- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
moonia154, oby tym razem wszystko dobrze się już skończyło... Za trzy tygodnie to tym razem dobry termin?
pasal, Ty to masz hardcore jak chyba żadna z nas... Ciekawa jestem jak Lacrijka sobie radzi z dwiema... Niestety od porodu przestała się udzielać na lipcówkach-nawet nie wiem czy pisze jeszcze ze staraczkami. Pewnie Patrizia to wie, ale ona też zniknęła gdzieś

Co do Twoich dziewczyn - a jak reagują na szum suszarki? Ja się będę znów powtarzać, za co z góry przepraszam, ale u mnie zawsze w ostateczności (przy płaczu z którym nie potrafię sobie poradzić jak i przy nieudanych próbach zaśniecia) działa aplikacja w tel z odgłosem suszarki. Jak płaczu nie ma to odgłos wody z kranu pomaga zamknąć powieki. Może spróbuj? U mnie to działa lepiej niż noszenie na rękach. Chyba, że na Twoje łobuziary nawet suszarka nie pomoże...

NataliaK, no właśnie...i znów taka pogoda. W dodatku mąż mi donosi, że u nas mroźny wiatr jest i 4 stopnie

nala, my wychodzimy na noc. Mikołaj akurat dobrze znosi noce poza domem. Czasem mam nawet wrażenie, że lepiej niż w domu

karolina_p123, co to znaczy, że wrócisz do podczytywania? Też nas opuszczasz? A z jakiego powodu???
uniuni, wyobraziłam sobie Nilsa tak jak opisywałaś

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Właśnie Kasiak jak Sebek? Polepszyło się już?
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja dziś mam kliuseczki z boczusiem i kapustką a wczoraj robiłam carbonare, tez czasem brak mi weny i myślę, że dziewczyny wyminione przez Mleczna maja fajne pomysły na obiad. Laski wracajcie!!!
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja nie lubię grzybów i pieczarek u mnie ten produkt nie istnieje

mmm boczuś.... ja to mogłabym w nim pływać... uwielbiam
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Pozniej napisze cos wiecej. Idziemy zmienic pieluche i cos musze wymyslic zeby go zająć. Na spacer nie pojdziemy bo pogoda tak paskudna, ze rzygać sie chce na sam widok za oknem

Milego dnia. I prosze bez kłótni bo będziecie klęczeć w kącie na grochu!!!

- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

u nas od wczoraj pada więc też kisimy się w domu niestety

mały właśnie godzinę usypiał sam w swoim łóżeczku i w końcu padł

my z obiadem też mieliśmy problem ale jak mąż usłyszał spagetti to już wiem co będzie

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
A sebek sie rozwija kulinarnie, dziś zjadł kleik. Nie bedę dawać codziennie. Tl bardziej na próbę żeby zobaczyć czy z łyżeczki będzie jadl. I z poczatku próbował pluć ale ogólnie troszkę zjadł

Uciekam na razie. Pa

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dzięki, Kochane za słowa otuchy

MlecznaMama no, mój też mi wczoraj sutka dorobił

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- moonia154
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
kasiorek001 akurat to ja wybierałam imię dla synka mąż tylko je zaakceptował a imienia Diana nigdy w życiu bym nie dała
karolinap Hubert nadal śpi pomiędzy nami może bardziej to ja się do tego przyzwyczaiłam niż on bo potrafi spać sam w łóżeczku. Raz wieczorem położyłam go w łóżeczku ładnie zasnął a jak się kładłam to aż mi się płakać chciało że mój synek wybrał spanie sam a nie ze mną jakaś głupia jestem chyba
Czytałam wczoraj wieczorem forum i aż byłam w szoku. Każda z mam lipcowych wnosi coś swojego do naszej grupy i by było smutno gdyby której z nas nagle zabrakło na forum. Dziubasku pierwszą myślą jaka przyszła mi do głowy po przeczytaniu Twojej wypowiedzi było że hormony Ci szaleją a więc może znów zostaniesz mamusią.Może to głupie ale tak właśnie odebrałam Twoją wypowiedz. Każdy ma prawo wyrażać swoje opinie mamy przecież wolność słowa a jak kto postępuję ze swoim dzieckiem to jest jej sprawa. My tu jesteśmy aby wymienić się swoimi doświadczeniami doradzać i wspierać się w trudnych sytuacjach a nie strzelać sobie fochów. I powiem szczerze że też poczułam nagonkę na własną osobę, chociaż nie odzywam się tu codziennie. Wypowiedziałam co mi leży na sercu i od razu mi lżej.
Odnośnie obiadu to ja mam dziś dziką kaczkę z pyrami i do tego buraczki, lecz czasem też mi brak weny co zrobić. I ja się pochwalę odnośnie mojego synka. Wczoraj wieczorem pierwszy raz zaśmiał się w głos mama jest dumna i jemu się tez to spodobało
MlecznaMama no szok jak ten czas szybko leci ja się dowiedziałam że jestem w ciąży 20 listopada a 27 listopada pani doktor mi potwierdziła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A mam prośbę czy możecie wkleić mi ten link do szatki i świecy do chrztu bo gdzieś go zapodziałam
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak gdzies wogóle jesteśmy to do 18 tylko, bo potem jest ryk straszny, bo trzeba kapać więc w zyciu bym nie mogła sobie u kogos teraz tak dłuzej posiedzieć.
natalia ja własnie ze spaceru przyszłam , bo na chwile słonce wyszlo, ale jak pada to nie chodze.
Mleczna na obiad mam podgrzybki na gesto w smietanie i tłuczone ziemniaki do tego. Podgrzybki pokrojone już w kosteczke kupiłam na mrożonkach a auchanie i już 3 dzień mam obiad

- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziewczyny mam dość istotne pytanie. Czy Wasze dzieci, furczą, chrapią jak śpią. Teraz się martwię czy to nie efekt uboczny pochorobowy . Robert jak wydycha powietrze to furkocze jak traktor...