- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

agusiaa26 życzę udanych łowów na spacerówkę. My zimę jeszcze przejeździmy w gondoli a na wiosnę zobaczymy jak spacerówka z jedo się sprawdzi ale myślę że też będę szukać wózka typu parasolka
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
agniesia no jeszcze raz gratulacje, super że wszystko dobrze
właśnie kupiłam żyrafkę sophie mam nadzieję że jest warta tych pieniędzy... zobaczymy już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie

- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

agniesia, szczęściaro, super

Lipcówki! Robimy zakłady na płeć

agusiaa, no faktycznie, wybór nie jest prosty, szczególnie, że w założeniu w spacerówce będziemy jeździć ok. 2 lata... Ja przeglądając przerózne fora, opinie nie mogłam się nadziwić, że kobity mają po kilka wózków w swojej karierze...testują jeden za drugim...
Mam prośbę-jak będziesz w tej hurtowni rzuć okiem, proszę na ten Bebe Beni Izzy. Jeśli oczywiście będziesz miała czas

Dajcie znać jorgus i Jamajka jak ta Sophie... Ja często zaglądam na stronę bangla.pl czytając opinie i tam przeważają jednak negatywne... Ale przeciez nasze dzieciaczki tez mają różne gusta-jednym podpasuje innym nie...
- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dziękuję za mile komentarze

Po szczepieniu ok. Polcia byla dzis mega dzielna. Przy 1 i 2 wkluciu tylko podkowke zrobiła i przy trzecim zaplakala. Byłam z niej bardzo dumna!
I dzis wieczorem załapała picie z butelki

Agniesia - super wieści podwójna lipcowa mamusiu!
Qltoorka - co to to nie

- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ciotka się Sebkiem zajęła a ja jeszcze odespałam chwilę, bo zasnęłam dopiero jak małemu się poprawiło. Często się budził, dwa razy go przebierałam bo cały mokry był. No ale jest juz ok

Teraz by cos zjeść i obiada jakiego wymyślić. Mężu auto wziął wiec trzeba wymyslic cos bez iścia do sklepu.
- dorkiszon
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Patrzyłam na tą żyrafkę waszą

Patrzcie ile ludzi ząbkowało bez żyrafki Sophie ?
- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1

My mieliśmy pójść dziś na basen ale moje dziecię spało i spało no i go nie budziłam więc nie poszliśmy, następne zajęcia za tydzień, tym razem nie odpuszczę. Dziś idziemy do brata mojego A. poprosił mnie żebym mu komputer naprawiła... jakoś nie bardzo mi się uśmiecha tam iść no ale zrobię mu i będę miała z głowy.
- jorgus_krk
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
kasiak fajnie że u was już lepiej, my dzisiaj na obiad mamy ziemniaczki z kalafiorkiem bo dostaliśmy ostatnie zbiory od siostry męża i do ego jajko sadzone
karolinkanice16 my idziemy na basen w niedziele pierwszy raz mam nadzieję że małemu się spodoba
qltoorka ja stawiam na dziewczynkę

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
U nas dzien trochę marudny. Miał gorszy moment, znowu lekki stan podgorączkowy, ale wyspał się i humorek sie poprawił. Ja mam labę dzisiaj i tylko pranie zrobiłam. Siostra machnęła obiad, mężu w robocie jeszcze.
Mielismy jutro isc na basen pierwszy raz, ale poczekam aż Sebek dojdzie do siebie. Jak myślicie mogę go już dziś wykąpać, czy sie wstrzymać do jutra?
No kurde wreszcie mi sie awatar zmienił! Od wczoraj probowałam i pisało, że sie zdjecie wczytało, a był dalej taki sam. A teraz widzę, że w końcu jest

- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kasiak szkoda Sebka, hmm ja bym chyba kąpała, zaraz po kąpieli okryj kocykiem i synio nie powinien zmarznac

Przez ten cholerny wybor wózka nic w domu nie robiłam, pranie czeka na prasowanie, obiadu nie ma, ciągle szukałam tego jedynego i strasznie sie denerwowałam wiedzac ze kisze dziecko w domu

Qltoorko ten Izzy jest fajny ale jak dla mnie nie na zime! To typowa spacerówka, faktycznie lekka,myśle że idealna na starsze dzieci. Julek w kurteczce był w niej ściśniety- nie wyobrazałam sobie jak miałabym tym jeździć w zimie... a to okrycie na nogi porażka, odstawało sporo, nie dotykało Julka,odległość między dzieckiem a tym okryciem to ok 30cm więc w środku pewnie hulałby wiatr :/
Mojemu spodobał się bebetto filippo, mi bebetto nico- ten pierwszy- fajny,lekki, ma dobre opinie ale siedzisko było bez wkładki więc dziecko siedziało i opierało się na żywej "desce", ten drugi- też fajny ale strasznie ciężk więc oba były bez szału... ogólnie stało pięć wózków na krzyż więc daliśmy sobie spokój i pojechaliśmy w strone domu, załamana mówie wracamy i weźmiemy ten co mojemu sie podobał, niech strace.
Wróciliśmy i znowu wybieraliśmy jak głupki i nagle K. znalazł Nasz wózek- Baby Design Sprint! Idealny dla naszego Julka i co najważniejsze będzie mu ciepło w zimie- mam nadzieje:) wózek posiada ciepłą wkładke- jeździliśmy po mieszkaniu a Julcio miał cieplutkie plecki- ma duże koła, waży ok 10kg i kosztuje nie duzo bo 470zł. Jutro pierwszy spacer wiec dam znac.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Agusia wozek bardzo ladny, jedyne co mi sie nie podoba to kola ale to tylko moje odczucia. Julek wyglada w nim na takiego duzego chlopca.
My chyba tez powoli sie przeniesiemy do spacerowku bo janek juz zajmuje cala gondole nawet nie ma jak nogami wierzgac