BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 7 miesiąc temu #359562 przez Asik
ja na głównym wątku tylko .. tak jak wczoraj o karteczkach heheghe

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #359568 przez a!gusia
ja tam czasem cos skomentuje ale nie wdaje sie juz w dyskusje bo od tego mialo byc forum..a tam?200 komentarzy pod kazdym zdjeciem..i nadrabiaj to potem... :(
12 lata 7 miesiąc temu #359573 przez maga4

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Agusia kubcio ma takie same butki :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #359629 przez a!gusia
dunnes rulez :) ale i tak wiekszosc mamy z Pennego :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359634 przez Asik
A my nie mamy jeszcze zadnych sandałków , czekam do czerwca-lipca i wtedy kupie :D jak na razie u nas skarpetki rulezzz :D :D :D miał sandałki takie moro ale normalnie na długość okk tylko kurca jakieś takie niewymiarowe , tzn stopa wchodzi ale nie zapnę... wiec na razie skarpetki albo gołe stópeczusie :D

aaaa na FILMBOX leci dirty dancing 2... Diego Luna ... i wsio jasne :)

12 lata 7 miesiąc temu #359697 przez Asik
Edytkaaaaa !!!!!!! buzialki kochana :* dobrze ze Ci M daje popatrzec i poczytac co tam u nas :) :) wracaj szybkooooooo :D :D :D

12 lata 7 miesiąc temu #359761 przez Sylwik
Hej :)
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów :kiss:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Zmykam , miłego wiczorka życzę :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #359774 przez Kasiek
hej
ja po zumbie, bylo...........intensywnie :laugh: :laugh: az koszulka cała mokra :laugh: jak wrocilam to Iga byla juz nakarmiona, i w samym pampersie ganiała u nas na łóżku razem z m :laugh:

Domii kurcze to masz nieciekawie z tymi pociągami :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

wiec wiem co czujesz :(

Agusia faktycznie zimno u was :( ale takie uroki ie :) a butki super są :)
i ja bym wolała zebysmy juz tutaj pisały bo gubie sie na Fb :( czemu dziewczyny nie chcą tu wrócić? :(

Jusia :ohmy: :ohmy:

Sylwik dobrze ze juz humor lepszy :kiss: czasami fakt lepiej jest pogadac, ale mam tak samo, tez łaże wtedy zla jak osa.

jesli chodzi o spanie dzienne to u nas Iga spi o 10 poltorej godziny, choc sie zdarza ze i 2 spi, a popoludniu nie chce zasnać wczesniej niz po 17, to daje jej pospac godzine, maks do 18.30 i budzę, u nas po 20 kąpanie i spanie ok 20.30.
12 lata 7 miesiąc temu #359788 przez a!gusia
a u nas dzis sasidzi zaprosili jakies dziewczyny i na patio na hustawce siedza i sie wydzieraja! jak mi dziecko obudza to..zabije!
zaczely sie imprezki... :(
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #359833 przez domii
Witam ranna porą :)

Wyspalam sie dzisiaj bo spalam u Tesciow w pokoju :) ze wzgledu na ten maraton na ktory dzis ide,wiec jestem pelna zapalu i energi do tego wczoraj byl jeszcze
wiec juz wogole sie lepiej czuje,maz tylko sie smial ze zawodnicy przed maratonami nie moga

Wogole wczoraj kupil Blazejkowi sandalki z H&M sliczne pozniej zdjecie wstawie tylko dal za nie 40 zl wiec juz na sandalki razem wydalam 65 :angry: no ale trudno,sa lepsze bo zapinane z przodu a nie z tylu wie cnie powinien tak latwo ich sciagnac :laugh:

Kasiek u ciebie kosciol a u mnie tory w odleglosci 70 m od bloku i tez jak pociag jedzie a to trasa Krakow -Katowice to trzeba tv podglasniac :(

Maga

Agusia sliczne butki my wlasnie mamy podobne tylko jeansowe :)

Sylwik fajnie ze z mezem sobie wyjasniliscie i wierze ze w pracy ciezko :(

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu #359854 przez Sylwik
Witam :)
synek mi się dzisiaj budził w nocy, hmm...ciekawe co się stało, bo już ostatnio tak ładnie sypiał :unsure:
Renatka witaj :) co tam u Was? jak Celinka ?

