BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #547521 przez dorkiszon
Ja sprawdzałam mi jeszcze nic nie leci haha to możesz już zamrażać pokarm :) będziesz miała zapas :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #547528 przez Kamilka22
nie to nie mleko chyba ;p tylko ta taka siara ;p ale tak leciutko normalnie może kropelka

11 lata 11 miesiąc temu #547546 przez dorkiszon
Siara to tez jest mleko tylko początkowe, które oczyszcza dziecko ze złogów jego jelita i przewód pokarmowy.
Fuj, a teraz mi sie przypomniało co ta kumpela u mnie była przedwczoraj i mi opowiadała, że przy pierwszy dziecku jak je karmiła to się okazało, że ma zamiast siary to taki żel jej się zrobił, ale ona myślała,że dziecko normalnie je i poszła do lekarza i się okazało, że dziecko jest tak niedożywione, że chcieli go brać do szpitala, a jej normalnie takie coś leciało, że aż jej to wisiało taki glut z cycka.

11 lata 11 miesiąc temu #547548 przez kasiak
Po wczorajszych emocjach i pobraniu krwi prawie wieczorem zemdlalam! Ja wiem ze tej krwi to duzo nie bylo, ale ja zawsze tak reaguje, a ze duzo wczoraj nie jadlam to sie skumulowalo wieczorem :dry: po prostu czarno przed oczami, w ostatniej chwili rzucilam sie na lozko, nawet nie wiem skad sie w sypialni wzielam :huh:
Oczywiscie maz zareagowal jak juz mi przeszlo, bo mu sie za cicho wydawalo i przyszedl sprawdzic. Dobrze, ze nie padlam bo bym lezala do znudzenia zanim by cos zauwazyl :angry:

11 lata 11 miesiąc temu #547614 przez karolinkanice16
no hej :* ja pisalam ze leci mi siara ale mi dosc duzo sie ulewa potrafie miec plamy na koszulce jak chodze bez stanika ale kupilam wkladki i jest ok :)

11 lata 11 miesiąc temu #547617 przez dorkiszon
Ja dziś na obiad spagetti :P pyszności z oliwkami czranymi i żółtym serem :P
Nie wiem kiedy normalnie leci siara może u was szybciej się rozwinęło :)
kasiak to lepiej uważaj na siebie mogłaś uderzyć gdzies głową i co wtedy ?

11 lata 11 miesiąc temu #547619 przez emi87
no i siedzie w domu do konca tyg...nie jestem w stanie pracowac taki mam gruźliczy kaszel i katar :( a takie miałam plany weekendowe echhh :(

mi narazie nic nie leci (no chyba ze z nosa hihi)

11 lata 11 miesiąc temu #547628 przez Patrizia
dorkiszon to smacznego:) u mnie dzisiaj na talezu gosci rybka i warzywka z patelni mniam pychotka :)

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #547636 przez Kasik88
Hej.
No to pyszności dziś gotujecie:) U mnie zupka pod tytułem co się na winie;P bądź pospolita smieciówka :)
Zazdroszczę Wam dziewczyny, że już wiecie kogo tam pod serduszkiem nosicie:) Ja może się dowiem 12 lutego, niestety czas strasznie się dłuży.
Ja dziś mężowi naszykowałam meble do wynoszenia z pokoju, który będzie dla dzieciątek naszych, się trochę namęczyłam, żeby wsio wyciągnąć, ale teraz wystarczy meble wystawić na śmietnik, i dokupić panele, położyć no i pomalować:) i zamówić mebelki --> planujemy z tej kolekcji coś dobrać www.meblik.pl/kolekcja/35/basic-dzieci/ .

11 lata 11 miesiąc temu #547646 przez MadMar
Witam nowe i stare mamusie:)

My mamy USG w Walentynki :D Mój mąż jeszcze nie widział na żywo naszego Skarba, więc wziął sobie wolne :)

Mam nadzieję, że potwierdzi się ta 80% dziewczynka, bo jak nie... to będzie mi przykro :( kupiłam taki piękny pluszowy różowy śpiworek i bodziaki w kwiatki, w kropeczki i paseczki:D

u nas pomidorowa- dzień trzeci :D

11 lata 11 miesiąc temu #547647 przez dorkiszon
No super te meble :)

11 lata 11 miesiąc temu #547649 przez karolinkanice16
A ja wlasnie zaliczylam wymioty myslalam ze mi przeszlo a jednak :/. Mojego A. siostra ma na dzisiah termin ma miec chlopczyka mieszkamy razem i narazie nic sie nie zapowiada zeby dzisiaj urodzila, a wiecie co ona przez cala ciaze pali papierosy zmniejszyla ilosc ale jara i ona chce karmic piersia :o. siara jej w ogole nie leciala do tej pory. W ogole jak mozna palic w ciazy ...

11 lata 11 miesiąc temu #547654 przez Kasik88
Gdzieś kiedyś czytałam, że całkowite rzucenie przez matkę palenia w czasie ciąży może bardziej negatywnie wpłynąć na dzidzię, ale ile w tym prawdy, kto to wie. Ja tam się cieszę, że nie mam problemu z papierochami.
darkiszon no bardzo nam się podobają a są też w innych wybarwieniach, ze wzorkami różnymi, aczkolwiek u nas będą białe bądź beżowe :)

11 lata 11 miesiąc temu #547658 przez dorkiszon
No to jest ból nakupi sie na konkretną płeć, a tu pstryk ktoś inny się urodzi, ale lipa, lekarz też się może pomylić, ale wydaje mi się, że mało jest takich pomyłek.

11 lata 11 miesiąc temu #547659 przez MadMar
a i jeszcze jedno :) do mojego męża chyba dociera co się dzieje, bo lata ostatnio z miarką po sypialni, ogląda szafy, mierzy, zastanawia się co gdzie postawimy, co kupić itd...

nawet komodę na rzeczy dla Dziecka kupił i niebawem mi ją wstawi "żebyś sobie mogła powoli układać wszsytkie potrzebne rzeczy..."
urocze :D

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka