- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357860 przez avika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja poczekam i zrobie suwaczek po wizycie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
hmm zawsze mozesz jakos inaczej daty powpisywac zeby bylo tak ja Ci lmekarz powiedzial
ja poczekam i zrobie suwaczek po wizycie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
hmm zawsze mozesz jakos inaczej daty powpisywac zeby bylo tak ja Ci lmekarz powiedzial
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez avika.
Temat został zablokowany.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- avika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- jusia
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 41
12 lata 7 miesiąc temu #357933 przez jusia
Hej dziewczyny mam troszke czasu wiec sobie was czytam wiecie ja tez nie ogarniam 3 miejsc i przez to wogole rzadko gdziekolwiek zagladam bo nie ogarniam...i chyba koniec koncow zostane tu
Dziekuje za pamiec o Wikusi mimo ze nie pisalam nic :*** kochane jestescie, ja rowniez zycze wszystkim solenizantom 100 latek :***
tyle sie o czytalam ze nie pamietam co chcialam napsaic od jutra bede na bierzaco )))
Dobranoc
Dziekuje za pamiec o Wikusi mimo ze nie pisalam nic :*** kochane jestescie, ja rowniez zycze wszystkim solenizantom 100 latek :***
tyle sie o czytalam ze nie pamietam co chcialam napsaic od jutra bede na bierzaco )))
Dobranoc
- Edyta
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #357951 przez Edyta
ja tak doslownie na momecik...nadrobilam wiec odpisuje
marta sz tak siostra wie ze zrezygnowalam i nie bedzie ona chrzesna tylko siostra M
domii no najbardziej to wkurzylam sie o to zararzenie ale naszczescie bylam dzis u lekarza i silvia dostala czopki na kaszel dziwne nie... krople do noska i jak by pojawila sie goraczka to nurofen taki ze strzykawki ale goraczki nie ma wiec tylko katar i kaszelek czasem ale robie noska fridra i duzo na dworze jestem inchaluje ja powietrzem...doktorowa powiedziala ze na puckach jest czysto wiec nic jej nie bedzie i dobrze...
Kasiek no nie wiem co bedzie robil ale chyba wszystko co sie da zna sie wiec niech spokojnie porobi tez bede tesknic ale unas ladna pogoda to spacery bede uskuteczniac...
avika dziekuje mam tez nadzieje ze uda sie szybciej pozalatwiac bo faktycznie jak tak dalej pojdzie to tak jak Ksiadz mowil Silvia sama do chrztu pojdzie
no i jeszcze raz GRATULUJE Tobie i Anetce bobaskow
my narazie nie planujemy...
a co do brzucha ja pamientam ze mnie bolal jak na miesiaczke i myslalam ze cos jest nie tak ale lekarz mowil ze to normalne...
hej Jusia dawno cie nie widzialam
a jak bylo na spotkaniu bo ja nie doczytalam nigdzie...ani fotek nie widzialam..
a musze sie wam pochwalic ze moje dziecko dzis przeszla sama siebie turlac sie nie zabawki be chodzik be lozeczko turysczne be no i jak tu taka Gwiazde zadowolic a jak juz sie zaczela do raczkowania podnosic to walnela buzia o dywan i byl ryk po chwili sie smiala...jak wpadne za 2 tygodnie to pewnie nie zdarze was nadrobic mam nadzieje ze wybaczycie mi ta usterke Milej Nocki...P.S ja chyba tez jednak zostaje tutaj....
marta sz tak siostra wie ze zrezygnowalam i nie bedzie ona chrzesna tylko siostra M
domii no najbardziej to wkurzylam sie o to zararzenie ale naszczescie bylam dzis u lekarza i silvia dostala czopki na kaszel dziwne nie... krople do noska i jak by pojawila sie goraczka to nurofen taki ze strzykawki ale goraczki nie ma wiec tylko katar i kaszelek czasem ale robie noska fridra i duzo na dworze jestem inchaluje ja powietrzem...doktorowa powiedziala ze na puckach jest czysto wiec nic jej nie bedzie i dobrze...
Kasiek no nie wiem co bedzie robil ale chyba wszystko co sie da zna sie wiec niech spokojnie porobi tez bede tesknic ale unas ladna pogoda to spacery bede uskuteczniac...
avika dziekuje mam tez nadzieje ze uda sie szybciej pozalatwiac bo faktycznie jak tak dalej pojdzie to tak jak Ksiadz mowil Silvia sama do chrztu pojdzie
no i jeszcze raz GRATULUJE Tobie i Anetce bobaskow
my narazie nie planujemy...
a co do brzucha ja pamientam ze mnie bolal jak na miesiaczke i myslalam ze cos jest nie tak ale lekarz mowil ze to normalne...
hej Jusia dawno cie nie widzialam
a jak bylo na spotkaniu bo ja nie doczytalam nigdzie...ani fotek nie widzialam..
a musze sie wam pochwalic ze moje dziecko dzis przeszla sama siebie turlac sie nie zabawki be chodzik be lozeczko turysczne be no i jak tu taka Gwiazde zadowolic a jak juz sie zaczela do raczkowania podnosic to walnela buzia o dywan i byl ryk po chwili sie smiala...jak wpadne za 2 tygodnie to pewnie nie zdarze was nadrobic mam nadzieje ze wybaczycie mi ta usterke Milej Nocki...P.S ja chyba tez jednak zostaje tutaj....
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358014 przez domii
Hej
STO LAT DLA IGUSII
Anetka super ze bylas na usg i moze urodzisz pod Choinke
Avika a maz jak zareagowal?
Edyta to dobrze ze Silvia ma plucka czyste
STO LAT DLA IGUSII
Anetka super ze bylas na usg i moze urodzisz pod Choinke
Avika a maz jak zareagowal?
Edyta to dobrze ze Silvia ma plucka czyste
W domu atmosfera grobowa Tesciowa wczoraj najpierw wydarla sie na corke a pozniej przydupcyla sie do mojego M ze rachunek dal na biurko i ktos gazetami przygniotl i ona musiala dzwonic bo myslala ze rachunku nie przyslali i odsetki zaplacic-50gr no jakas jebnieta pozniej bylo wszystko okey Blazejku chodz do babci a jak go M kapal to wparowal do lazienki ze ona juz nic w tym domu nie zrobi nie ugotuje i ze ja sie do niej nie oddzywam a moj M jej wykrzyczal ze jej sie w glowie popierdolilo i ze to ona sie nie oddzywa i nas olala w sobote i nawet z wnukiem sie nie przywitala Pozniej tak krzyczala do ojca ze ona ma takie dobre serce a wszyscy twierdza ze ona taka zla mowie wam od tego siedzenia w domu -bo nie pracuje tylko zeruje na wszystkich i nic nie robienia-poza obiadem ktory czasem ugotuje bo nawet kurzy nie wytrze nie wspomne o umyciu toalety czy lazienki czy pozamiataniu na przedpokoju to jest taka pierdolnieta
Musialam sie wygadac sory ze smece
Musialam sie wygadac sory ze smece
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez domii.
- aneta2611
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358043 przez aneta2611
Domi... aż nie wiem co napisać...
przy tej piosence mój Synek dziś pierwszy raz sam zaklaskał w rączki.
Tak bardzo Mu się podobało, że klaskał i podskakiwał na moich kolanach do samego końca
przepraszam, że się tak chwalę ale musiałam, wybaczcie. Pękam z dumy
przy tej piosence mój Synek dziś pierwszy raz sam zaklaskał w rączki.
Tak bardzo Mu się podobało, że klaskał i podskakiwał na moich kolanach do samego końca
przepraszam, że się tak chwalę ale musiałam, wybaczcie. Pękam z dumy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez aneta2611.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358091 przez Kasiek
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BŁAŻEJKA!!!! ! 1000 latek przystojniaczku
Anetko gratulacje dla Filipka i bedzie gwiazdkowo-sylwestrowy dzieciaczek ale super, gratuluje jeszcze raz a kiedy powiecie rodzince?
Avika no wlasnie jak m zareagowal? a Wy kiedy zamierzacie rodzince powiedziec?
Jusia hej, tesknilysmy co tam u Was?
Edytko dobrze ze to nic powaznego, Silvi zyczymy zdrowka
gdzie Kinia? i Asik? i Madzia?
i ja pamietam ze nmnie brzuch na poczatku bolał jak na okres i ciągle sie bałam ze jednak dostane tego okresu i nie bedzie dzidziusia. Dopiero dżin mnie uspokoił ze to normalne
a moje dziecko znowu w nocy sie wiercilo i od wczoraj za nic nie chce samo zasypiac w lozeczku, paranoja, jak sie tylko ja kładzie to w taki ryk wpada jakby sie ja obdzieralo ze skóry do tej pory przeciez bylo ok, kladlo sie ją to czasami pojęczała, moze raz zapłakała ale zeby az tak ryczała to nie obudzila sie po 4 rano, dalam pic, chcialam odlozyc do lozeczka to histerii dostala!! jak nigdy!!! musialam ja nosic kilka minut i dopiero jak przysnela moglam odlozyc chyba mamy apogeum kryzysu 8-go miesiaca
poza tym od wczoraj boi sie prawie wszystkiego lecącej wody z kranu odkurzacza, suszarki, spuszczanej wody w toalecie , wszystkiego co szumi albo brzęczy ja nie poznaję wlasnego dziecka od razu leci do mnie z płaczem
Anetko gratulacje dla Filipka i bedzie gwiazdkowo-sylwestrowy dzieciaczek ale super, gratuluje jeszcze raz a kiedy powiecie rodzince?
Avika no wlasnie jak m zareagowal? a Wy kiedy zamierzacie rodzince powiedziec?
Jusia hej, tesknilysmy co tam u Was?
Edytko dobrze ze to nic powaznego, Silvi zyczymy zdrowka
gdzie Kinia? i Asik? i Madzia?
i ja pamietam ze nmnie brzuch na poczatku bolał jak na okres i ciągle sie bałam ze jednak dostane tego okresu i nie bedzie dzidziusia. Dopiero dżin mnie uspokoił ze to normalne
a moje dziecko znowu w nocy sie wiercilo i od wczoraj za nic nie chce samo zasypiac w lozeczku, paranoja, jak sie tylko ja kładzie to w taki ryk wpada jakby sie ja obdzieralo ze skóry do tej pory przeciez bylo ok, kladlo sie ją to czasami pojęczała, moze raz zapłakała ale zeby az tak ryczała to nie obudzila sie po 4 rano, dalam pic, chcialam odlozyc do lozeczka to histerii dostala!! jak nigdy!!! musialam ja nosic kilka minut i dopiero jak przysnela moglam odlozyc chyba mamy apogeum kryzysu 8-go miesiaca
poza tym od wczoraj boi sie prawie wszystkiego lecącej wody z kranu odkurzacza, suszarki, spuszczanej wody w toalecie , wszystkiego co szumi albo brzęczy ja nie poznaję wlasnego dziecka od razu leci do mnie z płaczem
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 7 miesiąc temu #358141 przez Asik
Hejka Kochane baboliczki
ja na razie z mareckim urzęduję wchodzę , czytam coś skrobnę
Avika i Anetka oraz pierwsza Viszka noo gratulacje raz jeszcze
Wszystkiego najlepszego dla Igusi i Błazejka
Hello Jusia
Edytka szybki powrót i myyyk ucieczka czekać bedę tęęsknić
Kasiek ,,, ojjj szleje Igusia... wszystko na raz,,, chyba faktycznie macie kryzys...
pózniej ponadrabiam wsio a teraz zmykammmmm
ja na razie z mareckim urzęduję wchodzę , czytam coś skrobnę
Avika i Anetka oraz pierwsza Viszka noo gratulacje raz jeszcze
Wszystkiego najlepszego dla Igusi i Błazejka
Hello Jusia
Edytka szybki powrót i myyyk ucieczka czekać bedę tęęsknić
Kasiek ,,, ojjj szleje Igusia... wszystko na raz,,, chyba faktycznie macie kryzys...
pózniej ponadrabiam wsio a teraz zmykammmmm
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358215 przez domii
Asiktak wlasnie myslalam ze Marecki przyjechal bo mowilas ze w srode bedzie
Kasiek powiem Ci ze pewnie gdybysmy nie mieszkali z T to tez by raz na kilka miesiey nas odwiedzala zreszta w jednym mieszkaniu jestesmy a ona nieraz przez tydzien Blazejka nie widziala i sie nie interesowala wiec kij jej w oko
Wspolczuje nocek,chociaz Ci powiem ze Blazej tez sie ostatnio jakis dziki zrobil albo wkurza sie na spacerze w domu mu nic nie pasuje, i tez sie zaczal bac odkurzacza pralki miksera a przedtem kochal
Kasiek powiem Ci ze pewnie gdybysmy nie mieszkali z T to tez by raz na kilka miesiey nas odwiedzala zreszta w jednym mieszkaniu jestesmy a ona nieraz przez tydzien Blazejka nie widziala i sie nie interesowala wiec kij jej w oko
Wspolczuje nocek,chociaz Ci powiem ze Blazej tez sie ostatnio jakis dziki zrobil albo wkurza sie na spacerze w domu mu nic nie pasuje, i tez sie zaczal bac odkurzacza pralki miksera a przedtem kochal
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
12 lata 7 miesiąc temu #358284 przez Asik
Domii ..przyjechał i zaraz jedzie no cóż taka praca,, Szymek cos też płaczliwy sie stał, marudny itp itd, taki czas normalne dziecko
lecę szykować prowiant dla Miska
lecę szykować prowiant dla Miska
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358359 przez kiniaa
czesc dziewczyny
mnie znowu ucho pobolewa kurna a 3 tyg temu antybiotyk bralam na zapalenie ucha. I znowu cholerwstwo wrocilo chyba
Edytko kurcze wspolczuje nieudanych niedoszlych chrzcin. Widocznie tak mialo byc. No i wracajcie do zdrowia z Silvia.
Avika jak M zareagowal? ucieszyl sie? ja bym chyba zemdlala gdybym zobaczyla 2 kreski na tescie
Wszystkiego najlepszego dla Igusi i Blazejka
Asik
Domi
Kasiek wspolczuje nocki i biadolenia Igusi
a Bellusia na razie nawet ma humorek i wszystko powtarza za nami a kuku, piateczka,a jak wlacze muzyke to normalnie kreci dupka jak balletrina
mnie znowu ucho pobolewa kurna a 3 tyg temu antybiotyk bralam na zapalenie ucha. I znowu cholerwstwo wrocilo chyba
Edytko kurcze wspolczuje nieudanych niedoszlych chrzcin. Widocznie tak mialo byc. No i wracajcie do zdrowia z Silvia.
Avika jak M zareagowal? ucieszyl sie? ja bym chyba zemdlala gdybym zobaczyla 2 kreski na tescie
Wszystkiego najlepszego dla Igusi i Blazejka
Asik
Domi
ale masz przeboje z T. Normalnie do psychiatry niech idzie bo ma problem sama ze soba
Kasiek wspolczuje nocki i biadolenia Igusi
a Bellusia na razie nawet ma humorek i wszystko powtarza za nami a kuku, piateczka,a jak wlacze muzyke to normalnie kreci dupka jak balletrina
Moderatorzy: ilona