Zmykam narazie bo synek woła :laugh:
Miłego dzionka :)
12 lata 7 miesiąc temu #359868 przez Asik
hello :) :)

Agusia!!! ojjj tez bym zabiła ;)

Domii , ja też niedaleko torów mieszkam , około 80-100m ale mamy wał taki wysoki że ledwo trakcję widać no i kursują pociagi te ciche :) czasem fiat puści partię autek , ale masyniści naprawde cicho przejeżdzają , zawlniają itp i mnie kompletnie to nie przeszkadza a jestem uczuloona na hałas :)

Kościół i jego przywileje !!!! noooo dzwony od 6 ... potem wyjce wyją, a te staruszki piejące to do szalłu potrafią doprowadzić!!! no i własnie... im wolno ciszę zakłócać !! wrrr

Domii

Maga ---- wrrrr wrrr wrrr i tyle na temat tego faceta...

Sylwik

a mnie Szymek pospał dzisiaj do 6 :30 :D :D :D :D ołłłjess :)

i Marecki wraca :D to bedziemy sioe bawić w Agusiną zabawe :D :D trzeba sobie życie urozmaicać :D hahaha :)

a ja na diecie i powiem Wam że ruszyła mi sie waga w dół wreszcie :D od wczoraj prawie 0,5 kg :) a od początku czyli od 7 maja juz 2kg mniej , Marta szh fenkjuuu :)

12 lata 7 miesiąc temu #359920 przez domii
Asik

No u nas tez pociagi jak dojezdzaly to cicho trabily ale bylo kilka sytuacji ze sie osoby pod pociag rzucily a tu sa bloki wiec musza trabic zanim do przejazdu dojada a przejazd jest kolo mnie :( Pewnie jakby byl tez taki wal to by to troche wyciszylo,a tak :(

Musze mezowi powiedziec o tych karteczkach :laugh:

Nie wiem jak u was ale u na spogoda sie psuje rano bylo piekne slonce a teraz chmurska i wiatr,oby jeszcze nie padalo bo chcielismy isc z baczkiem na spacer jak wstanie

A to Blazejkowe sandalki i opalony palec mojego meza :angry:

Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #359929 przez a!gusia
dzien dobry :)
Domii sandalki fajowe :) tylko ja za moje zaplacilam 3 e ...
Asik na szczecie o 23 sasiedzi poszli gdzies i juz ich nie slyszalam..a Jerzyk spal bez przerwy do 4 po czym zroil meeeega kupe i jak g przebralam zabralam go do siebie i spal az do 6..teraz juz drzemka..
Domii a czemu nie przekladasz Blazejka do lozeczka?jak Jerz zasnie na lozku to zawsze go przekladam bo bym sie martwila caly czas ze spadnie..

dziewczyny myslalam duzo tym naszym pisaniu podjelam decyzje ze zostaje na zp i nigdzie indziej..i moze jak kilka dziewczyn wiecej tak zrobi to moze reszta potem tez tu wroci? bo blog jeszcze pol biedy ale na fb..tragedia,trzeba by spedzic pol dnia jak sie nie bylo na bierzaco!
12 lata 7 miesiąc temu #359934 przez domii
Agusia 3e :ohmy: :ohmy: no te co Lukasz kupil to 40zl :( A co do przekladania to ranna drzemke ma w łozeczku a popoludniowa zawsze na lozku i nigdy tak sie nie zdarzylo zeby po obudzeniu sie odrazu ruszal,a ja go nigdy nie przekladam bo by sie obudzil :(

Ja tez wole tu pisac :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży