- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Niektóre korzystają z neta z telefonu to mogą dać znaka co u nich (czy wciąż w 2-paku), ale niektóre chyba nie?
Może powinnyśmy się jakimiś numerami tel powymieniać? Ciotki z forum muszą być w tych sprawach na bieżąco przecież
Agnesia, ja się będę cały czas zastanawiać co z Wami.... Będziesz miała jak nas powiadomić jak się sprawy w szpitalu mają?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Qltoorka właśnie się zastanawiałam jak w razie W dać Wam znać. Monsz mógłby nie ogarnąć. Jakie rozwiązanie proponujesz? Liczę że jako mózg operacji coś poradzisz
Jakkolwiek to zabrzmi siedzicie mi Miłe Panie w głowie- Qltoorka, Agnesia i każda po kolei kiedy piszecie że coś jest nie tak. Idę se płaknąć do kibla bo czuję że mi się zbiera...
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Lacra, masz jakąś propozycję? Wiem, że Ty jesteś w kontakcie smsowym z jedną czy dwoma staraczkami, nie?
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do gazu z takimi ludźmi!!
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też bym nie chciała jeszcze rodzić niby czasami mi niewygodnie i człowiek sie unarzeka, ale jakos tak mi żal się żegnać z brzuchem
Do Agnieszki napisałam na gg, ale juz nie odpisała chyba poszła do szpitala.
Mnie jak nie będzie na forum ze 2 dni to znaczy, że urodziłam i napisze jak wróce
Puściłam wiadomości posłuchac co to za suka się nawaliła w ciąży.
Aga powodzenia w szpitalu!!
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Qltoorka mi z Miss mowili od 35tc ze urodze wczesniej bo glowka nisko no i ja mialam lekkie skurczyki w rezultacie urodzilam w 41tc ... ale torbe to ty mniej juz spakowana
Wymienmy sie nr na fb w naszej grupie, ja mam neta w tel a i moj mezus czesto nas podczytuje
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bisbas trzymam za Ciebie kciuki, Agniesia - aż mi się płakać zachciało, życzę z całego serduszka zeby wszystko było dobrze, moja kumpela urodziła w terminie dzieciątko o niskiej wadze bo zaledwie 1300 teraz ma 3 latka i nie powiedziałabyś że on taki malutki był, a Twoje maleństwo już jest spore, będzie dobrze
Trochę się nie odzywałam bo byłam od piątku w szpitalu z powodu ciśnienia, i tych puchnięć.o 22 w piątek ciśnienie miałam 158/100 później jak się zdenerwowałam zapewne to podskoczyło do 170/100, na izbie przyjęć miałam 150/90 , zrobili mi ktg maluszek ostro aparaturę skopywał, wszystko było ok, waży 1619 g tak się zastanawiam czy to nie za mało - ma ktoś linka co do tych wag dzieci?
położyli mnie na oddział wyszłam wczoraj , przez te dni ciśnienie było książkowe,120/80 cholera wiem dlaczego tak było wcześniej, aparat mam dobry stresu nie było.
wczoraj skompletowaliśmy wyprawkę został tylko wózek niania i kremik z filtrem - macie może jakieś rady co do kremów?
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Podróż na lotnisko minęła bez problemów. Mąż juz w domu i bardzo mnie to cieszy. Przywiózł sporo rzeczy, więc brakuje mi tylko kilku rzeczy do szpitala jak koszule nocne, ale w ciągu kilku dni mam zamiar wszystko kupić.
Wczoraj chyba trochę przesadziłam z tym ogródkiem. Czuję dzisiaj skurcze, są nieco częstsze i bardziej bolesne niż zwykle. Do tego plecy, ledwo wstałam z łóżka. No i męczy mnie potworną zgaga. Bez względu na to co zjem i tak mnie piecze....
Kurcze naprawdę pora przystopować. Czasem w ogóle nie czuję jak bym była w zaawansowanej ciąży.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
kasiak moja gin powiedziała że teraz dużó rodzi przed terminem ale na własne życzenie bo zamiast się oszczedzać to latają i robią itd a potem się dziwią. Jak ktoś był dużo aktywny przed ciążą to troszkę inaczej ale jednak to już jest końcówka i nie ma co wariować.
Ja bym chciała aby tak po 36 tyg mała się zebrała i wyszła,to juz 9 mieiac i ciąża donoszona więc myślę że spoko-byle by nie wcześniej,a jak po terminie to lipa bo potem się czeka i czeka i bzika można dostać
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
bisbas trzymam kciuki z całych sił, aby te cholerne przeciwciała poszły w cholerę a ty szczęśliwie donosiła swoją kruszynkę
Kurcze ale te nasze dzieciaczki coś się śpieszą na świat...
agniesia jesteśmy z Tobą, teraz lekarze potrafią zdziałać cuda i przystopować skurcze nawet na parę tygodni a jak nawet nie to i tak wszystko będzie dobrze przecież Mały to już duży i silny chłopak
Qltoorka ale u Ciebie szyjka jest? i zamknięta, tak? tylko się skróciła ?
Mi jak wczoraj gin mierzył szyjkę to się wydłużyła o 7mm, Ksawiemu to się chyba nie śpieszy...