- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
Joanna weszlam na twojego bloga z ciekawości patrze a tam pod twoim zdjeciem pisze Żory , jesteś z Żor czy coś mi sie pokićkało bo ja jestem z Żor aktualnie w Anglii ale z ŻOR
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale ilości to dawałam wszystko wg siebie- w sensie- ilość skorupek, litraż rosołku z żelatyną i ja miałam pierś z kurczaka gotowaną na rosole.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witam mamcie
Joanna weszlam na twojego bloga z ciekawości patrze a tam pod twoim zdjeciem pisze Żory , jesteś z Żor czy coś mi sie pokićkało bo ja jestem z Żor aktualnie w Anglii ale z ŻOR
tak
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
bisbas napisał:
witam mamcie
tak
o matko ale super aż sie wzruszyłam ale ten świat malutki widze po zdjeciach ze mieszkasz w bloku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Zaraz zabieram sie za farbowanie włosów, zawsze to poprawia mi humor bo człowiek aż inaczej wygląda!
Dzwoniłam dzisiaj do szkoły rodzenia ale nie mogłam się dodzwonić więc jutro spróbuje. Pochodziłabym sobie do tej szkoły, nauczyliby mnie oddychać bo boje się właśnie tego że podczas porodu nie będę umiała :\
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamilka ja też miałam się zapisać,ale jednak tego nie robię. Jakoś nie czuję potrzeby.
Moje znajome mówiły ,że jak ból przyjdzie to o oddychaniu się i tak nie pamięta. Ja wychodzę z założenia co ma być to będzie:) Koleżanki z basenu te które są już po porodzie też tak mówił, lepiej popływać i oddech również robi się głębszy i łatwiej go opanować. Ale to moje zdanie:)
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja wczoraj zerwalam sie szybko z nadgodzin bo mezus marudzil ze za duzo pracuje(pewnie mial racje), dzisiaj wolne wiec od rana z moja Miss bylysmy na shopingach teraz nastawilam miesko(bo mam w planach upiec pasztet swiateczny), wstawiam pranie i bierzemy sie za sprzatanko ... jej wreszcie czuje ze zyje...zaczynam lubiec stan w jakim sie znajduje bo wczesniej to bylam tylko mama(a raczej babcia stekajaca-narzekajaca)...
Milego wieczorku
P.S mezus pozwolil mi kupic jeszcze jeden wozek(taki pojedynczy )ahhhh zapomnialabym zamowilam na ebayu pare ciuszkow i kupila 2 kocyki, 2 czapeczki i 5 par bodziakow .... no i Miss tez zostala obdarowana przez mamusie... Teraz jak kupuje ciuszki to kupuje im takie same lub podobne tylko w roznych rozmiarach(wiem wiem ostra mam korbe )
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
A jutro wizyta u gina zobaczę mojego skarbeczka w końcu
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przepis na szarlotkę z pianką dla słodkolubnych: pasjakobiety.blogspot.com/2013/03/szarlotka-z-pianka.html
Poza tym jutro idę na tą nieszczęsną glukozę. Kupiłam 75g i jestem przerażona jaka to duża ilość. Mam też zrobić badanie na toksoplazmozę, przeciwciała anty Rh, morfologię i mocz. Ciekawa jestem jak będą wyglądać moje wyniki bo ostatnio robiłam ponad 2 miesiące temu.
Z tą cytryną do glukozy to na pewno pozwalają? Nie zaburza to wyniku?
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa