BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 7 miesiąc temu #357853 przez aneta2611
tak, identycznie jak przy Filipie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #357855 przez aneta2611
kurcze, chciałabym sobie zrobić suwaczek, ale wg niego wyjdzie pewnie 9tc... przez to przesunięte jajeczkowanie
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357860 przez avika

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja poczekam i zrobie suwaczek po wizycie :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

hmm zawsze mozesz jakos inaczej daty powpisywac zeby bylo tak ja Ci lmekarz powiedzial :)
12 lata 7 miesiąc temu #357870 przez aneta2611
juz znalazłam inną opcję :)
12 lata 7 miesiąc temu #357873 przez avika
ja na dzis wymiekam, dobrej nocki kochane :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #357875 przez aneta2611
czyli M już wie?
12 lata 7 miesiąc temu #357933 przez jusia
Hej dziewczyny :) mam troszke czasu wiec sobie was czytam :) wiecie ja tez nie ogarniam 3 miejsc i przez to wogole rzadko gdziekolwiek zagladam bo nie ogarniam...i chyba koniec koncow zostane tu :)
Dziekuje za pamiec o Wikusi mimo ze nie pisalam nic :*** kochane jestescie, ja rowniez zycze wszystkim solenizantom 100 latek :***
tyle sie o czytalam ze nie pamietam co chcialam napsaic :) od jutra bede na bierzaco :))))
Dobranoc
12 lata 7 miesiąc temu #357951 przez Edyta
ja tak doslownie na momecik...nadrobilam wiec odpisuje :)
marta sz tak siostra wie ze zrezygnowalam i nie bedzie ona chrzesna tylko siostra M :P
domii no najbardziej to wkurzylam sie o to zararzenie ale naszczescie bylam dzis u lekarza i silvia dostala czopki na kaszel dziwne nie... :laugh: krople do noska i jak by pojawila sie goraczka to nurofen taki ze strzykawki ale goraczki nie ma wiec tylko katar i kaszelek czasem ale robie noska fridra i duzo na dworze jestem inchaluje ja powietrzem...doktorowa powiedziala ze na puckach jest czysto wiec nic jej nie bedzie :) i dobrze... :)
Kasiek no nie wiem co bedzie robil ale chyba wszystko co sie da zna sie wiec niech spokojnie porobi tez bede tesknic ale unas ladna pogoda to spacery bede uskuteczniac... :)
avika dziekuje mam tez nadzieje ze uda sie szybciej pozalatwiac bo faktycznie jak tak dalej pojdzie to tak jak Ksiadz mowil Silvia sama do chrztu pojdzie :laugh:
no i jeszcze raz GRATULUJE Tobie i Anetce :kiss: :) bobaskow
my narazie nie planujemy...
a co do brzucha ja pamientam ze mnie bolal jak na miesiaczke i myslalam ze cos jest nie tak ale lekarz mowil ze to normalne... :)
hej Jusia dawno cie nie widzialam :)
a jak bylo na spotkaniu bo ja nie doczytalam nigdzie...ani fotek nie widzialam.. :(
a musze sie wam pochwalic ze moje dziecko dzis przeszla sama siebie turlac sie nie zabawki be chodzik be lozeczko turysczne be no i jak tu taka Gwiazde zadowolic a jak juz sie zaczela do raczkowania podnosic to walnela buzia o dywan i byl ryk :( po chwili sie smiala...jak wpadne za 2 tygodnie to pewnie nie zdarze was nadrobic mam nadzieje ze wybaczycie mi ta usterke :laugh: :silly: Milej Nocki...P.S ja chyba tez jednak zostaje tutaj.... :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358014 przez domii
Hej

STO LAT DLA IGUSII :kiss: :kiss: :kiss:

Anetka super ze bylas na usg i moze urodzisz pod Choinke :)

Avika a maz jak zareagowal?

Edyta to dobrze ze Silvia ma plucka czyste :)

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358043 przez aneta2611
Domi... aż nie wiem co napisać... :angry:

przy tej piosence mój Synek dziś pierwszy raz sam zaklaskał w rączki. :D
Tak bardzo Mu się podobało, że klaskał i podskakiwał na moich kolanach do samego końca :D :)

przepraszam, że się tak chwalę ale musiałam, wybaczcie. Pękam z dumy :)
12 lata 7 miesiąc temu #358091 przez Kasiek
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BŁAŻEJKA!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ! 1000 latek przystojniaczku :kiss: :)

Anetko gratulacje dla Filipka :) i bedzie gwiazdkowo-sylwestrowy dzieciaczek :laugh: ale super, gratuluje jeszcze raz :kiss: a kiedy powiecie rodzince?

Avika no wlasnie jak m zareagowal? a Wy kiedy zamierzacie rodzince powiedziec?

Jusia hej, tesknilysmy :kiss: :) co tam u Was?

Edytko dobrze ze to nic powaznego, Silvi zyczymy zdrowka :)

gdzie Kinia? i Asik? i Madzia?

i ja pamietam ze nmnie brzuch na poczatku bolał jak na okres i ciągle sie bałam ze jednak dostane tego okresu i nie bedzie dzidziusia. Dopiero dżin mnie uspokoił ze to normalne :)

a moje dziecko znowu w nocy sie wiercilo i od wczoraj za nic nie chce samo zasypiac w lozeczku, paranoja, jak sie tylko ja kładzie to w taki ryk wpada jakby sie ja obdzieralo ze skóry :( do tej pory przeciez bylo ok, kladlo sie ją to czasami pojęczała, moze raz zapłakała ale zeby az tak ryczała to nie :huh: obudzila sie po 4 rano, dalam pic, chcialam odlozyc do lozeczka to histerii dostala!! jak nigdy!!! musialam ja nosic kilka minut i dopiero jak przysnela moglam odlozyc :( chyba mamy apogeum kryzysu 8-go miesiaca :(
poza tym od wczoraj boi sie prawie wszystkiego :( lecącej wody z kranu :ohmy: odkurzacza, suszarki, spuszczanej wody w toalecie :ohmy: , wszystkiego co szumi albo brzęczy :huh: ja nie poznaję wlasnego dziecka :( od razu leci do mnie z płaczem :ohmy:
12 lata 7 miesiąc temu #358141 przez Asik
Hejka Kochane baboliczki :)
ja na razie z mareckim urzęduję :) wchodzę , czytam coś skrobnę :)

Avika i Anetka oraz pierwsza Viszka :) noo gratulacje raz jeszcze :)

Wszystkiego najlepszego dla Igusi i Błazejka

Hello Jusia :)

Edytka szybki powrót i myyyk ucieczka :D :D :D czekać bedę :) tęęsknić :)

Kasiek ,,, ojjj szleje Igusia... wszystko na raz,,, chyba faktycznie macie kryzys...

pózniej ponadrabiam wsio :) a teraz zmykammmmm :) :)

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu #358215 przez domii
Asiktak wlasnie myslalam ze Marecki przyjechal bo mowilas ze w srode bedzie :laugh:

Kasiek powiem Ci ze pewnie gdybysmy nie mieszkali z T to tez by raz na kilka miesiey nas odwiedzala :laugh: zreszta w jednym mieszkaniu jestesmy a ona nieraz przez tydzien Blazejka nie widziala i sie nie interesowala wiec kij jej w oko :angry:
Wspolczuje nocek,chociaz Ci powiem ze Blazej tez sie ostatnio jakis dziki zrobil albo wkurza sie na spacerze w domu mu nic nie pasuje, i tez sie zaczal bac odkurzacza pralki miksera a przedtem kochal :unsure:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu #358284 przez Asik
Domii ..przyjechał i zaraz jedzie :( no cóż taka praca,, Szymek cos też płaczliwy sie stał, marudny itp itd, taki czas :) normalne dziecko :D :D :D

lecę szykować prowiant dla Miska

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
12 lata 7 miesiąc temu #358359 przez kiniaa
czesc dziewczyny

mnie znowu ucho pobolewa kurna a 3 tyg temu antybiotyk bralam na zapalenie ucha. I znowu cholerwstwo wrocilo chyba :angry:

Edytko kurcze wspolczuje nieudanych niedoszlych chrzcin. Widocznie tak mialo byc. No i wracajcie do zdrowia z Silvia.

Avika jak M zareagowal? ucieszyl sie? ja bym chyba zemdlala gdybym zobaczyla 2 kreski na tescie :silly:

Wszystkiego najlepszego dla Igusi i Blazejka :kiss: :kiss: :kiss:

Asik

Domi

Kasiek wspolczuje nocki i biadolenia Igusi :kiss:

a Bellusia na razie nawet ma humorek i wszystko powtarza za nami :) a kuku, piateczka,a jak wlacze muzyke to normalnie kreci dupka jak balletrina :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia