- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358765 przez Asik
Domii ja lubie te smierdzące serki radamery itp , jakbym miała goudę to może też bym dała a te sa cięzkostrawne więc nie jadł aleeee i tak jestem nieodpowiedzialną mamą a coooo.... dałam Szymkowi do spróbowania kilka łyżeczek lodów , pół kostki czekolady rozpaćkanej hahaha uwieeelbia
Anetko Szymek tez w nocy oststnio mi strzelił gola smród w całej sypialni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #358768 przez aneta2611
Asik napisał:
Domii ja lubie te smierdzące serki radamery itp , jakbym miała goudę to może też bym dała a te sa cięzkostrawne więc nie jadł aleeee i tak jestem nieodpowiedzialną mamą a coooo.... dałam Szymkowi do spróbowania kilka łyżeczek lodów , pół kostki czekolady rozpaćkanej hahaha uwieeelbia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358776 przez aneta2611
domii napisał:
Asik ja tez juz Blazejowi loda dawalam do sprobowania i co jem to tez czasem dostanie,tylko pozniej jest placz jak juz nie daje
Anetka a T wie? i co ona na to?
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358804 przez adee84
hej
100 lat dla Liama i Kubusia :*
u nas dzień zaczął się byle jak. z rana pokłóciłam się z Rafem ale mniejsza z tym. Okazało się, że babcia ma za dużo białka we krwi i mają jej robić biopsje z mostka
pogoda nastraja pozytywnie ale ja mam humor ogólnie dopoopy :/
100 lat dla Liama i Kubusia :*
u nas dzień zaczął się byle jak. z rana pokłóciłam się z Rafem ale mniejsza z tym. Okazało się, że babcia ma za dużo białka we krwi i mają jej robić biopsje z mostka
pogoda nastraja pozytywnie ale ja mam humor ogólnie dopoopy :/
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358916 przez Asik
ooo Anetko takie coś niedrogiego
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr..._id=898&%3CosCsid%3E
szkoda że tak wczesnie jeszcze ..
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr..._id=898&%3CosCsid%3E
szkoda że tak wczesnie jeszcze ..
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358979 przez Kasiek
ja wpadlam zyczyc tylko wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów: Liama i Kubusia 1000 latek chlopaki
i dziekujemy ciociom za wczorajsze zyczenia
potem moze mi sie uda zajrzec bo czas dzis goni a ja w doopie ze wszystkim a to wina mojego dziecka ktore łazi za mna krok w krok i nic nie daje zrobic;/ zawsze spi o 10 a dzis po godzinnym usypianiu dalam spokoj i zasnela dopiero przed 13 jak na spacer z nia wyszlam, jakbym nie wyszla to pewnie by nie spala wcale
a mialam spzatac, obiad zrobic i jeszcze dzis zumba, chyba sie z czyms nie wyrobie tylko nie wiem co odpuscic? ale pewnie bedzie to zumba
wybaczcie, nadrobie wieczorem
i dziekujemy ciociom za wczorajsze zyczenia
potem moze mi sie uda zajrzec bo czas dzis goni a ja w doopie ze wszystkim a to wina mojego dziecka ktore łazi za mna krok w krok i nic nie daje zrobic;/ zawsze spi o 10 a dzis po godzinnym usypianiu dalam spokoj i zasnela dopiero przed 13 jak na spacer z nia wyszlam, jakbym nie wyszla to pewnie by nie spala wcale
a mialam spzatac, obiad zrobic i jeszcze dzis zumba, chyba sie z czyms nie wyrobie tylko nie wiem co odpuscic? ale pewnie bedzie to zumba
wybaczcie, nadrobie wieczorem
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 7 miesiąc temu #359051 przez a!gusia
Anetko nie wiem czy szukasz wozka ale tu sa popularne takie : dla noworodka i wiekszego dziecia allegro.pl/wozek-phil-teds-dasch-rok-po-...tki-i2324735654.html
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359103 przez domii
STO LAT DLA LIAMA BO KONCZY DZIS 10 MIESIECY
Ja wsciekla bo maz zgubil Blazejkowego sandalka jakby mnie posluchal i schowal do torby a nie do kosza na zakupy w wozku gdzie nie bylo miejsca to by Blazej mial teraz oba buty
Jeszcze jakis error wyskakuje
Dobrze ze ide na 21 na zumbe to sie odstresuje
Ja wsciekla bo maz zgubil Blazejkowego sandalka jakby mnie posluchal i schowal do torby a nie do kosza na zakupy w wozku gdzie nie bylo miejsca to by Blazej mial teraz oba buty
Jeszcze jakis error wyskakuje
Dobrze ze ide na 21 na zumbe to sie odstresuje
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 7 miesiąc temu #359157 przez jusia
Hej dziewczyny lapek mi pada wiec pisze krotko jest mi smutno :(kurcze M bez pracy a ja od wrzesnia tez bede bez do listopada ((((((( ech...nieweim jak to bedzie strasznie mnie doluje ta sytuacja i chyba sobie z tym nie radze wy piszecie o sexie na fb a mi sie nie chce, jakos totalnie wszystko we mnie opadlo ((((( helppppp!!!!!
przepraszam ze tak tylko od siebie, lapek zaraz padnie i znikne leze juz w lozku i chyba pojde poprostu spac
przepraszam ze tak tylko od siebie, lapek zaraz padnie i znikne leze juz w lozku i chyba pojde poprostu spac
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359167 przez Asik
Jusia !!!! nie dopuszczaj do siebie złych myśli, bo one maja taką moc ze ściągają zło... pomyśl o tym ze do września to Twój M już pewnie bedzxie mieć pracę i wsio sie ułoży mnie takie coś pomagało byle się nie dołować , bo nakreca się spiralę nieszczęść !!! myśl pozytywnie,, to duzo daje , naprawdę
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359171 przez Asik
Domii tez bym była zła, ja przestałam ubierac Szymkowi jakiekolwiek buciki skarpety i wsio bo kilka razy przejechałam po bucie , gdyby nie to , tez bym zgubiła , a zreszta teraz ciepło a my sandałków nie mamy jeszcze , więc kisisć giczołków nie ma sensu w butach
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359185 przez Sylwik
Witam
nadrobiłam w końcu. Wszystkiego najlepszego dla solenizantów
Ja też w nie najlepszym humorze dziś, mam nadzieję że wkrótce mi się poprawi nastrój i będę częściej się udzielać .
Zmykam i miłego wieczorka życzę, pozdrowionka dla Was wszystkich
nadrobiłam w końcu. Wszystkiego najlepszego dla solenizantów
Ja też w nie najlepszym humorze dziś, mam nadzieję że wkrótce mi się poprawi nastrój i będę częściej się udzielać .
Zmykam i miłego wieczorka życzę, pozdrowionka dla Was wszystkich
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 7 miesiąc temu #359227 przez maga4
Gratulacje dla Anetki i Aviki
dziekuje za zyczenia
My jeszcze do niedzieli w polsce i korzystamy ze sloneczka. Kuba szleje z moimi rodzicami i jest zachwycony ze ma tyle rodziny do okola. Dzis padl o 19 bez kapieli, caly brudny i klejacy. Zwykle chodzi spac kolo 21-22 a czasem pozniej. No i bylismy na kontroli u lekarza i wszystko ok. Maly wazy 9,5kg.
dziekuje za zyczenia
My jeszcze do niedzieli w polsce i korzystamy ze sloneczka. Kuba szleje z moimi rodzicami i jest zachwycony ze ma tyle rodziny do okola. Dzis padl o 19 bez kapieli, caly brudny i klejacy. Zwykle chodzi spac kolo 21-22 a czasem pozniej. No i bylismy na kontroli u lekarza i wszystko ok. Maly wazy 9,5kg.
Moderatorzy: ilona