- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
jamajka dużo siły i zdrowia, zabijesz tą cholerę w zarodku
Ja lecę za chwilę na podbój autostrad mężuś wraca do utęsknionej żonki na tę okazję się "odchamiłam" tusz, błyszczyk, włos rozwiany
Poczytam Was pewnie koło wieczora, bo nie wiem co będziemy dzisiaj robić. Niestety niewielkie pole manewru bo padać ma cały dzień, ale może na małe zakupy uda mi się Miśka wyciągnąć. Tak, że brzuszki do przodu, uśmiech na usta i miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasik88
- Wylogowany
- rozmowna
Ehh pogoda się poprawia i co raz mniej czasu na komputerek a to dlatego, że z moim łobuzkiem non stop na dworze, albo coś razem w domku robimy, mały pomocnik
karolinap jeżeli czujesz się na siłach to leć, tak jak wyżej dziewczyny pisały to raczej ostatnia podróż w samotności, tzn. bez dzieciątka, z którym oczywiście też da się podróżować
jamajka dużo zdrówka Ci życzę,
kasiak uważaj na siebie i udanego bardzo powitania męża
a zapomniałam Wam wstawić w ogóle zdjęć pokoju Alka, postaram się to zrobić w najbliższym czasie bo niestety strasznie ale to strasznie zalatana jestem, ale to dobrze czas szybciej leci i już niedługo będzie pożegnanie z brzuszkiem i tulenie malutkiej.
Teraz lecę jakiś obiad nastawić, pranko, poźniej panowie naprawiać domofon przychodzą, ciekawe jak im pójdzie oo jeszcze muszę gondolkę wyprać no a później podwórko z młodym.
Zyczę Wam miłego dzionka:) i postaram się częściej odzywać.
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Co do lotu może lepiej poradzić się lekarza? Zadzwoń do niego. Nie chcę Cię mieć na sumieniu, jakby co Ale np. i karolinkanice i uniuni są w Pl, więc też będą jeszcze lecieć...
pasal, w głowie mi się nie mieści taka pomyłka.... to co, mamy robić wszystkie badania dwukrotnie, bo ktoś się mógł pomylić..??? Chore to jakieś...
agnesia, trzymamy kciuki! Głowa do góry, dawno Cię nie było, więc nie wiesz, że nasze dzieciaczki też są w podobnej wadze i główkami w dół już No ale Ty już 34 tc Trzymam kciuki za szyjkę I pakuj się
Ja też mam dziś wizytę... Idę się gimnastykować pod prysznic
Ciekawe czy znów będę tam sie kisić 3 godziny....
Czy poprosić o skierowanie na badanie krzepliwości krwi, które jest potrzebne do konsultacji z anestezjologiem? Hmm... Jak to się załatwia?
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dziś mamy wizyte - zobaczymy naszą Milunie zamówiliśmy już wozek (do 3 tyg trzeba czekac), bylismy na porodówce dowiedzieć sie co i jak, wczoraj zrobiłam ciuszkowe pranie i prasowanie (troche dostała,troche kupilam jeszcze), zakpupilam jeszcze na bazarku koszule do szpitala (za 30 zł) i bardzo fajna - zakrywa tyłek rzeczy na wyjście ze szpitala dla małej spakowane-wiec torba lezy i czeka (tylko zabiore na ostatnia chwile jasiek, szczotke do włosów i wode z dziubkiem). jeszcze dzis dentysta bo mi sie plomba przy dziasle ukruszyła to tak w skrócie
jak bede miec chwile to spróbuje nadrobić te zaległosci
Karolinap wszystkiego najnajnaj! samych radosnych chwil i pociechy z Polci
pasal no to ładnie....jak mogą byc tak niekompetetni przecież tu o zdrowie i życie ludzkie chodzi...ech
sylwia duzy kawaler ach bedzie miał wziecie hehe
agniesia bo zdrowy maly mężczyzna kurcze ze to juz nedługo nam sie rozsypiesz kochana? zaczynam czuć presje czasu hihi trzymam kciuki za badania :*
askan 1800 wow! duze te wasze dzieciaczki - ja moja widziałam ostatnio jak wazyła 0,5 kg ciekawe ile teraz hihi
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja już dwa pranka dziś załatwiłam a trzecie zaraz zaczynam prasować. Masa małych gaci i koszulek wszelkich- piraci, miśki, małpki i trupki
Młodzieniec skacze od 4 rano, zdążył skopać Tatę przed pracą
KarolinaP- sto latek w zdrowiu, szczęściu i miłości
Miłego dzionka Drogie Mamy
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
karolinap Wszyyyystkiego najlepszego
u mnie piekne slonko mieszkanko juz poodkurzane i pranko sie robi wlasnie przyszedl mi rozek
a taka ze mnie ciezarowka brzuch mi caly czas rosnie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego dnia kochane i udanych wizyt
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wczoraj spędziłam cały dzień w biegu najpierw zakupy potem kosmetyczka następnie wizyta u lekarza i odbiór zdjęć.
Mały znowu przy badaniu ktg mnie skopał jest zdrowy i ładnie rośnie ma już ponad 1600 g.
Na następna wizytę mam zrobić badania krwi moczu i kontrolne na tą moja tarczycę.
Teraz już pani doktor powiedziała że muszę mieć robione ktg raz w tygodniu czy wy też tak macie
Patrizia skąd zamawiałaś rożek i jaki on jest miękki czy usztywniany?
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
patrizia śliczny ten rożek i brzuszek również widać że juz opadł i zmienił kształt
marta również piękne zdjęcie ślubne wiosenne!
u mnie dziś ładne słonko w końcu! wybieram się zaraz po zakupy a później zabieram się za obiadek u mnie dziś kurczak bez panierki w ziołach, sałatka z ogórka i pomidorka z fetą i frytasy a później jadę do lekarza na 17 jestem ciekawa ile mały waży...
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karolinka wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, następne już będą z Polą
Patrizia jesteś zadowolona z tego rożka? Ja mam pościel i ochraniacz w sówki ale ten drugi wzór i zastanawiałam się czy nie dokupić rożka. Nie widziałam go jednak na żywo, więc daj znać czy warto.
Ja dzisiaj byłam na badaniach krwi i jak wracałam wstąpiłam do Pepco i kupiłam rampersa dla Martynki za 9,99 zł.
Dzisiaj w ogóle w C&A jest promocja - wszystko za -25%. Tyle ludzi, że masakra
Ja chciałam kupić taki rożek do mojej pościeli:
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bisbas
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama Dawidka 2009 i dwóch Aniołków 2012 15 tc
i mam nadzieje ze będą rosły powoli bo to nie uniknione gdy ich poziom bardzo wzrosnie bedą kończyć ciążę w 35 tyg a bardzo chcialabym tego uniknąć . Po za tym wszystko ok ale wpadlam w paranoje ciaglego sprawdzania czy mala sie rusza a jak tego nie robi przez dłuższą chwilkę to zaraz panika i sięganie po detektor tętna ale jestem dobrej mysli przeciez musi byc dobrze bo jak inaczej
a oto my trzymajcie kciuki za moją malutką