- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja się wybieram po stanik do karmienia do lidla ale właśnie.. rozmiar.. jako, że wcześniej moja pierś to była jakaś odstająca krosta (nosiłam 75 B z konkretnym push up) to nie wiem jaki rozmiar będze mi potrzebny, czy łudzić się, że tam jeszcze coś wyrośnie ( teraz noszę 75 B bez push up) i kupić miskę C czy raczej pozostać przy tym B. Mam bardzo małe piersi i nie wiem czy karmienie dwójeczki jakoś je powiększy czy nie.
Mój pokoik dla kruszynek już prawie skończony teraz już będę dużo bardziej spokojna
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pasal pochwal się pokoikiem:)
Nie raz piersi kobietą nie rosną, albo rosną dopiero jak pojawi się pokarm, wiec chyba zaczekam z tym kupnem. Może to genetycznie, mojej mamie też nie urosły,a karmiła mnie przez rok piersią.
ja też jutro badania krew, mocz i toksoplazmoza...
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
uuuuu sprawdziłam no nic szkoda bede musiała zrobić rundke do miasta w czwartek
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- karolina_p123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ależ wczoraj miałam udany dzień spacer nad Wisłą, molo, nawet pozwoliłam sobie na frytki+colę przy plaży (za to wieczorem strasznie bolał mnie brzuszek z prawej strony sama nie wiem czy to od chodzenia, niewygodnego leżenia po powrocie, może po tej coli chyba że mały uciska mi bebechy)
Dziewczyny piękne brzuszki: piłeczki, kuleczki, orzeszki cud miód i maliny. Niezależnie od wielkości i kształtu wszystkie do schrupania
magdalenagal dziękujemy za modlitwę. God bless you
Joanna89 NataliaK pasal Co do wzrostu piersi moje również ani drgnęły ja nosze rozmiar 75c lub 60d w/g rozmiarówki esotiq na delikatnej gąbeczce bez pusha. Był taki moment, że zaczęłam obawiać się o laktację- ale mój "bąbelek i balonik" zaskoczył mnie jakieś 4-5 tyg temu bo zaczęło się z nich sączyć więc chyba będzie mleczko dla mojego kotka
Ja zakupiłam u pani na bazarku 2 biustonosze bawełniane (13 zł sztuka) jeden 75c (jest akurat) i jeden 75d (ten zasłania całą pierś aż delikatnie wchodzi pod pachy).
W sobotę wybieramy się z mężem na giga zakupy: łóżeczko, wózek, mebelki, przewijak, lampka, dywanik, leżaczek, akcesoria, dodatki itd więc pewnie też wdepnę do lidla zerknąć biustonosze ciekawa jestem również tych spodenko-leginsów dla bobasów
Wrzucam usg mojego siusiorka 29 tc- chyba nie zmieni się w dziewczynkę
Z innej beczki dziś zjadłabym placki ziemniaczane z cukrem hmmmm
Udanego dnia mamcie
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
ja dzis wolneeee bycze sie hehe albo sie wezme za sprzatnie a wczoraj zamówiłam wreszcie literki nad łóżeczko ach i nasza Mila lubi motocykle po tatusiu hehe jechalismy wczoraj autkiem i wierzgała, podjechał harley i nagle spokój.stalismy na światlach. dopiero jak odjechał to znowu zaczeła wierzgac hihi spodobał jej sie ten piekny dźwiek
agusia najważniejsze ze przeżyłaś nalot
ale wy macie sie z tymi tesciami moi sie nie wtrącają i chwała im za to!
uniuni daj spokój! co za laska i jaki tupet.... niech sie mama pilnuje a ty sie nie zamartwiaj :*
bea ja te erytrocyty i hematokryt od poczatku miałam troche ponizej normy. ale nie ma co sie tym martwic lekarz powiedział ze u ciezarnych to normalne
moonia dzieki :* kochana jestes - trza sie troche wylaszczyc jak Joanna wygladać nie bede ale zawsze bedzie lepiej a ty Joasia to wogóle laska jesteś to sie patrza i zazdroszcza
ja sie na ostatnim usg upewniałam u lekarza i na 100% dziewczynka nawet chciał sie ze mną załozyć hehe
madziu nie pierdziel - kwitniesz kochana!! i dziekuje za modlitwe :*
ja mam 164 wiec do wielkich tez nie należe
patrysia wow!! ale okazja my włąsnie chcemy ten fioletowo-zielony tak nam sie w sklepie spodobał hihi
pasal pokaż foteczki
karolinap123 no chyba siusiaczek nie odpadnie
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie ogólnie masakra, bo spakowałam spacerówke-mąż się nie ruszył i nawet sie na mnie wydarł że zawsze musi być po mojemu i że jestem uparta, a ja mu że jego rodzice nie będą za mnie decydować bo to moje mieszkanie i moje dziecko!! Pokłóciliśmy się, nie odzywamy się do siebie, wkurzają mnie te dziady bo nie będą mi decydować gdzie co ma stać, a mój emek to też dupa wołowa bo się kuźwa nic nie odezwie, więc mu mówiłam po co się żenileś, było zostać z rodzicami.
Jestem załamana... i jeszcze ciągle przed tv siedzieliśmy bo "oni tacy są" no odechciewa sie wszystkiego...
Piękne zdjęcia dziewczynki, brzusie malusie i duże, rośniemy w siłe
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
emi87 polecam się na przyszłość Nie jestem jeszcze ekspertem w tej dziedzinie, ale jak już usunę wstręciucha z ud i pośladków, to pewnie nim będę Za chwilę wykonam ten cudny masaż (jakoś tak jestem nastawiona, że jak boli to działa, więc ból mnie kręci i już widzę siebie oczami wyobrazni, jak spaceruję w bikini po plaży)
Jestem już po wizycie w gabinecie zabiegowym, ludzi dzisiaj od groma (pewnie po weekendzie objedzeni i opici- dlatego przychodzą lekarzom d... zawracać ). Niby jako ciężarna mam pierwszeństwo, ale postanowiłam się nie wychylać... Byłam trzecia- przede mną starszy gościu akurat wchodził, jedna młódka i kobitka po 40. Żadna się nie kapnęła, żeby mnie przepuścić, a ja sama nie miałam śmiałości się wpychać w kolejkę Wreszcie z gabinetu wyszła pielęgniarka i powiedziała, że ja mam pierwszeństwo i mnie zawołała. Jeszcze na korytarzu spytała, czemu nie weszłam bez kolejki, a ja jej głośno odpowiedziałam, że "mam widoczny już brzuch, ale tu tyle nieuprzejmości, że postanowiłam czekać" Obie (młódka z tą starszą) spaliły cegłę i nic się nie odezwały. Pewnie jakbym nawet zaczęła rodzić, to by mnie nie wpuściły, mimo iż na drzwiach jest napisane, że kobiety w ciąży wchodzą poza kolejnością
Jeśli chodzi o piersi, to moje tylko się zaokrągliły i mam większy obwód (o 10cm) i teraz mam pełne 80B. Stanik, który kupiłam w sobotę (dobrze, że przymierzyłam), to niby (uwaga!!!) 75E I to polski producent Mitex! Tak więc bez przymiarki niczego z ubrań nie kupuję, zresztą jeśli chodzi o staniki do karmienia to ponoć zaczynają się od miseczki C
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Posyłam gazetkę z Biedronki
gazetki.biedronka.pl/g92,wielki_swiat_ma...5%82ego%20odkrywcy/2
troche będzie znów fajnych rzeczy dla mam
Dziś obudziłam się z zakwasami na udach-ale to dobry znak ,ćwiczenia działają ! szczerzę martwię się o nogi bo muszą dźwigać ciężar brzuszka, dlatego codziennie je ćwiczę.
Zrobiłam rano badania,w środę wizyta