- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja miałam najlepiej jak poroniłam, leciało ze mnie jak z kranu i jeszcze na zabieg szłam uwaga: bez majtek! i z podkładem między nogami!! masakra, wstyd ale taki był wymóg i nie miałam nic do gadania... Więc gorzej być chyba nie może;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Już czasem sie zdarzało,ale wystarczyło troszkę poleżeć i przechodziło, a dzis lipa... nawet na leząco mam helikopter dlatego już wcale nie wstaję i leże na kanapie, czekam aż ktoś wróci do domu, to bede sie czuc bezpieczniej w razie W
Czytałam właśnie w necie, że to może być skutek właśnie nacisku na nerwy, albo objaw anemii
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
ja kupilam majtki jednorazowe ale jeszcze ich nie przymierzalam ale zakupie jeszcze siateczkowe bo ponoc lepsze
kaska1982 moze slabszy dzien napewno przejdzie odpoczywaj
boziu zjadlam obiad i zaraz mi brzuch peknie czuje sie taka pelna
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Tak wiec lecieć nie moge w piątek. Mój lekarz przyjmuje tylko w poniedzialki a żaden inny lekarz nie podpisze mi takiego zaświadczenia, tak powiedziała położna. Zapytałam jeszcze lekarza dzis dyżurującego i jak spojrzał w kartę ciazy a tam ostatnio wpisane ze były skurcze przez stres związany z kradzieżą to powiedział ze się nie podpisze pod zaświadczeniem bo gdyby się coś zaczęło dziać to pretensje wtedy do niego. Tak wiec nie lece
Dzis urodzinkowo - kupiłam Poli skarpetki "I love mum" i druga parę "I love dad"
Wszyscy składają życzenia mi i Poli w końcu jesteśmy teraz w pakiecie wiec dostała ode mnie prezencik
Co do majtek to też właśnie muszę wybrać się i kupić. Nam na Szkole Rodzenia radzili fizelinowe i duży rozmiar bo one małe wypadają no i do tego ta podpaska z metra to za duże nie będą
Śliczne zdjecia brzuszków!
Ja od kilku dni czuje się pelna. Czuje ze Pola ostro przybrala na wadze bo jest jej coraz ciaśniej a brzuch powiększa mi się w oczach
Bibas- trzymamy kciuki, ze wszystko bedzie dobrze! Musi być :*
- carmelove
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pati - ale fajowy ten rożek i jaki tani. Ostatnio byłam w sklepie z dzieciecymi akcesoriami a tam rozki wszystkie za minimum 80-90 pln.
Bisbas - również trzymam kciuki ! jasne, że bedzie dobrze, z małej na pewno silna babeczka
śliczne brzucholki macie
a że tak zapytam: z jakiej firmy kupujecie fotelik ??
Chciałam cybexa, ale facet w sklepie zwrócił uwage na coś o czym zupełnie nie pomyślałam - czyli fotelik jest tak daremnie wyprofilowany, że kiedy zapinamy fotelik pasem, pas ociera sie o nóżki maleństwa - przy gołych nóżkach maleństwa po prostu je ociera. Niby najlepszy, ma wszystkie super testy i w ogóle a tu prosze, sporo mam na niego narzeka.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kaska ja tak mialam wczoraj, podobno tak sie dzieje jak bobas naciska na przepone(polozna kazala mi polezec na lewym boku, przespalam pol dnia i po przebudzeniu bylam jak nowo narodzona)
Ja dzisiaj walcze z moja Zolza-Miss , wczoraj przespala ze mna pol dnia(serio-taki z niej spioch) a potem pol nocy przetanczyla-ja padlam a ona jeszcze bajki ogladala , wiec dzisiaj spala do 12 i postabnowilam jej juz nie robic drzemki a ta zolza mala chodzi za mna i jeczy ze jest zmeczona jak ktoras chce 2latke na wieczor to ja z checia oddam ...
Biore sie za sprzatanko moze sie przy odkurzaniu rozkreci ta mala maruda
A co do majtek poporodowych to u mnie nie uzywa sie takich rzeczy, trudno jakos dam rade
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Bibas wszystko się ułoży
kaska1982 odpoczywaj, zawsze na gorsze samopoczucie odpoczynek jest najlepszy.
karolina_p123 przy Tobie wyglądam ogromniaście!
Prasuję dalej, już kończę...
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
W życiu się nie spodziewałam tego co usłyszałam... Jak lekarka wsadziła mi dwa palce to stwierdziła, że główka małego jest bardzo nisko i że na pewno wcześniej urodzę... Aż z zaskoczenia zapytałam "Ale że Pani ją tak czuje pod palcami samymi? "
(A ja się chciałam jeszcze poseksić trochę z mężem-ale teraz to już MOWY NIE MA)Zamiast standardowo natępna wizyta za miesiąc mam przyjść już za 2 tygodnie, zleci mi wtedy wszystkie badania potrzebne do szpitala-to do anestezjologa i na paciorkowca... Mam na siebie uważac i dużo leżeć. Brzuch zmienił mi już kształt, widać że opadł, a mały jak kopie to go czuję już zdecydowanie niżej...
Boziuuu, jestem przerażona.... Mam nadzieję, że to zmotywuje mojego męża by ten pokój dzidziolkowy skończyć, a ja zacznę szybciej pakować tą torbę. Kazała mi też nosić przy sobie cały czas kartę ciąży i grupę krwi...
Jejku, czyżbym miała zostać mamą czerwcową???
dorkiszon, położna na szkole rodzenia radziła kupić majtki bawełniane. Ja biorę i bawełniane i 2 pary siateczkowych-O!
Natalia, tego bloga sroki to ja już tu miesiące temu wklejałam... Świetny jest
bisbas, trzymam kciuki
A jak tam reszta wizyt dzisiejszych?
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- siwa342
- Wylogowany
- rozmowna
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Trzymaj się
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorka odpoczywaj, jejku zaraz same czerwcowki nam się porobia
Dziewczynki uważać na siebie!!
Dobre że jutro mam ktg i wizyte bo też stresuje sie czy wszystko u nas ok :/
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Dobrze się złożyło, że miałaś dziś tą wizytę... Trzymam mocno mocno kciukasy za Was oboje