BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 7 miesiąc temu #358765 przez Asik
Domii ja lubie te smierdzące serki radamery itp , jakbym miała goudę to może też bym dała a te sa cięzkostrawne więc nie jadł :) aleeee i tak jestem nieodpowiedzialną mamą :) a coooo.... dałam Szymkowi do spróbowania kilka łyżeczek lodów , pół kostki czekolady rozpaćkanej :) hahaha uwieeelbia :)

Anetko Szymek tez w nocy oststnio mi strzelił gola :) smród w całej sypialni :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #358768 przez aneta2611
Asik napisał:

Domii ja lubie te smierdzące serki radamery itp , jakbym miała goudę to może też bym dała a te sa cięzkostrawne więc nie jadł :) aleeee i tak jestem nieodpowiedzialną mamą :) a coooo.... dałam Szymkowi do spróbowania kilka łyżeczek lodów , pół kostki czekolady rozpaćkanej :) hahaha uwieeelbia :)

Anetko Szymek tez w nocy oststnio mi strzelił gola :) smród w całej sypialni :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

:lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #358769 przez domii
Asik ja tez juz Blazejowi loda dawalam do sprobowania i co jem to tez czasem dostanie,tylko pozniej jest placz jak juz nie daje :(

Anetka a T wie? i co ona na to?

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu #358776 przez aneta2611
domii napisał:

Asik ja tez juz Blazejowi loda dawalam do sprobowania i co jem to tez czasem dostanie,tylko pozniej jest placz jak juz nie daje :(

Anetka a T wie? i co ona na to?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #358804 przez adee84
hej
100 lat dla Liama i Kubusia :*
u nas dzień zaczął się byle jak. z rana pokłóciłam się z Rafem ale mniejsza z tym. Okazało się, że babcia ma za dużo białka we krwi i mają jej robić biopsje z mostka :(
pogoda nastraja pozytywnie ale ja mam humor ogólnie dopoopy :/
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358807 przez avika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Adee tule kochana :kiss: i dziekujemy za zyczenia :woohoo: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #358916 przez Asik
ooo Anetko takie coś niedrogiego :)

www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr..._id=898&%3CosCsid%3E

szkoda że tak wczesnie jeszcze .. :)

12 lata 7 miesiąc temu #358979 przez Kasiek
ja wpadlam zyczyc tylko wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów: Liama i Kubusia :kiss: 1000 latek chlopaki :laugh:

i dziekujemy ciociom za wczorajsze zyczenia :)

potem moze mi sie uda zajrzec bo czas dzis goni a ja w doopie ze wszystkim :( a to wina mojego dziecka ktore łazi za mna krok w krok i nic nie daje zrobic;/ zawsze spi o 10 a dzis po godzinnym usypianiu dalam spokoj i zasnela dopiero przed 13 jak na spacer z nia wyszlam, jakbym nie wyszla to pewnie by nie spala wcale :dry:
a mialam spzatac, obiad zrobic i jeszcze dzis zumba, chyba sie z czyms nie wyrobie tylko nie wiem co odpuscic? ale pewnie bedzie to zumba :dry:

wybaczcie, nadrobie wieczorem :(
12 lata 7 miesiąc temu #359051 przez a!gusia
Anetko nie wiem czy szukasz wozka ale tu sa popularne takie : dla noworodka i wiekszego dziecia :) allegro.pl/wozek-phil-teds-dasch-rok-po-...tki-i2324735654.html
12 lata 7 miesiąc temu #359103 przez domii
STO LAT DLA LIAMA BO KONCZY DZIS 10 MIESIECY

Ja wsciekla bo maz zgubil Blazejkowego sandalka :angry: jakby mnie posluchal i schowal do torby a nie do kosza na zakupy w wozku gdzie nie bylo miejsca to by Blazej mial teraz oba buty :angry:

Jeszcze jakis error wyskakuje :angry:

Dobrze ze ide na 21 na zumbe to sie odstresuje :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu #359157 przez jusia
Hej dziewczyny lapek mi pada wiec pisze krotko :( jest mi smutno :(kurcze M bez pracy a ja od wrzesnia tez bede bez do listopada :(((((((( ech...nieweim jak to bedzie :( strasznie mnie doluje ta sytuacja :( i chyba sobie z tym nie radze :( wy piszecie o sexie na fb a mi sie nie chce, jakos totalnie wszystko we mnie opadlo :(((((( helppppp!!!!!
przepraszam ze tak tylko od siebie, lapek zaraz padnie i znikne :( leze juz w lozku i chyba pojde poprostu spac :(
12 lata 7 miesiąc temu #359167 przez Asik
Jusia !!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: nie dopuszczaj do siebie złych myśli, bo one maja taką moc ze ściągają zło... pomyśl o tym ze do września to Twój M już pewnie bedzxie mieć pracę i wsio sie ułoży :D mnie takie coś pomagało :) byle się nie dołować , bo nakreca się spiralę nieszczęść !!! myśl pozytywnie,, to duzo daje , naprawdę :) :)

12 lata 7 miesiąc temu #359171 przez Asik
Domii tez bym była zła, ja przestałam ubierac Szymkowi jakiekolwiek buciki :) skarpety i wsio :) bo kilka razy przejechałam po bucie , gdyby nie to , tez bym zgubiła , a zreszta teraz ciepło a my sandałków nie mamy jeszcze , więc kisisć giczołków nie ma sensu w butach

12 lata 7 miesiąc temu #359185 przez Sylwik
Witam :)
nadrobiłam w końcu. Wszystkiego najlepszego dla solenizantów :kiss:
Ja też w nie najlepszym humorze dziś, mam nadzieję że wkrótce mi się poprawi nastrój i będę częściej się udzielać .
Zmykam i miłego wieczorka życzę, pozdrowionka dla Was wszystkich :)
12 lata 7 miesiąc temu #359227 przez maga4
Gratulacje dla Anetki i Aviki :kiss: :kiss: :kiss:

dziekuje za zyczenia :)

My jeszcze do niedzieli w polsce i korzystamy ze sloneczka. Kuba szleje z moimi rodzicami i jest zachwycony ze ma tyle rodziny do okola. Dzis padl o 19 bez kapieli, caly brudny i klejacy. Zwykle chodzi spac kolo 21-22 a czasem pozniej. No i bylismy na kontroli u lekarza i wszystko ok. Maly wazy 9,5kg.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia