- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
agniesia trzymam kciuki, żeby było ok wszystko!
NataliaK również trzymam kciuki i życzę dużo spokoju bo skoki ciśnienia mogą wykończyć, znam to z autopsji.
kasia trzymam kciuki za mamę, będzie dobrze, musi się udać! W końcu teraz też razem z Tobą czeka na Mateuszka! Więc musi być dobrze Wierzę, że będzie
darkiszon dzięki za przypomnienie o tych małych kosmetykach, też muszę się zaopatrzyć
agusiaa powodzenia z teściami.
Dziewczyny śliczne brzuszki!!!
Ja już prawie wszystko poprałam, teraz tylko poprasować zostało, a to wieczorkiem się za to zabiorę. No i chyba mam dla Małej już wszystko. Tylko dla siebie jeszcze muszę podkłady na łóżko zakupić i majciochy no i te kosmetyki małe.
I wczoraj miałam mały wypadek:/ bo straciłam równowagę i się wywaliłam, na szczęście Hania się odzywa z brzuszka więc oprócz tego, że troszkę się potłukłam z nią wszystko ok!
No nic miłego popołudnia Wam życzę!
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Mi udało się kupić Oillan 500 ml w dobrej cenie 31zł (z tego co wiem to podobna cena do ziajki, bo ziajka jest dużo mniejsza)
A na wyjście ze szpitala mam ten komplecik:
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Mąż wie, że się kiepsko czuję i jak zadzwonił to myślałam, że się o nas biedak martwi...a chciał zapytać czy mam siłę jechać do znajomych bo on by się napić chciał, a może nawet tam nocować nic nie dotarło po ostatnich razach, nic dosłownie. Od razu mówię, że nigdzie się nie wybieram, kierowcą też na pewno nie będę. Nie mam zamiaru godzinami cierpieć i czekać aż jaśnie pan raczy zebrać swoją szanowną dupę do auta.
Najlepiej czuję się w domu. Nie muszę się przejmować niczym, mogę się wygodnie wyłożyć, iść do łóżka kiedy czuje taką potrzebę, a już na pewno nie muszę wąchać oparów alkoholowych i słuchać po raz 50 tych samych historii...
Z kiepskich wiadomości to mogę jeszcze dodać, że odkryłam dzisiaj rozstępy na brzuchu. Tyle, że co mnie zdziwiło nie przejęłam się nimi jakoś bardzo. No i nabrałam pewności, że Sebek jest w pozycji "na wylocie" czyli głową w dół. Miał czkawkę i wyraźnie czułam ją na dole, no i kopie po żebrach...jesteśmy gotowi??
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
w końcu ściągnęłam do domu. Zaliczyłam kolejny angielski i wizytę u mojego grzebologa Michaś ma się dobrze. Tętno miał 148. Lekarz pytał czy mierzę ruchy. Wkurzył mnie bo mi nie kazał (tak jak i paru innych rzeczy). A i tak je robiłam bo czytałam co Wasi lekarze Wam zalecają. Zbadał mi podwozie i znowu mam grzyba. Więc przepisał mi jakiś krem dopochwowy. Więc jeśli do poniedziałku mi nie pomoże (bo to jakiś ekspres) to mogę się pożegnać z masażem pochwy.
Mam słabe wyniki z moczu (do powtórzenia) i furaginka do zażywania. Jak wyniki będą złe dalej to mam się zgłosić do lekarza pierwszego kontaktu po antybiotyk.
No i mam cukrzycę ciążową. Więc jutro z rańca dymam po glukometr. Dieta mnie nie przeraża. Dziś jeszcze zdążyłam zeżreć trochę ptasiego mleczka więc musi mi wystarczyć na jakiś czas na pewno mi dietka nie zaszkodzi
Z bieżących wątków:
- wizytę mam co 2-2,5 tygodnia bo to prywaciak a za każdą wizytę płacę 100pln. Daje mi zwolnienie na którym mi zależy więc takie wlał wylał
- agusiaa powodzenia z Teściami. Ja mam tylko żeńską część diabelskiego duetu ale wystarcza mi często za dwoje, troje a nawet czworo... Be strong!
- agniesia bądź dzielna. My kobiety chyba tak mamy że musimy duuużo znieść żeby na koniec odebrać zasłużoną nagrodę.
- kasia1985 Tak jak już mówiłam za Mamę trzymam kciuki i składam modlitwę. Uściskaj od nas Mamę
- NataliaK teraz tylko spokój Was "uratuje"
- Brzuszki śliczne jesteście. Zgrabne domki bez względu na ilość lokatorów
Młody dalej siedzi na pęcherzu a głową podbija żebra. Brzydko mówiąc, qrwa mam złe przeczucie. Marzyłam o całodobowej męczarni, krzykach, jękach, przekleństwach i wykleństwach na Starego że to jego wina, że o seksie na najbliższe sto lat może zapomnieć... Obracaj się Syneczku, obracaj...
Numery telefonów zapisuję. Nawet w telefonie mam grupę telefonów Lipcówki <3
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
magdalenagal no to nieźle z tą cukrzycą ;/ ale widzę, że jesteś dzielna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
askan- piękna ta żabcia:) dziś widziałam chłopca w niej
kasiak głowa do góry !
magdalenagal- mojej znajomej córeczka obróciła się główką 3 dni przed porodem..różnie z tym bywa. Dużo zdrowia dla Was
My wróciliśmy z wyprawy do lasu wzieliśmy kocyk i tak sobie posiedzieliśmy troszkę patrząc w niebo hihi
teraz smażę bitki w sosie miodowo - musztardowym
Malutka już szaleje pewnie przez zapachy z kuchni
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
aksan komplecik z żabką cudny!
magdalena dbaj o siebie teraz bo cukrzyca w ciąży to poważna sprawa tak jak moja nieszczęsna toxoplazmoza - naoglądałam się ostatnio położnych o cukrzycy
my też wróciliśmy z krótkiego spacerku i wciągnelam sobie lodyy prosiłam męża o opinie w wyborze koloru wózka ale oczywiście ona twierdzi, że jemu obojętne, zdecydowalismy sie w koncu na inny model(bo już mialam kolor wybrany) i mam teraz znowu dylemat z kolorem bo tego co chcialam w tym modelu nie znalazlam. podsylam zdjęcia może Wasze opinie mi pomogą
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dawno nie pisałam, ale cały czas Was czytam
Byłam dzisiaj na USG. Mały ma się dobrze, waży 1730 g.
Qltoorka możesz mi wpisać w tabelkę imię Synka : Aleksander.
Nataliaja też chyba się zdecyduję na ten wózek i jak już to wybiorę kolor Australia.
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
bo ta dodatkowa wrstwe trzeba brac zdroworozsądkowo - bo jak bedzie ze 30st w cieniu i nam jest goraco w letniej sukience to nie znaczy ze małemu/małej mamy zakładac jeszcze kaftanik. wtedy to nam i nago bedzie gorąco wiec body to świat i ludzie. to oczywiście mój tok myślenia (a doświadczona nie jestem). no ale jak juz bedzie witaerek to warto cos dodatkowo zarzucić.
nataliaK to dobre wieści tak trzymaj
mi sie bardziej szary podoba ale to dlatego ze mam awers do niebieskiego po malym szwagierki (wszystko bylo błekitne do wyrzygania za przeproszeniem). asle oba sa piekne a na zywo pewnie jeszcze inaczej wygladaja i podejrzewam ze blekit tez by mi sie spodobał. wez ten przy którym mocniej ci serducho zabije
kasiak kochana tobie ewidentnie brakuje wypoczynku i relaksu. przystopuj nam kochana, zrelaksuj sie przed tv z jakims dobrym filmem ach ten twój mąz - w tyłek ma ode mnie! i to pokrzywa zeby za miło nie było a tak serio to ci współczuje, ze nic do niego nie dotarło i domyslam sie jak ci teraz ciezko.... zawsze masz nas wiec smiało pisz tule mocno
jamajka no ja go wziełam "na zapas" bo i tak przez pierwszy miesiac bede mała chronic przed słoncem mam tez ziajke 30+ albo wiecej bo mój mąż używa hihi
Kasik88 ach ty pierdółko nasza - ściskam mocno i uważaj tam na siebie :*
askon ach och ich i w wogóle -cuuuudo
magdalenagal dasz rade z dietka - podejrzewam ze wiekszosci z nam by dobrze zrobiła a pozycja sie nie przejmuj - ma jeszcze chłopak czas
mycha no juz faktycznie cie troche nie było dobrze ze mały kawaler i mamusia maja sie dobrze bo samopoczucie ok?
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Co do koloru to kurcze nie wiedziałbym na pierwszy rzut oka pomyślałam niebieski, na drugi rzut stwierdziłam a jednak szary... więc z kolorem nie pomogę, brałabym dwa takie są ładne he he
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja bym mu chętnie siłowo wytłumaczyła o co kaman.
A Ty Dziołszko oszczędzaj się. Kwiatki, sałatki, ciasta i wyrzuty sumienia bo Ci się nie chce bo masz słabszy dzień. Nie, nie i raz jeszcze nie wolno!
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ostatnio bardzo źle śpię i strasznie boli mnie lewa pachwina. W nocy nie mogę się przewrócić z boku na bok.
Ale ogólnie jest do wytrzymania.