BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #589114 przez agusiaa26
Karolinkanice piękny napiety brzunio, a co on taki czerwony, dziubiesz dzidzie?;))
Patrysia trzymamy kciuki:) najgorsze to czekać na swoja kolej i słyszeć za drzwiami wiercenie omg:/ ale spoko, będzie dobrze!!:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #589122 przez karolinkanice16
agusiaa26 no właśnie tak jakoś światło dało bo nie był czerwony też zauważyłam to na zdjęciu a normalnie tego nie było :P

12 lata 1 miesiąc temu #589134 przez gold_butterfly
Nieźle się maluszek rozpycha :-D Też właśnie spojrzałam,że jakiś czerwony ten brzusio :-)

Patrysia, współczuję dentysty. Idziesz na kontrole,czy masz jakieś zęby do leczenia?

12 lata 1 miesiąc temu #589155 przez dziubasek
Karolinkaniceja mam jeszcze test z mojej 1szej ciazy:) fajna pamiatka...i nadal sa widoczne 2 kreski :)
Qltoorka ja mieszkam w Irlandii pln, mamy 3 usg w czasie calej ciazy(a jakby sie cos dzialo to wiecej) a przy 1szej mialam co 4 tyg... wiec troszke bzdury gada... poza tym u nas jest calodobowa przychodnia dla ciezarnych wiec jakby sie cos dzialo to tam robia...
P.S Pierozki wyszly mi mega przepyszne(zjadlam chyba ze 20 ;) )

12 lata 1 miesiąc temu #589172 przez Marta27
betka555 widzę że mamy podobnie z tym łożyskiem ale ja jestem dobrej myśli że się podniesie. W kwietniu ślubuję więc leżenie w szpitalu nie jest mi na rękę ale zdrowie mojego bąble jest jednak najważniejsze.

A brzuszki piękne mój jeszcze nie taki duży jak wasze ale już nie da się ukryć że jestem w ciąży i pępek zaczyna mi wystawać...

agusiaa26 Moja siostra jest w 25 tyg i dopiero dziś dowiedziała się że będzie chłopak na pewno już za parę dni dowiesz się kto tam mieszka u Ciebie w brzuszku ja obstawiam chłopaka

Mój malutki zrobił mi dziś po 6 rano pobudkę zaczął tak kopać że aż się obudziłam a wczoraj wieczorem mój misiek jak położył rękę na brzuszku poczuł pierwsze uderzenia synka ale był szczęśliwy.

HUBERT

12 lata 1 miesiąc temu #589207 przez dorkiszon
Mnie właśnie teraz tak kopie mocno nieźle już jest silny maluszek.

12 lata 1 miesiąc temu #589209 przez karolinap
Marta27 No ja też czuje ze u Agusi bedzie chłopak :P
No to na pewno był dumny :) w końcu poczuł ze ktoś tam mieszka w Twoim brzuszku :) Duma i szczescie wtedy rozpiera Naszych mężów :)

12 lata 1 miesiąc temu #589213 przez Patrizia
a ja stawiam na dziewczynke u agusi :) wlasnie tak sobie leze a moj synus sie rozkreca zaczyna pukac do mamusi :)

Ksawerek(*)

12 lata 1 miesiąc temu #589224 przez agusiaa26
Patrizia dajesz nadzieje :) :) jak wiadomo liczę na dziewczynkę ale przeczucia mam od początku na chłopaka więc zobaczymy co nam wyjdzie;)
dziubasek smaka mi narobiłaś na pierogi i to ruskie, trzeba zrobić, a ty naprawde 20 pierogów zjadłas?? ;) ja góra 5 i pękam;)

12 lata 1 miesiąc temu #589226 przez karolinkanice16
boli mnie coś gardło tzn prawy migdałek zawsze miałam z nim problem ale nigdy mi go nie wycieli i zawsze jak boli mnie gardło to tylko z prawej strony ;/

12 lata 1 miesiąc temu #589232 przez karolinap
Agusiaa26 Co do pierogów, to zalezy jak duże kto robi czy kupuje :D
Moja ciocia jeszcze niedawno byla w ciazy i miała ochotę na pierogi wiec zrobiła je bardzo duże i pytając ile zjadła, odpowiadała: tylko 4 :) a 4 takie pierogi to w rzeczywistosci duuza porcja ;)

12 lata 1 miesiąc temu #589235 przez uniuni
Witajcie :)

Praca mnie nokautuje więc będzie mnie mniej na forum :silly: Staram się mimo wszystko posty nadrabiać :) Czytałam o łóżeczkach.. tak strasznie zazdroszczę wyboru jaki jest w PL! Wpisałam w ceneo.pl Klupś, bo jak byłam w PL to widziałam ich łóżeczka - cudne są! I super ceny:) www.ceneo.pl/;szukaj-klup%C5%9B Zobaczcie, ja się zakochałam w tej żyrafce :kiss:

Agusiaa czekam na wieści o pipce :silly:

Karolinkanice mam nadzieję, że to chwilowe i jutro już migdał do normy wróci :)

12 lata 1 miesiąc temu #589236 przez siwa342
karolinkanice16 ale ci zazdroszcze moja sie tak ładnie nie wypina i nie kopie jak te twoje

MAJA

12 lata 1 miesiąc temu #589259 przez Marta27
agusiaa26 ja także od początku miałam przeczucie że będzie mały mężczyzna i się sprawdziło ale Tobie oczywiście życzę córci. Może spotkamy się na porodówce bo mamy podobny termin :)

ja przed chwilą wzięłam kąpiel a mały cały czas pukał mi w brzuszek :laugh:

HUBERT

12 lata 1 miesiąc temu #589276 przez askan2
No, właśnie ja też od początku czułam że będzie synuś, nawet nadziei sobie na córcię nie robiłam... i od początku ciąży z mężem mówiliśmy do brzucha ON... coś w tym jest że nie raz to się czuje... :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka