BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #547010 przez uniuni
Lacrijka napisał:

Myślicie że warto ???

www.marko-baby.pl/wanienka-cyfrowa-digib...ioletowa,9306,p.html

Ooooo ja bym chciała!! ale tutaj pewnie nie ma takich bajerów, a z PL nie będę przecież ciągnąć :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #547025 przez kasiak
Qltoorka napisał:

kasiak napisała na FB, że na 80% chłopak :laugh:

Jestem już :) mamy dziedzica! :silly: Michał mało nie wyszedł z siebie, sierotka moja :) u niego wszyscy w rodzinie dziewczyny mają, a tu chłopak :laugh: puszy sie jak paw :) tylko imienia na razie nie mamy. Ja chce Kamil albo Dominik a mąż dopiero zaczal myslec nad tym :P

Sama wizyta trwała 10min, ale czekalam ponad godzine...ten lekarz moj to jakas łamaga ślamazarna, wszystko robi strasznie wolno :dry: usg trwalo 3 min, ale widac bylo wszystko :) w przychodni jest tez laboratorium wiec od razu oddalam probki krwi i moczu...
Wrocilismy do domu a tu telefon zebym przyjechala jeszcze raz bo wzieli jedna fiolke za malo, a oddalam chyba ze szesc :unsure: no i trzeba bylo jechac...przed chwila wrocilam.

Wchodze na forum a tu prawie 200nowych postow od wczoraj :ohmy: nadrobilam wiec pisze:-)
Witam nowe mamy, gratuluje udanych wizyt i dobrych wiadomosci :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #547029 przez kaska1982
alba77 napisał:

hejka dziewczyny! witam nową mamusię :) jestem już po wizycie z dzidzią wszystko ok według pomiarów usg termin taki jak poprzednio 09.07 więc taki pewnie już zostanie nooo i będzie dziewczynka :laugh: :laugh: strasznie się cieszę ale na imię jeszcze się nie zdecydowałam :angry:

Kolejna dziewczynka :) super :)
Ja juz sie nie moge doczekac kiedy dowiem sie co sie tam chowa w brzuszku :) chyba jak wiekszosc z nas :)

Kocham Cię syneczku!!!

11 lata 11 miesiąc temu #547034 przez agusiaa26
kasiak super gratulacje!!

11 lata 11 miesiąc temu #547036 przez emi87
kasiak gratuluje chłopaka :) to teraz mamy 3:2 dla siusiaków :P idą łeb w łeb :) to że ja jutro musze zremisowac? :lol: :side:

11 lata 11 miesiąc temu #547057 przez karolinkanice16
Hej kochane :) Witam nowe mamusie :)

Co do mleka ja pije ale z płatkami oczywiście zimne mogłabym litrami :D. Z ciuszków ciążowych jak na razie mam tylko spodnie z H&M.

Kochane przed wczoraj oglądaliśmy te mieszkanie co mi się bardzo podobało sypialnie troszkę małe ale da się przeżyć i ogólnie jest cudne a po małym remoncie o jakim myślę będzie piękne wręcz, to prawdopodobnie będzie nasze :) byliśmy dziś w agencji zanieść referencję z tej co teraz wynajmujemy i powiedział, że mamy bardzo dobrą więc mieszkanie raczej wynajmą nam :).

Siary mi coraz więcej wycieka masakra jakaś. Kupiłam wkładki do stanika. A napady snu też miewam często.

11 lata 11 miesiąc temu #547058 przez kasiak
Dziekuje wszystkim :-) a doktorek stwierdzil ze nie powinnam czuc ruchow i to niemozliwe ze to juz! Noż kurde wyobraznia mnie ponosi i obcy jakis mi buszuje w brzuchu... jełop :huh: ale ja swoje wiem, pilkarza mamy to czuc :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #547080 przez Qltoorka
kasiak, oczywiście Ciebie też już koloruję na niebiesko :)

Karolinkanice16, własnie się zastanawiałam co tam z tym mieszkaniem nastepnym które chciałaś oglądać...

Lacra, fajna ta wanienka, a czytałaś o niej jakieś opinie w necie?

11 lata 11 miesiąc temu #547084 przez bisbas
kasiak napisał:

Dziekuje wszystkim :-) a doktorek stwierdzil ze nie powinnam czuc ruchow i to niemozliwe ze to juz! Noż kurde wyobraznia mnie ponosi i obcy jakis mi buszuje w brzuchu... jełop :huh: ale ja swoje wiem, pilkarza mamy to czuc :laugh:

gratuluję :):):)

o matko co to za lekarz przecież ty masz juz 19 tydzień więc normalne że czujesz już ruchy jakiś dziwny facet hmmmm :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #547086 przez Patrizia
Witam dziewczyny, jestem nowa:) mam termin na 14.o7.13 wlasnie minol mi 16 tydzien i moj lekarz mowil mi ze na 80%dziewczynka a na ostatniej wizycie tzn w piatek okazalo sie ze jednak chlopczyk:) bedzie Ksawery jesli sie jeszcze nie zmnieni:P

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #547089 przez Jamajka
hejo :)

Ale się dzieje.. coraz więcej prezencików rozpakowanych i wiadomo kto pod serduszkiem mieszka ;-) Gratuluje Mamuśkom i czekamy na jeszcze :-)

Super, że tabelka jest ułożona wg dat porodów.. zobaczymy jak będzie w praktyce :)

A ja dzisiaj jak usypiałam swoją Lalę, to poczułam Bąbelka!! Już od kilku dni miałam delikatne i niepewne wrażenie, ale nie chciałam zapeszać ani sama siebie oszukiwać :D Ale dziś to już na pewno to, wyraźne i nie do pomylenia z niczym innym ;-) W poprzedniej ciąży poczułam pierwsze ruchy dokładnie tydzień później niż teraz :) Moja Gwiazda od razu jakby wiedziała i zabrała moja rękę z brzucha i położyła sobie na policzku ;-) zazdrośnica mała :P

11 lata 11 miesiąc temu #547090 przez kasiak
11.02 mamy połówkowe :) przycisne M. to moze imie wymyslimy :laugh: kurcze to juz polowa

11 lata 11 miesiąc temu #547104 przez karolinkanice16
Witaj Patrizia jeśli u mnie będzie chłopak to też będzie Ksawery :)

11 lata 11 miesiąc temu #547106 przez Qltoorka
Witaj Patrizia :) Z Tobą mamy już 4 chłopców i 2 dziewczynki :)
I to już trzecia mamusia, która w dniu dzisiejszym do nas dołączyła :)
Myślę, że to był bardzo udany dzień :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #547121 przez Patrizia
Karolinka jestesmy w tym samym tyg.ciazy wprzedzasz mnie o jeden dzien:P i oby dwie damy Ksawer na imie :) dziekuje za mile przywitanie:)

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka