BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358366 przez avika
czesc kobitki :)

Asik hmmm no no no
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kasiek Iga to chyba nie do zdarcia, ale powinno jej przejsc za jakis czas, pamietasz jak ja pisalam, ze moj syn tez byl taki upierdliwy i nic mu nie pasowalo, na razie jest oki, wiec i Iga sie uspokoji do nastepnego razu oczywiscie :silly: a swoja droga dasz rade kochana bo inaczej przeciez sie nie da, nawet jak rece i nie tylko rece beda opadac to przeciez nasze kochane bobasy wiec dla nich znajdziemy sile, nieprawdaz? :blink: a na razie tule i zycze oby mala szybko znowu byla grzeczna corcia :kiss:

Edytko, kurujcie sie :kiss:

hej kiniaa, Tobie rowniez duzo zdrowka i malo bolu :kiss:

Domii szczere wspolczucia, oby wam cos przytulnego i swojego sie szbyko znalazlo bo naprawde cos nei hallo z ta kobita, i nie smecisz, po to tu jestesmy - miedzy innymi i po to, wiec jakby cos to pamietaj, ze zawsze ktoras z nas tu jest :kiss: aaa no i udanej zumby, daj znac jak bylo na maratonie bo to w ten weekend, prawda?

hej jusia, jak tam Wiki?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

buziaczki dla solenizantow :kiss: :woohoo:
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #358385 przez Viszka11
dziekuje za Gratulacje:0

U mnie marnie z pisaniem...bo robota przy 2 jest ze hoho;)

bylam teraz u M. rodzinki na 10dni wekndu majowego bosko bylo:)

zdjecie i ja wkleje;) jak zrobie:)

buziaki:8

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)
12 lata 7 miesiąc temu #358418 przez domii
Viszka hej fajnie z eodpoczelas w dlugi weekend :)

Avika

Kinia oby sie to zapalenie u Ciebie znow nie rozwinelo:(a i gratki dla Belli :) ja sie nie moge doczekac jak Blazejek bedzie podrygiwal w rytm muzyki :) ale to pewnie dopiero jak zacznie wstawac :(

Chata wolna Tesciowa pojechala na dzialke moze do wtorku ale napewno do niedzieli jej nie bedzie :lol: :lol: :lol:

Asik

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358653 przez Asik
Hello :)

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia od MAGI :) :)

Pięęęęęęęęęękna pogodaaaa :) humor mi dopisuje :D :D Szkoda że Szymonkowi nie.. aleee cos da sie zrobic :D jutro kaska za wózek wpadnie :) cały zestaw 3 w 1 za 250 :) a fotelik wogóle nie był uzywany bo w innym jezdził :D

Marecki przywiózł od siostry aaalegancki fotel samochodowy :D jak zwykle z MAXI COSI , jego siostra ta firmę uwielbia :) no jest super, ma tez ten myk z trzema pozycjami :) półleżaca bedzie niezbedna :)

a u mnie RMF FM na pół maxa leci , ja pełna werwy...zakochana... ojj maj na mnie romantycznie działa :)

miłego dnia dziewuszki :D

a tu jeszcze pokażę Wam w jakim miejscu moje dziecie uwielbia grac na swoim petite keyboard-zie :D sąsiedzi pewnie są szczęśliwi :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358718 przez avika
czesc Asik :)

widac, ze maly muzyk Ci w dou rosnie :) fotelik z trzema pozycjami to super sprawa,

jak sie Szymus czuje? ladnie sie zagoilo?

ide bo mlody wlasnie sie obudzil, ale fajnie ze scial komara bo sobie zdazylam kolorek odswiezyc B)

idziemy jesc sniadanko :)

a wlasnie co dajecie maluchom jesli chodzi o kanapki? z czym?

buziaki dla solenizantow :silly: :kiss:

buziaki i do potem :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #358741 przez aneta2611
cześć Dziewczyny.

czuję się masakrycznie. Ciągle bym spała, mdli mnie całymi dniami i od wczoraj wieczora nie przyjmuje mi żadnych posiłków :/
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358742 przez aneta2611
cześć Dziewczyny.

czuję się masakrycznie. Ciągle bym spała, mdli mnie całymi dniami i od wczoraj wieczora nie przyjmuje mi żadnych posiłków :/

no i Fifi od wczoraj ma coś jakby biegunkę. :/

Avika, mój Filip jest bardzo wybredny, najchętniej je szynkę
12 lata 7 miesiąc temu #358746 przez aneta2611
Asik! Ty diablico! :P

