- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Każde dziecko ma inaczej i też inaczej się układa... Moja znajoma powiedziała mi kiedyś, że jej synuś tak jej nacisnął na jakiś nerw, że nagle upadła na ziemię i ciągle czuła ucisk w kręgosłupie, więc nie wspomina okresu ciąży zbyt dobrze...
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wczoraj urodziła moja kumpela w PL, wzięła zzo i mówi ze skurcze były prawie niewyczuwalne, ogólnie jest zadowolona tylko ze bejbiske wyciągnęli kleszczami bo ona nie czuła skurczy partych i za późno zaczynała przec. Ale nie o tym miało byc otóż wyobraźcie sobie przez cala ciążę miała parę razy ust i dostała 3 fotki siuraska urodziła dziewczynke ... Mój maz by zszedł na zawal jakby w czasie porodu płeć się zmienila oczywiście ze szczescia
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ogólnie jestem zmeczona, tak jak przypuszczałam już mówili gdzie jakie mebelki maja stac i oczywiście spacerowki mam do piwnicy nie wynosic tylko położyć na szafę!! Mój maz boi się im sprzeciwic to powiedziałam ze to idzie do piwnicy bo pol roku na szafie nie będzie stalo! Ogólnie szkoda nerwow i słów zeby opowiadac o ich wizycie, ważne ze dałam rade
Mały strasznie się wierci, często twardnieje mi brzuch dlatego zaczelam brać te relanium, byłam u lekarza i kazal brać wiec biorę, nie chce wcześniej rodzic.
Odpoczywam dalej, melduje się jutro;) miłego popołudnia kochane
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agusia dobrze, że przeżyłaś. Z teściami tak jest, że się próbują rządzić ale w końcu pojadą i można robić po swojemu. Przynajmniej ja taką taktykę stosuje
Magdalenagal dzięki za modlitwy, przydadzą się na pewno.
Czy też tak macie, że kopniaki stały się już czasem bolesne?
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Wczoraj i przedwczoraj była Noc Muzeów w Krakowie - dobrze, że wszystko oblezliśmy z J. przed, bo nie było opcji, żebym się turlała tam i z powrotem, a kolejki jak za komuny
Dziubaskek teraz to mnie przeraziłaś!! Jak to? siurek był i znikł? Czy taki malutki był? Czy jajka jakoś rozciągnięte, że się okazało, że to wargi? Dasz radę od niej zdjęcia wyłudzić, żebym mogła na to spojrzeć swoim krzywym okiem? Kurde, ja się już tak do myśli o synku przyzwyczaiłam, że synek musi być!!
Magdalenagal dziękuję za modlitwę!
Dorkiszon a możesz jakoś teraz sprawdzić czy zaraziła Cię ta meszka boleriozą? Czy to po jakimś czasie wychodzi, a teraz tylko prewencyjnie jakieś leki możesz dostać?
Agusiaa pewnie odetchnęłaś jak już sobie pojechali Mam nadzieję, że zbyt blisko nie mieszkają
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Magdalenagal ja również dziękuję za modlitwę!
Dziubaskek ale numer! my już tak rozmawialiśmy, zę jak by się tak zdażyło, że nasz Janek okazał by się "Janiną" to biedna córcia by poprostu w chłopiencych ciuszkach chodziła hehe
Agusiaa jesteś dzielna, postawiłaś swoje zdanie w kwestii spacerówki niech sobie gadają ile chcą, moi też tak mają a ja zawsze i tak robie po swojemu
my dziś byliśmy u moich teściów na obiedzie i też miałam rozmowę z teściem bo on kupuje wózek i już sie umówilismy na jakas kwotę a ja w koncu wybrałam troche drozszy model i musiałam mu wyjasci co i dalczego i ze my reszte dołozymy, żeby nie było że ich na cos naciagamy ale to jest nic bo mój tesc dzis zaproponował, że on pójdzie do mojej lekarki oczywiście nie z "pustymi rękoma" i załatwi tak żeby ona się mną zajeła przy porodzie - bo ktos od niego z pracy tak ostatnio rodził gdzie ja chce i cos było nie tak i on sie martwi...myślałam, że spadnę z krzesła! ale, że siedzieli też ich znajomi to nie chciałam już dzis tematu rozwijać i uświadamiać go, że to raczej nie potrzebne, nawet tego z mężem nie skomentowalismy! i w ogóle bardzo go lubię i jest wporządku ale kuźwa co on ma do decydowania o moim porodzie? nawet sie nie zapytał co ja o tym sądze tylko tak jakby musiało być! nie wiem co o tym sądzić ale będę musiała z nim o tym pogadać bo nawet jak bym chciala cos takiego zrobic to jestem o takiej rozmowy z lekarzem ja i mąż a nie teść! ale się wkurzyłam
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj oglądaliśmy box i tak jakoś dopiero o 3 poszliśmy spać, do 12 spaliśmy, obiadek
i popołundniu pojechaliśmy w góry pospacerować, zjeść loda i pomoczyć nóżki w Wiśle. Wysyp brzuchatek w tym roku
Jutro rano idę na badania.
- bea2a
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jestem ciekawa co tam u malutkiej i nie straszcie, że może się okazać, że to malutki
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Magdalenko dziękuję bardzo za modlitwę (mam nadzieję, że Bozia wysłucha)
Dziubasek Jeśli chodzi o "niespodziankę" przy porodzie, to jestem nastawiona na to, że usg może kłamać, dlatego też nie posiadam ubranek typowych dla chłopca, ani też dla dziewczynki (choć dostałam kilka od bratowej męża po jej córci to poprosiłam, żeby były raczej neutralne), bo nie chcę się zdziwić
Tak z innej beczki... Jutro wybieram się oddać (kolejną już!) próbkę moczu i mam stresa, czy Urosept zbił mi bakterie Ostatnio miałam tego świństwa 3660,1 i jutro muszę powtórzyć Nawet nie wiem z czego mogły się wziąć te bakterie- może coś jadłam nie tak, może faktycznie coś mi dolega (zawsze miałam wzorcowe wyniki)...? Aha, rozmawiałam z bratową na temat "naszego" gina. Otóż, ją badał co wizyta, bo mu mówiła co jej dolega, a ponieważ ja się na nic nie skarżyłam i zawsze było wszystko ok to mnie nie badał. Zagmatwane to trochę i widać, że gościu leniwy
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- moonia154
- Wylogowany
- budujemy zdania
Magdalenko wyglądasz super w tej "pełnej" krasie Podejrzewam, że jesteś dużo wyższa ode mnie (właściwie to chyba wszyscy są wyżsi ode mnie) i dlatego uważam, że wcale na pulchną nie wyglądasz
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ode mnie też każda wyższa ...z moim 157 cm czuję się jak mała kulka hihi
A Magda wyglądasz pięknie!
Ja dziś wyszłam w krótkich spodenkach i inne ciężarne się na mnie dziwnie patrzyły ( przynajmniej tak mi się wydawało...) więc nie wiem czy jeszcze w nie wskoczę chociaż czuję się bardzo dobrze no i nie było mi chociaż ciepło