- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
uniuni my mieliśmy to samo. w koncu powiedzielismy ze w d mamy te opinie bo zawsze ktos bedzie niezadowolony. mamy kryteria wg których wybierzemy wózek i tego sie trzymamy. juz jeden nam w oko wpadł
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- uniuni
- Wylogowany
- gadatliwa
- ..I have dark soul you will never see through it..
Teraz 11 lutego mamy usg i też dopóki nie przebrniemy przez nie to J. jest przeciwny zakupom. Tutaj dopiero wtedy sprawdzają czy wszystko funkcjonuje tak jak trzeba. Myślę, że on po prostu nie chce żadnych dziecięcych rzeczy mieć w razie jakby coś okazało się nie tak. Ja w przeciwieństwie cieszę się ciążą jeśli będzie zle, to człowiek i tak się na to nie przygotuje, a jak będzie dobrze i bym się nie cieszyła rosnącym brzuszkiem i tym wszystkim z ciążą związanym, to bym najzwyczajniej w świecie pózniej żałowała
Dziubasku 'nawet jak będziesz chłopcem' hahah rozbawiłaś mnie
U mnie się trochę pozmieniało, do tej pory byłam pewna, że będzie chłopak, a ostatnio podświadomie mówię 'ona'. Jeszcze tylko 2 tygodnie i się dowiemy
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- emi87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasze szczęście Milunia 13.07.2013r :)
uniuni amen! cieszmy sie naszym stanmem (bo bedzie gorzej hehe żarcik ) musimy doceniac to co mamy a nie myslec co by sie mogło stac. my tez juz wybieramy powoli mebeli,wózki itp.bo tez sporo trwa wybranie i potem kupienie tego wszystkiego hihi
i tez zaczynam miec jakies przeczucie na dziewczynke ale to pewnie dlatego ze wszyscy mi mówia ze chłopak bedzie i chyba tak na przekór i tez za 2 tyg idziemy na usg
nie moge sie doczekac jak sie zaczna usg okreslajace płec - narazie mamy parke
poczułam pierwszego kopniaka akurat trzymałam reke na brzuchu bo mały buszuje a tu nagle bach! i potem drugi raz tylko delikatniej to chyba przez to że sie żelek najadłam to sie pobudził hihi i na pewno nie pomyliłam tego z żadnym gazem czy innym ustrojstwem
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
Ja tez narazie powstrzymuje sie od zakupów dla Maluszka, poczekam do usg połówkowego a potem se zacznie Już sie nie moge doczekac, ale obiecałam mojemu S. że po usg zacznę szaleć. Mam juz trochę ciuszków na pierwszy okres, bo dostałam od kolezanki po jej dzieciaczkach, ale musze to przejrzec i wybiorę tylko to co będzie mi sie podobać, zreszta to jest wiekszosc dla chłopca a ja coraz bardziej mysle ze bedzie dziewczynka
- silver0333
- Wylogowany
- gaworzenie
Co do zakupów trzymam się tego co kaska1982 . Będę wiedziała płeć to tez zacznę powoli szaleć...obym w lutym się dowiedziała;)
- karolinkanice16
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Ksawery 16.07.2013 / 8.59 ♥
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Więc pozostał mi smyk, a największy wybór wózków jest w Dudusiu.
Chcąc nie chcąc musiałam tez odprawić moje urodziny i kupiłam sobie picolo szampana, a spodziewałam się, że się na 30-stke piwa napije, a tu dupa :)nie wiedziałam, że już będę w ciąży .
Wanienke do kąpania dostane więc problem się rozwiąże , ale ogólnie to tylko to dostane więc resztę sobie kupię.
Wczoraj mały tez się wiercił wieczorem fajnie to czuć takie motylki i wypukłości sie robią, a najbardziej czuję wieczorem tak jakby się wtedy budził do życia.
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja jeszcze chyba nie czuje ruchów, a patrze na Wasze sowaczki to w 15 tyg juz czujecie a ja jutronzaczynam 17. To w sumie szybko czujecie:-) zazdroszcze
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
Wydaje mi się, że osoby szczupłe szybciej wyczują ruchy dziecka, ponieważ ich skóra jest cieńsza. Ja jestem chudzielec, bo przed ciążą ważyłam 48 kg i teraz przytyłam 5 kg i skóra strasznie mi się naciągnęła:) A mój "Gagatek" wybrał sobie miejsce sypialniane w moim brzuszku po prawej stronie na dole przy pachwinie i tak się tam rozpycha...hi hi:)
Wizytę już mam teraz w środę
- Kamilka22
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasiak
- Wylogowany
- gadatliwa
- Sebek- mój mały Piszczuś Pan :-)
Ostatnio się Bąbel ruszał intensywnie to zawołałam męża żeby też poczuł, nasza mała przekora na złość uciekła
Wizyta w czwartek, to już 18 tydz pewnie będzie usg, a jak nie to za 2tyg idziemy do szpitala i tam nam zrobią na swoim super-hiper-zajebiaszczym sprzęcie no i mam nadzieję na dziewczynkę a że to przekora mała to pewnie będzie chłopak
- agniesia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.
A tak już wyczuwam pod palcami Jego pupę, albo coś innego;)
A Ty?