaj czesciej, poprawimy ci humor :kiss:

Zuza fajnie ze z m ok :)

Adee :kiss: :kiss:

Asik my co roku zakładamy siatki w oknach, mam pewnosc ze zadne cholerstwo mi nie wlizie do domu :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #359403 przez a!gusia
Kasiek ale macie przygody!dobrze ze sie dobrze skonczylo!

co do ciuszkow to ja mam pelno letnich bo w zeszlym roku kupowalam,jeszcze bedac w ciazy ;) po 50 c na przecenach-tyle ze zostaly w Polsce i dobrze bo tu jest jesien gleboka a nie lato!!!!! ale mnie wkkkurzata pogoda mowie Wam!jest 5 stopni!slonce niby wyszlo wynioslam pranie juz prawie suche bylo i...lunelo tak ze wypadaloby je wywirowac!szlag mnie trafi!
Jerz spi juz 1,5 godz pewnie sie niedlugo obudzi..Maga piszesz ze Kubus chodzi spac po 21..a ja Jerza za chiny nie moge przetrzymac dluzej niz do 19!!!!to potem wstaje o 6...ale on juz na siedzaco zasypia ok 19...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359420 przez Asik
Kasiek !!!!! kurcze !!!!! to szczęście w nieszczęściu mieliście, lepiej poczekać az naprawią i pozniej ugotować , albo i nie , niż miało by Was już nie być... aż mnie gesia skóra obleciała...

Agusia .. 5 stopni.. brrr... no ale przynajmniej Jerzyk spi superowo :) Szymek też zaczął mi spać w dzień wreszcie po ponad godzinkę :) dwa razy :) raz koło 11 a drugi raz koło 15-16 :) przynajmniej idzie cos zrobić :D

Szymek pobił rekord w spaniu :) jednorazowo 2,5h :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359498 przez domii
Kasiek dzizas :ohmy: :huh: nie gotuj dzisiaj nic :( boze dobrze ze to tak sie skonczylo ja bym chyba zawalu dostala jakbym taki oblok zobaczyla :(

Asiksuper z ekolejny bobas sierniowy bedzie sie w Twoim wozku wozil :laugh: dobrze ze mi przypomnialas musze kupic moskitiere,wogole ja wam powiem ze mamy problem bo jak Blazej spi w pokoju to ja mam tylko maly lufcik otwarty rolety spuszczone bo mieszkam obok stacji i torow kolejowych i jak pociag jedzie a jedzie czesto to sie tlucze :( a najgorsze jest jak pikaja ze dojezdzaja do stacji nawet w nocy musza to robic bo juz kilka osob weszlo na tory i zginelo,wiec w nocy nawet nie otwieramy szeroko okna bo boje sie ze blazej sie obudzi:( :(

A co z Anetka nic nie pisala dzisiaj :unsure: wogole na blogu to prawie juz nikt nie pisze,wszystko sie rozleci,wiec chyba ja juz bede tylko pisac tutaj na forum albo na FB

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 11 miesiąc temu #359512 przez jusia
Hej dziewczyny, hej Zuza :)
fajnie ze robicie teraz chrzciny, jest tak ładnie :) i super ze z M sie układa :)

100 lat dla solenizantow :)

Dzieki Kasiek :* i współczuje przezyc...

Agusia tak zimno???? bosh...

DOmi twoja T to daje do pieca...wogole czemu one sa takie dziwne??? moja wiecie zamiast dac dziecku jesc jak jej zawsze mowilam, to z rana dala jej kilka razy mleko a potem kasze o 13...i ja sie pytam kiedy obiad?????? w pon jej kartke napsize, ze kasze jemy jako drugi posilek bo jak ona mala karmi to tak ze obiadu nie zje i caly dzien n amleku jest tylko :/ a potem sie budzi w nocy glodna...niereformowalne sa...
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359513 przez jusia
Maga...wiesz brak słów...wiecie co łaski nie robi, jak nie chce widziec wnuka to nie... masakra ale wiem latwo tak mowic...:(

Asik kochana dzieki za pocieszenie :kiss:
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #359536 przez a!gusia
jestem znow :) Asik Jerzyk spal rano ponad 2 godziny tez az go obudzilam zeby sie nam calkiem dzien nie poprzestawial ;) a potem spal na spacerku..Domii ja sie zdecydowalam na zp. bo juz tyle nadrabiania jest ze sorry ale ja nie mam czasu na to :( jeszcze teraz jak pojade do pl to znow mnie 2 tyg nie bedzie i w ogole bede do tylu..

a to buciczki jakie Jerzusiowi kupilam na wyjazd do pl ;)
Załączniki:
12 lata 11 miesiąc temu #359552 przez Asik
Agusia ale sliiiczne buciczki :D :D :D :D :D superaśne :D :D

Szymek mi znowu śpi.... już godzinkę :) ale on akurat to nawet jakby się obudził o 18:30 to o 20 pada ze zmęczenia... a spanie i tak i tak do 6 więc dla mnie ok jak spi tyle w dzień :D

No ja na Zp jak zawsze , tyle że teraz wiecej dziewczyn na fejsie się odzywa to tam też piszę :)

12 lata 11 miesiąc temu #359553 przez a!gusia
ja juz na fejsie nie bede pisac szkoda ze dziewczyny akurat tam siedza bo ja sie tam nie polapuje wiec.. :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży