BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 7 miesiąc temu #653979 przez NataliaK
dziś byłam miło zaskoczona w sklepie :D pani specjalnie dla mnie otworzyła kasę po czym zamknęła ją jak mnie skasowała...i dostałam od niej opierdziel, że jak jest tak dużo ludzi to mam się zawsze upomnieć ale mi jakoś tak dziwnie się dopominać, dziś też mi było głupio bo w kolejce w carfour same dziadki stały ale skorzystałam a co! ;p
w ogóle to mam wrażenie do kilku dni jakby mały zmienił pozycję w brzuszku bo cały czas mi się wypina z prawej strony a wcześniej tak nie robił, dobrze, że mam dziś wizytę to wszystko się wyjaśni :)

bisbas na pewno będzie wszystko dobrze! musi! ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #653995 przez dorkiszon
bisbas nie martw się nawet jakbyś już urodziła to wszystko będzie dobrze.
Pytanko :D Jakie kupujecie majtki poporodowe ?

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654003 przez emi87
bisbas piekny brzuchatek!! trzymam za ciebie kochana mocno kciuki - dacie rade przynajmniej te 6 tyg!! tule mocno i całym serduchem (tym duzym i tym małym poniżej hehe) jesteśmy z Toba :*

Patrizia wow jaki piekny ten rożek!!!!! az na niego zaśliniłam :P patrzyłam sobie po sklepach ale nic mi sie nie podobało a ten jest cudny :) piekny brzucholek - no i piekna mamusia :)

Marta jaka piekna z was para mmmm :cheer: śliczne zdjęcie :) och i Hubert jaki juz duzy-rosnie jak na drożdżach :)

dorkiszon ja najpierw kupiłam xl siateczkowe ale sie przymałe okazały wrrrr i w końcu kupiłam sobie na bazarze majtochy (takie ala babcine, wieksze) - wygodne przewiewne i i tak do wyrzucenia :P

11 lata 7 miesiąc temu #654013 przez dorkiszon
Ja bym chciała siateczkowe i się zastanawiam nad firmą BayOne raczej na allegro są podane wymiary to może bym za małych nie miała tylko się zastanawiam czy nie kupie może na darmo.
Najchętniej to bym wogóle w moich majtkach byłą wymyślają ładnie co z tego, że mam siateczkowe majty jak podpache mam jak pieluche i tak więc nie przepuszczaja powietrza.

11 lata 7 miesiąc temu #654025 przez magdalenagal
Dorka spróbuj znaleźć w Bielsku sklep medyczny. Idź zobacz czy mają produkty seni.
Ja kupiłam i wkłady i majciorki seni. Są wielorazowe (można prać) a w sklepie powinni mieć próbnik i możesz zobaczyć co Cię czeka :laugh:

seni.pl/produkty-seni/przeglad-produktow/seni-lady/

11 lata 7 miesiąc temu #654027 przez dorkiszon
Seni to właśnie widziałam na allegro też właśnie niechce mi się chodzić po sklepach za tym wole na allegro :D

11 lata 7 miesiąc temu #654031 przez Nikaa
dorkiszon no właśnie mam problem z majtkami ... ja bym potrzebowała mały rozmiar a w sklepach są duże rozmiary - dziś patrzyłam ma takie majtki w auchan komorniki i najmniejszy rozmiar jaki mieli to m/l a ja potrzebuje mniejsze :p aha kupiłam w auchan bodziaki za 5 zł/sztuka tyle, że są dość przebrane więc ja kupiłam tylko 3 sztuki.

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654038 przez Jamajka
Dorkiszon ja mam takie allegro.pl/majtki-poporodowe-rozmiar-42-6-szt-i3150372466.html i takie allegro.pl/babyono-majtki-siateczkowe-wi...-xl-i3164553650.html ;-) później będę się martwić co dalej :P

aaa i woda z dziubkiem jest bardzo wygodna, bo przy porodzie się chce pić a kto by się tu jeszcze wtedy martwił, żeby się nie pooblewać :P

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654054 przez dorkiszon
Jamajka to które lepsze, bo widziałam te i te majciory na allegro :D ?
Akuku bym wzieła tylko nie wiem jaki rozmiar, bo niby zawsze miałam 38 , ale nie wiem czy teraz nie potrzebuję 40, a jak będą za duże , bo oni nie piszą na tych akuku wymiarów dokładnych.

11 lata 7 miesiąc temu #654062 przez Nikaa
Jamajka no właśnie :P które lepsze :p doczytałam się właśnie że muszę mieć wersje m/l (chyba ta jest najmniejsza z możliwych):P te akuku były w cenie 9.90 o ile dobrze pamiętam w auchan komorniki ( ale była wersja 44 chyba)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 7 miesiąc temu #654071 przez pasal
Ja kupiłam takie siatkowe jednorazowe majtki w smyku za 10zł - 5 sztuk, były rozmiary od S do XXXL, wzięłam M. W niektórych szpitalach się krzywią na te majtki i podpaski bo oni chcą aby był dopływ powietrza. Ale jak tu chodzic i leżeć gdy tyle rzeczy z nas wycieka.

Ależ miałam śmieszną sytuajcję na zakupach, pisałam w innym wątku, ale i Wam naskrobię
Chodzę sobie po markecie a tam idzie babka z synem który się wydziera Chce to, chce tamto, płacz i tupanie nogami. Jego matka mówi do niego pokazując na mnie palcem: " lepiej się uspokój, bo ta Pani zjada takie dzieci jak Ty, zobacz jaki ma brzuch" dzieciak na to, że na pewno nie. Korzystając z tego, że małe akurat miały w brzuszku niezłą imprezkę podeszłam do niego i mówię: " jesteś pewny? zobacz, jeszcze się rusza" momentalnie cisza a dzieciak idzie przy nodze :D muszę być już na prawdę wieelka.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #654083 przez karolina_p123
Dorkiszon ja wczoraj kupiłam w aptece 2 rodzaje akuku i horizon rozmiar 38 (taki jest najmniejszy) po rozpakowaniu jeśli chodzi o wielkość coś w stylu s/m także po włożeniu tej giga podpaski powinno być ok

Dziewczyny piękne brzuszki/ zdjęcia więc i ja wrzucam dzisiejszą fotkę :)

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #654104 przez kaska1982
Dziewczyny mam kłopot...od rana mam zawroty głowy i jak wstaje z łózka to az mi świat wiruje :( mierzyłam ciśnienie i jest ok, nie chce sie niepotrzebnie stresować, ale mam trochę pietra bo jestem zupełnie sama, a S wraca dopiero wieczorem :(
na szczęście Mały broi w brzusiu więc wiem,że z nim wszystko ok :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 7 miesiąc temu #654106 przez NataliaK
podsyłam linka odnośnie kosmetyków, dziewczyna się nieźle wysiliła żeby wszytsko dokładnie opisać polecam do poczytania www.srokao.pl/p/moje-analizy.html

11 lata 7 miesiąc temu #654109 przez agusiaa26
kaska1982 spokojnie, nie denerwuj się, może napij się herbatki, soczku czy mięty i relax!!

pasal ale świetna sytuacja:):) dzieci są niesamowite, że wierzą w te historie, tylko żeby dzieciak do końca życia nie miał traumy :laugh:

karolina_p123 piękna mamuska z ciebie, a brzuś jaki mały ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka