BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 2 tygodni temu #506680 przez emi87
jamajka to zrobicie rodzince cudowny prezent :D taaa jak sie nie ma internetu i jeszcze tv do tego to wszystko można w domu ogarnąć :D a wiesz że nigdy nie jadłam kapusty z grochem?

kasiak to juz sprzatanko za Tobą? to teraz troszke relaksu :)

co do sprzątania - mąż cały domek wypucował,zakupy porobił a teraz robi nam na śniadanie jajeczniczke - alez on jest kochany :kiss:
ja podziębiona bo klietnki zasmarkane przychodziły :/ mimo wietrzenia i maseczki troche mnie wzieło.ale juz herbatka z imbirem,miodem i cytrynka poszła w ruch. i od dzis łykamy z męzem olej z wątroby rekina.
a ja jutro robie sałatke warzywną i pieczenie i wsio :D chyba ze mi sie bedzie chciało to moze muffiny ale narazie checi brak :P

I kochane wszystkiego najlepszego!!! Przede wszystkim duuuzo zdrówka,szczęścia, rodzinnej atmosfery, wpaniałych i magicznych chwil przy świątecznym stole i coby dzieciątko się pieknie rozwijały :) i oczywiście zero mdłości, wymiotów, bóli i wszystkiego czego zlego a kysz!! Buziaki i serdeczne życzenia dla was i rodziny :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #506728 przez sloneczko33
HEJ DZIEWCZYNY ZYCZE WAM RADOSNYCH I SPOKOJNYCH sWIAT W GRONIE RODZINNYM I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2013 NO JA NIESTETY NIE MOGE LICZYC NA POMOC MOJEGO MEZA I UZERAM SIE SAMA ZE SPRZATANIEM

12 lata 2 tygodni temu #506778 przez dorkiszon
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście Święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może gdzieś tam w ciepłym kraju
czując się jak Adam w raju,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu napada.
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #506879 przez Nikaa
No dziewczyny dziś dzielnie walczyliśmy ze sprzątaniem :) widzę, że Wy też przedświątecznie szalejecie :laugh: powodzenia

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

12 lata 2 tygodni temu #506902 przez kasiak
Walczymy cały dzień :) makowiec stygnie właśnie, kapusta do pierogów też. Posprzątane też było, wczoraj :silly: dzisiaj to jakby mi ktoś tornado do domu wpuścił...ale jest dobrze, widać postęp :cheer:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #507205 przez Jamajka
Hej Kobietki!

Widzę, że sukcesywnie pustoszeje na forum, no i nie ma się co dziwić, w końcu każda z nas ma Świąteczne obowiązki, za chwilkę cały swój czas poświęcimy rodzinie, więc pewnie gwarno się zrobi znowu po Świętach, albo i po Nowym Roku, bo większość z nas ma wizytę początkiem stycznia więc dopiero się będzie działo :D
Ja już obrobiona ze wszystkim, jak to mówią, sprzątanie przy dziecku jest jak mycie zębów podczas jedzenia czekolady, dlatego ja świąteczne porządki poprawiam codziennie a i tak błysku nie ma, ale kto by się tym przejmował ;-)
Wczoraj poświęciliśmy czas, aby pochwalić się powiększeniem rodziny, bo nie chcieliśmy wprowadzać zamieszania w Wigilię, dlatego wczorajszy dzień był idealny ;-)

WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE :kiss:

Nie wiem dlaczego, ale nie mogę dodać zdjęcia, po prostu się nie załącza ;/ Może spróbuję później, pozdrawiam ;-)

12 lata 2 tygodni temu #507235 przez sloneczko33
u mnie z rodziny jeszcze nikt nie wie ze jestem w ciazy hihihi a zyczenia dla was na swieta :
Piękną gwiazdę przed nadchodzącymi świętami,

Niosę Tobie razem z życzeniami,

Niech się spełni Twe marzenie,

W nadchodzące Boże Narodzenie,

Jeśli taka Twa ochota,

Sprawię aby była gwiazdka złota,

Bo gdy widzisz spadającą z nieba,

Nie wypada nic innego, marzyć trzeba!

Jedna gwiazda drugiej gwiazdce zamrugała,

I choineczka świeci cała,

Każdy wie że marzyć trzeba,

Każdy chce tej pięknej gwiazdki prosto z nieba!

12 lata 2 tygodni temu #507263 przez Qltoorka
Ho Ho Ho!
Ja, nieśmiało trochę przyznam, że w tym roku po raz pierwszy w życiu postanowiłam coś upiec.. i tak mi się to spodobało, że upiekłam już trzy duże blachy różnych ciast :silly:
Nie dość, że w domu pięknie pachnie to jeszcze jest to świetny sposób na mdłości, hihi
Skupiam się wtedy na pichceniu, więc zapominam, że przed chwilą było mi niedobrze... :)
Mąż wczoraj pomógł w sprzątaniu, więc szybko nam poszło, bo szczerze powiem, że machanie odkurzaczem czy mopem wykańcza moje plecy już po pierwszym pomieszczeniu.

Tak więc, ŻYCZĘ WAM KOCHANE CUDOWNYCH ŚWIĄT, WSPANIAŁYCH CHWIL SPĘDZONYCH Z NAJBLIŻSZYMI, CUDOWNEJ ŚWIĄTECZNEJ ATMOSFERY, ODPOCZYNKU, ZERO MDŁOŚCI I INNYCH DOLEGLIWOŚCI :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #507265 przez Kamilka22
Dziewczyny! Chcę Wam życzyć radosnych, wesołych, pełnych miłości Świąt:)! A za rok Święta będą już z Naszymi Szkrabami:) BUZIACZKI!

12 lata 1 tydzień temu #507380 przez TyszAnka
Witajcie Kochane, długo mnie tutaj nie było, ale jak to przed Świetami...porzadki itp :)
w czwartek na 9:00 mam badania prenatalne-ale to zleciało....

Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, niech się spełnią Wasze Marzenia :)

Też się tak obżarłyście, że nie możecie się ruszać? Bo ja to się już prawie kulam :)

Miłoszku, odeszłeś o całe życie za wcześnie

12 lata 1 tydzień temu #507470 przez madziaska
Aniu, do nas to nie zagladasz, nieładnie :) Buziaki dla Olafka.

12 lata 1 tydzień temu #507546 przez Kasik88
Ehh, jestem tak zalatana, że nawet nie miałam czasu wejść wcześniej i Wam życzeń złożyć, ale w końcu się udało.
Niechaj w te święta niesie się kolęda.
Niech narodzone Dziecię Błogosławi
Wam po świecie. Oby w całym Nowym
Roku Szczęście Wam sprzyjało na każdym roku.

12 lata 1 tydzień temu #507634 przez nikita
święta święta i zaraz po świętach :) u nas spokojnie i sympatycznie najadłam sie że teraz z przejedzenia bylo mi nie dobrze ;)

u mnie tez badania prenatalne 3 stycznia juz nie mogę się doczekać!!! :)

12 lata 1 tydzień temu #507687 przez Gravity
Witam
ja mam termin na 13 lipca 2013.

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

12 lata 1 tydzień temu #507708 przez dorkiszon
Witaj Gravity :) Ja narazie warze tyle samo mimo tego ,że zjadłam więcej :) delikatnie mówiąc.
Dostałam książke o ciąży więc sobie ją czytam ogólnie czuje się nie najgorzej czasem tylko zwróce jedzenie z całęgo dnia :) Pobolewa mnie dół brzucha i dziś męczy mnie spanie. Pozdro

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka