- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzidziuś już duży to pewnie da sobie radę jako czerwcowy ale oczywiście trzymam kciuki za terminowy poród !!
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
A do męża dzwoniłam i oczywiście nie odbiera. Najpierw męczy mnie żebym dzwoniła czy wszystko ok, a jak coś chcę to ni hu hu nie pogada.
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Qltoorka allegro.pl/listing/listing.php?category=...285&string=termometr
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agusiaa26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Kaska, Patrysia przykro mi dziewczyny, że musicie zostać w szpitalu Trzymałam mocno kciuki by Was wypuścili, ale widocznie nie wystarczająco Pozytyw jest taki, że macie internet i macie nas Najważniejsze to kontakt z towarzyszkami doli i niedoli
Karolinkanice mam nadzieję, że poważnie się Tobą zajmą zamiast tej zasranej spychologii 'idz tam, albo tam' ehh aż mi się ciśnienie podnosi
Madziu nie wiem co powiedzieć.. więc ściskam i całuję Nie wiem czy to ja taka nieczuła jestem, czy wrażliwość na poziomie mrówkojada, ale mnie i doły i płacz jakoś omijają.. wkurzam się co prawda czasami, ale J. mówi, że tak spokojna, opanowana i tolerancyjna nie byłam od 5lat
Agniesia uśmiech Twego szkraba bezcenny Samej mi się morda żarzy patrząc na to małe szczęście I dzięki za listę! 'przelecę' jeszcze raz to co mam spakowane żeby bez sensu nie ciągać rzeczy
Marta, Alba kwitniecie dziewczyny Uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży!
W skrócie mój dzisiejszy dzień.. Na 8:00 miałam być u fizjoterapeuty, ale nie dotarłam. Po pierwsze J. wrócił 20min po tym jak wyszedł do pracy, bo mu auto szwankuje i chciał pożyczyć moje. Nie było problemu tylko musiał mnie wyrzucić po drodze na fizjo i później bym sobie wróciła autobusem. Nie odjechaliśmy od domu dalej niż 5km, a mnie tak dół brzucha bolał, że wysiedzieć nie dałam rady.. mówię 'Zawieź mnie jednak do domu, bo nie wyrabiam'. Po powrocie położyłam się i tak mnie ten brzuch bolał, że myślałam, że za chwilę to mi chyba wody odejdą i J. znowu będzie musiał zawracać z drogi do pracy
Przeszło gdzieś po 1h. Pózniej tylko bolało jak próbowałam się ruszyć. Przespałam się jeszcze i koło 10 przyjechała koleżanka na kawę Czułam się już ok, choć brzuch dziś cały dzień napięty. Tą część pomiędzy 10:00 a 13:30 przeskoczę i przejdę do wizyty u położnej.. J. był ze mną więc stres ciut mniejszy, ale byłam baaardzo zdystansowana i nieufna wobec tej kobiety. Okazało się .. nie potrzebnie. Potraktowała mnie i moją cukrzycę bardzo poważnie. Nie żebym jej słodziła ale od razu chwyciła za telefon i zadzwoniła do szpitala, żeby umówić mnie na wizytę do polikliniki. Efekt? juto w południe mam tam być Była mega zaskoczona tym, że jeszcze w kwietniu (gdy wynik był 'tylko' 8,3) nie zostałam skierowana do szpitala. A już te ostatnie wyniki (9,9) powinny skutkować natychmiastowym spotkaniem ze specjalistą. O! J. po wizycie powiedział, że jakby już mi się nie oświadczył, to zrobiłby to teraz taki jest ze mnie dumny, że dbam o nasz skarb. Ja do niego 'e tam.. intuicja ', a on 'Nie-e, inteligencja' Po tym zdaniu ja bym drugi raz powiedziała 'tak'
Ufff się rozpisałam od studiów takiego wypracowania nie nagrejzałam
aż paluchi bolo
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Karolinka trzymam kciuki, żeby ci tam pomogli na to pieczenie i swedzenie
Qltoorka chłop to jednak chłop
Mnie na szczęście wypuścili ale z zaleceniem bezwzględnego oszczędzania sie i leżenia,bo jak to powiedział lekarz "szyjka w każdej chwili może puścic i się zacznie akcja porodowa", pobrali wymaz na gbs i o dziwo wynik bedzie juz jutro, i w środe na spokojnie pojade odebrać, a gdybym robiła u swojego lekarza w przychodni to czeka sie ponad tydzień
W każdym bądź razie dostałam całą sterte leków i jestem w domku w związku z tym planuje dziś tylko leżenie na kanapie a resztą niech się mój S zajmuje chociaż muszę go pochwalić bo nawet obiadek dziś zrobił i co chwilę pyta jak się czuję i czy czegoś nie potrzebuje ale jutro idzie do pracy a ja zostanę znowu sama
Dobrze ze jest forum
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania