- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale ze mnie to też żaden informatyk, wszystko czego potrzebuje wpisuje w Google i wtedy szukam co i jak zrobić
Też zazdroszczę Wam tego spotkania no i czekamy na jakas wspolna fotkę
My wczoraj byliśmy u znajomych którzy maja 3 tygodniowa córeczkę. Jejku, jaka kruszynka. Juz nie potrafiłam sobie wyobrazić ze Pola byla taka malutka
Wieczorem do domku, Pola do kąpieli i spania a my obejrzeliśmy "Lekarzy" i też poszliśmy spać. Rano dostałam smsa: "Kochanie ratuj! Tak bardzo mi Was brakuje! ..." Maz wziął sobie piątek i poniedziałek wolny - spędziliśmy razem 4 cudowne dni i tak ciężko było wrócić mu do pracy jak po porodzie był prawie 3 tyg w domu to wszystko takie nowe, nieznane, wpatrywalismy się w Pole lezaca na kanapie. A teraz Pola się śmieje, lubi wygłupy z tatusiem i tak szkoda ze ten Nasz dlugi weekend się skończył
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wyczaiłam fajne promocje na stronie Coccodrillo. Zamówiłam dla Aleksandra kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest super jakościowo. Komplety zimowych czapek kupiłam mu za 5 zł a kombinezon ze 199 za 99
Oto link: pl.coccodrillo.eu/category/745/Czapka.html
Myślę, że warto.
Miłego dnia
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
Ja już nie mogę z Tym moim kochanym wiercioszkiem, bijemy chyba wszystkich w ilości nocnych pobudek, 0d 20 godz jak zasypia do 5 rano około 5-6 razy wstaje od piątej trzeba usypiać w wózku tak ok 30 min to jeszcze zasnie na godzinę, ale jak spi to i tak non stop się wierci i rzuca po łóżku. Kurczę nie wiem czy to już taka jego uroda czy ja robię coś nie tak
Na noc zasypia w swoim łóżeczku, przed snem stały rytuał o stałej porze: kąpiel, cyc...
Jak się przebudza w nocy to już zostaje w moim łóżku, bo inaczej całą noc bym tylko wędrowała i usypiała... POMOCY LIPCÓWKI
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
a w nocy mało mi sie dziecko nie udusiło dobrze ze mam czujny sen i łózeczko jest obok mnie. Obudził mnie dźwięk jej dławienia sie szybko zrywam sie z łózka a ona lezy na pleckach i ma wymiociny w buźce którymi sie dławiła i nie mogła złapac oddechu..szybko ja przekręciąłm na brzuch, na koloana i popukałam w plecki (oglądałam ostatnio o pierwszej pomocy na szczęście), jeszcze zwymiotowała...całą noc spała z nami w łóżku-w dupie mam narazie łóżeczko. gdybym miała mocniejszy sen albo wyszła do toalety - az boje sie mysleć co by się stało jeszcze wcześniej wieczorem ślina sie zadławiła i tez nie mogła oddechu złapać chyba wpadne w jakąś paranoje i nie bede w nocy spać. prawie sie popłakałam jak juz mała usneła-co ja bym zrobiła jakby jej zabrakło? masakra
mychaq oby ci przeszło-trzymam kciuki!
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
I szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę.
Idę się szykować do neurologa. Mam nadzieję, że nic nie znajdzie.
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie piękne słoneczko lece zaraz pomyc okna
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
- osobka85
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja też jestem chora gardło zawalone, głowa mi pęka, niedobrze mi straszliwie i jeszcze stan podgorączkowy... masakra! mam nadzieję, że Jaśka nie zarażę..
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Jeżeli mogę poradzić coś Wam...odbijanie jest bardzo ważne, ale jak już dziecko nie odbija za każdym razem to kładźcie zawsze swoje dzieci na bok, to jest bezpieczna pozycja.
Wszystkie jesteście najlepszymi Mamusiami pod słońcem:)
- alba77
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
dziubasek Mila ma zdiagnozowany refluks. juz było lepiej dlatego zdecydowałam sie ja przyzwyczajać do łóżeczka..a tu gong wczoraj znowu sie pogorszyło z tymi wymiotami. jutro smigamy do lekarza i chyba prywatnie :/ tez co kaszlnie to ja nad łózeczkiem a tak jak spi obok czuje sie bezpieczniej i pewniej.
agniesia zastanawiam sie własnie czy jej tych wałeczków nie kupić do spania... bo ona sama sie układa po swojemu cwaniara mała. a ostatnio wiecie czego sie nauczyła? robi mostek gdzie tylko sie da ale najlepsze że robi go w foteliku(nosidle) żeby sie z niego wygramolić a Sewerynek jak tam sie ma?
alba uuu tez przeżyłas swoje...bidne te nasze maleństwa
ach i jeszcze jedno- mała namiętnie ostatnio krzyczy na nas, na zabawki i na telewizor - ogólnie na wszystko co sie da śmiesznie sie denerwuje hehe wasze tez szkraby tak robia?
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Cały czas biegamy po lekarzach...a to kontrole, a to badanie:)
W piątek idziemy na szczepienie, a w poniedziałek USG podbrzusza i głowy i ma byc przed badaniem 5 godzin na czczo:( masakra, a na 10:00 mamy byc, więc od 5:00 zero jedzenia, a on taki żdżarty:)
Rozwija się super, codziennie rano śmieje się w głos...
Zasypia o 19:00 w łóżeczku, zawsze układamy mu głowę na bok, pomimo że nie ma żadnych problemów z odbijaniem, jednak staramy się razem z mężem go pilnować, chociaż wiadomo, że to trudne i człowiek nie jest w stanie czuwać całą noc.
W dodatku od niedzieli musieliśmy założyć mu spacerówkę, bo gondola już za mała:) i teraz to dopiero jest gość, jak się cieszy, gdy głowę ma wyżej:)