BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #605566 przez dorkiszon
Nooo my już remont skończony udało się.
Asia mnie nic nie boli może nadwyrężasz za bardzo coś lub większe ukrwienie powoduje poźniej ból nie wiem. Zgagę mam taką, że umre wziełam gaviskon, 10 migdałów i dopiero trzecia szklanka mleka mi pomaga masakra.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #605568 przez !sylwia!
Magda wielka prośba czy mogła byś wstawić link do tej czapeczki potworka

11 lata 8 miesiąc temu #605571 przez dziubasek
Joanna to ponoc normalne, mi pomaga krem nawilzajacy(oczywiscie dla ciezarnych)...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #605686 przez sloneczko33
HEJ DZIEWCZYNY MNIE DO 2 KWIETNIA NIE BEDZIE NA FORUM MAM ZA SLABY NET JEDYNIE GG MOGE DAC NAMIARY 46164323 A WSZYSTKIM ZYCZE ZDROWYCH I POGODNYCH SWIAT MAM WYPATRZONE UBRANKA DLA DZIEWCZYNKI Z TABLICY.PL ZA 50 I 60 ZŁ

11 lata 8 miesiąc temu #605702 przez magdalenagal
!sylwia! napisał:

Magda wielka prośba czy mogła byś wstawić link do tej czapeczki potworka

Proszę bardzo :-)

allegro.pl/wiazana-czapeczka-monster-fot...sna-i3070511387.html

11 lata 8 miesiąc temu #605746 przez jabluszko
Uninui czuja sie dobrze oprocz tego ze wczoraj sie troche wystraszylam bo dwa razy mi tak mocno brzuch stwardnial... ale przeszlo

a tak w ogóle to witam wszystkie :)

11 lata 8 miesiąc temu #605753 przez emi87
dobra nadrabiam dzień nieobecności :D

Kamilka oba kolory wózków śliczne :) pierwszy bardziej uniwersalny, drugi natomiast ma piekny odcień :) ale fiolet praktyczniejszy - dobry wybór :)
piekne ciuszkiiii :)

Qltoorka kochana mam to samo i tez sie martwie. wczoraj tez bylismy na zakupach i poszlo tyle kasy że szok....a ile człowiek musial na to zasuwać echhh bedzie dobrze kochana :* wazne ze na swoim wreszcie jestescie i nie trzeba komus w czynsz ladować. głowa do góry!

karolinkanice widzielismy identyczny zestaw wczoraj w smyku za 115 zł :)
super ze wizyta ok i zdrowiusieńka mamusia i dzidziolek :)

jamajka odzwyczajanie do smoka?? noc widz emineła spokojnie wiec wszystko na dobrej drodze :)

karolinap jaki spryciul zbtego twojego hehe sobie teorie wymyslił :D
ja wziełam 10 szt pieluch terowych :)

alba bedziesz miała filigranowa i zgrabniutka niunie :) trzymamy kciuki:)

agulla witamy i zachecamy do udzielania sie :) no i oczywiscie trzymamy kciuki!

uniuni akle widoki :ohmy: pieknie!

Joanna piekne zdjecie! ach te małe wiercipięty :) super ze wszystko w porząśdku i obie kobitki trzymaja sie dobrze :) a na tym drugim faktycznie jakby niezła polewke miała hehe :D
dalsze zdjecia z sesji równiez piekne :)
tak po stosunku mnie boli pi :D wczoraj to myślałam ze chodzic nie bede mogła haha :lol: jakby sie kości rozchodziły i ktos by na kołek nadział :P

jabłuszko najwazniejsze ze wyniki ok - moze nast razem zrobi usg :)

sylwia plus taki ze bedziesz wiedziała kiedy co i jak :) bedzie dobrze i dacie rade z ta cesarka :) potem czeka was jeden wileki piekny moment - życie z maleństwem :D

agniesia wow ten twój Ksawcio to kawał chłopa! no no bedzie chlop jak dąb :D

wczoraj sie nie odzywałam bo cały dzień zakupy...nogi mi w d wlazły :huh: ale jesli chodzi o remontowe rzeczy to wsio kupione uffff trafilam na promocji otulaczek motherhood za 30 zł! i to ten kolor co chciałam akurat (2 szt zostały) :) dorwalismy jeszcze zajebiaszczy żyrandol do salonu za stówke na przecenach w ikei :D wiec zakupy udane :) później wrzuce foteczki co dla małej kupiliśmi :) wrócilismy o 21 do odmu (bo jescze do kosmetyczki na 18.30,do teściów i na zakupy bo w lodówce pusto)-padlismy na pyska :P
ach i byłam wczoraj na bikini na paście cukrowej i powiem tak - REWELACJA! wosk sie moze schować :) polecam :) pytałam lekarza i nie ma przeciwskazań :)
a od dzis mam zapierdziel w pracy - wiadomo kazdna na swieta chce byc piekna :P ide sie ogarniac i lece.
milego dnia :)

11 lata 8 miesiąc temu #605858 przez karolinap
Witam.
Znalazlam fajna strone gdzie na kazdy tydzien sa oznaczone w tabelce srednie (min i max) jakie dziecko jest duze wg wymiarow jakie podal lekarz przy badaniu USG:
parenting.pl/portal/24-tydzien-ciazy

11 lata 8 miesiąc temu #605859 przez kasiak
Magda ja nie wiem gdzie ty wyszukujesz te wszystkie śliczności? :)

Co do seksów naszych to ogólnie jest tak, że albo mam chcicę straszną albo mnie sam pomysł odrzuca :P mąż jakoś specjalnie z tego powodu szczęśliwy nie jest, bo mi się zwykle chce rano jak ma wstać do pracy, albo późnym wieczorem jak już zasypia :laugh: sam stosunek bardzo nie boli, ale też zależy od dnia i w szczególności od pozycji :dry: przy tych najfajniejszych zaczyna mnie brzuch "ciągnąć" po bokach i trzeba robić przerwy albo zamianę. No i po fakcie mnie wszystko piecze, nie szalejemy jakoś specjalnie, więc nie plamie, ale swędzi praktycznie za każdym razem :angry:

Zabieram się zaraz za obiad, trzech chłopów muszę nakarmić. Byłam na krótkim spacerze, bo taka piękna pogoda, że aż szkoda w domu siedziec :laugh: widziałam bazie na jednym drzewku, ale było mało i wysoko, a ja nie miałam czym obciąć.
Wieczorem Sebek urządził mi pokaz swoich możliwości :) boleć nie bolało, ale rzadko się zdarza, żeby był aż tak aktywny! Chwili spokoju nie było, żeby nie skakał i się nie rozciągał na wszystkie strony :cheer: mój skarbek :kiss:

No i jestem niepocieszona, bo w żadnym sklepie nie było bezów! A do masy do placka mi były potrzebne...trudno, zamiast kostki alpejskiej będzie zwykła krówka.

11 lata 8 miesiąc temu #605886 przez Patrizia
Hej mamuski :)

karolinap fajna stronke wkleilas duzo informacji :)

u mnie tez ladna pogoda juz bylam na polku teraz ogarne mieszkanko do konac i bedze miala swiety spokoj :) jutro siostra przyjezdza zza granicy :) a w sobote wybieramy sie z mezem na nasza dzialeczke oblukac czy wszystko stoi tak jak stalo :P wiec pewnie bede miala co nadrabiac przez te dwa dni nieobecnosci :P

trzymajcie sie dziewczynki wiosennie :)

Ksawerek(*)

11 lata 8 miesiąc temu #605892 przez karolinap
Patrizia wiosennie? :lol:
No ja nigdy po USG nie wiedziałam czy moja dzidzia jest duza czy nie, teraz juz wiem ;)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #605896 przez Joanna89
Hej mamy ! my od rana robimy porządki świąteczne:) Potem na obiadek bigos i pojedziemy do lasu:)
Dzwoniłam do gina, powiedział ,że to normalne że czasem boli.Ważne ,że ból utrzymuję się krótko ( u mnie ok 40-60min) , wiec jeśli nie sprawia mi to jakiegoś dyskomfortu ogromnego to mogę dalej ten tego :) także już się nie martwię :) Wczoraj po stosunku wziełam kąpiel i raz dwa mi przeszło,widocznie mięśnie się rozluźniły:)
Cieszę się,że zdjęcia Wam się podobają :)

założyłam sobie photobloga i wrzucam jakieś moje zdjecia :)

www.photoblog.pl/joanna89/147470167

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #605994 przez magdalenagal
Dziewczyny, jajeczka wyglądają tak:

Pomysły to głównie internet ale sama też bardzo lubię gotować i testuję te moje wynalazki na Rodzinie :-) tak jak Joasia miałam photobloga, zlikwidowałam go bo nie miałam czasu na uaktualnianie info.
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #606001 przez Joanna89
magdalenagal napisał:

Dziewczyny, jajeczka wyglądają tak:

Pomysły to głównie internet ale sama też bardzo lubię gotować i testuję te moje wynalazki na Rodzinie :-) tak jak Joasia miałam photobloga, zlikwidowałam go bo nie miałam czasu na uaktualnianie info.

Ale extra te jajeczko! super pomysł :) szkoda,że mój mąż nie lubi bo bym chętnie zrobiła!:)

11 lata 8 miesiąc temu #606006 przez Joanna89

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka