- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uploaded with ImageShack.us
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
joanna u Ciebie tez piekna pileczka ja tez mam wrazenie ze coraz bardziej i szybciej rosne
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Podajcie dane potrzebne do jej uzupełnienia naszej lipcowej tabeli, tzn. planowany termin porodu, płeć i imię (jeśli już macie)
P.S. Joanna, Patrizia dziękuję
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jamajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)
Mnie lekarz bada na każdej wizycie na samolocie. Trwa to dosłownie może minutę.. sprawdza szyjkę, ujście, podotyka brzuszek gdzie co jest i każe się na usg przenieść. Moim zdaniem to jest normalne i konieczne.. w pierwszej ciąży, mimo, że u innego lekarza to też miałam full badanie za każdym razem. I to nawet nie jest 'grzebanie', tylko takie szybkie, kontrolne sprawdzenie, że wszystko dobrze Ja się czuję spokojniejsza.
Patrizia teraz już nie ma książeczek ubezpieczeniowych. Mi co miesiąc kilka dni po wypłacie przychodzi RMUA pocztą do domu, także zawsze mam 'świeże' ubezpieczenie w razie czego. I taki świstek wystarczy.. a co do EWUŚ to ja tam w to jakoś nie wierzę.. ale oczywiście bez dowodu ubezpieczenia i tak urodzimy.. tylko trzeba będzie donieść
Wczoraj wieczorem czytałam majówki.. i nieźle im idzie... pęka jedna za drugą też u nich więcej chłopców. Ciekawe jak u na będzie wrzało na forum jak zaczniemy rodzić już bliziutko
Ciekawe jak tam Agniesia..
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziś wychodziłam 4x z domu co wiąże się z zejściem i wejściem na 3 piętro
+ raz u teściowej 2 piętro
a na deser 2 godzinny spacer z koleżanką i jej 3 tygodniową Lenką
słowami męża "mamcia masz kondycje"
"tatko Korzeniowski przy nas wysiada"
Qltoorka ale pięknie wyglądasz. Mama w wielkim mieście
Co do danych: termin 17 lipiec, a imię dziadkowe Paweł
Joanna89 jak zwykle pięknie i kolorowo nie mogę się napatrzeć brzuszek+piersi przypomina mi logo myszki miki
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Ranking aktualny: 28:22
Jejku, dziękuję Mamki za miłe słowa
Mąż też mówi, że w ciąży bardzo dobrze wygladam i mi w tym stanie do twarzy... A zwykle mnie nie komplementuje
patrysia305, ja Tobie narobiłam ochoty na zmianę fryzury, a ja sama mam dość już swojej Ale pomysłu brak... Chyba wybiorę się do fryzjera ją troszeczkę podrasować, tzn. wycieniować, by się lepiej układały i podciąć odrobinę grzyweczkę i tyle. Przy dziecku dobrze będzie włosy związać, by nie sprawiały kłopotu
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tą przepukliną to mnie nawet nie dołuj mam nadzieję, że ćwiczenia po ciąży cos dadzą już bym ćwiczyła, ale sie boję to nadwyrężać normalnie flaki nam wychodzą hahah naprawdę mnie to codziennie przeraża i dołuje. Mój lekarz popatrzył tylko na 2 sekundy i odrazu mi powiedział przepuklina. Jeśli chodzi o badanie podwozia to mój ma zasade na początku każdego trymetru lub jak coś mu zgłosze o upławach itp. Ostatnio mnie badał i tak ledwo co wziernik tylko włożył nawet go nie otwierał delikatnie jak nigdy
Stanior kosztował chyba 29 zł jakoś.
Aha na obiad racuchy z jabłkami.
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Joanna jak zawsze ślicznie chyba bedziesz mieć mnóstwo zdjęć z ciąży, co?
Nie macie pojęcia jak sie dziś wściekłam... Poszłam sobie do miasta na małe zakupki a tu po powrocie szok mój prawie roczny piesek zjadł moje najlepsze buty i żeby było smiesznie wyciągnął je z szafki... ten diabeł robi mi normalnie na złość, i psuje tylko moje rzeczy Już myślałam, że ten etap mam za sobą, bo długo nic nie zepsuł a tu klops az sie poryczałąm ze złości a on tak dostał lanie, że mnie brzuch zabolał
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Joanna, ja to się szczerze dziwię, że robiliście sesję brzuszkową u fotografa, bo masz tak świetne zdjęcia przez Was robione i zapewne świetny aparat, bo bardzo mi sie podoba kolorystyka Twych zdjęć, że niczym nie ujmują profesjonalnym sesjom...
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kaska1982 BRZUNIO SUUUPER A bestią się nie przejmuj- też kiedyś miałam taką podliznę, że tylko moje- i w dodatku same nowe rzeczy- mi podkradał z zamiarem doszczętnego zniszczenia Odkąd jednak jestem w ciąży, stronię od zwierząt typu psy i koty, choć bardzo je lubię Po prostu wokół mnie same owczarki niemieckie, bądż ich "wielorasowe podobizny" i nie chcę, żeby na mnie skakały, celem przywitania się (już ja dobrze znam te ich sztuczki ). Nie chcę ryzykować, więc unikam owych bestii. A koty? Same w sobie super- moja mama ma ich chyba 5, ale bywam u niej dość rzadko i ich nie widuję
Dorkiszon ale mi ochoty na racuchy zrobiłaś Chyba zaraz pomaszeruję do kuchni i zrobię podwieczorek Nieważne, że dopiero godzinę temu był obiad