Domi, to dobrze, choć trochę odpoczniesz :)

Avika,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358749 przez domii
Witam

Mnie rowniez humorek dopisuje, Tesciowa na dzialce wiec jestem cala happy :lol:

Asik normalnie zakochana jak nastolatka widze ze jestes :laugh: super :) Blazejek tez ma pianinko tylko takie stare oldskolowe :laugh: i tez wali równo ze az uszy wiedna :laugh: tylko moje strasznie ciezko chodzi wiec sie zastanawiam nad kupieniem takiego wlasnie dla maluchow :unsure:

Avika Blazej dostaje tylko kawalek kanapki jak jem,glownie z maslem ale kawale serka zoltego albo wiejskiego mu zawsze dam :) a co do maratonu to w sobote sie wybieram i juz sie nie moge doczekac :lol:

Blazej teraz spi wstanie idziemy na spacerek :lol:

Anetka ale mdli Cie jak cos zjesz? bo mnie mdlilo ale jak zjadlam jablko banana lub jakiegos biszkopta to odrazu przechodzilo,wogole pamietam ze jak gdzies jechalismy to musialam miec cos do przegryzienia bo tak co 2 h mialam ssanie polaczone z mdlosciami :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #358752 przez Asik
Hello Avika , hello Anetka :)

Szymek niestety musi być na diecie płynnej i papkowatej przez miesiąc ale wczesniej to praktycznie co by nie było to szamał :) nawet z samym masłem :) wiadomo że metki tatara i żółtego sera nie dostawał :)

Anetko :kiss: :kiss: :kiss: kurcze .,. pamiętam ten stan... prawie 9 mcy nic nie jadłam bo wiecznie bleeeee , czasami były dnie spokoju ale baardzo mało// staraj sie jeść choc po troszku :*

a to taka fest biegunka czy luzniejsze kupale, bo lużniejsze to na zęby może///
Szymek dalej bezzębny , językiem non stop po dolnych dziąsłach jezdzi ale jak na razie cisza :D

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358758 przez aneta2611

Domi ja też do wczoraj miałam tak, że co chwilę musiałam coś zjeść, ale od wczoraj wieczora nie przyjmuje mi kompletnie nic :/

Asik, przy Fifim przeszło po 3 mies, więc mam cichą nadzieję, że teraz też tak będzie.
a co do kupali... to luźniejsze, ale częste. Jak zawsze była 1 na dobę tak teraz nawet 4 no i nawet dziś w nocy, a to się nie zdarzało od czasów noworodkowych
12 lata 7 miesiąc temu #358760 przez Asik
hello Domii :) :)

heheh noo jak nastolatka :) w końcu mam 20 lat :D ( x2) hahahah :)

Ja wsie zabawki po dzieciach siostry M mam :) tyle dobrze :) teraz też przywiózł co nieco i nie mam juz miejsca na nie... o ciuchach kurcze to ehhh chyba do 5 roku zycia teraz dostał :) kurtek , kurteczek peeełno , spodni i koszulek też :)

tez bym sobie na taki maraton poszła :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358761 przez domii
STO LAT DLA KUBY :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Asik ja dawalam Blazejkowi serka zoltego ale doslownie cm na cm

Anetka u mnie takie kupale byly dlugo zanim wyszly zęby i teraz dopiero robi bardziej normalne,wiec moze u was cos sie wykluje,Blazejowi w ciagu 2 tyg.wyszly 4 dwie dolne jedynki i dwie gorne dwojki :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #358763 przez aneta2611
Edytowałam posta powyżej

Domi mam nadzieję, bo faktycznie jest ostatnio trochę nerwowy i starsznie pcha rączki do buzi
12 lata 7 miesiąc temu #358764 przez domii
Anetka u nas wlasnie byly po 4 dziennie,a co do mdlosci to mi dopiero w 4 miesiacu przeszly,oby tobie szybciej :)

Asik naprawde super ze dostajecie ciuszki i zabawki,u mnie niesety same dziewczynki wiec jak byl maly to podostawal troche pajacykow i ciuszkow unisex a teraz niestety trza wszystko kupowac,dobrze ze w domu siedze wiec szukam okazji na alegro i po sklepach,teraz nam sie udalo ciuszki sprzedac wiec 100 zl wpadnie wiec mu musze jakies spodenki na lato i koszulki pokupowac bo mam moze po 2 szt :(
A co do maratonu to byl podobno ostatnio w myslowicach-6h :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży