BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #663513 przez Qltoorka
Uniuni, nie próbuj mnie podejść :P :laugh:

kaska1982, sierotko, uważaj :ohmy: A z tym brzuszkiem obniżonym to już nas trochę chodzi, a przecież się wszystkie nie rozpakujemy w czerwcu ;) Nie bój żaby więc :)

Patrizia, no widzisz... w końcu Cię leniuch zbadał - raz a porządnie :) ... I dobrze :)

nala, ja też przymierzam się do zakupu termometru-na razie w razie W mam taki zwykły elektroniczny, ale w czerwcu chyba kupię taki bezdotykowy do czoła...chyba...

magda, jak na razie to lata za tym po archiwach szwagier, bo też chce zmienić nazwisko na rodowe :)
A Ty się ciesz z tym robieniem smaka przez dziewczyny, że nie wklejają zdjęć jak to było w czasach okołobożonarodzeniowych, bo to już byłaby zupełna masakra....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #663515 przez emi87
magdalena ale za to masz zajebisty śliczny brzuszek ;)

nadejszla wiekopomna chwila - udało mi sie do końca spakowac i wcisnąć jakos te wszystkie rzeczy ufffff podchodziłam do tego pół dnia, przepakowałam sie ze 100 razy i w końcu efekt jest zadowalający :)
tadam ! :P
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #663517 przez agusiaa26
Emi a ty gdzie sie z tymi tabolami zabierasz?? :)
Kurcze ja planuje jedna torbe, reszte emus mi dowiezie:)

11 lata 6 miesiąc temu #663520 przez kasiak
No i przyjechał i pojechał. Ja się poryczałam, on się podobno zdenerwował i taka teraz separacja. A mnie głowa boli i mam ochotę wyć, a przecież mężowskie oko oceniło, że nie mam powodów.
A przecież zbliżający się poród, bóle tu i tam, skurcze i olewcze podejście męża to nic, naprawdę. I dziwne strasznie, że nie chcę nigdzie jechać, słuchać po raz kolejny tych samych historii z życia, głupich pytań typu kogo połknęłam, że mam taki brzuch i w ogóle najchętniej to bym się położyła i obudzcie mnie w lipcu!
I jeszcze mi cholera jasna krew z nosa puściła! I to zasrane ciasto to mogę sobie do kosza wyrzucić bo nie mam ochoty go oglądać!

Przepraszam, dziękuję za uwagę. Odezwę się niedługo, idę pod prysznic i z herbatka do łóżka.

11 lata 6 miesiąc temu #663532 przez Nikaa
kasiak współczuje kochana tak jak pisałam wcześniej weź sobie dobra książke albo włącz fajny film i do łóżeczka odpoczywaj

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

11 lata 6 miesiąc temu #663536 przez agusiaa26
Kasiak kochana olac facetow!! Oni są z marsa...
Mój tez dzis mnie wnerwia bo nawet nie zapyta jak sie czuje, czy mały kopie, i oczywiscie zwracam mu uwagę to ja jestem najgorsza zolza bo się czepiam...

Może poplacz sobie, tylko nie duzo, napewno pomoze i ujdzie z ciebie caly stres:/
No co zrobic, faceci taka rasa...

Sciskam :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #663544 przez Qltoorka
kasiak, się nie przejmuj...chce niech jedzie...może Cię pocieszy, że ja też dziś samotny wieczór spędzę, bo mój małżonek ma randkę z koleżanką...wrrr.... :angry:

emi, nie masz dużej tej torby, skoro jest długości podkładów bella :) Ale...Ty naprawdę tam już wszystko masz??? Kosmetyki swoje, sztućce? Wszystko?

11 lata 6 miesiąc temu #663550 przez Joanna89
my po baseniku, mała się wypina :)

Uploaded with ImageShack.us

:)

11 lata 6 miesiąc temu #663560 przez moonia154
Jejku, znowu tyyyle stron do nadrobienia ;)
Na początku witam nową koleżankę Nala Pytałaś o termometr. Otóż, ja jeszcze nie kupiłam, ale, podobnie jak Uniuni mam w planach kupić microlife. Kosztuje coś ok. 100 zł jak się dowiedziałam, ale podobno jest genialny i ma dożywotnią gwarancję (o ile nie zalejesz go wodą, bo wtedy przestanie działać i go nie przyjmą na reklamację). Widziałam, jak mój szwagier używał go do wszelkich pomiarów temperatury- woda w wanience, temperatura ciała, mleka dla dzidziusia, no po prostu do wszystkiego :woohoo:
Karolina_p123 dobry pomysł z tym tamponem :blink: No i wielkie dzięki za rozwianie wątpliwości względem wyników :laugh: W przychodni jak zwykle nikt mi nie chciał nic powiedzieć, a tu taka kompetentna wypowiedz :) Muszę najbliższym razem kupić tampony i przypomnieć sobie jak to się ich używało :huh: A ten Clotrimazolum to pewnie na receptę :unsure:
Emi87 ja napady obżarstwa miałam wczoraj, a dziś 400g na plusie :dry: Dziś do obiadu byłam "na diecie", ale póżniej znowu... słodycze :angry: I pomyśleć, że przed ciążą nie przepadałam za słodkościami (wyjątek stanowił PMS- wtedy jadłam wszystko :ohmy: )
NataliaK śliczny brzusio :kiss: Od razu musiałam porównać ze swoim (jakoś tak odruchowo :woohoo: )

11 lata 6 miesiąc temu #663564 przez Joanna89
Joanna89 napisał:

My dziś po domowemu :P :)

Uploaded with ImageShack.us

11 lata 6 miesiąc temu #663568 przez dziubasek
emi cholercia ja z tyloma torbami to czasami do pl lece ;) i to na tydzien lub dluzej ;) obczaje twojego bloga i cos wykombinuje
Kasiak glowa do gory, ja prawie kazdy wieczor spedzam tylko z Miss, niedlugo tez bedziesz miala swoja mala przylepke i bedzie ci razniej
Qltoorka mowisz z kolezanka?????? Moj to pracuje z samymi mlodymi piczkami a ze ja starsza od niego to az mnie nosi jak maja jakas imprezke pracownicza itp chociaz nigdy mu tego nie pokazalam(zeby sobie nie obrosl w piorka ;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #663598 przez emi87
agusia,dziubasek ta torba wcale nie jest duża (nosiłam ja kiedys jak na studia chodziłam) :) porównaj sobie z tymi podkładami :) a w mniejszej mam kosmetyki i tym podobne :) stwierdziłąm ze nie bede kupowac specjalnie duzej torby na raz.
wymiary torby 45/30/20 a kosmetyczki 30-35/20/14 w porównaniu podkłady belli 29/14/10 :)
zobaczymy w jaką wy sie spakujecie :P
Qltoorka a no wszystko prócz sztućcy,talerza i stanika które dorzucę pod sam koniec :P albo mąż mi podrzuci nast dnia :)
są tam tez:paczka pampersów, podkłady na łóżko, 1 op podkładów poporodowych (drugiego nie wcisnełam) ręczniki,szlafrok,koszule itp wiec dosyc duze rzeczy. no i drobiażdżki :) wszystko tylko z listy - cud ze ja to tam upchnełam :D

kasiak jakbym mogła to bym cie przytuliła i razemz toba pooglądała jakis babski film przy ty pysznym ciachu. szkoa mi ciebie kochgana :kiss: a ten twój echhh padalec jeden :angry:

Joanna ach te nasze wypinaczki :D

11 lata 6 miesiąc temu #663600 przez patrysia305
kaska1982 uważaj kochana na siebie, ja jestem mega niezdarna ale na szczęście nic jeszcze nie odwaliłam

Patrizia najważniejsze że wszystko jest dobrze z maluszkiem i wód dużo takze niech pływa jak najdłużej , ciekawe ile mój skarb waży.

ja dziś znów słabo ze spaniem mały kopie jak leże na prawym i jak przekręcam się na lewy bok
a tak sie cieszylam że sie wysypiam ciekawe jak będzie dziś

ja mam termometr który również używam nie wiem czy to musi być osobny jak myślicie, ja mam elektroniczny normalny

odebrałam wyniki i mam dosć liczne bakterie, cholera znowu, tabletki nie dają rady czy co - przez to czuje się jak jakiś brudas, a nie mam żadnych swędzeń itp.

kasiak nie przejmuj się mąż wróci zrozumie i przeprosi :)

11 lata 6 miesiąc temu #663606 przez bisbas
witam mamcie my juz po wizycie poki co od pukac wszystko super po za przeciwcialami ale jak to doktor powiedzial mala na razie nic sobie z nich nie robi i wszystko z nia super i mimo tego ze nie bralam i ne biore zadnych witamin wyniki fantastyczne jak to lekarz powiedzial hemoglobina 133 mowi ze nie wie jakim cudem ale taka mam moze przez te przeciwciala teraz na szczescie jestesmy juz pod dobra kontrola i przestalam sie martwic na razie to znaczy do kolejnych wynikow ale mam nadzieje ze sie nie pogorsza z reszta juz blizej niz dalej wiec kazali sie nie stresowac badania krwi teraz mam co tydzien a wizyty co poltora wiec mam nadzieje ze niczego nie przegapia

11 lata 6 miesiąc temu #663609 przez siwa342
dzięki za miłe słowa

Nikaa o to chodzi że kuzynowie odpadają bo albo za mali albo nie utrzymujemy zbytnio kontaktu więc bez senesu,mąż ma tylko brata ale jego za nic bym nie chciała-pijak i nierób.

NataliaK ile kosztuje wózek wiedziała tylko moja mama, a reszte się dowiedziało jak sie przymierzyłam do wózka od kuzyna bo ma z tej firmy ale starszy model a że mały urodzony w marcu to się orientowali wiec wyszło-ja nie miałam zamiaru ukrywać ale tez się tym nie chwaliłam

Joanna89 tak się na ta bańke wczoraj napaliłam i ją cholera gdzieś zgubiłam... normalnie nie mam pojęcia gdzie ją wsadziłam,w tej ciąży mam straszną skleroze. No ja też chciałam ten quinny z baza ale jednak to sporo kasy,wiec raczej zrezygnuje,ale fajnie że

dziubasek twój mąż mnie rozwalił tymi bańkami

Qltoorka kurcze nie załamuj mnie bo ja juz się nastawiłam na dziewczynke

ja zakupiłam w końcu elektroniczną nianiie video,jakoś nie umiałam sie zdecydować,musze jeszcze dokupić ostatnie pierdoły i wózek i będzie koniec :)

MAJA

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka