BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 tydzień temu #507710 przez Kamilka22
masakra nie zjem chyba nic przez tydzień.... jestem taaka nażarta ..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #507719 przez Gravity
Ja na wymioty nie mam co narzekać,raz wymiotowałam ale mdłości miałam cały czas narzazie mam spokój:)A dobrze przed wstanie z łózka jest coś zjeść krakersa nawet:)Nie wstawać zaraz po przebudzeniu a stopniowo i wolno.

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

12 lata 1 tydzień temu #507750 przez Kamilka22
dziewczyny a jak brzuszki:)?? większe po świętach :)?

12 lata 1 tydzień temu #507755 przez Qltoorka
Hej dziewczyny! :)
Ja postanowiłam się nie obżerać w święta, więc jem tyle, by było ok, bo z przejedzenia jest mi podobnie niedobrze jak z głodu ;)
A ja wczoraj mierzyłam brzuszek i okazało się, że znów urosłam. W pasie 85 cm, jak wynika z moich zapisków 5 cm więcej niż dwa tygodnie temu... Ale wagowo stoję ciągle w miejscu.

Gravity, witaj :)

12 lata 1 tydzień temu #507826 przez sloneczko33
witam nowa lipcoweczke ja bylam wczoraj u mamy ale nic sie mama nie kapla ze jestem w ciazy a wzielam pyszne lazanki od mamy pychotka

12 lata 1 tydzień temu #508190 przez Kamilka22
Czesc Kobitki:)

ale fajnie tak sobie poleżeć w wyrku :) i nie trzeba wychodzić z domku do kolejnego stołu z jedzeniem;) a co najlepsze to jadłam to na co miałam ochotę a na wadze -1kg hehe dziwne.

12 lata 1 tydzień temu #508284 przez nikita
hejka
w pierwszej ciąży miałam taki brzuch w 6 miesiącu jak teraz w 3!!!!!!!!!!!! masakra jestem załamana a co będzie dalej :( :( :( :( juz sie boje co to będzie jak narazie od początku ciąży kg na plusie a brzuch wielki aj zaniedbałam sie a teraz narzekam, wiem :(

12 lata 1 tydzień temu #508299 przez Kamilka22
nikita na pewno przesadzasz!

12 lata 1 tydzień temu #508314 przez nikita
Kamilka nie przesadzam nie mam aparatu bo popsułam wiec nie pokarze ale jak oglądam fotkę kilka dni przed porodem a teraz to uwierz mi nie ma dużej różnicy!!!!!!! wtedy nie dostałam rozstępów a teraz sie tego obawiam

12 lata 1 tydzień temu #508329 przez Kamilka22
kochana na rozstępy nie mamy raczej wpływu...;/ ja się niby smaruję i balsamem specjalnym na to i oliwką pod prysznicem ale mam do tego tendencje więc też się obawiam... ale jak mają się pojawić to się pojawią nawet jak się będziemy smarować..

12 lata 1 tydzień temu #508440 przez uniuni
Witajcie po świętach :) ja na szczęście nie mam dostępu do wagi :) do domu wracam w sobotę to dopiero w niedzielę sprawdzę ile przybyło ;) zaczynam 11tydzień mdłości mniejsze, apetyt większy, jestem bardziej zmęczona i bóle głowy męczą mnie niestety codziennie. Za 6 dni na kontrolę, nie mogę się doczekać :) J. Powiedział rodzinie, że mamy pasażera. Wszyscy się ucieszyli oprócz jego rodzicielki, która 'potrzebuje oswoić się z tą myślą'. Kobieta nie jest do końca zdrowa psychicznie i zareagowała dokładnie tak jak się spodziewałam. .. wystraszyła się :)

Mój brzuch jest raczej mały, coś tam się odznacza gdy mam ciasniejsza bluzkę na sobie, no i nie zapisami już guzików w spodniach bo za ciasno :silly: za to wieczorem co najmniej 5ty miesiąc i cyce gdyby były trochę wyżej to jak silikonowe :laugh: niestety grawitacja bezlitosna jest :silly:

O właśnie. . Gravity witaj :)

A jak u was? Jakieś objawy pozostały?

12 lata 1 tydzień temu #508623 przez kaska1982
witam po tym świąteczny lenistwie :)
dziewczyny ja też mam o wiele wiekszy brzuch, i mam wrazenie, ze z dnia na dzien jest coraz większy i zostały mi juz tylko jedne spodnie w które sie mieszczę :) nie wiem ile cm mi przybyło w talii ale kilka napewno, za to waga stoi w miejscu. a jakoś specjalnie sie nie objadała w swieta, a raczej normalnie jadładm i zero słodkiego, bo na sama myśl o cieście mi słabo :)

Kocham Cię syneczku!!!

12 lata 1 tydzień temu #508742 przez emi87
Gravity witamy na pokładzie :)

a ja sie wazyłam po świetach i waga stoi jak przed ciaza (wczesniej miałam +1kg ale znikł hehe) ale brzuchol mam duży....ciezko juz mi sie ukrywac (a myslałam ze do 4/5 miesiaca nic nie bedzie widac haha) :) byle do 7 stycznia i sie ujawnimy hihi
ja dzis mam gorszy dzien - kłuje mnie w brzuchu ,spac mi sie chce, głowa mnie boli i w ogóle jestem taka do d**** ... aaaa i kupiłam sobie "ciężarówką przez 9 miesiecy" - zobaczymy czy faktycznie taka fajna.
a jutro do pracy łeeeeeeeeeeeeeee ;(
własnie zjadalam sałatke warzywna z majonezem i zagryzłam puszką brzoskwini :D

12 lata 1 tydzień temu #508804 przez Gravity
Witam Was ponownie.
I odrazu musze sie pozegnac:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

12 lata 1 tydzień temu #508814 przez Kamilka22
Gravity co sie stalo?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka