BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

12 lata 7 miesiąc temu #356274 przez Asik
Kasiek ale naturalny rudzielec tak jak ja ? czy sztuczny :P :D bo ja z natury ruda ale farbuję na rózne kolory :D przeważnie baleyage z wykorzystaniem mojego koloru :D
Szymek je już po 200ml i wiecej :) z flaszki , łyżki .. nie ma znaczenia :) inne dzieci dochodzą do siebie po 3-4- tyg , tak jak dziewczyny piszą ze jeść nie chcą, jedzą po 50 ml , ale Szymek to hardcore po mamusi i tatusiu :D goi sie szybciutko :) tylko zagladam czy mu się dziurka np nie zrobiła .. tffu tfffu .. w podniebieniu bo szwy mogą puścić, ale już prawie dwa tygodnie od operacji to mam nadzieje że już nic się nie stanie :)

ten 13 mcziak to juz dawno powinien zacząć wstawać i próbować chodzić , dziwię się ze nic a nic nie robi,,, nie jest ciekawy?

Szymek też je dorosłe obiadki :) nie ma to jak wyrazisty smak :) pomidorówka mniamm :) rosołku ostatnio zjadł dwie michy ...z makaronem :)

A BARCA wczoraj wygrała :D :D :D 4:0 hashaah :) no i cztery bramy strzelił Messi :D :D :D

kurcze jak Pepe wyszedł na murawę Camp Nou to mi sie normalnie płakać zachciało :( od 1990 roku był w klubie jako piłakrz.... od 2008 trenerem ... szkodaaaa :( :( :( tyle meczy razem oglądaliśmy , tyle razy cieszyliśmy się razem , tyle samo razy przezywalismy przegraną... ojj Pep.. :(
no cóż , odszedł... ale mam nadzieje że wróci :D że nie zostawi tak całkiem samej swojej Dumy Katalonii :)

ehh ale mi sie na wspominki zebrało ..

a Szymek kozystając z okazji zrobił megabordello na dywanie :D i daje koncert na organy i klocki :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356291 przez Asik
A tak ogólnie to ehhh...zapomniałam :(

Wszystkiego naaaaajlepszego dla Jasia , wczorajszego solenizanta :)

Wszystkiego najlpeszego dla Wiktorii i Kubusia :) :)

kurcze nie wiem czemu ostatnio taka roztrzepana jestem..

Adee dlaczego tylko wchodzisz na forum poczytać co i jak ale nie piszesz nic? hę?

12 lata 7 miesiąc temu #356336 przez Kasiek
Asik naturalny :silly: i jesio do tego z piegami :P i robie tak jak Ty, baleyage z wykorzystaniem naturalnego koloru :) bladam jak ściana, tylko nad morzem sie opalam lekko na brązowo :)

widzisz Ty jestes za Barcą a ja całe zycie za Realem B) :laugh: ja w ogole lubie sport i tez zawsze zal mnie ściska jak jakis sportowiec konczy kariere, ale co zrobic takie zycie :(

to świetnie ze Szymek juz tak ładnie je naprawde :) pewnie juz zapomnial o tej całej operacji na szczęście :)
i jak mówisz ze Szymek tez juz je dorosłe obiadki to sie nie przejmuje i bede Idze dawac. Przynajmniej je wtedy :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no ja tez Cie wczoraj widziałam Adee :) i Beti tez widzialam i dzis rano bylo mi przykro ze tak czytacie nas tylko ale nic nie piszecie :( :( :( Adee jak tam było w Zoo? Mai sie podobało?
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356340 przez Asik
kasiek :D heheh no to dwie jesteśmy :D ja mam piegusy ale baardzo mało , ledwo je widac , taki inny rudzielec :D
ehh Real ... ja z reala to Casillas'a uwielbiam :) świetny bramkarz :) Real i Barca... dwa bieguny :D ja za Barcą od 1990 :D czyli już kurcze 22 lata !!!! ło matkoooo !!!!
oprócz Barcy jescze Juve i Besiktas :D :D

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

no mnie tez przykro ze wchodza i nic ni pisza, wystarczyło by zwykłe HEj ,, no ale cóz,,,

A co do Pepe to to był najlepszy trener Barcy :D zdolny a do tego ciachoooo :D :D

oooo Iga to tez taki rozbójnik mały :D :D ale fajnie jak tak dzieci się wszędzie plączą :D

12 lata 7 miesiąc temu #356350 przez Sylwik
Witam dziewczyny :)
i jak tam samopoczucie ? u nas pogoda ok choć troszkę zimno na dworze bo wiaterek zimny wieje, ale Gabryś poszedł na spacerek z tatusiem i...teściową :laugh: Bo jest u nas do poniedziałku.
Asik fajnie, że Szymuś juz Ci tak ładnie je :)
I ja się właśnie zastanawiałam czy nie dawać synkowi pomału już takich naszych zupek...ale jak narazie się nie odważyłam , z tym że Gabryś wcina bez problemu zupki i obiadki ze słoiczka :)
Soniasq witaj :) co tam u Ciebie?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Zmykam narazie obiad gotować ,
Miłej niedzieli :)
12 lata 7 miesiąc temu #356351 przez kiniaa
hej laski

ja dzis spalam do 11 :blush: B) normalnie jak za starych panienskich czasow :)

Kasiek my chodzimy z mala do dietetyczki i ona twierdzi ze jak najbardziej mozna dawac dorosle jedzenie. A jesli chodzi o te centyle to miesci sie jest pomiedzy 0,4 a 2 czyli tymi dwoma dolnymi liniami. Najgorsze jest to ze ona tak spadla z 91 centyla.

Wszystkiego najlepszego dla Wiki i Kubusia :kiss: :kiss: :kiss:

Domi Twoja T chyba przechodzi menopauze.... albo cholera wie co :huh: najlepiej olac ja i te wszystkie jej pomysly
no i wspolczuje auta znowu. Faktycznie fatum. Dobrze chociaz ze nie z Waszej winy

Asik to super ze Szymek tak szybko doszedl do siebie :) :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #356530 przez domii
Asik to super ze Szymek je juz wszystko i normalne ilosci :) a co to ten Twoj suwaczek? wtedy kontroluja czy ladnie sie to podniebienie zagoilo???A Pepe no ciasteczko jest :laugh:

Kasiek mnie troche tez piegow od slonca wychodzi :angry: ale tylko na buzce :) A co do tego chlopczyka to rzeczywiscie tak go przyzwyczili :( Blazej tylko chwile usiedzi na kolanach i zaraz sie chce na brzuch przewracac i przemieszczac po mnie :)

Sylwik to jak Gabrys je wszystko to bym mu dawala po trochu normalnych zupek tylko lepiej chyba takie zanim sie doprawi sola pieprzem i smietana bo zdrowsze takie czyste dla malucha chociaz inne ziola takie jak bazylia tymianek sa podobno wskazane,ja Blazejowi daje tak na sprobowanie ode mnie z talerza roznych rzeczy :)

Sto lat dla Kubusia i Wiktorii

Kinia klimakterium jak nic :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu #356534 przez Asik
helloo Sylwik :) a ja Szymkowi zaczęłam tak w małych ilosciach dawać ponad miesiac temu , ale nie tak ze tylko nasze je :) jemu też gotuje rózności :)

Kiniaa Szymek tez jest na tej niskiej z wagą a ze wzrostem nie mieści się wogóle, ale wsio z nim ok :) bo juz się bałam , jak takie odchylenia to nigdy nic nie wiadomo...

Domii nooo musimy jechać zeby zobaczyć czy sie przetoka jakaś tffuu tffuu nie zrobiła.i czy ładnie sie goi :)

nooo je za dwóch :) 300ml kisielu do tego starte trzy biszkopty i banan albo jabłko :) to daje tak 320ml:D

ehh Pepe :D

12 lata 7 miesiąc temu #356536 przez adee84
jestem i piszę, zazwyczaj wejdę, looknę i wyjdę bo męczy mnie ta sytuacja z 3 miejscami, miałyśmy się określić i nici z tego.
buziaki dla wszystkich ogólnie, postanowiłam, że będę starać się pisać i tu i tu żeby nie było ten tamten
12 lata 7 miesiąc temu #356538 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!

Anetko- suuuper, gratulacje!!!! Będzie dobrze!!! :kiss:

100 lat dla Wikusi!!!!!

Dziękujemy za życzenia!!!!!

Asik- świetnie,że Szymusiowi tak ładnie się goi:-)

Ale u nas zimno,brrr,10 stopni...
A Kubus zaczął mi wymiotować- pierwszego maja, potem trzeciego, wczoraj i dziś,niby nie jest to duza ilość....zastanawiam się,czy może od mleka ;) ,czasami to wygląda tak,jakby mu się ulało :unsure: hmmm

Miłego wieczoru!!!
12 lata 7 miesiąc temu #356543 przez a!gusia
Adee ja mam tak samo..mysle ze przeklejanie tekstu z forum na bloga i odwrotnie jest bez sensu-nie chce nikogo urazic,poprostu tak mysle- a pisanie tego samego 3 razy tez jest meczace,tak jak i czytanie 3 roznych watkow na 3 roznych stronach..tez mysle ze sie powinnysmy w koncu zdecydowac gdzie jestesmy bo powstana(o ile juz nie powstaly) rozne grupki i cala nasza 'paczka'sie rozsypie :( :( :( :( a niestety na nadrabianie na 3 roznych stronach odpisanie wszystkim zajmuje tyle czasu ze sie nie da tego zrobic..
12 lata 7 miesiąc temu #356544 przez a!gusia
Dorotas to nieciekawie z tymi wymiotami :(
a gdzie jest EDYTKA sie pytam?????
12 lata 7 miesiąc temu #356545 przez domii
Asik a jak tam Martuli matura???? a ona wyjezdza za granice tak jak kiedys mowilas?

Dorotka to nie dobrze ze Kubus wymiotuje :(

Happymamma helooo,wrzuc jakies fotki z Kazimierza :blush: dziewczyny juz powrzuca;y ale czekamy na Twoje

[url=http://www.suwaczki.com
12 lata 7 miesiąc temu #356551 przez Asik
Domii ano uczy się i uczy :) pojutrze matma :)

Dorotko kurcze biedny Kubuś ... moze faktycznie od mleka.

Agusia Edytka zajeta, siostra do niej przyjechała, no i chrzciny itp itd, jak bedzie miała chwile czasu to się odezwie :)

12 lata 7 miesiąc temu #356564 przez Renata Anna
Hej jestem i ja... chociaż za mną na forum nikt nie tęskni.

Chciałam złożyć życzenia dzisiejszym jubilatom i ponownie pogratulować Anetce. Ja na razie też nie planuję dziecka. Stwierdziłam, że jeśli teraz postaramy się o następne, to już totalnie bida zajrzy nam w oczy. Postanowiłam znaleźć pracę i przynosić do domu pieniążki... Ale w życiu różnie bywa, więc jestem gotowa na wszystko... Tylko przeraża mnie wizja porodu. U mnie trwało to 17 godzin... a przed samym porodem przeszłam istne tortury.... Nie chcę... :(

Co do karmienia maluszków. Celina wcina świeży chlebek z masłem i szyneczką swojską, rosół z gołębia, ziemniaczki z naszego obiadu i takie tam inne... Zajada już to co my... a obiadki w słoiczku zjada ale wtedy jak mamy jakiś wypad z domu i nie ma jej jak ugotować żarełka.

Przez to dokarmianie Celina waży już 9,5 kilograma :D:D:D

Pozdrawiam wszystkie mamusie. Te co o mnie pamiętają i te co nie też :cheer:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży