- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja jakoś dzisiaj nie najlepiej się czuję ;/ jakaś taka osłabiona jestem.
Co do wizyt u gina to też zawsze jetem badana i mam usg i lekarz wszystko mierzy itd.
Teraz mam wizytę w poniedziałek czyli będzie to 35 tc. MASAKRA!!! 35tydzień kiedy to zleciało????
Już coraz bliżej do rozwiązaniaa
Pasal super pokoik:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ciąży, mi z Miss urosły dopiero jak zaczęłam karmić a pokarmu miałam tyle ze masakra... A właściwy pokarm dostaje się dopiero po kilkunastu dniach wiec trzeba próbować...
- pasal
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja również mam USG co wizytę, ale słyszłam, że dokładne badanie odbywa się na początku ciąży, później połówkowe i te ostatnie na kilka tygodni przed porodem.
Wiecie, ostatnio ktoś mnie pytał czy miałam jakieś zachcianki pokarmowe czy coś i stanowczo stwierdziłam, że nie. Tak dopiero teraz zauważyłam, że mam przed sobą frytki ( z ostrymi przyprawami) i budyń śmietankowy.. to chyba nie jest normalne połączenie ehh a teraz dodatkowo chce mi się grochówki, ooo takiej wojskowej.
dziewczyny jak jakościowo te biedronkowe piżamy ? warto kupić ?
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
Usg mam na każdej wizycie ale nie mówiła mi moja gin o jakimś specjalnym, podejrzewam, że sama pomierzy to co potrzeba na nastepnej wizycie to bedzie 34tydz.
Z karmieniem to nigdy nie wiadomo, moja mam też nie karmiła bo pokarmu nie miała moja siostra każda z 3 ciąż miała pokarm i karmiła tak 4-6 misiecy ja bym też tak chciała.
pasal super pokik i te dwa łóżeczka jak super wyglądają!
Kamilka22 no 35 tydzień to już naprawdę całek bliziutko! aż starch trpchę ;p
Byłam na spacerze z pieskiem bo zabrałam wczoraj maltańczyka od teściów, zebym miała z kim na spacerki chodzić i jak wróciłam to musiałam sobie drzemkę zrobić, żadko mi się to zdaża bo ostatnio naprawdę dobrze śpie, małego ruchów w nocy praktycznie nie czuje (grzeczny synek ) wstaje tylko na siuiu ale dziś jakoś mnie tak zmogło a teraz sąsiad z pracy wróciła i zaczął napierdzielać wiertarką czy czym podobnym bo mają remont i już szału dostaje bo w blokach to tak wszystko słychać!
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Dorkiszon no panic, moja mama(palaczka) przy każdym z naszej 3ki nie miała pokarmu, siostra moja miała przy każdym z 3 dzieci a cycki ani jej drgnęły w
ciąży, mi z Miss urosły dopiero jak zaczęłam karmić a pokarmu miałam tyle ze masakra... A właściwy pokarm dostaje się dopiero po kilkunastu dniach wiec trzeba próbować...
Normalnie, pomylila Dorki Dziekuje za odpowiedz Dziubas
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o te pstykanie w brzuchu to ja tak miałam właśnie dziś rano, ale czy to nie wzdęcia, bo czym on tak może stukać. Jedynie co wiem napewno to jak kopnie to czasami czuje taki odgłos chrupnięcia jakby otarł nogą o nogę trudno to opisać. Dzis to co usłyszałam to takie 4 równomierne pstryknięcia w tym miejscu co jest właśnie wątroba nie wiem może wzdęcia to były kto wie.
Budyń i kisiel ciągle żre
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
no juz zaraz bedziemy na wylocie kochane dopiero sie zacznie hehe
jeszcze mam pytanko co do tych baniek chińskich - mocno je zasysacie?? bo jak lekko to mi sie nie czerweni, a jak mocno to kur mur sur boli czy to ma boleć??
jak czytam o tych waszych s i m to sie mam ochote pod ziemie zapaść
u mnie też burzaaaa idzie odżyłam - wreszcie chłodniej
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
ja tez mam co wizyte robione USG ale jak bym chciała jechać na takie konkretne do doktora genetyki to niestety płatne 250zl wiec sobie daruje, najważniejsze głowa w dole serce bije jak dzwon wiec sie nie martwię
dziewczyny a to pykanie w brzuszku to czasem dzidzia nie ma czkawek ja tak miałam z Ignacym ale nie wiem czy to to samo. Czkało mu sie na okrągło
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Pożarłam michę grochówki już czuję zgagę, ale warto było chlebek już upieczony i piknie pachnie jak przestygnie to będę próbować. Standardowo ciasto nie chciało rosnąć, ale jakoś się udało
U mnie dziś chłodno, czasem słonko wychodzi i taka pogoda bardzo mi odpowiada. Nie pocę się, nie puchnę
Nikita, czkawka swoją drogą, bo ma nawet kilka razy dziennie. I wtedy brzuch podskakuje, a to jest taki trzask tylko, dosłownie taki jak przy strzelaniu stawów, np z palców.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiak i się nie podzieliłaś tą grochóweczką...
A to my dziś przed spacerkiem:)
Uploaded with ImageShack.us
pogoda piękna !
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
Asia super masz koszule też taka chce, dzisiaj byłam u lekarza i miałam buty na koturnie dziwnie te kobiety sie na mnie patrzyły bo one wszystkie w balerinkach
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa