- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
Mamusie sierpniowe 2011 cz.2
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356274 przez Asik
Kasiek ale naturalny rudzielec tak jak ja ? czy sztuczny bo ja z natury ruda ale farbuję na rózne kolory przeważnie baleyage z wykorzystaniem mojego koloru
Szymek je już po 200ml i wiecej z flaszki , łyżki .. nie ma znaczenia inne dzieci dochodzą do siebie po 3-4- tyg , tak jak dziewczyny piszą ze jeść nie chcą, jedzą po 50 ml , ale Szymek to hardcore po mamusi i tatusiu goi sie szybciutko tylko zagladam czy mu się dziurka np nie zrobiła .. tffu tfffu .. w podniebieniu bo szwy mogą puścić, ale już prawie dwa tygodnie od operacji to mam nadzieje że już nic się nie stanie
ten 13 mcziak to juz dawno powinien zacząć wstawać i próbować chodzić , dziwię się ze nic a nic nie robi,,, nie jest ciekawy?
Szymek też je dorosłe obiadki nie ma to jak wyrazisty smak pomidorówka mniamm rosołku ostatnio zjadł dwie michy ...z makaronem
A BARCA wczoraj wygrała 4:0 hashaah no i cztery bramy strzelił Messi
kurcze jak Pepe wyszedł na murawę Camp Nou to mi sie normalnie płakać zachciało od 1990 roku był w klubie jako piłakrz.... od 2008 trenerem ... szkodaaaa tyle meczy razem oglądaliśmy , tyle razy cieszyliśmy się razem , tyle samo razy przezywalismy przegraną... ojj Pep..
no cóż , odszedł... ale mam nadzieje że wróci że nie zostawi tak całkiem samej swojej Dumy Katalonii
ehh ale mi sie na wspominki zebrało ..
a Szymek kozystając z okazji zrobił megabordello na dywanie i daje koncert na organy i klocki
Szymek je już po 200ml i wiecej z flaszki , łyżki .. nie ma znaczenia inne dzieci dochodzą do siebie po 3-4- tyg , tak jak dziewczyny piszą ze jeść nie chcą, jedzą po 50 ml , ale Szymek to hardcore po mamusi i tatusiu goi sie szybciutko tylko zagladam czy mu się dziurka np nie zrobiła .. tffu tfffu .. w podniebieniu bo szwy mogą puścić, ale już prawie dwa tygodnie od operacji to mam nadzieje że już nic się nie stanie
ten 13 mcziak to juz dawno powinien zacząć wstawać i próbować chodzić , dziwię się ze nic a nic nie robi,,, nie jest ciekawy?
Szymek też je dorosłe obiadki nie ma to jak wyrazisty smak pomidorówka mniamm rosołku ostatnio zjadł dwie michy ...z makaronem
A BARCA wczoraj wygrała 4:0 hashaah no i cztery bramy strzelił Messi
kurcze jak Pepe wyszedł na murawę Camp Nou to mi sie normalnie płakać zachciało od 1990 roku był w klubie jako piłakrz.... od 2008 trenerem ... szkodaaaa tyle meczy razem oglądaliśmy , tyle razy cieszyliśmy się razem , tyle samo razy przezywalismy przegraną... ojj Pep..
no cóż , odszedł... ale mam nadzieje że wróci że nie zostawi tak całkiem samej swojej Dumy Katalonii
ehh ale mi sie na wspominki zebrało ..
a Szymek kozystając z okazji zrobił megabordello na dywanie i daje koncert na organy i klocki
Temat został zablokowany.
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356291 przez Asik
A tak ogólnie to ehhh...zapomniałam
Wszystkiego naaaaajlepszego dla Jasia , wczorajszego solenizanta
Wszystkiego najlpeszego dla Wiktorii i Kubusia
kurcze nie wiem czemu ostatnio taka roztrzepana jestem..
Adee dlaczego tylko wchodzisz na forum poczytać co i jak ale nie piszesz nic? hę?
Wszystkiego naaaaajlepszego dla Jasia , wczorajszego solenizanta
Wszystkiego najlpeszego dla Wiktorii i Kubusia
kurcze nie wiem czemu ostatnio taka roztrzepana jestem..
Adee dlaczego tylko wchodzisz na forum poczytać co i jak ale nie piszesz nic? hę?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Asik.
- Kasiek
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #356336 przez Kasiek
Asik naturalny i jesio do tego z piegami i robie tak jak Ty, baleyage z wykorzystaniem naturalnego koloru bladam jak ściana, tylko nad morzem sie opalam lekko na brązowo
widzisz Ty jestes za Barcą a ja całe zycie za Realem ja w ogole lubie sport i tez zawsze zal mnie ściska jak jakis sportowiec konczy kariere, ale co zrobic takie zycie
to świetnie ze Szymek juz tak ładnie je naprawde pewnie juz zapomnial o tej całej operacji na szczęście
i jak mówisz ze Szymek tez juz je dorosłe obiadki to sie nie przejmuje i bede Idze dawac. Przynajmniej je wtedy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no ja tez Cie wczoraj widziałam Adee i Beti tez widzialam i dzis rano bylo mi przykro ze tak czytacie nas tylko ale nic nie piszecie Adee jak tam było w Zoo? Mai sie podobało?
widzisz Ty jestes za Barcą a ja całe zycie za Realem ja w ogole lubie sport i tez zawsze zal mnie ściska jak jakis sportowiec konczy kariere, ale co zrobic takie zycie
to świetnie ze Szymek juz tak ładnie je naprawde pewnie juz zapomnial o tej całej operacji na szczęście
i jak mówisz ze Szymek tez juz je dorosłe obiadki to sie nie przejmuje i bede Idze dawac. Przynajmniej je wtedy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no ja tez Cie wczoraj widziałam Adee i Beti tez widzialam i dzis rano bylo mi przykro ze tak czytacie nas tylko ale nic nie piszecie Adee jak tam było w Zoo? Mai sie podobało?
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #356340 przez Asik
kasiek heheh no to dwie jesteśmy ja mam piegusy ale baardzo mało , ledwo je widac , taki inny rudzielec
ehh Real ... ja z reala to Casillas'a uwielbiam świetny bramkarz Real i Barca... dwa bieguny ja za Barcą od 1990 czyli już kurcze 22 lata !!!! ło matkoooo !!!!
oprócz Barcy jescze Juve i Besiktas
no mnie tez przykro ze wchodza i nic ni pisza, wystarczyło by zwykłe HEj ,, no ale cóz,,,
A co do Pepe to to był najlepszy trener Barcy zdolny a do tego ciachoooo
oooo Iga to tez taki rozbójnik mały ale fajnie jak tak dzieci się wszędzie plączą
ehh Real ... ja z reala to Casillas'a uwielbiam świetny bramkarz Real i Barca... dwa bieguny ja za Barcą od 1990 czyli już kurcze 22 lata !!!! ło matkoooo !!!!
oprócz Barcy jescze Juve i Besiktas
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
no mnie tez przykro ze wchodza i nic ni pisza, wystarczyło by zwykłe HEj ,, no ale cóz,,,
A co do Pepe to to był najlepszy trener Barcy zdolny a do tego ciachoooo
oooo Iga to tez taki rozbójnik mały ale fajnie jak tak dzieci się wszędzie plączą
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Asik.
- Sylwik
- Wylogowany
- gaworzenie
- Spełnione marzenie...Gabryś :)))
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356350 przez Sylwik
Witam dziewczyny
i jak tam samopoczucie ? u nas pogoda ok choć troszkę zimno na dworze bo wiaterek zimny wieje, ale Gabryś poszedł na spacerek z tatusiem i...teściową Bo jest u nas do poniedziałku.
Asik fajnie, że Szymuś juz Ci tak ładnie je
I ja się właśnie zastanawiałam czy nie dawać synkowi pomału już takich naszych zupek...ale jak narazie się nie odważyłam , z tym że Gabryś wcina bez problemu zupki i obiadki ze słoiczka
Soniasq witaj co tam u Ciebie?
Zmykam narazie obiad gotować ,
Miłej niedzieli
i jak tam samopoczucie ? u nas pogoda ok choć troszkę zimno na dworze bo wiaterek zimny wieje, ale Gabryś poszedł na spacerek z tatusiem i...teściową Bo jest u nas do poniedziałku.
Asik fajnie, że Szymuś juz Ci tak ładnie je
I ja się właśnie zastanawiałam czy nie dawać synkowi pomału już takich naszych zupek...ale jak narazie się nie odważyłam , z tym że Gabryś wcina bez problemu zupki i obiadki ze słoiczka
Soniasq witaj co tam u Ciebie?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Zmykam narazie obiad gotować ,
Miłej niedzieli
- kiniaa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356351 przez kiniaa
hej laski
ja dzis spalam do 11 normalnie jak za starych panienskich czasow
Kasiek my chodzimy z mala do dietetyczki i ona twierdzi ze jak najbardziej mozna dawac dorosle jedzenie. A jesli chodzi o te centyle to miesci sie jest pomiedzy 0,4 a 2 czyli tymi dwoma dolnymi liniami. Najgorsze jest to ze ona tak spadla z 91 centyla.
Wszystkiego najlepszego dla Wiki i Kubusia
Domi Twoja T chyba przechodzi menopauze.... albo cholera wie co najlepiej olac ja i te wszystkie jej pomysly
no i wspolczuje auta znowu. Faktycznie fatum. Dobrze chociaz ze nie z Waszej winy
Asik to super ze Szymek tak szybko doszedl do siebie
ja dzis spalam do 11 normalnie jak za starych panienskich czasow
Kasiek my chodzimy z mala do dietetyczki i ona twierdzi ze jak najbardziej mozna dawac dorosle jedzenie. A jesli chodzi o te centyle to miesci sie jest pomiedzy 0,4 a 2 czyli tymi dwoma dolnymi liniami. Najgorsze jest to ze ona tak spadla z 91 centyla.
Wszystkiego najlepszego dla Wiki i Kubusia
Domi Twoja T chyba przechodzi menopauze.... albo cholera wie co najlepiej olac ja i te wszystkie jej pomysly
no i wspolczuje auta znowu. Faktycznie fatum. Dobrze chociaz ze nie z Waszej winy
Asik to super ze Szymek tak szybko doszedl do siebie
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356530 przez domii
Asik to super ze Szymek je juz wszystko i normalne ilosci a co to ten Twoj suwaczek? wtedy kontroluja czy ladnie sie to podniebienie zagoilo???A Pepe no ciasteczko jest
Kasiek mnie troche tez piegow od slonca wychodzi ale tylko na buzce A co do tego chlopczyka to rzeczywiscie tak go przyzwyczili Blazej tylko chwile usiedzi na kolanach i zaraz sie chce na brzuch przewracac i przemieszczac po mnie
Sylwik to jak Gabrys je wszystko to bym mu dawala po trochu normalnych zupek tylko lepiej chyba takie zanim sie doprawi sola pieprzem i smietana bo zdrowsze takie czyste dla malucha chociaz inne ziola takie jak bazylia tymianek sa podobno wskazane,ja Blazejowi daje tak na sprobowanie ode mnie z talerza roznych rzeczy
Sto lat dla Kubusia i Wiktorii
Kinia klimakterium jak nic
Kasiek mnie troche tez piegow od slonca wychodzi ale tylko na buzce A co do tego chlopczyka to rzeczywiscie tak go przyzwyczili Blazej tylko chwile usiedzi na kolanach i zaraz sie chce na brzuch przewracac i przemieszczac po mnie
Sylwik to jak Gabrys je wszystko to bym mu dawala po trochu normalnych zupek tylko lepiej chyba takie zanim sie doprawi sola pieprzem i smietana bo zdrowsze takie czyste dla malucha chociaz inne ziola takie jak bazylia tymianek sa podobno wskazane,ja Blazejowi daje tak na sprobowanie ode mnie z talerza roznych rzeczy
Sto lat dla Kubusia i Wiktorii
Kinia klimakterium jak nic
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356534 przez Asik
helloo Sylwik a ja Szymkowi zaczęłam tak w małych ilosciach dawać ponad miesiac temu , ale nie tak ze tylko nasze je jemu też gotuje rózności
Kiniaa Szymek tez jest na tej niskiej z wagą a ze wzrostem nie mieści się wogóle, ale wsio z nim ok bo juz się bałam , jak takie odchylenia to nigdy nic nie wiadomo...
Domii nooo musimy jechać zeby zobaczyć czy sie przetoka jakaś tffuu tffuu nie zrobiła.i czy ładnie sie goi
nooo je za dwóch 300ml kisielu do tego starte trzy biszkopty i banan albo jabłko to daje tak 320ml:D
ehh Pepe
Kiniaa Szymek tez jest na tej niskiej z wagą a ze wzrostem nie mieści się wogóle, ale wsio z nim ok bo juz się bałam , jak takie odchylenia to nigdy nic nie wiadomo...
Domii nooo musimy jechać zeby zobaczyć czy sie przetoka jakaś tffuu tffuu nie zrobiła.i czy ładnie sie goi
nooo je za dwóch 300ml kisielu do tego starte trzy biszkopty i banan albo jabłko to daje tak 320ml:D
ehh Pepe
- adee84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356536 przez adee84
jestem i piszę, zazwyczaj wejdę, looknę i wyjdę bo męczy mnie ta sytuacja z 3 miejscami, miałyśmy się określić i nici z tego.
buziaki dla wszystkich ogólnie, postanowiłam, że będę starać się pisać i tu i tu żeby nie było ten tamten
buziaki dla wszystkich ogólnie, postanowiłam, że będę starać się pisać i tu i tu żeby nie było ten tamten
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356538 przez dorotas29
Cześć Dziewczyny!!!
Anetko- suuuper, gratulacje!!!! Będzie dobrze!!!
100 lat dla Wikusi!!!!!
Dziękujemy za życzenia!!!!!
Asik- świetnie,że Szymusiowi tak ładnie się goi:-)
Ale u nas zimno,brrr,10 stopni...
A Kubus zaczął mi wymiotować- pierwszego maja, potem trzeciego, wczoraj i dziś,niby nie jest to duza ilość....zastanawiam się,czy może od mleka ,czasami to wygląda tak,jakby mu się ulało hmmm
Miłego wieczoru!!!
Anetko- suuuper, gratulacje!!!! Będzie dobrze!!!
100 lat dla Wikusi!!!!!
Dziękujemy za życzenia!!!!!
Asik- świetnie,że Szymusiowi tak ładnie się goi:-)
Ale u nas zimno,brrr,10 stopni...
A Kubus zaczął mi wymiotować- pierwszego maja, potem trzeciego, wczoraj i dziś,niby nie jest to duza ilość....zastanawiam się,czy może od mleka ,czasami to wygląda tak,jakby mu się ulało hmmm
Miłego wieczoru!!!
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
12 lata 7 miesiąc temu #356543 przez a!gusia
Adee ja mam tak samo..mysle ze przeklejanie tekstu z forum na bloga i odwrotnie jest bez sensu-nie chce nikogo urazic,poprostu tak mysle- a pisanie tego samego 3 razy tez jest meczace,tak jak i czytanie 3 roznych watkow na 3 roznych stronach..tez mysle ze sie powinnysmy w koncu zdecydowac gdzie jestesmy bo powstana(o ile juz nie powstaly) rozne grupki i cala nasza 'paczka'sie rozsypie a niestety na nadrabianie na 3 roznych stronach odpisanie wszystkim zajmuje tyle czasu ze sie nie da tego zrobic..
- a!gusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jerzyk i Karinka-nasze Skarby! :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 3
- domii
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Renata Anna
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #356564 przez Renata Anna
Hej jestem i ja... chociaż za mną na forum nikt nie tęskni.
Chciałam złożyć życzenia dzisiejszym jubilatom i ponownie pogratulować Anetce. Ja na razie też nie planuję dziecka. Stwierdziłam, że jeśli teraz postaramy się o następne, to już totalnie bida zajrzy nam w oczy. Postanowiłam znaleźć pracę i przynosić do domu pieniążki... Ale w życiu różnie bywa, więc jestem gotowa na wszystko... Tylko przeraża mnie wizja porodu. U mnie trwało to 17 godzin... a przed samym porodem przeszłam istne tortury.... Nie chcę...
Co do karmienia maluszków. Celina wcina świeży chlebek z masłem i szyneczką swojską, rosół z gołębia, ziemniaczki z naszego obiadu i takie tam inne... Zajada już to co my... a obiadki w słoiczku zjada ale wtedy jak mamy jakiś wypad z domu i nie ma jej jak ugotować żarełka.
Przez to dokarmianie Celina waży już 9,5 kilograma :D:D
Pozdrawiam wszystkie mamusie. Te co o mnie pamiętają i te co nie też
Chciałam złożyć życzenia dzisiejszym jubilatom i ponownie pogratulować Anetce. Ja na razie też nie planuję dziecka. Stwierdziłam, że jeśli teraz postaramy się o następne, to już totalnie bida zajrzy nam w oczy. Postanowiłam znaleźć pracę i przynosić do domu pieniążki... Ale w życiu różnie bywa, więc jestem gotowa na wszystko... Tylko przeraża mnie wizja porodu. U mnie trwało to 17 godzin... a przed samym porodem przeszłam istne tortury.... Nie chcę...
Co do karmienia maluszków. Celina wcina świeży chlebek z masłem i szyneczką swojską, rosół z gołębia, ziemniaczki z naszego obiadu i takie tam inne... Zajada już to co my... a obiadki w słoiczku zjada ale wtedy jak mamy jakiś wypad z domu i nie ma jej jak ugotować żarełka.
Przez to dokarmianie Celina waży już 9,5 kilograma :D:D
Pozdrawiam wszystkie mamusie. Te co o mnie pamiętają i te co nie też
Moderatorzy: ilona