- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzięki dziewczyny. Mi ten brzuch wydaje się ogromny najpierw pojawia się on a później ja.
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze nie mam jeszcze pampersów ale już za mc kupię 1 dady a resztę to troszkę później.
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeśli chodzi o pieluszki, to jeszcze nie kupiłam, ale, podobnie jak większość z Was zdecyduję się na Dadę, a sztukowo, to chyba ze dwie paczki na początek do szpitala, a póżniej się dokupi (sklepy otwarte i chyba wojna nie idzie, żeby mega zapasy robić)
Patrysia bardzo śliczna foteczka- mnie mój Mąż jakoś nie chce fotografować (nie wiem, czy taka brzydka jestem, czy już się w kadrze nie miszczę )
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Wy jeszcze macie troszkę więcej czasu niż ja, bo ja mam małe szanse na finał w 40 tygodniu. Mam nadzieję, że jeszcze z 5 wytrzymam
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
co do tetrowych ja mam 5 szt, tyle poleciły mi doświadczone mamy
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam jeszcze do kupienia dla siebie wkładki laktacyjne, krem do brodawek, podkłady i dla dzieciątka kremik z cynkiem. Cały czas się nad tymi kosmetykami zastanawiam i czytam opinię w internecie i nie mogę się zdecydować
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kaska1982 dołączam się do pozdrowień, uścisków i całusów dla mamy życzę dużo zdrówka, a za 11 dni udanego święta Dnia Matki Niech mama myśli pozytywnie, a cała reszta się ułoży
Ależ dzisiaj forum ożyło zdjęciowo- kolorowo
emi87 ekstra bziunio i do tego te małe butki zakochałam się hmmm
pasal fajny domek dla lalek dziewczynki mają sporo miejsca do fikania perspektywa brzuszka z boku jest inna niż ta z przodu- faktycznie dupcia szczupła a brzuszek kryje skarby
patrysia305 ależ narobiłaś mi ochoty na zakup bzu do wazonu Promienna kwiatowo- wiosenna mamcia
Tak na marginesie liczę, że i mój brzuszek niedługo będzie większy. Bo kiedy nie pójdę do apteki w której zawsze są gigantyczne kolejki to wszystkie panie które zauważą ciężarną z brzuszkiem przepuszczają ją a niekiedy wręcz wypychają aby nie czekała. Ja w takich momentach czuję się niezręcznie- myśląc a ja to co po espumisan na wzdęcia stoję w tym wężyku?! (lecz nigdy nie protestując czekam grzecznie na swoją kolej)
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
ja też po wizycie...niestety dziś miałam ciśnienie 160/110 i od razu dostałam leki na nadcisnienie, muszę dużo odpoczywac i mało robić żeby sie łóżysko nie odkleiło! no i ciśnienie kotrolować...zasmuciło mnie to bo nie chce zeby stało się coś złego. Także dziewczyny jak macie zawroty głowy i inne dolegliwości to nie bagatelizujcie tego bo ja też tak miałam i tłumaczyłam to po prostu ciążą a tu nadciśnienie co tam etapie jest bardzo niebezpieczne! Jutro jadę na serię badań do szpitala. Z małym wszytsko ok waży prawie 1700g i szyjka w porządku więc cieszę się.
będąc w aptece zamówiłam ten preparat z zija o którym ostatnio rozmawiałyśmy zamiast oliatum, podobno kosztuje około 10zł zobaczymy jak przyjdzie bo akurat nie mieli. Pani farmaceutka bardzo go chwaliła z tym, że nie wlewa się go do wody tylko na gąbeczkę.
Krem kupiłam na razie z nivea na każdą pogodę ale na słońce też chciałam kupić z Mustela tak jak bea wiem o nim z opinii kolezanek ze jest super, pieluch tetrowych mam 7 a jednorazowych i chusteczek jeszcze nie zaczełam zbierac
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny trzymam za was kciuki aby dzieciaczki jeszcze trochę wytrzymały w brzuszkach.
My dziś z mężem i znajomymi wybraliśmy się do kina Hubert tak mnie skopał że nie miałam siły wstać z fotela
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
dziubasek, trochę mnie uspokoiłaś
emi87, ale dała się Twoja córcia ładnie sfotografować
kaska1982, trzymam wciąż kciuki za Twoją Mamę Utrata włosów to najmniejszy problem, a peruki teraz takie robią i taki wybór, że nikt się nawet nie zorientuje, co zapewne zapewni mamie komfort. Uwierz, odrosną zanim się obejrzysz
A jak mama zniosła tą pierwszą chemię? Bo to bardzo osłabia organizm...
pasal, ale masz niesamowity ten brzuch
patrysia, ja kupiłam krem z faktorem 50 z Babydream Rossmana-teraz w promocji
A mnie dziś wszyscy ustępowali miejsca W tramwaju nawet wstała starsza pani, aż mi głupio było i nie chciałam skorzystać, ale jej z kolei ustąpił gościu, więc jednak skorzystałam... Więc sypię sobie głowę popiołem, że narzekałam na ludzi jeszcze niedawno, a najbardziej na stare dewoty
A w autobusie facet siedzący obok mnie zagadnął do mnie tekstem: "Ma Pani dziś imieniny..." Ja lekko zdziwiona zastanawiam się o co mu chodzi, a on mi pokazuje wyświetlacz w busie i mówi "Dziś są imieniny Nadziei" Wysiadając życzył wszystkiego dobrego szczególnie dla "Bąbla" Ale to miłe było....
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bepanthen ( allegro.pl/bepanthen-masc-ochronna-odpar...wki-i3185868498.html )
Maltan ( allegro.pl/maltan-masc-do-pielegnacji-br...0ml-i3182921806.html )
Purelan ( allegro.pl/medela-purelan-masc-na-bolace...lep-i3167986938.html )
Lansinoh ( allegro.pl/lansinoh-lanolina-masc-na-bro...dki-i3245492825.html )
Mustela ( allegro.pl/mustela-9-mcy-balsam-do-broda...ych-i3221836920.html )
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
pasal taka szczupla a taki brzusio maja gdzie wojowac male babelki
no ja jednak mam jeszcze pare rzeczy do kupienia bede korzystac z waszych opnii bo ja zielona jestem