- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
No to zaczynamy meczyk! (L)!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Natalia, śliczny, maleńki a jakże przytulny pokoik...
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
NataliaK pokoik super!
Dorkiszon mi się taki fotel marzy od bardzo dawna, ale coś podejrzewam, że jakbym w nim usiadła, to pewnie bym nie wstała
Pisałyście jeszcze wczoraj ona temat badań gin. No więc doszłam do wniosku, że przy najbliższej wizycie zapytam go wprost, o co kaman, bo już nawet nie wiem, czy mogę ze swoim mężem "bara bara" (wczoraj jeszcze się "zabawiliśmy", na wszelki wypadek ) Trochę mnie nastraszyłyście i nie chcę żyć w tym strachu do samego rozwiązania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dorkiszon w takim razie bedziemy czekac na relacje współczuje tych skurczy...
a co do znieczulenia - zacznijmy od tego że to Polska i tu wszystko jest możliwe a każda przezywa bo sie boi, bo tego nie zna,bo ma wątpliwosci. jakie sa zalety kazdy wie, o wadach najczescies sie mówi bo dziewczyny maja watpliwosci i dobrze wiedziec ze nie zawsze jest kolorowo tak samo sa rózne dyskusje na temat ciecia krocza, faceta przy porodzie itp itd zawsze beda ci za i ci przeciw ja nie wiem bo tego nie przeszłam...ani porodu ani znieczulenia wiec nie mam porównania
kasiak no no no widze ze sie nawraca małzonek tak trzymac!! normalnie jak para nastolatków człowiekowi czasami brakuje takiej spontaniczności (zwłaszcza krzaczkowej hehe)
Natalia piekny!!! ach będzie sie małemu cuuudownie tam spało na prawde cudnie
moonia poczekaj niedługo beda w jakis supermarketach klapeczki za 5zł ja mam takie
wreszcie weekend !!!! w pon tez mam wolne wiec juz czuje lajcik hehe robie dzis (przez was!) placuszki z jabłakami - żeście mi smaka narobiły
zobaczcie co dorwałam na ciuchach (tylko pogniecione troche) nie moge sie doczekac jak zobacze w tym naszego króliczka
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wlasnie piore pieluszki tetrowe ubranka biale i wrzucilam rozek ktory ostatnio kupilam zobaczymy czy wyciagne go takiego jak wlozylam dostalam jakiegos powera chyba z nudow bo maz po pracy na piwko poszedl z chlopakami i posprzatalam cala chalupke nawet plytki na sciankie w kuchni wyszorowalam wlasnie skonczylam odkurzac i co teraz??? chyba przekasze kalarepke tak mi ostatnio smakuje
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Patrizia ja dziś też się bawię w praczkę. Wszystko to, co udało mi się dziś kupić już wisi na dworku, bo deszczowe chmury gdzieś odeszły U mnie ze sprzątaniem gorzej, bo wróciłam z zakupów zmęczona i nie chce mi się mężem sterować
U nas szykuje się grill, ale nie wiem, czy powinnam dziś jeść jeszcze cokolwiek, bo zgrzeszyłam i pod koniec zakupów pochłonęłam hamburgera z mojej ulubionej miejscówki Tak dawno takich rarytasów nie jadłam
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
bo na lato zawsze w tych realach, biedronach, lidlach i innych sa tanie klapeczki mysle ze lada dzień sie pojawia o ile juz nie ma warto zajrzeć do jakiegos wiekszego sklepu
ja troche poogarniałam i zaraz sie biore za te placuszki jak utyje to pamietajcie - wasza wina!! hehe
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
informuje ze niedługo w lidlu maja być staniki do karmienia po 25zl nie wiem jakie będą jakościowo ale czasem kupuje tam odzież i jest ok
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Dziewczyny cudne te Wasze brzuszki, a Wy wyglądacie po prostu apetycznie
Poznałam moją półroczną siostrzenicę Cudowne i pogodne dziecko, chciałabym, żeby Nils była taki grzeczny A Nils dziś się odwrócił - jeszcze dziś rano stópki miał po prawej stronie pod żebrami, a teraz już są z lewej, a dupka z prawej
Byłam przez tydzień w Białymstoku, a w poniedziałek spotkaliśmy się z J. w Krakowie na wspólny urlop. Urlop się udał - pogoda dopisała Jedyne nad czym ubolewałam, to że przez tę cukrzycę tylko sałatka i sałatka A ja tak chciałam i placka ziemniaczanego i pierogi i lody lub jakiś deser.. odbiję sobie po porodzie Plus jest taki, że dużo nie przytyję. Mam te 10kg na plusie i waga raczej stoi.
Ścięłam i pomalowałam włosy. Zamiast rude do pasa, są krótkie i brązowe
Z takich sobie wiadomości.. Zwolnili mnie z pracy.. od 3,5roku byłam na kontrakcie ciągle przedłużanym i przy kolejnym musieliby mi dać umowę na stałe.. wypieli się na mnie 'dupom'. Zwalniali masowo, bo produkcja zwalnia, to przy okazji dostałam tel jeszcze w PL, że do końca kontraktu tylko i już nowego nie dostanę 'bo i tak przecież z końcem kontraktu na macierzyński idę'.. no trudno.. teraz, to nawet nie chciałabym do nich wrócić tak mi się przykro zrobiło. Zanim zaszłam w ciążę, to było tyle gadania, że jak tylko otworzy się jakieś miejsce, to jestem pierwsza na liście do przyjęcia na stałe, a jak zaszłam w ciążę, to mnie w tyłek kopnęli Przykro mi się zrobiło i tyle
W poniedziałek znowu idę na glukozę. W końcu też zdzwonili od fizjoterapeuty Pierwsze zajęcia w środę
Zdjęcie z przed tygodnia
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczynki jutro jadę do Częstochowy pomodlić się za pomyślne rozwiązanie dla siebie i dla Was też (czy chcecie czy nie )
Dziś mało się nie popłakałam bo chciałam ciastko do kawy (jedno posrane ciastko) a mi nie wolno. I wypiłam kawę zagryzając rzodkiewką... I co, nie da się??
Buziaki na wieczór.
Uniuni dobrze że wróciłaś a pracę osraj. Jak Nilsa zapytają "Co Mama robi?" naucz Go odpowiadać "Mama nie robi"
Dziewuchy! Wyglądacie BA-JE-CZ-NIE.
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Madzialenka pomodl sie za Dziubaski zebysmy szybciej niz ostatnim razem sie rozpakowali no i zeby moja Miss byla szczesliwa starsza siostra
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
uniuni zobaczysz czeka Ciebie coś lepszego - może to i faktycznie lepiej dla Ciebie - na co pracodawca co obiecuje a inaczej postępuje ( ale dziś rymuje)
dorkiszon bo w Polsce jest tak z wszystkim - chcesz znieczulenie - źle chcesz lepszych leków w przypadku choroby źle - chcesz np. laparoskopię zamiast innej operacji - źle :P:P jesteś wtedy złą roszczeniową pacjentką "która naczyta się w necie i śmie się domagać" ( czyt. nie czekasz pokornie na to co łaskawie postanowią w Twojej sprawie :P nie przejmuj się nie ma co - Ty znasz najlepiej siebie i wiesz, co jest lepsze wiadomo wszystko ma plusy i minusy i trzeba rozważyć za i przeciw aha no i jeśli chodzi o znieczulenia sprawa jest prosta - po prostu 1. brak odpowiedniej liczby anestezjologów (na czymś trzeba zaoszczędzić) 2. to powiedziały mi w szkole rodzenia położne - że nie lubią znieczuleń bo to utrudnia im (położnym) pracę - i tyle