BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #605215 przez NataliaK
Joanna no to nieźle 400zł ale tak to jest badanie są niestety drogie a trzeba je robić...

uniuni maseczki to mam nawet dwie jak maluje, także dbam żeby nic nie wdychać a że chcę jak najszybciej skończyć to nie mogę się opanować żeby nic nie robić :P bo choć troszkę będziemy do przodu :)

karolinkanice16 kolejna dobra wiadomość po wizycie super :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #605220 przez uniuni
Natalia trochę się zmartwiłam, wyobraziłam sobie, że na dzika latasz z pędzlem ale jak dbasz o siebie, to dobrze :)

Sylwi a co z Twoim kręgosłupem? I dlaczego ze znieczuleniem ZO nie mogą Ci zrobić cesarki?

11 lata 8 miesiąc temu #605222 przez Joanna89
nataliaK u mnie prenatalne nie są obowiązkowe, ale zrobiłam i dlatego też taka kwota wyszła...no i ,że 3D to koszt też wzrasta. No ale co gdybym nie zrobiła to bym myślała, czy wszystko jest zdrowe itp..tak mam świadomość,że mojego dziecko na tym etapie jest zdrowe.Sama wizyta to 150zł co miesiąc + badania bo każde robię prywatnie.
A teraz muszę jechać z psem do weta na szczepienie i do sklepu po nutelle :)

11 lata 8 miesiąc temu #605285 przez !sylwia!
joanna to link do łóżeczka ja wybrałam to z szary wykończeniem jest jeszcze z różowym
www.pinio.com.pl/kolekcja/mini/-lozeczko-120x60-/136
a komoda to ta tylko musimy jej jeszcze nóżki dokręcić bo niska jest no i biała będzie
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S09888711/
do tego wybrałam fotel w ikei www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S59873873/ też biały i kocyk na niego szary albo pomarańczowy (wole kocyk położyć na nim niż prać non stop a pewna na 100% jestem że kociak będzie na nim spał)
uniuni a co do kręgosłupa to miałam wypadek i się kręgosłup połamał popękał a teraz do towarzystwa doszły przepukliny no i żaden anestezjolog mnie nie nakłuję bo mam odpryski kości przy rdzeniu, szczerze wolała bym rodzić naturalnie ale nic z tym nie zrobię. kurde pewnie masa dziewczyn by była zadowolona na moim miejscu że cesarka no bo tyle się teraz słyszy o tych cesarkach na życzenie, ale ja nie. najbardziej się boję tej narkozy kurde zero świadomości a tu najważniejszy moment życia i go przegapię i prześpię. dupa blada, ale co ma być to będzie, a że będzie dobrze to trzeba wytrzymać.

11 lata 8 miesiąc temu #605306 przez uniuni
Sylwia to brzmi na prawdę poważnie! O tym samym myślałam, że taki ważny moment a Ty przespisz :( szkoda ale lepiej zeby Tobie nic sie nie stało i cala trójka wróciła zdrowa do domu:)

11 lata 8 miesiąc temu #605324 przez Kamilka22
Ja dzisiaj posprzątałam poprałam itd. i boli mnie teraz moja pipunia.. Masakra aż ciężko mi usiąść żeby nie ciągnęła. Nie wiem czy to od tego sprzątania w sumie, może po prostu rośnie dalej wszystko

11 lata 8 miesiąc temu #605327 przez Joanna89
Sylwia to podobne do mojego! Tylko chcę z odsłoniętymi
szczeblami na bokach... nie wiem już tyle ludzi mówiło,że lepiej widzieć dzidzie...z drugiej strony te zasłonięte bardziej mi się podobają.

Kamilaka22 wszystko teraz rośnie dlatego mogłaś się nadwyrężyć, mnie bolało ostatnio po stosunku , ale tak może z godzinę.

11 lata 8 miesiąc temu #605350 przez karolinap
A my juz po zakupkach :)
Tak mi one humor poprawiły! :)
Kupiłam kocyk, reczniczek z kapturkiem, pieluszki tetrowe kolorowe no i zakupiłam rogala dla siebie :) W nocy zobaczymy jak bedzie się z nim spało :)
No i co najważniejsze wózek wybrany :)

Co do łóżeczka to też kupuje białe ale z Ikei z płaskimi szczebelkami i zabudowanymi bokami ;) dzis oglądałam w sklepach masę innych ale tak juz jestem zakochana w tym z Ikei ze żadne mi się już nie podobało :)

11 lata 8 miesiąc temu #605358 przez Joanna89
karolinap ja tez widziałam w IKEI piękne białe :) kosztowało ok 600zł i dość solidne było:)
W sumie ja te samo ktore widziałam w sklepie wypatrzyłam na internecie 140zł taniej.

11 lata 8 miesiąc temu #605371 przez karolinap
Joanna, no mnie urzekły te płaskie szczebelki i od kiedy wiem ze bedzie dziewczynka to wiem ze bedzie białe :)

11 lata 8 miesiąc temu #605397 przez agniesia
Dzień dobry Ciężarówki:)
Jestem po wizycie, Seweryn zdrowy, serduszko pięknie bije, jajeczka duże:), machał rączkami i kopał:) No i najlepsze, że to olbrzym:) 4 tygodnie temu ważył 410-480 gram, a teraz waży 890-984 gramy i termin mi się zmienił na 1 lipca:)

11 lata 8 miesiąc temu #605403 przez karolinap
Agniesia To super, ze wszystko ok. Najważniejsze, ze Wasz obrzym jest zdrowy :)
Termin na 1 lipca? To moze po Licrijce będziesz pierwsza lipcowa mamusia :)

11 lata 8 miesiąc temu #605408 przez karolinap
Wiem, ze niektóre zamawiały już pieluchy tetrowe, tu gdzieś był link do takiego faceta na allegro po 2,99 chyba i takie podwójnie szyte.
Powiedzcie ile takich pieluch potrzeba, bo nie wiem ile mam zamówić? Zaznaczam, ze bede używać pampersów.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #605427 przez bisbas
a mi udalo sie wylicytować kilka ladnych ciuszków w sumie za wszystkie razem z przesyłką musze zapłacić coś koło 18 funtów jestem zadowolona i pochwale sie zdjęciami a co :P
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #605431 przez Joanna89
Kilka zdjęć z sesji :

Uploaded with ImageShack.us

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka