- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Ja na szczescie tez podczytuje czasem w telefonie, wiec jak tylko urodze to sama Was poinformuje, albo tutaj albo na fb
Dziewczyny nie panikowac proszę tp że któras jedzie wzesniej do szpitala nie oznacza, że wszystkie urodzimy wczesniej bedzie dobrze z Agniesią i jej Maleństwem również
Już coraz bliżej konca i pewnie coraz czesciej bedzie coś sie działo ale wszystkie damy radę
Moje zawroty minęły, chociaz schizowałam strasznie, ale jak tylko w domu pojawił sie S to mineło chyba po prostu panikuję jak cos jest nie tak, tylko z powodu tego ze jestem sama i nikt mi nie pomoże
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
pasal hahahah co dzieci straszysz?
karolina_p123 jaka kwitnąca mamusia ach jak na was brzuchatki lubie patrzec
kaska1982 moze po prostu gorszy dzień i osłabiona troszke jestes? odpoczywaj i czekaj na S. a i trzeba duzo pić - bo to jest też objaw odwodnienia.
carmelove ja mam fotelik tako chwala sobie - zobaczymy w praniu jak to wyjdzie
Qltoorka co ty sie nam tu chcesz wymiksować? nu nu nu czekac na reszte grzecznie a tak serio - odpoczywaj kochana ile wlezie i nie pozwól mężowi małego po głowie bić "wiadomo czym" hehe oszczędzaj sie teraz i jak ja to mówie "księżniczkuj" bo nam sie za wczesnie posypiesz. (zawsze tez możesz spać jak nietoperz ) a tak wogóle jestem przerażona ilu z was "grożą" przedwczesne porody...kur mur sur
i mysle kochana ze powinnas na pv sie z nami nr powymieniac - ty jestes tu szefowa
agniesia kochana bedzie dobrze!!!! trzymamy kciuki mocno, ty mocno zaciskaj nogi i bedzie w porządku. jestem słońce myslami z Tobą i informuj co tam u Ciebie bo sie zamartwimy tutaj....
mój mąż był wczesniakiem własnie z 8 miesiaca i wazył 2400 (ponad 30 lat temu) i jest wszystko ok tak wiec głowa do góry
patrysia ale jak tam juz lepiej z tym cisnieniem? lepiej sie czujesz?
siwa mysle ze tyle sztuk to świat i ludzie... no chyba ze chodziło ci o 68 a nie 168 lepiej kupic jedno i wrazie dokupic niz zeby zalegały - sklepy sa wszedzie
no i ja jestem po wizycie "Malutka" wazy juz 2225g i bedzie raczej dużym dzieciaczkiem hihi jest o ok 2-3 tyg wieksza niz na ten tydz przystało (niby teraz wyszedł 26 czerwiec ale ja sie dalej twardo trzymam tego 14 lipca choć jestem naszykowana juz od teraz) :)zdrowiutka, wszystko na miejscu, jajka nie wyrosły i obrócona głowką w dół przytulała sie do mamcinej macicy (stąd niewyraźne zdjęcie) hehe u mnie szyjka w porządku, nic złego sie nie dzieje, wyniki krwi sie nie poprawiły ale też nie pogorszyły :)ogólnie ok i wizyta za miesiąc
a oto nasza Milunia (wszyscy mówia że cały tata) ale nózki krótkie po mamie hahaha
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
Dorkiszonku ja tez zdecydowałam sie na pieluchy Dada, kupiłam trzy paczki tych najmniejszych, jedna do szpitaka, a dwie zostawie w domku. Nie bedzie mi szkoda dgyby okazały sie za małe. A juz po ostatnim usg zrobie ewentualnie wiekszy zapasik, chociaz sklepy i apteki sa otwarte i nawet w niedziele mozna dokupic
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a to my w 31t
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
poza tym nie jestem pewna czy nie przysługuje Twojej Mamie w ramach NFZ peruka (moja Babcia dostała) ... wiem, że to nie zastąpi prawdziwych włosów no ale może chociaż troszkę poprawi samopoczucie ?
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do tej pijanej matki, to nie wiem co bym jej zrobiła, ale umierałaby suka w męczarniach!!!! Kobiety, które pragną mieć dzieci, to mieć ich nie mogą, a taka franca nie potrafi uszanować daru od losu!!!
emi87 śliczna dzidzia! i faktycznie chyba dość duża z tego co piszesz Ale chociaż wiadomo, że zdrowo się rozwija
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
Nikaa słyszałam i mam nadzieję ze to prawda Zobaczymy jak będzie. Dziś pierwszy raz wyszła z domu bez włosów i założyła chustkę, fajnie wyglądała i cały czas jej to mówiłam, ale byle do poniedziałku bo w poniedziałek odbieramy perukę będzie taka sama, jak jej ostatnia fryzura, wiec może jakos to zniesie
Dziękuję dziewczyny za wsparcie bo jest ciężko, jak kogoś najbliższego dotyka taka choroba i tak prawde powiedziawszy nie mozna pomóc jedynie wspierać o okazywac miłość. mam nadzieję, że moja mama czuję ze jestem cały czas myslami z nią i bardzo ją kocham Zreszta musi teraz walczyć bo ja sama sobie z dzidziusiem nie poradzę, a ona ma praktykę nie tylko po nas, ale także zawodową, bo wiele lat pracowała na noworodkach
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja z pampersami jestem w komfortowej sytuacji, bo na ślubie zamiast kwiatów prosilismy o pampersy tak więc mam dwie paczki 1 (new born), 4 opakowania 2, 6 opakowań 3 i jedno opakowanie 4 wszystkie firmy pampers dzięki czemu troszkę zaoszczędziliśmy.
Co do pijanej matki.. nie wiem jak można mieć tupet sięgać po papierosy czy alkohol w ciąży. Dla mnie nawet nie ma czegoś takiego jak tylko lampka winka dla zdrowotności choć wiele ludzi mnie na to namawiało. Oby ten dzieciaczek nigdy więcej nie trafił w jej ręce.
ile kupujecie tetrowych pieluszek ? mam około 20 i nie wiem czy nie za mało na dwoje dzieci.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja też małego nie mam i wszyscy mówia ze duzy i duza dzidzia bedzie...ale przy tobie wymiekam hehe jestes jak nic nr 1
mysle ze 20 szt ci starczy - ja mam 10 szt dla mojej
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
pasal jejku ale kształt hihihi ,jak tak patrze to każda ma inny ten brzuszek i te kształty