- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
patrysia305
Enzo Evo poddaje się naciskowi. I ma amortyzatory (nie wiem czy to jest w każdym wózku ) więc jest miękki.
Qultoorka wracając do wczorajszego tematu- abo wszyscy abo żodyn ja nie mam, Monsz też nie Kocha to poczeka- lepiej mu będzie "smakować" później.
uniuni Kochana stu lat w szczęściu, zdrowiu i miłości
I Wam Kochane Mamy życzę zdrowych i spokojnych Świąt. Niech nam żarełko idzie w cycki (zawsze to lepsze niż w doopkę, uda czy boczki!)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już od południa Karpaczu jestem, droga nawet była dla mnie znośna bo trochę się obawiałam jak w aucie wysiedze ale było w porządku:) troche mi brakuje, że nie idę z koszyczkiem w tym roku ale ogólnie jak na razie jest sympatycznie. Gdyby nie ozdoby wielkanocne to bardziej tu czuć klimat Bożonarodzeniowy poprzez aurę za oknem. Dostęp do internetu mam więc bedę na bieżąco.
Życzę miłego dzionka
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Przygotowania okołowielkanocne zakończone, jupiii...już mi nogi do d*py włażą. Niby nie mamy świąt, ale tragicznie dużo przygotowań się zrobiło. Sałatka zabełtana, makowce upieczone, szynka pachnie, jaja ugotowane...ufff mąż zadowolony, więc niech mu będzie. Na obiad jutro idziemy do znajomych, w pon też tylko do innych, ogólnie git bo odpada mi robienie dwóch obiadków. I w sumie święta, święta i po świętach....
Krew mnie przed chwilą zalała. Posprzątane, stół wypucowany, tylko obrusu nie kładłam i dobrze, bo mój mąż jełop rozlał kawę! Jaśnie książę nawet wstał, ale co mi z tego jak ja za ten czas zdążyłam już posprzątać? Ehhh, chłopy... Nawet mi pomógł trochę dzisiaj, bo poodkurzał wszędzie. Ale na szmacie i tak ja jadę podłogę umyję wieczorem, mopem. Nie będę się przemęczać
Dobra, wylałam frustracje pochwalę się przy okazji urosłam w pasie 3cm w ciągu dwóch tygodni mam teraz 96cm na wadze ostatnio nie stałam, więc nie wiem ile przytyliśmy. W sumie mi to niepotrzebne żeby wiedzieć. Mamuśka mi dzisiaj powiedziała żebym się nie martwiła, bo ona w żadnej ciąży dużo nie ważyła. Mogła mi powiedzieć wczesniej
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
UniuniSTO LAT
My bylismy w kosciolku, potem poszlam z Miss na dlugi spacer(2 godz) bo pogoda piekna... wrocilysmy zjadlysmy zupke i poszlysmy aaaaaa teraz zabieramy sie za sernik, wczoraj upieklysmy pasztet, jeszcze tylko zrobie ze dwie salatki i ogarniemy chatke i wsio... jutro jedziemy do cioci wiec mega gotowanie mnie ominelo
co do przedwczesnych porodow to moja siostra (40lat temu)urodzila sie w 28tc, jest zdrowa, malo choruje- do 3 roku duzo wolniej sie rozwijala ale potem juz bylo ok. Pare m-cy temu moja kolezanka z pracy urodzila pod koniec 6 m-ca, dzidzia jest jeszcze w szpitalu(wazy juz4,5kg) i jest zdrowa tylko bedzie potrzebowala specjalnbej troski w pierszych latach zycia potem juz bedzie ok. Wiec glowa do gory, przedwczesny porod to nie wyrok.... A moze byc i tak ze uniuni i magdalana pomimo skurczy urodza po terminie
Ja Was bede podczytywac ale juz zycze Wam
ZDrowych i Radosnych Swiat Wielkanocnych nastepne juz bede mega wyjatkowe bo w powiekszonym gronie.... Misss mowi "buziaki dla lipcowek od Maji"
P.S czasami ze mnie sie smieja z M i pytaja co tam u lipcowek
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do wózków mamy...każda kupi jaki chcę.. Bo ile wózków tyle opinii Dziś jak byłam świecić jajka, widziałam pełno x-landerów, powiem Wam że ten nowt model ,bardzo Nam się spodobał Gondolka ładna i zgrabna.
U mnie też piękna pogoda, byliśmy odwiedzić babcię, a teraz będę zajadać się fasolką po bretońsku jutro obiad u teściów, trzeba dziś pościć hihi
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
Zawołałam męża żeby mi powiedzial co widzi. Najpierw stwierdził, że to odparzenie, a potem moje kochane wsparcie orzekło, że to przecież nic takiego bo mi w cycki tylko on zagląda zero taktu i wsparcia.
I tak już się czuję jak beczka, cycki mi wiszą i ciężko mi się przyzwyczaić do nowego wyglądu a tu jeszcze to a ten to by tylko cycki macał chłopy to jednak beznadziejne są!
Dobra biorę się za książkę, bo znając mnie to zaraz się jeszcze bardziej nakręcę i będę ryczeć...
Przepraszam za wywód i jeśli komuś przeszkadza takie użalanie się nad sobą.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
kasiak faceci są beznadziejni mój mąż tez jak nieraz jak coś walnie to można płakać albo się smiać ale taka ich natura. Spoko nie ma jak sobie troche ponarzekać to się człowiekowi lżej robi
A to nasze łóżeczko
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Na pewno będziesz śliczna sexy mama! A moze jakbys zaczęła teraz smarować to takie czerwone kreseczki mogą jeszcze zniknąć, tzn. tak czytałam gdzieś ze te białe rozstępy to laserowo można usunąć a takie czerwone można jeszcze zniwelować kremem
Najważniejsze, ze dzidzia zdrowa
Siwa342 Śliczne łóżeczko, a z ta pościelą tworzą zgrany duet - taki klimat maluszkowy maja super
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siwa łóżeczko piękne :)Ja czekam do maja
Jeszcze cykłam sobie fotkę przed kąpielą brzuszek chyba już nie rośnie...tak mi się wydaję hehe, dziś 24 tydzień się zaczyna:) no może minimalnie urósł
Uploaded with ImageShack.us
Byliśmy na spacerku u babci pogoda była piękna , słonko i ciepło, a jutro ponoć ma padać śnieg :/ Jutro czeka mnie obiad u teściów
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
No trudno, znikną to znikną, nie to nie. Będę się dalej smarować. Bobas ważniejszy niż wygląd, ale nie ukrywam, że jak chyba każda chcialabym wyglądać idealnie.
Mąż przyszedł sobie pooglądać, jakby było co
I tym mało optymistycznym akcentem się żegnam. Dobranoc wszystkim brzuszkom
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak juz ostatnio coś widzialam ze przestaje się mieścić w ciążowe 36 wiec musiałam juz zainwestować w ciążowe rozm.38
Rosniemy Rośniemy...
Pola przez to zamieszanie świąteczne prawie wogole się dzis nie ruszała - aż dziwne bo to Mala Wiercipietka caly dzień coś robiłam wiec kolysalam ja w brzuszku ruszając się
Ogólnie bardzo slaba ze mnie kucharka i to też okazało się dzis, placek mi nie wyszedł, zrobiłam też galaretkę z szynka i jajkiem co też mi nie wyszło. Maz był na meczu wiec miałam sporo czasu na pichcenie, tyle serca w to włożyłam ale niestety
Maz i tak był zadowolony, nawet za te nieudane próby
Na szczęście sałatka mi wyszła
Joanna89 - mi też się wydaje ze mój brzusio stanął w miejscu ciekawe czy to tylko złudzenie czy nie widzimy jak rośnie
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
I wszystko mi idzie w brzuszek i w piersi tyłek nic nie urósł i cała reszta też.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
No cóż, nikt nie mówił ze bedzie łatwo