- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia mnie nic nie boli może nadwyrężasz za bardzo coś lub większe ukrwienie powoduje poźniej ból nie wiem. Zgagę mam taką, że umre wziełam gaviskon, 10 migdałów i dopiero trzecia szklanka mleka mi pomaga masakra.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- !sylwia!
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sloneczko33
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Magda wielka prośba czy mogła byś wstawić link do tej czapeczki potworka
Proszę bardzo
allegro.pl/wiazana-czapeczka-monster-fot...sna-i3070511387.html
- jabluszko
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a tak w ogóle to witam wszystkie
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
Kamilka oba kolory wózków śliczne pierwszy bardziej uniwersalny, drugi natomiast ma piekny odcień ale fiolet praktyczniejszy - dobry wybór
piekne ciuszkiiii
Qltoorka kochana mam to samo i tez sie martwie. wczoraj tez bylismy na zakupach i poszlo tyle kasy że szok....a ile człowiek musial na to zasuwać echhh bedzie dobrze kochana :* wazne ze na swoim wreszcie jestescie i nie trzeba komus w czynsz ladować. głowa do góry!
karolinkanice widzielismy identyczny zestaw wczoraj w smyku za 115 zł
super ze wizyta ok i zdrowiusieńka mamusia i dzidziolek
jamajka odzwyczajanie do smoka?? noc widz emineła spokojnie wiec wszystko na dobrej drodze
karolinap jaki spryciul zbtego twojego hehe sobie teorie wymyslił
ja wziełam 10 szt pieluch terowych
alba bedziesz miała filigranowa i zgrabniutka niunie trzymamy kciuki:)
agulla witamy i zachecamy do udzielania sie no i oczywiscie trzymamy kciuki!
uniuni akle widoki pieknie!
Joanna piekne zdjecie! ach te małe wiercipięty super ze wszystko w porząśdku i obie kobitki trzymaja sie dobrze a na tym drugim faktycznie jakby niezła polewke miała hehe
dalsze zdjecia z sesji równiez piekne
tak po stosunku mnie boli pi wczoraj to myślałam ze chodzic nie bede mogła haha jakby sie kości rozchodziły i ktos by na kołek nadział
jabłuszko najwazniejsze ze wyniki ok - moze nast razem zrobi usg
sylwia plus taki ze bedziesz wiedziała kiedy co i jak bedzie dobrze i dacie rade z ta cesarka potem czeka was jeden wileki piekny moment - życie z maleństwem
agniesia wow ten twój Ksawcio to kawał chłopa! no no bedzie chlop jak dąb
wczoraj sie nie odzywałam bo cały dzień zakupy...nogi mi w d wlazły ale jesli chodzi o remontowe rzeczy to wsio kupione uffff trafilam na promocji otulaczek motherhood za 30 zł! i to ten kolor co chciałam akurat (2 szt zostały) dorwalismy jeszcze zajebiaszczy żyrandol do salonu za stówke na przecenach w ikei wiec zakupy udane później wrzuce foteczki co dla małej kupiliśmi wrócilismy o 21 do odmu (bo jescze do kosmetyczki na 18.30,do teściów i na zakupy bo w lodówce pusto)-padlismy na pyska
ach i byłam wczoraj na bikini na paście cukrowej i powiem tak - REWELACJA! wosk sie moze schować polecam pytałam lekarza i nie ma przeciwskazań
a od dzis mam zapierdziel w pracy - wiadomo kazdna na swieta chce byc piekna ide sie ogarniac i lece.
milego dnia
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Znalazlam fajna strone gdzie na kazdy tydzien sa oznaczone w tabelce srednie (min i max) jakie dziecko jest duze wg wymiarow jakie podal lekarz przy badaniu USG:
parenting.pl/portal/24-tydzien-ciazy
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Co do seksów naszych to ogólnie jest tak, że albo mam chcicę straszną albo mnie sam pomysł odrzuca mąż jakoś specjalnie z tego powodu szczęśliwy nie jest, bo mi się zwykle chce rano jak ma wstać do pracy, albo późnym wieczorem jak już zasypia sam stosunek bardzo nie boli, ale też zależy od dnia i w szczególności od pozycji przy tych najfajniejszych zaczyna mnie brzuch "ciągnąć" po bokach i trzeba robić przerwy albo zamianę. No i po fakcie mnie wszystko piecze, nie szalejemy jakoś specjalnie, więc nie plamie, ale swędzi praktycznie za każdym razem
Zabieram się zaraz za obiad, trzech chłopów muszę nakarmić. Byłam na krótkim spacerze, bo taka piękna pogoda, że aż szkoda w domu siedziec widziałam bazie na jednym drzewku, ale było mało i wysoko, a ja nie miałam czym obciąć.
Wieczorem Sebek urządził mi pokaz swoich możliwości boleć nie bolało, ale rzadko się zdarza, żeby był aż tak aktywny! Chwili spokoju nie było, żeby nie skakał i się nie rozciągał na wszystkie strony mój skarbek
No i jestem niepocieszona, bo w żadnym sklepie nie było bezów! A do masy do placka mi były potrzebne...trudno, zamiast kostki alpejskiej będzie zwykła krówka.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
karolinap fajna stronke wkleilas duzo informacji
u mnie tez ladna pogoda juz bylam na polku teraz ogarne mieszkanko do konac i bedze miala swiety spokoj jutro siostra przyjezdza zza granicy a w sobote wybieramy sie z mezem na nasza dzialeczke oblukac czy wszystko stoi tak jak stalo wiec pewnie bede miala co nadrabiac przez te dwa dni nieobecnosci
trzymajcie sie dziewczynki wiosennie
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
No ja nigdy po USG nie wiedziałam czy moja dzidzia jest duza czy nie, teraz juz wiem
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzwoniłam do gina, powiedział ,że to normalne że czasem boli.Ważne ,że ból utrzymuję się krótko ( u mnie ok 40-60min) , wiec jeśli nie sprawia mi to jakiegoś dyskomfortu ogromnego to mogę dalej ten tego także już się nie martwię Wczoraj po stosunku wziełam kąpiel i raz dwa mi przeszło,widocznie mięśnie się rozluźniły:)
Cieszę się,że zdjęcia Wam się podobają
założyłam sobie photobloga i wrzucam jakieś moje zdjecia
www.photoblog.pl/joanna89/147470167
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, jajeczka wyglądają tak:
Pomysły to głównie internet ale sama też bardzo lubię gotować i testuję te moje wynalazki na Rodzinie tak jak Joasia miałam photobloga, zlikwidowałam go bo nie miałam czasu na uaktualnianie info.
Ale extra te jajeczko! super pomysł szkoda,że mój mąż nie lubi bo bym chętnie zrobiła!
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bronislawa70.blox.pl/2012/03/Galareta-mi...jka-wielkanocne.html