- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- maga4
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359634 przez Asik
A my nie mamy jeszcze zadnych sandałków , czekam do czerwca-lipca i wtedy kupie jak na razie u nas skarpetki rulezzz miał sandałki takie moro ale normalnie na długość okk tylko kurca jakieś takie niewymiarowe , tzn stopa wchodzi ale nie zapnę... wiec na razie skarpetki albo gołe stópeczusie
aaaa na FILMBOX leci dirty dancing 2... Diego Luna ... i wsio jasne
aaaa na FILMBOX leci dirty dancing 2... Diego Luna ... i wsio jasne
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Asik.
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #359761 przez Sylwik
Hej
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zmykam , miłego wiczorka życzę
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zmykam , miłego wiczorka życzę
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359774 przez Kasiek
hej
ja po zumbie, bylo...........intensywnie az koszulka cała mokra jak wrocilam to Iga byla juz nakarmiona, i w samym pampersie ganiała u nas na łóżku razem z m
Domii kurcze to masz nieciekawie z tymi pociągami
wiec wiem co czujesz
Agusia faktycznie zimno u was ale takie uroki ie a butki super są
i ja bym wolała zebysmy juz tutaj pisały bo gubie sie na Fb czemu dziewczyny nie chcą tu wrócić?
Jusia
Sylwik dobrze ze juz humor lepszy czasami fakt lepiej jest pogadac, ale mam tak samo, tez łaże wtedy zla jak osa.
jesli chodzi o spanie dzienne to u nas Iga spi o 10 poltorej godziny, choc sie zdarza ze i 2 spi, a popoludniu nie chce zasnać wczesniej niz po 17, to daje jej pospac godzine, maks do 18.30 i budzę, u nas po 20 kąpanie i spanie ok 20.30.
ja po zumbie, bylo...........intensywnie az koszulka cała mokra jak wrocilam to Iga byla juz nakarmiona, i w samym pampersie ganiała u nas na łóżku razem z m
Domii kurcze to masz nieciekawie z tymi pociągami
wiec wiem co czujesz
Agusia faktycznie zimno u was ale takie uroki ie a butki super są
i ja bym wolała zebysmy juz tutaj pisały bo gubie sie na Fb czemu dziewczyny nie chcą tu wrócić?
Jusia
Sylwik dobrze ze juz humor lepszy czasami fakt lepiej jest pogadac, ale mam tak samo, tez łaże wtedy zla jak osa.
jesli chodzi o spanie dzienne to u nas Iga spi o 10 poltorej godziny, choc sie zdarza ze i 2 spi, a popoludniu nie chce zasnać wczesniej niz po 17, to daje jej pospac godzine, maks do 18.30 i budzę, u nas po 20 kąpanie i spanie ok 20.30.
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359833 przez domii
Witam ranna porą
Wyspalam sie dzisiaj bo spalam u Tesciow w pokoju ze wzgledu na ten maraton na ktory dzis ide,wiec jestem pelna zapalu i energi do tego wczoraj byl jeszczewiec juz wogole sie lepiej czuje,maz tylko sie smial ze zawodnicy przed maratonami nie moga
Wogole wczoraj kupil Blazejkowi sandalki z H&M sliczne pozniej zdjecie wstawie tylko dal za nie 40 zl wiec juz na sandalki razem wydalam 65 no ale trudno,sa lepsze bo zapinane z przodu a nie z tylu wie cnie powinien tak latwo ich sciagnac
Kasiek u ciebie kosciol a u mnie tory w odleglosci 70 m od bloku i tez jak pociag jedzie a to trasa Krakow -Katowice to trzeba tv podglasniac
Maga
Agusia sliczne butki my wlasnie mamy podobne tylko jeansowe
Sylwik fajnie ze z mezem sobie wyjasniliscie i wierze ze w pracy ciezko
Wyspalam sie dzisiaj bo spalam u Tesciow w pokoju ze wzgledu na ten maraton na ktory dzis ide,wiec jestem pelna zapalu i energi do tego wczoraj byl jeszcze
sex
sexu uprawiac bo to ich dekoncentruje i energie zabiera
Wogole wczoraj kupil Blazejkowi sandalki z H&M sliczne pozniej zdjecie wstawie tylko dal za nie 40 zl wiec juz na sandalki razem wydalam 65 no ale trudno,sa lepsze bo zapinane z przodu a nie z tylu wie cnie powinien tak latwo ich sciagnac
Wczorajszy dzien byl straszny Blazej mi spadl z lozka spal na srodku oblozylam poduszkami i poszlam sobie zjesc obiad po 1,5h drzemce uslyszalam placz wiec pomyslalam oho wstal,lece do pokoju a tam na lozku go nie ma lezal na plecach na dywanie jakies 1,5m od lozka ale juz nie plakal,podnioslam go dalam mleczko i sie smial jak glupi,a ja sie cala noc martwilam co tylko sie obudzil czy wsio okej glupia jestem jak but pocieszajace jest ze lozko mamy niskie niecale 40cm i dywan pusiaty wiec mam nadzieje ze go nie bolalo jak spadl,ale czy on sie poturlal czy obsunal to nie wiem-napewno nie zszedl bo nie umie mowie wam czuje sie okropnie i rozumiem doskonale laski ktorym cos takiego sie przytrafilo
Kasiek u ciebie kosciol a u mnie tory w odleglosci 70 m od bloku i tez jak pociag jedzie a to trasa Krakow -Katowice to trzeba tv podglasniac
Maga
to skurwiel z tego Faceta Tesciowej,pewnie ja podjudza zeby tylko kase od was brala a ona powinna sie w piekle smarzyc ze na takie cos pozwala
Agusia sliczne butki my wlasnie mamy podobne tylko jeansowe
Sylwik fajnie ze z mezem sobie wyjasniliscie i wierze ze w pracy ciezko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez domii.
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359854 przez Sylwik
Witam
synek mi się dzisiaj budził w nocy, hmm...ciekawe co się stało, bo już ostatnio tak ładnie sypiał
Renatka witaj co tam u Was? jak Celinka ?
Zmykam narazie bo synek woła
Miłego dzionka
synek mi się dzisiaj budził w nocy, hmm...ciekawe co się stało, bo już ostatnio tak ładnie sypiał
Renatka witaj co tam u Was? jak Celinka ?
Zmykam narazie bo synek woła
Miłego dzionka
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359868 przez Asik
hello
Agusia!!! ojjj tez bym zabiła
Domii , ja też niedaleko torów mieszkam , około 80-100m ale mamy wał taki wysoki że ledwo trakcję widać no i kursują pociagi te ciche czasem fiat puści partię autek , ale masyniści naprawde cicho przejeżdzają , zawlniają itp i mnie kompletnie to nie przeszkadza a jestem uczuloona na hałas
Kościół i jego przywileje !!!! noooo dzwony od 6 ... potem wyjce wyją, a te staruszki piejące to do szalłu potrafią doprowadzić!!! no i własnie... im wolno ciszę zakłócać !! wrrr
Domii
Maga ---- wrrrr wrrr wrrr i tyle na temat tego faceta...
Sylwik
a mnie Szymek pospał dzisiaj do 6 :30 ołłłjess
i Marecki wraca to bedziemy sioe bawić w Agusiną zabawe trzeba sobie życie urozmaicać hahaha
a ja na diecie i powiem Wam że ruszyła mi sie waga w dół wreszcie od wczoraj prawie 0,5 kg a od początku czyli od 7 maja juz 2kg mniej , Marta szh fenkjuuu
Agusia!!! ojjj tez bym zabiła
Domii , ja też niedaleko torów mieszkam , około 80-100m ale mamy wał taki wysoki że ledwo trakcję widać no i kursują pociagi te ciche czasem fiat puści partię autek , ale masyniści naprawde cicho przejeżdzają , zawlniają itp i mnie kompletnie to nie przeszkadza a jestem uczuloona na hałas
Kościół i jego przywileje !!!! noooo dzwony od 6 ... potem wyjce wyją, a te staruszki piejące to do szalłu potrafią doprowadzić!!! no i własnie... im wolno ciszę zakłócać !! wrrr
Domii
Maga ---- wrrrr wrrr wrrr i tyle na temat tego faceta...
Sylwik
a mnie Szymek pospał dzisiaj do 6 :30 ołłłjess
i Marecki wraca to bedziemy sioe bawić w Agusiną zabawe trzeba sobie życie urozmaicać hahaha
a ja na diecie i powiem Wam że ruszyła mi sie waga w dół wreszcie od wczoraj prawie 0,5 kg a od początku czyli od 7 maja juz 2kg mniej , Marta szh fenkjuuu
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359920 przez domii
Asik
No u nas tez pociagi jak dojezdzaly to cicho trabily ale bylo kilka sytuacji ze sie osoby pod pociag rzucily a tu sa bloki wiec musza trabic zanim do przejazdu dojada a przejazd jest kolo mnie Pewnie jakby byl tez taki wal to by to troche wyciszylo,a tak
Musze mezowi powiedziec o tych karteczkach
Nie wiem jak u was ale u na spogoda sie psuje rano bylo piekne slonce a teraz chmurska i wiatr,oby jeszcze nie padalo bo chcielismy isc z baczkiem na spacer jak wstanie
A to Blazejkowe sandalki i opalony palec mojego meza
tez mi sie wydaje ze zsunala sie tylko ja go zostawilam na srodku lozka a lozko mam dlugi 2x1.60 wiec musial troche przeturlac sie najwazniejsze ze mu sie nic nie stalo
No u nas tez pociagi jak dojezdzaly to cicho trabily ale bylo kilka sytuacji ze sie osoby pod pociag rzucily a tu sa bloki wiec musza trabic zanim do przejazdu dojada a przejazd jest kolo mnie Pewnie jakby byl tez taki wal to by to troche wyciszylo,a tak
Musze mezowi powiedziec o tych karteczkach
Nie wiem jak u was ale u na spogoda sie psuje rano bylo piekne slonce a teraz chmurska i wiatr,oby jeszcze nie padalo bo chcielismy isc z baczkiem na spacer jak wstanie
A to Blazejkowe sandalki i opalony palec mojego meza
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359929 przez a!gusia
dzien dobry
Domii sandalki fajowe tylko ja za moje zaplacilam 3 e ...
Asik na szczecie o 23 sasiedzi poszli gdzies i juz ich nie slyszalam..a Jerzyk spal bez przerwy do 4 po czym zroil meeeega kupe i jak g przebralam zabralam go do siebie i spal az do 6..teraz juz drzemka..
Domii a czemu nie przekladasz Blazejka do lozeczka?jak Jerz zasnie na lozku to zawsze go przekladam bo bym sie martwila caly czas ze spadnie..
dziewczyny myslalam duzo tym naszym pisaniu podjelam decyzje ze zostaje na zp i nigdzie indziej..i moze jak kilka dziewczyn wiecej tak zrobi to moze reszta potem tez tu wroci? bo blog jeszcze pol biedy ale na fb..tragedia,trzeba by spedzic pol dnia jak sie nie bylo na bierzaco!
Domii sandalki fajowe tylko ja za moje zaplacilam 3 e ...
Asik na szczecie o 23 sasiedzi poszli gdzies i juz ich nie slyszalam..a Jerzyk spal bez przerwy do 4 po czym zroil meeeega kupe i jak g przebralam zabralam go do siebie i spal az do 6..teraz juz drzemka..
Domii a czemu nie przekladasz Blazejka do lozeczka?jak Jerz zasnie na lozku to zawsze go przekladam bo bym sie martwila caly czas ze spadnie..
dziewczyny myslalam duzo tym naszym pisaniu podjelam decyzje ze zostaje na zp i nigdzie indziej..i moze jak kilka dziewczyn wiecej tak zrobi to moze reszta potem tez tu wroci? bo blog jeszcze pol biedy ale na fb..tragedia,trzeba by spedzic pol dnia jak sie nie bylo na bierzaco!
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #359934 przez domii
Agusia 3e no te co Lukasz kupil to 40zl A co do przekladania to ranna drzemke ma w łozeczku a popoludniowa zawsze na lozku i nigdy tak sie nie zdarzylo zeby po obudzeniu sie odrazu ruszal,a ja go nigdy nie przekladam bo by sie obudzil
Ja tez wole tu pisac
Ja tez wole tu pisac
Moderatorzy: ilona