- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- Qltoorka
-
- Wylogowany
- Moderator
-

emi, świetny pomysł ze zdjęciem, tylko za małe, nie mogę się Wam przyjrzeć

emi, w 50 rocznicę ślubu? wow! no dla mnie to wow, bo ja takiej rocznicy już nie dożyję...

dorki, haha, świetne streszczenie

karolinap, trzymam kciuki, tym bardziej, żeby nie spotkało Cię takie rozczarowanie jak mnie teraz... Dziś umyłam łepetynę i za cholerę nie potrafiłam tych kłaków ułożyć. Patrzyłam w lustro i ryczałam... Zawsze byłam z tej fryzjerki zadowolona, ale teraz coś jej nie wyszło... Wziełam nożyczki i sama poprawiłam-jest ciut lepiej... Wybaczcie, ale nie pochwalę się Wam zatem tym razem fryzurą, bo to najgorsza z dotychczasowych, a same wiecie, że je zmieniam tak często jak Ruhana

nala, wow, faktycznie zmiana spora

agusiaa, czemu sprzedaliście wózek?
Mleczna,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
- MlecznaMama
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17

Qltorka hihihi no dom Lipcówek co to się człowiekowi wymyśli

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- uniuni
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- ..I have dark soul you will never see through it..
Qltoorka ja właśnie tego boję się w zmianach fryzury, że pózniej płakać będę

Trzęsi dupa ze mnie i drastycznych zmian nie stosuję jeśli chodzi o włosy

Nala popatrzyłam na zdjęcie i myślę 'no gdzie ta zmiana?' i dopiero skojarzyłam, że Ty rudziutka byłaś i długie włoski

Mleczna mi się dziś też któraś lipcóweczka śniła

Karolinap ja nie mam odwagi, ale Ty - szalej

Jamajka jak tylko czytam o Twoich podróżach przez służbę zdrowia, to mnie ciarki przechodzą

Emi uwielbiam takie zdjęcia! I nie mam problemu z wyobrażeniem sobie waszej gromadnej rodzinki pod tym drzewem za kilkanaście lat

Czytałaś może Sagę o Ludziach Lodu? Tam była lipowa aleja, każdy członek rodziny miał własne drzewo - coś takiego mi się marzy

Yuki Nils też sobie żyrafę zamiast do buzi to często w oko wkłada

Agniesia zjadłabym i to i to, ale tak jak Emi po prostu tak mam

Martyzanka co to za przetarg? BiznesMama jesteś?

- karolinkanice16
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kasyl
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
nala nie wiem jak wcześniej wyglądalas ale nowy fryz Ci pasuje

widzę że dużo się decyduje na scinke włosów a ja wręcz przeciwnie-zapuszczam

Mój dzidziuś zaczął dzień

- karolinap
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Uni - oj ja przez ostatnie kilka lat podcinalam końcówki i ta "fryzura" juz mi się tak znudziła i jakoś wydaje mi się, ze smutno wyglądam wiec ryzykuje

I otóż tesciowa nie moze przyjść w piątek do Polci a ze fryzjer do którego idę ma bardzo napięty grafik - ostatnie 2 wolne terminy do świąt to dzis 17:00 i piątek 10:00 wiec przelizylam na dzis na 17:00. Tatuś wróci o 14 z pracy i zostanie z Polcia a mama pójdzie się sciac

Tak przeżywam tego fryzjera bo bardzo się boje

Nala - super fryzurka

Dom Lipcowek? Fajnie by było

Co do kontroli - też myślę ze to dosyć ważne. Ja wczoraj sieadalam juz trzeci raz na ulubiony fotel u gina po porodzie :|
Przyznam się Wam do jedego z moich marzeń

Jak siedze i czekam na moja kolejkę do gina, patrzę zawsze na te puste ściany na oddziale polozniczo-ginekologicznym i marze by kiedyś na tych ścianach pojawiły się moje zdjecia ze słodkimi maluszkami

- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)

U nas sytuacja stabilna, ale nadal lekki stan podgorączkowy. Wczoraj na noc zasadziłam czopka i temperatura nie skoczyła w nocy. Do tej pory niczym nie obniżałam a ma w granicach 37.2, więc nie panikuję. Coraz bardziej jestem przekonana, że to ząbkowanie, bo tego nie da się chyba z niczym pomylić. Lala mi w ogóle nie gorączkowała przy zębach, ale tak samo jak Miku teraz, budziła się w nocy i gawędziła popiskując i krzycząc na zmianę.
Będziemy żyć.. kto ma cierpliwość ten ma wszytko

Emi zdjęcie pod drzewem - Rewelacja

MlecznaMama Teściowa chyba na łeb upadła z tymi tekstami! Proponuję powiedzieć delikatnie, ale w miarę szybko, że sobie nie życzysz... kiedyś powie przy sąsiadce i wyjdzie, że dziecko bijesz.. albo właśnie tak jak Qltoorka pisze.. za chwilkę Robert będzie już dużo rozumiał z tego co się mówi i co wtedy? o Masakra... to wyczucie naszych teściowych powala!
BTW. dawaj fotosa z nowym fryzem (sama napisałaś, że mąż Wam ostatnio robił, więc bez wymówek!

Yuki albo Karolinkanice albo Uni powiedzcie tak z ręką na sercu - warto kupić tą żyrafkę? Czy jest ona rzeczywiście tak przyjemna w dotyku jak kobieca skóra? (tak wyczytałam w opisie aukcji). Wczoraj Miku chyba w nerwach dopadł Lenki gumowego dinozaura i zaczął go miętolić.. ale mu zabrałam, bo wala się to dziadostwo po ziemi i twarde jak fiks. Jestem prawie zdecydowana na tą sophie, tylko chciałabym jeszcze usłyszeć, czy ona rzeczywiście warta swojej ceny?
Nala Fryzurka super :)Wyglądasz młodziutko:) I chyba tak odżyły włoski i będą miały okazję się zregenerować

Tak się zastanawiam czy na wiosnę nie opitolić się na krótko i nie wyprostować włosów keratyną. Podobno trzymają się proste jak druty nawet kilka miesięcy

Odnośnie szaro-burej atmosfery na forum to ja się tam nie zgodzę. Mi nikogo nie brakuje, uważam, że dziewczyny są świetne i każda ma coś fajnego do powiedzenia. A że zostało nas mniej, że piszemy rzadziej? Forum jak życie... czas tu wszystko weryfikuje

Ja czuję się jedynie zażenowana postawą Magdalenagal która jednym krótkim postem odcięła się od forum i pokazała tym samym w jak dalekim poważaniu ma większość z nas. Zakładam, że tak jak obiecała utrzymuje kontakt z osobami, które lubi itd. Niestety z czasem wszytko wychodzi i widać jak forum na kogo wpływa i jak lekko można zrezygnować z czegoś, co jak się mówiło jest naszym 'wirtualnym przyjacielem, grupą wsparcia' itp.
Broń mnie Panie od takich przyjaciół w życiu, którzy są tylko wtedy jak jest dobrze.. a jak tylko coś zaczyna iść nie tak, to odwracają się dupą i udają, że nas nie znają, nie potrafiąc tym samym porozmawiać jak dorośli i wyjaśnić sobie tego co na wątrobie leży, bez obrażania się i dziecinnych fochów.
Qltoorka aż tak źle z łepetyną? A jak Ci fryzjerka ułożyła włosy w salonie, że się trzymały i byłaś zadowolona? Krótkie fryze mają to do siebie, że powinny być dobrze ścięte, żeby włosy same się układały. Ale takiego fryzjera ze świecą szukać. Ja jeszcze bynajmniej a takiego nie trafiłam, dlatego trzymam bezpieczną wersję półdługich, które i tak prawie zawsze związuję (w takich czuję się najlepiej).
Uniuni ja czytałam Sagę o Ludziach Lodu, ale tylko 2 pierwsze tomy. Bardzo fajnie się zapowiadało, ale tomów jest chyba ze 30?! A u mnie w bibliotece wybrakowane pozycje i tak odpuściłam

Martazytka też kopiuję zawsze posta przed wysłaniem. Klikam szybciutko Ctr A, Ctr C i dawaj

A Wasze Dzidziole te ze zdjęć z wczoraj PRZE-CU-DA-ŚNE

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

karolinkanice Twoje jesienne zdjęcia mnie oczarowały. Jak ja Ci ich zazdroszczę bo mój mążu to nie nawidzi zdjęć robić ani sobie ani komuś. W sobotę go namówiłam i zrobiliśmy 3 zdjęcia razem z małym z czego jedno tylko się nadaje i to srednio dobre ale zawsze coś. Dodam tylko, że to nasze pierwsze wspólne zdjęcie
emi zdjecie pod drzewem świetny pomysł, ja jestem sentymentalna i bardzo mi się to spodobało. Faktycznie kontynuujcie je a będzie świetna pamiątka.
karolinap ja też idę do fryzjera ale w czwartek, jednak ja na pewno nie zaszaleję bo odwagi brak z resztą mam już tak mało włosów, że nic nie da sie ciekawego zobic ;p obyś Ty miała więcej odwagi hehe
nala no właśnie najwygodniej by mi było w takich włoskach ale trzeba je układać. Wyglądasz tak młodzieńczo w tych włoskach

U nas dziś ładne słonko planuje wybrać sie na spacerek niedługo bo teraz drzemkę ma młodzieniec. Wczoraj podałam trochę kleiku ryżowego do mleka nic się nie działo więc dziś na noc podam taki na gęsto zobaczymy czy to coś pomoże w spaniu, choć wątpię.
- agusiaa26
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na kontroli i ja byłam wczoraj, był lekki stan zapalny ale już jest ok, następna wizyta za 3mce
Qltoorko mam nadzieje że miałaś na myśli Rihanne a nie "Ruhanne"

nie bądź taka dawaj fotke!!
Sprzedałam wózek bo Julek w golndoli juz sie ledwo mieścił i jak go wkładałam w czapce i kombinezonie to juz taka zgieta miał główke i złościł sie. Dziś jedziemy kupić jakąś spacerówke bo nie chce kisić się w domu
Mleczna nie wiem skąd takie głupie teksty biorą nasi tescie??!! No twoja to już przebiła moich! Tak myśle co ta kobieta ma we łbie- przepraszam juz tak napisze- że gada takie tępe teksty do małego kochanego szkraba??!! ciężko jest ci pewnie cos jej powiedziec ale wez cos z tym zrób- powiedz że wnuczek płacze bo babcia plecie od rzeczy czy cos, jezzuuu współczuje!
Daj znać przy następnym starciu z tesciowa czy coś jej dogadałas
U nas wszystko ok, Juluś wczoraj skończył 4mce- matko jak ten czas szybko leci aż żal

Jemy kaszki dwa razy dziennie, po 9 i przed kąpielą 18:30 i powiem wam że niunio bardzo chetnie sie nimi zajada wręcz domaga się łyżeczek

mało pisze bo w tym tyg mój ma nocki wiec wiekszosc dnia śpi a ja zajmuje sie synciem, oby do soboty

Miłego dnia!
- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

W piątek byłam po siostry na lotnisku i mam teraz mniej czasu bo się wozimy na wycieczki, zakupki itp. Sebek mniej szczęśliwy bo plan dnia nam się przestawił znowu. Do tego dalej mamy problemy ze spaniem. Dwa dni było ok, teraz dalej walczę z nim żeby spał w łóżeczku sam. Nijak nie daje rady go uspić tam

Do tego od wieczora Sebek ma katar i pokasłuje jak mu spływa. Odciągam i wodą psikam. Nie wiem czy ja go kiedyś za lekko ubrałam, czy to pod zęby bo ma lekko podniesioną temperature

Z mężem kolejne spięcie bo podobno olewam jego rodzinę

No ale dobra koniec smętów. W następnym poście się postaram o mniejszą prywatę i coś tam Wam odpiszę

- Jamajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dzieci ani szklanek w domu nigdy nie za dużo :)

Kuruj Sebusia.. niby mówią, że z katarem można zaszczepić.. ale jak gorączkuje to nie wiem.. pewnie lekarz będzie wiedział co robić

A jak z Waszymi zębami?
Idę pichcić obiadosa. Już drugi raz robię chilli dietetyczne

dietetycznie-w-kuchni.blogspot.com/2013/...etetyczne-chili.html
na taką pogodę w sam raz, bo syci i rozgrzewa

- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

widzę, że na tapecie temat zmiany fryzur ... ja sama mam włosy do pasa i chce zmiany - denerwują mnie. Dziewczyny z Poznania i okolic znacie jakiegoś dobrego fryzjera ?

- kasiak
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)

Wczoraj byłyśmy na zakupach i w ogólnym bałaganie zapomniałam o torbie Sebka i została w aucie. A w torbie był mój tel i portfel i Sebka nosidło

Wybacznie miało być o Was, a jak zwykle mi cisnienie skacze przez tego idiote

jamajka nie zasypało nas

Wyczytałam jeszcze, że skok kolejny się zbliża. Jakoś w 22-26 tyg. I ten niby strach separacyjny? No i może to też to? Ehhh nie wiem już nic

Mężu pisał...jeszcze bardziej mi zalazł za skórę! Wrrrr...
On nieważny, mam Sebulka i niech się stary kisi w swoim fochu!
A tu mój maluszek

- agniesia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Jutro zaczynamy rehabilitację i idę do ginekologa na wizytę